Pokemon GO
עמוד 182 מתוך 298 ראשוןראשון ... 82132172180181182183184192232282 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,716 עד 2,730 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 28 2009, 07:02 PM
    ארתור-
    שאגה לא מורידה כוח התקפה, היא מורידה את כוח ההגנה כך שהנזק יהיה גבוה יותר
    ------------------------
    "זנק אל גרוטל בקרן על" אומרת מיסטי. אוקטילרי קופץ מעל גרוטל ושולח קרן על וגרוטל עודף את ההתקפה ומעיף את אוקטילרי בעלי תער, "צלילה אוקטילרי" אומרת מיסטי. אוקטילרי ממהר לצלול אבל אז גרוטל תוקף בספיגה, אוקטילרי נפגע וגרוטל מרגיש מצויין.

ניב-
    "פיצוץ להבה ולאחר מכן אגרוף אש! ולבסוף אגרוף חשמל" צועק נולנד. מגמורטאר שולח פיצוץ להבה ומצ'מפ מצליח להיתחמק על ידי חיזוי המתקפה, מגמורטאר שולח אגרוף להבה ומצ'מפ אגרוף דינמי-המכות שוות הכוח מתנגשות ויוצרות פיצוץ ענק, אבל מצ'מפ מתאושש מנסה להעיף את מגמורטאר בזריקה אנרגטית אבל מגמורטאר לא נרתע ופוג במצ'מפ באגרוף חשמל

מיכה-
    מנטיק תוקף בבום קולי וסבליי מתחמק בעזרת חיזוי ההתקפה, הוא מתקדם בשריטה אבל אז מנטיק מעיף אותו באקדח בועות

לון-
    אתה יוצא אל מחוץ למכון, אחרייך יוצא אש. "זה היה קרב מדהים" הוא אומר "לאן אתה הולך עכשיו?"

עומר-
    "עוצמת כף יד" אומרת לוסי. אקנס מזנק בעוקץ רעל אבל אז ריולו מעיף אותו בעוצמת כף יד, "זנב ברזל" אומרת לוסי. ריולו קופץ על אקנס בזנב ברזל אבל אז אקנס תופס אותו ומתחיל ללחוץ עליו-ריולו מתחיל להיסתחרר אבל מצליח להיתחמק
    הימום ואז שריטה
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

2. משתמש מנוסה
    לון-
    "כלום" היא אומרת בעצב "לך! אין יותר מוח המגדל"

עומר-
    אחרי שריפאתם את פוקימוניכם אתם נכנסים לתוך אזור האבן, האזור חשוך ואינכם רואים כלום. "הבזק מגנטון" אומרת לוסי ומוציאה מגנטון-, והוא יוצר אור. "מוכן לקרב?" שואלת לוסי

לורן-
    האישה מביאה לך חכה חדשה ואתה נותן לה 1000$, "תהנה" היא אומרת בחיוך "וביל נמצא בדרך 25". אתה הולך לדרך 25 ושם רואה בית, אתה נכנס לשם ורואה איש מבוגר בעל זיפים ושיער אפור ירוק. "מה אתה רוצה?" הוא שואל

ארתור-
    פידג'וטו מסתובב סביבך בשמחה-הוא מאושר מאוד מהניצחון, "כל הכבוד על הקרב הנהדר" אומרת מיסטי.

ניב-
    "תגמור אותו בזרוע ברזל" אומר נולנד. סלאקינג רץ עם זרוע ברזל, מצ'מפ משתמש בלייזר ומסנוור אותו-סלאקינג המסונוור לא יודע לאן להיתקדם, מצ'מפ רץ אל סלאקינג בריצה ומעיף אותו לאוויר באגרוף דינמי-סלאקינג מפסיד. "סלאקינג מפסיד ולנולנד אין עוד פוקימונים, ניב ומצקמפ הם המנצחים" אומר השופט. נולנד בא אליך ולוחץ את ידך ואומר:"כל הכבוד על יכולות הלחימה המרשימות. מגיע לך זאת" והוא משיט לך את סמל מפעל הקרב

מיכה-
    מנטיק עומד לשלוח בום קולי, סבליי מהמם אותו בהימום ומכשיל לו את ההתקפה. לאחר מכן סבליי מתקדם אל מנטיק ושורט אותו-מנטיק מסוחרר
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 1 2009, 02:13 PM
    ארתור-
    פידג'וטו מסתובב סביבך בשמחה-הוא מאושר מאוד מהניצחון, "כל הכבוד על הקרב הנהדר" אומרת מיסטי.
    "תודנ רבה" אני אומר לה בחיוך ויוצא מהמכון למרכז הפוקימונים כשבדרך אני מתקשר לאנשים ממרכז הרבייה לשאול אותם מה עם הפוקימונים שלי

4. משתמש מנוסה
    עומר-
    "מכת ברק ואז צליל מתכתי" אומרת לוסי. מגנטון טוען מכת ברק ועומד לתקוף אבל אז אייפום מעוור אותו במתקפת חול. אייפום קופץ לעברו של מגנטון באגרוף ממוקד אבל אז מגנטון מעיף את אייפום בצליל מתכתי.

ארתור-
    "אף אחד מהפוקימונים לא היתפתח" אומר האיש הזקן ממרכז הרבייה "אבל הם מרגישים מצויין"

קרדיט לניר
    ---------------------

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 1 2009, 02:13 PM
    ניב-
    "תגמור אותו בזרוע ברזל" אומר נולנד. סלאקינג רץ עם זרוע ברזל, מצ'מפ משתמש בלייזר ומסנוור אותו-סלאקינג המסונוור לא יודע לאן להיתקדם, מצ'מפ רץ אל סלאקינג בריצה ומעיף אותו לאוויר באגרוף דינמי-סלאקינג מפסיד. "סלאקינג מפסיד ולנולנד אין עוד פוקימונים, ניב ומצקמפ הם המנצחים" אומר השופט. נולנד בא אליך ולוחץ את ידך ואומר:"כל הכבוד על יכולות הלחימה המרשימות. מגיע לך זאת" והוא משיט לך את סמל מפעל הקרב
    "תודה לך על הקרב הנהדר, גידלת את הפוקימונים טוב"
    לוקח את הסמל ויוצא החוצה

6. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 2 2009, 01:45 PM
    עומר-
    "מכת ברק ואז צליל מתכתי" אומרת לוסי. מגנטון טוען מכת ברק ועומד לתקוף אבל אז אייפום מעוור אותו במתקפת חול. אייפום קופץ לעברו של מגנטון באגרוף ממוקד אבל אז מגנטון מעיף את אייפום בצליל מתכתי.
    "קדימה איפום דיגדוג ואז מתקפת חול ואז תשתמש באגרוף ממוקד"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    עומר-
    תוציא ת'פרשתי
    -----------------
    "שיריון, מכת ברק ואז שוב צליל מתכתי" אומרת לוסי. אייפום מנסה לדגדג את מגנטון אבל בגלל השיריון אינו מצליח, אייפון נסוג לאחור ושולח מתקפת חול אך מגנטון פורץ את ההתקפה ופוגע באייפום במכת ברק. מגנטון לא עוצר לרגע ושולח צליל מתכתי ואייפום מתחמק ופוגע בו באגרוף ממוקד. "בום קולי" אומרת לוסי

ניב-
    אתה יוצא ממפעל הקרב אחרי הקרבות הקשים, "היית מדהים" אומרת טורה שיוצאת אחריך מהמפעל "אתה מוכן עכשיו להילחם באבי?"

קרדיט לניר
    ---------------------

8. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 2 2009, 04:19 PM
    עומר-
    תוציא ת'פרשתי
    -----------------
    "שיריון, מכת ברק ואז שוב צליל מתכתי" אומרת לוסי. אייפום מנסה לדגדג את מגנטון אבל בגלל השיריון אינו מצליח, אייפון נסוג לאחור ושולח מתקפת חול אך מגנטון פורץ את ההתקפה ופוגע באייפום במכת ברק. מגנטון לא עוצר לרגע ושולח צליל מתכתי ואייפום מתחמק ופוגע בו באגרוף ממוקד. "בום קולי" אומרת לוסי
    האינטרנט יתקע לי סD
    __
    "איפום אל תוותר תתחמק ואז השלכת מכה ואגרוף ממוקד בשיא הכוח!"
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 2 2009, 04:19 PM
    ניב-
    אתה יוצא ממפעל הקרב אחרי הקרבות הקשים, "היית מדהים" אומרת טורה שיוצאת אחריך מהמפעל "אתה מוכן עכשיו להילחם באבי?"
    "בטח, הרגע הוכחתי שאני יודע איך להשתמש בפוקימונים שלי, עכשיו זה הזמן להוכיח שאני מאמם טוב את הפוקימונים שלי"

10. משתמש מנוסה
    ניב-
    למי בדיוק יש באגון?
    --------------------
    אתם חוזרים לאחוזה הענקית, נכנסים ורואים שטח ענקי שבו חורשים את האדמה פוקימוני אדמה. "אז מי הבחור שאיתגר את האלוף!" נשמע קול כבד,. פתאום אתה מרגיש שמישהו מרים אותך באוויר, אתה מסתכל לאחור ורואה איש ענקי בבגדי חוואי-, "אז זה אתה?" הוא שואל ומתחיל לצחוק

עומר-
    מגנטון תוקף בהיתפרקות, אייפום מנסה להיתחמק לחזור בהתקפה ואינו מצליח מפני שההיתפרקות תוקפת לכל עבר, "פצצת מגנט" אומרת לוסי. מגנטון שולח פצצת מגנט ואייפום מתקדם באגרוף ממוקד לעבר ההתקפה, האגרוף הממוקד של אייפום ופצצת המגנט של מגנטון מתפוצצים ואייפום נפגע

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 2 2009, 04:39 PM
    ניב-
    למי בדיוק יש באגון?
    --------------------
    אתם חוזרים לאחוזה הענקית, נכנסים ורואים שטח ענקי שבו חורשים את האדמה פוקימוני אדמה. "אז מי הבחור שאיתגר את האלוף!" נשמע קול כבד,. פתאום אתה מרגיש שמישהו מרים אותך באוויר, אתה מסתכל לאחור ורואה איש ענקי בבגדי חוואי-, "אז זה אתה?" הוא שואל ומתחיל לצחוק
    אהה זה עם שאר השחקנים? בסדר אז לא משנה

12. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 2 2009, 04:39 PM

עומר-
    מגנטון תוקף בהיתפרקות, אייפום מנסה להיתחמק לחזור בהתקפה ואינו מצליח מפני שההיתפרקות תוקפת לכל עבר, "פצצת מגנט" אומרת לוסי. מגנטון שולח פצצת מגנט ואייפום מתקדם באגרוף ממוקד לעבר ההתקפה, האגרוף הממוקד של אייפום ופצצת המגנט של מגנטון מתפוצצים ואייפום נפגע
    "קדימה איפום אל תתייאש תסנוור אותו עם מתקפת חול ואז תשתמש בהימום אח"כ אגרוף ממוקד חזק!"
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    ניב-
    אתה יכול עם יריבים שתפגוש, אבל לא בטוח שהם יסכימו
    ----------------------------------
    האיש צוחק צחוק גדול ואומר:"זאת הבדיחה הכי טובה ששמעתי, שאתה תנצח את מיסטר גראונד הגדול"

עומר-
    "היתפרקות, מכת ברק ואז תגמור את הקרב בפצצת מגנט" אומרת לוסי. אייפום שולח מתקפת חול ופוגע במגנטון, מגנטון אמנם לא רואה אך ההיתפרקות תוקפת לכל עבר והוא מצליח לפגוע באייפום. אייפום שולח הימום ופוגע במגנטון, מגנטון לא מצליח לראות ומפספס את מכת הברק. לבסוף אייפום מזנק באגרוף ממוקד אבל מגנטון מצליח לפגוע באייפום

קרדיט לניר
    ---------------------

14. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 2 2009, 05:00 PM

עומר-
    "היתפרקות, מכת ברק ואז תגמור את הקרב בפצצת מגנט" אומרת לוסי. אייפום שולח מתקפת חול ופוגע במגנטון, מגנטון אמנם לא רואה אך ההיתפרקות תוקפת לכל עבר והוא מצליח לפגוע באייפום. אייפום שולח הימום ופוגע במגנטון, מגנטון לא מצליח לראות ומפספס את מכת הברק. לבסוף אייפום מזנק באגרוף ממוקד אבל מגנטון מצליח לפגוע באייפום
    "קדימה איפום תתחיל להתחמק מהמתקפות שלו ותמשיך עם מתקפת חול ואז אגרוף ממוקד!"
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    שם בפורוםingo
    שם במשחק:ירין
    תמונה:
    הפוקימון ההתחלתי שברצוני לבחור:צ'אמונדר
    רקע:כשירין היה קטן הוא לא אהב בכלל פוקימונים, הוא לא הבין מאיפו הם צצו ומה המשמעות שלהם. דוד של ירין היה מאמן מכון אך עד גיל 7 ירין לא ראה אף קרב שלו. בגיל 7 ראה בפעם הראשונה והאחרונה קרב של דודו, דודו הפסיד והיה מאוד מדוכא. ירין ניסה לעודד אותו אך כל מה שעשה לא עזר. ההפסדים המשיכו ויום אחד שדודו נסע באוטובוס, היה תרונת דרכים והוא נהרג. לירין היה ממש קשה עם זה והוא החליט להקדיש את חייו לפוקימונים.
    האלוף שברצונכם לאתגר:פלטינה
    כסף:1000 $
    ציוד:5 פוכדורים,אוהל+שק שינה,פנס,פוקדע
    הערות: לתפוס פוקימונים שונים ומגוונים!ובעיקר כיף!
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

עמוד 182 מתוך 298 ראשוןראשון ... 82132172180181182183184192232282 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •