Pokemon GO
עמוד 184 מתוך 298 ראשוןראשון ... 84134174182183184185186194234284 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,746 עד 2,760 מתוך 4465
  1. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 2 2009, 11:25 PM

עומר-
    "תמורת 200$ אביא לך קלטת המלמדת את המתקפה" אומרת האחות ג'וי
    אני מביא לה את הכסף והולך לראות את הקלטת יחד עם הרקרוס.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "אני ביל" אומר האיש "מה אתה צריך?"
    "שתיתן לי משהו מעניין" אומר לו ישר ולעניין

3. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "אני ביל" אומר האיש "מה אתה צריך?"

עומר-
    "תמורת 200$ אביא לך קלטת המלמדת את המתקפה" אומרת האחות ג'וי

מיכה-
    ראיית הנולד מאפשרת למשתש לחזורת את ההתקפה הבאה של היריב
    --------------------------------
    מנטיק שולח בום קולי וסבליי חוזה את המתקפה ומתחמק, סבליי יוצא אל מנטיק ומחסל אותו בשריטות חזקות. מנטיק מחוסל

ניב-
    "חיתוך, ושיהיה ממש קרוב אליך אגרוף שאיבה" אומר מיסטר גראונד. דיגלט יוצא בשריטה וכשהו קרוב דוטריו מעיף אותו בחיתוך ומצחקק, דוטריו מתקרב ולפני שדיגלט משתמש בהימום דוטריו פוגע בו באגרוף שאיבה אכזרי, "עוד אגרוף שאיבה" אומר מיסטר גראונד. דוטריו מתקדם באגרוף שאיבה נוסף, דיגלט נראה מוזר ופתאום הוא תוקף בהגדלה בכוח חלקי-דיגלט למד הגדלה! אבל מוזר המהירות שבה הוא מתחזק

לון-
    "טוב אני אספר" אומרת הילדה "אני היא מוח המגדל אבל פרשתי, אז אין מוח מגדל ועליך ללכת"
    צא פוקדור
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

4. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "מה אתה רוצה בדיוק?" שואל ביל "וזה תלוי במה שיש לך"

מיכה-
    הפוכדור מתחיל להתנדנד... אושר! ברכותיי! תפסת מנטיק!

עומר-
    האחות ג'וי מביאה לך את הקלטת ואתה מביא לה את הכסף. אתה והרקרוס רוצים לצפות בקטת אבל אין לכם טלוויזיה
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

5. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 2 2009, 11:38 PM

עומר-
    האחות ג'וי מביאה לך את הקלטת ואתה מביא לה את הכסף. אתה והרקרוס רוצים לצפות בקטת אבל אין לכם טלוויזיה
    "אממ ג'וי איפה יש טלויזיה במקרה?" אני שואל
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 2 2009, 06:18 PM
    אתם רצים במלוא המהירות למעבדה של פרופסור אוק, "שלום לך,האם גם אתה באת כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך?" שואל פרופסור אוק בהיתלהבות, "כן" אתם עונים לו בגאווה. "במי תבחר?" שואל פרופסור אוק בסקרנות, "אני בוחר ב_____(תשלימו כשתגיבו להתחלה)" אתם עונים, "בחירה מעניינת" עונה הפרופסור "האם גם אתה רוצה להיות אלוף ליגת ג'וטו?" שואל הפרופסור, "לא!אני רוצה לנצח בשבעת מכוני הקרב" אתם עונים וגאוותכם עולה, "בחירה מצויינת,מקווה שתצליח בדרכך" עונה הפרופסור.אתם יוצאים לדרך אחד והפוכדור בידכם,מה תעשו כעת?
    פוקימון מים או חשמל טוב..

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 2 2009, 11:38 PM
    ארתור-
    "מה אתה רוצה בדיוק?" שואל ביל "וזה תלוי במה שיש לך"

מיכה-
    הפוכדור מתחיל להתנדנד... אושר&#33; ברכותיי&#33; תפסת מנטיק&#33;

עומר-
    האחות ג&#39;וי מביאה לך את הקלטת ואתה מביא לה את הכסף. אתה והרקרוס רוצים לצפות בקטת אבל אין לכם טלוויזיה
    אבדוק מתי הפוקימונים שלי יתפתחו בפוקפון
    אני הוא גיל,

8. משתמש מנוסה
    עומר-
    "כן" אומרת האחות ג&#39;וי "אבל זה עולה 100&#036; לצפות בה"

מיכה-
    ~לא מנטיק לא יתפתח~
    ~פיצ&#39;ו יתפתח עוד היום~
    ~נידורן תתפתח בזמן הקרוב/רחוק~
    ~אייס לא מתפתח~
    ~גלייסכור לא מתפתח~

ירין-
    תגיד איזה שבא לך העיקר לא אגדי ולא מפותח
    אתה וצ&#39;רמנדר הצוהל במשחה יוצאים לדרך 1 בלילה האפל, למזלך להבתו של צ&#39;רמנדר מאירה את הדרך. אתם מסתכלים לצד ורואים משהו בשיח-לא ברור מה

קרדיט לניר
    ---------------------

9. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 12:25 AM
    עומר-
    "ממש גזלנים פה" אני אומר בשוק "טוב בסדר בסדר אני רוצה לראות בטלויזיה" אני אומר ובינתיים בודק אם אחד מהפוקימונים שלי עומד להיתפתח.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    ירין-
    אתה וצ&#39;רמנדר הצוהל במשחה יוצאים לדרך 1 בלילה האפל, למזלך להבתו של צ&#39;רמנדר מאירה את הדרך. אתם מסתכלים לצד ורואים משהו בשיח-לא ברור מה
    התת התפתחות של מיסמגיוס, אני אוהב אותו

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. משתמש מנוסה
    עומר-
    "אנשים צריכים להרוויח כסף" אומרת האחות ג&#39;וי בזעם. אתה מתקדם לעבר חדר הצפייה ושומע:"צא הונדור". אתה מסתכל לאחור ורואה את האחות ג&#39;וי עם הונדור- כועס, "מה קרה?" אתה שומע אותה מדבר אבל קולה השתנה. פתאום נראה שהיא מסירה פים אבל פני האחות ג&#39;וי היה מסכה, היא מסירה את הבגדים ורואה שזו אישה השייכת לצוות רוקט-

ירין-
    אוקיי
    ---------
    אתה מתקרב לשיחים ורואה שם הוטהוט- תינוק, הוא נראה מפוחד וכנראה שאיבד את הלהקה

קרדיט לניר
    ---------------------

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 12:44 AM
    ירין-
    אוקיי
    ---------
    אתה מתקרב לשיחים ורואה שם הוטהוט- תינוק, הוא נראה מפוחד וכנראה שאיבד את הלהקה
    "שלום הוט-הוט, קוראים לי ירין&#33; אתה יודע איפה הלהקה שלך?" אני שואל ומרים אותו על ידי
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

-------

13. משתמש מנוסה
    עומר-

מיכה-
    ~לא מנטיק לא יתפתח~
    ~פיצ&#39;ו יתפתח עוד היום~
    ~נידורן תתפתח בזמן הקרוב/רחוק~
    ~אייס לא מתפתח~
    ~גלייסכור לא מתפתח~

ירין-
    אצע לחפס מאמנים להילכם עם פיצו
    אני הוא גיל,

14. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 12:44 AM
    עומר-
    "אנשים צריכים להרוויח כסף" אומרת האחות ג&#39;וי בזעם. אתה מתקדם לעבר חדר הצפייה ושומע:"צא הונדור". אתה מסתכל לאחור ורואה את האחות ג&#39;וי עם הונדור- כועס, "מה קרה?" אתה שומע אותה מדבר אבל קולה השתנה. פתאום נראה שהיא מסירה פים אבל פני האחות ג&#39;וי היה מסכה, היא מסירה את הבגדים ורואה שזו אישה השייכת לצוות רוקט-
    "צא הרקרוס תשתמש בתקפת קרן ואז חתך לילה&#33;"
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    ירין-
    הוטהוט מתחיל לבכות-כנראה שאינו יודע

מיכה-
    אתה מתקדם בדרכך, "קדימה ראיצ&#39;ו" אתה שומע

עומר-
    "להביור ואז ראשייה" אומרת האישה מצוות רוקט. הרקרוס מתקדם במתקפת קרן אבל הונדור שורף אותו בלהביור, לפני שהרקרוס מתאושש הונדור מעיף אותו בראשייה

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 184 מתוך 298 ראשוןראשון ... 84134174182183184185186194234284 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •