"רוצה להיות בצוות שלי וננסה למצוא את הלהקה שלך?" אני שואלOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 01:16 AM
ירין-
הוטהוט מתחיל לבכות-כנראה שאינו יודע
"רוצה להיות בצוות שלי וננסה למצוא את הלהקה שלך?" אני שואלOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 01:16 AM
ירין-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אלך לכייון של הקולOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 01:16 AM
ירין-
מיכה-
אתה מתקדם בדרכך, "קדימה ראיצ'ו" אתה שומע
עומר-
"להביור ואז ראשייה" אומרת האישה מצוות רוקט. הרקרוס מתקדם במתקפת קרן אבל הונדור שורף אותו בלהביור, לפני שהרקרוס מתאושש הונדור מעיף אותו בראשייה
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
ירין-
הוטהוט בוכה ומפיל אותך בקפיצה-כנראה שהוא מסכים ופשוט מתרגש
מיכה-
אתה מתקדם ורואה איש מבוגר-מתאמן עם הראיצ'ו-
שלו
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אנחנו נהיה צוות נהדר! הוט תכיר את צ'אם! עכשיו תכנס לפוכדור!" אני אומר וזורק עליו פוכדורOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 01:30 AM
ירין-
הוטהוט בוכה ומפיל אותך בקפיצה-כנראה שהוא מסכים ופשוט מתרגש
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"אל תוותר הרקרוס תשתמש בלייזר וכוח סבל ואז תקוף אותו בחתך לילה!"Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 01:16 AM
עומר-
"להביור ואז ראשייה" אומרת האישה מצוות רוקט. הרקרוס מתקדם במתקפת קרן אבל הונדור שורף אותו בלהביור, לפני שהרקרוס מתאושש הונדור מעיף אותו בראשייה
"אני מציע לך פוקפון ואני גם יכול לעזור לך לחרוש את השדות בחוץ עם פיג'יוטו ומה אתה מציע?" אומר לוOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 2 2009, 11:38 PM
ארתור-
"מה אתה רוצה בדיוק?" שואל ביל "וזה תלוי במה שיש לך"
עומר-
"הונדור! ראשייה!" ומרת האישה מצוות רוקט. הונדור יוצא בראשייה אבל הרקרוס מסנוור אותו בלייזר ואז מעיף אותו בראשייה. "ההרקרוס הזה חזק" אומרת האישה, היא לוקחת מיכל ומה אותו על גבה, למיכל יש צינור-היא לוחצת עליו והצינור שואב את הרקרוס. "להיראות לוזר" אומרת האישה ויוצאת ממרכז הפוקימונים.
ירין-
אתה זורק פוכדור הוא מתחיל להיתנדנד... אושר! ברכותיי! תפסת הוטהוט!
ארתור-
"תמורת פוק'פון אני מוכן להביא לך אבן אור" אומר ביל "ואני לא צריך חרישה עם פידג'וטו כי יש לי סטראפטור"
קרדיט לניר
---------------------
"יופי! בוא נמשיך לעיר ורדיאן!" אני אומר ומתקדם לשםOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 01:43 AM
ירין-
אתה זורק פוכדור הוא מתחיל להיתנדנד... אושר! ברכותיי! תפסת הוטהוט!
--------
![]()
-------
![]()
"היי תחזירי לפה מיד! צא הונטר תעצור אותה עם צוות כפול ומבט מפחיד!" אני אומר ורץ אחריה החוצה.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 01:43 AM
עומר-
"הונדור! ראשייה!" ומרת האישה מצוות רוקט. הונדור יוצא בראשייה אבל הרקרוס מסנוור אותו בלייזר ואז מעיף אותו בראשייה. "ההרקרוס הזה חזק" אומרת האישה, היא לוקחת מיכל ומה אותו על גבה, למיכל יש צינור-היא לוחצת עליו והצינור שואב את הרקרוס. "להיראות לוזר" אומרת האישה ויוצאת ממרכז הפוקימונים.
____
אתה לוקח לי את הרקרוס? T_T
"אז שניה אני ייתןלך אותו אני רק יבדוק מי מהפוקימונים שלי עומדים להתפתח" ובודק בפוקפון מיעומדים להתפתחOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 01:43 AM
ארתור-
"תמורת פוק'פון אני מוכן להביא לך אבן אור" אומר ביל "ואני לא צריך חרישה עם פידג'וטו כי יש לי סטראפטור"
ירין-
אתה ממשיך לורידיאן ורואה שני מאמנים נלחמים עם פידג'י-וספיירו-
, אתה רואה שהם ממש פוצעים את הפוקימונים בקרב
עומר-
הונטר מנסה לתקוף אבל אז אתם רואים שהאישה היתרחקה עם אליקופטר. אתה נואש, "צריך עזרה" אתה רואה את לוסי "האישה קשרה אותי בארון ולקחה לי את מגמזון. אז בוא נצא לתפוס אותה! צא סקר" אומרת לוסי ומוציאה סקרמורי-. אתם מתקרבים עם סקרמורי לאליקופטר, "תתקוף אתה כי ריולו לא יכול להועיל מפה" אומרת לוסי
ארתור-
לא אפשרי להביא את הפוק'פון כי הוא גם הפוקדע-והפוקדע חובה לל מאמן
~גרוטל אינו קרוב להיתפתח~
~פידג'וטו אינו קרוב להיתפתח~
~נוספאס אינו קרוב להיתפתח~
~פרס אינו קרוב להיתפתח~
~פיבאס אינו קרוב להיתפתח~
קרדיט לניר
---------------------
"הואנטר תשתמש באגרוף שאיבה על ההליקופטר עד שתהרוס אותו!" אני אומר בזעם "אל תתן לו לברוח ברור?!"Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 01:55 AM
עומר-
הונטר מנסה לתקוף אבל אז אתם רואים שהאישה היתרחקה עם אליקופטר. אתה נואש, "צריך עזרה" אתה רואה את לוסי "האישה קשרה אותי בארון ולקחה לי את מגמזון. אז בוא נצא לתפוס אותה! צא סקר" אומרת לוסי ומוציאה סקרמורי-. אתם מתקרבים עם סקרמורי לאליקופטר, "תתקוף אתה כי ריולו לא יכול להועיל מפה" אומרת לוסי
"היי! תיזהרו אתם עוד תהרגו אותם!" אני אומר להםOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 01:55 AM
ירין-
אתה ממשיך לורידיאן ורואה שני מאמנים נלחמים עם פידג'י-וספיירו-
, אתה רואה שהם ממש פוצעים את הפוקימונים בקרב
--------
![]()
-------
![]()
עומר-
הונטר מתקדם באגרוף שאיבה אבל אז האישה מצוות רוקט שולחת טילים, סקרמורי מתחמק והנטר מפספס. "כדי לך להיזהר" אומרת לוסי
ירין-
"מה אכפת לך לוזר?" אומר אחד המאמנים "הפוקימונים שלנו יתחזקו לפחות"
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)