Pokemon GO
עמוד 188 מתוך 298 ראשוןראשון ... 88138178186187188189190198238288 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,806 עד 2,820 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אתה יוצא מהבית של ביל ורואה המון חיילים, האישה שמובילה את החבורה שואלת:"מה אתה רוצה ילד?"

עומר-
    אתה מנסה בכל הכוח להישתחרר-אבל לשב. אז אתה ממשיך איתם בשקט ואתם מגיעים לתא-האישה כולאת אותכם בתוכו

ירין-
    כשהוא ילמד תדע, וכתקבל פוק'פון תדע
    -------------------------------------
    "טוב מדקיפ! אקדח מים על פידג'י" אומרת קריס, "רוח פרצים על צ'ארמנדר" אומר הילד בעל הספירוו, "בלימה על מדקיפ" אומר הילד בעל הפידג'י. צ'ארמנדר תוקף בשריטה ופוגע בספירוו, ספירוו מתאושש מהמכה ומחזיר בבלימה, מדקיפ שולח אקדח מים על פידג'י והוא מתחמק ולאחר מכן חוזר אל צ'אם ומעיף אותו ברוח פרצים.
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 4 2009, 05:58 PM

עומר-
    אתה מנסה בכל הכוח להישתחרר-אבל לשב. אז אתה ממשיך איתם בשקט ואתם מגיעים לתא-האישה כולאת אותכם בתוכו
    "מה נעשה עכשיו?" אני לוחש (לילדה שאיתי כי שכחתי את השם שלהXD)
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה

ירין-
    כשהוא ילמד תדע, וכתקבל פוק'פון תדע
    -------------------------------------
    "טוב מדקיפ! אקדח מים על פידג'י" אומרת קריס, "רוח פרצים על צ'ארמנדר" אומר הילד בעל הספירוו, "בלימה על מדקיפ" אומר הילד בעל הפידג'י. צ'ארמנדר תוקף בשריטה ופוגע בספירוו, ספירוו מתאושש מהמכה ומחזיר בבלימה, מדקיפ שולח אקדח מים על פידג'י והוא מתחמק ולאחר מכן חוזר אל צ'אם ומעיף אותו ברוח פרצים.
    "צ'אם תחפה על מדקיפ בשאגה ואז גחלת על שניהם! מהר תתקפי!" אני אומר לצ'אם ולקריס
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אתה יוצא מהבית של ביל ורואה המון חיילים, האישה שמובילה את החבורה שואלת:"מה אתה רוצה ילד?"
    "שתעופו מפה"

5. משתמש מנוסה
    עומר-
    אתה מסתכל על לוסי-נראה שהיא חושבת על משהו. היא מסתכלת על חגורת הפוכדורים שלך-אתה מסתכל ורואה שהם לא אצלך. המצב אנוש אבל פתאום נשמעת אזעקה-השומר של התא שלכם הולך משם ואז אתה רואה שהמפתח והפוכדורים אצלו

ירין-
    צ&#39;אם מתייצב לפני מדקיפ, הוא שולח גחלת ופוגע בפידג&#39;י, "אקדח מים על שניהם ואז בלימה על פידג&#39;י מדקיפ" אומרת קריס, "רוח פרצים" אומרים שני הילדים בפה אחד. פידג&#39;י העולה באש אינו תוקף, ספירוו שולח רוח פרצים אבל מדקיפ מעיף את שניהם באקדח מים, לאחר מכן הוא פוגע בפידג&#39;י בבלימה-פידג&#39;י נראה מסוחרר

ארתור-
    כל האנשים מתחילים להתפרע ולפרוץ במהומות עד שהמובילה אומרת:"שקט&#33;" ואז כלם שותקים, "בוא נעשה הסכם-אני מולך בקרב, ואם אתה מנצח אנחנו מסתלקים, אם אתה אנחנו פושטים על הבית הזה ואינך עושה כלום בנידון. ברור?"

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 4 2009, 06:06 PM

ירין-
    צ&#39;אם מתייצב לפני מדקיפ, הוא שולח גחלת ופוגע בפידג&#39;י, "אקדח מים על שניהם ואז בלימה על פידג&#39;י מדקיפ" אומרת קריס, "רוח פרצים" אומרים שני הילדים בפה אחד. פידג&#39;י העולה באש אינו תוקף, ספירוו שולח רוח פרצים אבל מדקיפ מעיף את שניהם באקדח מים, לאחר מכן הוא פוגע בפידג&#39;י בבלימה-פידג&#39;י נראה מסוחרר
    "צ&#39;אם מהר תכוון אל הכנפיים שלהם גחלת&#33; ואז תשרוט טותם&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש מנוסה
    ארתור-
    כל האנשים מתחילים להתפרע ולפרוץ במהומות עד שהמובילה אומרת:"שקט&#33;" ואז כלם שותקים, "בוא נעשה הסכם-אני מולך בקרב, ואם אתה מנצח אנחנו מסתלקים, אם אתה אנחנו פושטים על הבית הזה ואינך עושה כלום בנידון. ברור?"
    "אני לא יעשה כלום אבל האיש שבפנים כן ואני מסכים לאתגר"

8. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "אז מוסכם" אומרת האישה "קרב אחד על אחד יהיה בסדר?"

ירין-
    "תתחמק ואז בלימה" אומרת הילד בעל הספירוו, "גם אתה" אומר הילד בעל הפידג&#39;י, "בלימה מדקיפ" אומרת קריס. צ&#39;אם שולח גחלת וספירוו מתחמק-אבל פידג&#39;י לא מצליח ונפגע, ספירוו תוקף בבלימה שמתנגשת עם השריטה של צ&#39;אם, ובינתיים מדקיפ מחסל את פידג&#39;י מהקרב-פידג&#39;י מפסיד

קרדיט לניר
    ---------------------

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 4 2009, 06:16 PM
    ארתור-
    "אז מוסכם" אומרת האישה "קרב אחד על אחד יהיה בסדר?"
    "קרב מלא 6 על 6" אומר לה

10. the bitch is back
    עומר-
    אתה מסתכל על לוסי-נראה שהיא חושבת על משהו. היא מסתכלת על חגורת הפוכדורים שלך-אתה מסתכל ורואה שהם לא אצלך. המצב אנוש אבל פתאום נשמעת אזעקה-השומר של התא שלכם הולך משם ואז אתה רואה שהמפתח והפוכדורים אצלו
    "שיט מה נעשה עכשיו?" אני שואל מבוהל.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 4 2009, 06:16 PM
    ירין-
    "תתחמק ואז בלימה" אומרת הילד בעל הספירוו, "גם אתה" אומר הילד בעל הפידג&#39;י, "בלימה מדקיפ" אומרת קריס. צ&#39;אם שולח גחלת וספירוו מתחמק-אבל פידג&#39;י לא מצליח ונפגע, ספירוו תוקף בבלימה שמתנגשת עם השריטה של צ&#39;אם, ובינתיים מדקיפ מחסל את פידג&#39;י מהקרב-פידג&#39;י מפסיד
    "תלחם בכל בכח&#33; תקפוץ עליו ואז שריטה על הכנפיים שלו&#33;" אני אומר
    --------

-------

12. משתמש מנוסה
    עומר-
    אתה ולוסי השותקת מרגישים אבודים, אתם רק יולים להיסתכל על החיילים שממהרים למשהו לא ידוע. פתאום עובד חייל נמוך יותר ופונה אליכם, "אני יעזור לכם" הוא אומר. קולו נשמע די מוזר עד שאתה קולט שפניו הם מסכה-כשהוא מוריד אותה אתה רואה את נטלי

ארתור-
    "ילד" אומרת האישה "אני מחזיקה רק פוקימון אחד, אז 1? או כלום?"

ירין-
    "כנף ברזל" אומר הילד בעל הספירוו. ספירוו מתקדם בכנף ברזל, צ&#39;אם מחכה לרגע הנכון ואז קופץ על ספירוו, הא מתחיל לתקוף בשריטות בילתי פוסקות. "בלימה" אומרת קריס, מדקיפ גומר את הקרב בבלימה-ספירוו לא מצליח להיתחמק ומפסיד, וגם כל הילדים

קרדיט לניר
    ---------------------

13. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 4 2009, 06:42 PM
    עומר-
    אתה ולוסי השותקת מרגישים אבודים, אתם רק יולים להיסתכל על החיילים שממהרים למשהו לא ידוע. פתאום עובד חייל נמוך יותר ופונה אליכם, "אני יעזור לכם" הוא אומר. קולו נשמע די מוזר עד שאתה קולט שפניו הם מסכה-כשהוא מוריד אותה אתה רואה את נטלי
    אני מחייך אליה ומחכה שהיא תשחרר אותנו מהתא.
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 4 2009, 06:42 PM
    ירין-
    "כנף ברזל" אומר הילד בעל הספירוו. ספירוו מתקדם בכנף ברזל, צ&#39;אם מחכה לרגע הנכון ואז קופץ על ספירוו, הא מתחיל לתקוף בשריטות בילתי פוסקות. "בלימה" אומרת קריס, מדקיפ גומר את הקרב בבלימה-ספירוו לא מצליח להיתחמק ומפסיד, וגם כל הילדים
    "היינו מצויינים קריס&#33;" אני רץ ומחבק אותה
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 4 2009, 01:02 AM
    ניב-
    דיגלט מתעצבן עוד יותר, פתאום משהו קורה&#33; דיגלט מהבהב, לאחר מכן זוהר ולבסוף משנה צורה-דיגלט היתפתח לדוטריו-, אבל דוטריו שלך נראה רק עצבני עוד יותר. הוא יוצר סופת חול ענקית ומחסל איתה את דוטריו של מיסטר גראונד-"דוטריו של מיסטר גראונד לא יכול להילחם יותר, דוטריו של ניב הוא המנצח. "צא דונפן" מיסטר גראונד זורק כדור לאוויר וממנו יוצא דונפן- ענקי
    "דוטריו סופת חול, חפירה ואז הימום"

עמוד 188 מתוך 298 ראשוןראשון ... 88138178186187188189190198238288 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •