Pokemon GO
עמוד 190 מתוך 298 ראשוןראשון ... 90140180188189190191192200240290 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,836 עד 2,850 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 4 2009, 08:36 PM
    ירין-
    אני מגיעה איתך עד לורידיאן, מנצחת את מנהיג המכון ואז ממשיכה למחוז אחר. מאז שניצחתי בליגת ג'וטו אני מרוויחה המון כסף אז אוכל להמשיך לסינו ישר מורידיאן במטוס" אומרת קריס
    "למה? איך נוכל להיות בקשר?" אני שואל באכזבה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 4 2009, 08:36 PM

עומר-
    "לדעתי נלך לאיפה שכל החיילים הלכו" אומרת לוסי, "אני מסכימה לזה. ואתה?" שואלת נטלי
    "אני מניח" אני אומר ומתחיל ללכת איתן.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 4 2009, 07:35 PM
    ניב-
    "גילגול ואז ניב חשמלי" אומר מיסטר גראונד. הונצ&#39;קרוו תוקף בסופה, דונפן מזנק בגילגול הנכנס לתוך הסופה ופוגע חזק בהונצ&#39;רוו. הונצ&#39;קרוו מתאושש ויוצא התקפת שמיים, דונפן ומחכה שהוא ייתקרב. הונצ&#39;קרוו מתקרב ואז דונפן קופץ בניב חשמל, הונצ&#39;קרוו מצליח להיתחמק למזלו הרב
    "הונצ&#39;קרוו הימום ואז מכת שמיים&#33;"

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 4 2009, 01:02 AM
    עומר-
    אתה עולים לאוויר עד שפתאום מתנגשים במשהו, "יש כאן משהו" אומרת לוסי. אתם בודקים טוב טוב ומוצאים דלת, אתם נכנסים. בפנים אתם רואים מסדרון, גודלו של המקום לא ברור

ירין-
    "כנף ברזל" אומר הילד בעל הפידג&#39;י, "ניקור" אומר הילד בעל הספירוו. פידג&#39;י עף אל הוטהוט בכנף ברזל והוטהוט מצליח להיתחמק בעזרת חיזוי ההתקפה, הוא בא אל פידג&#39;י ומעיף אותו בבלימה. צ&#39;אם שואג על פידג&#39;י וספירוו, הוא שולח גחלת אבל הם מצליחים להיתחמק וספירוו מעיף את צ&#39;אם בניקור.

ניב-
    דיגלט מתעצבן עוד יותר, פתאום משהו קורה&#33; דיגלט מהבהב, לאחר מכן זוהר ולבסוף משנה צורה-דיגלט היתפתח לדוטריו-, אבל דוטריו שלך נראה רק עצבני עוד יותר. הוא יוצר סופת חול ענקית ומחסל איתה את דוטריו של מיסטר גראונד-"דוטריו של מיסטר גראונד לא יכול להילחם יותר, דוטריו של ניב הוא המנצח. "צא דונפן" מיסטר גראונד זורק כדור לאוויר וממנו יוצא דונפן- ענקי

מיכה-
    "למה לא?" אומר ווטסון בשמחה "קודם כל על פיצ&#39;ו לדעת להישתמש בהיתפרקות. הוא יודע?"

ארתור-
    פתאום נשמעת אזעקה&#33; ביל מפעיל טלוויזיה ואתה רואה בא אנשי צוות רוט ואותם מובילה חיילת צוות רוקט-, מקיפים את הבית. "צוות רוקט יותר מדי מטרידים אותי לאחרונה" אומר ביל "אם תיפטר מהם זה יעזור לי מאוד"

לון-
    "לאחרונה הפסדתי ניצחון מוחץ" אומרת הילדה "מאז איבדתי את הביטחון"
    לא ממש....אז נלמד אותו עוד מתקפות
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

5. משתמש מנוסה
    ירין-
    "יש לך פוק&#39;פון?" שואלת קריס

עומר-
    אתם הולכים אחרי שאר החיילים, אחרי הליכה ארוכה אתם מגיעים לפיצול דרך-לכיוון שמאל נשמעים קולות מהומה, אז שם בטח נמצאים שאר החיילים. לעומת זאת בצד ימין השני דממה. "לאיזה כיוון נלך?" שואלת נטלי

ניב-
    "גילגול ואז תשרוף אותו בניב אש" אומר מיסטר גראונד. דונפן מתגלגל, כאשר הוא יוצר תנופה הוא קופץ בגילגול, הונצ&#39;קרוו שולח הימום ופגע בדונפן-אבל דונפן לא נמנע מלתקוף ומנחית את הונצ&#39;קרוו בגילגול. הונצקרוו מתאושש, ומתרחק, הוא חוזר בהתקפת שמיים-דונפן מנסה להדוף בניב אש אבל נפגע

מיכה-
    "המתפה שהכי קל ללמוד זה היתפרקות" אומר ווטסון "בקש מפיצ&#39;ו להוציא בהיתפרצות כמה שיותר חשמל"
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

6. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 5 2009, 01:44 AM

עומר-
    אתם הולכים אחרי שאר החיילים, אחרי הליכה ארוכה אתם מגיעים לפיצול דרך-לכיוון שמאל נשמעים קולות מהומה, אז שם בטח נמצאים שאר החיילים. לעומת זאת בצד ימין השני דממה. "לאיזה כיוון נלך?" שואלת נטלי
    "אני חושב שנלך לימין אולי שם הפוקימונים שלנו" אני לוחש
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    ירין-

עומר-

ניב-
    "גילגול ואז תשרוף אותו בניב אש" אומר מיסטר גראונד. דונפן מתגלגל, כאשר הוא יוצר תנופה הוא קופץ בגילגול, הונצ&#39;קרוו שולח הימום ופגע בדונפן-אבל דונפן לא נמנע מלתקוף ומנחית את הונצ&#39;קרוו בגילגול. הונצקרוו מתאושש, ומתרחק, הוא חוזר בהתקפת שמיים-דונפן מנסה להדוף בניב אש אבל נפגע

מיכה-
    "המתפה שהכי קל ללמוד זה היתפרקות" אומר ווטסון "בקש מפיצ&#39;ו להוציא בהיתפרצות כמה שיותר חשמל"
    פיצו תנסה התפרקות לפי מה שהוא אמר
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

8. משתמש מנוסה
    ניב-
    "הדונפן הזה חזק. הונצ&#39;קרוו מכת שמיים&#33;"
    כשהונצ&#39;קרוו מתקרב לדונפן אני צועק "תסטה הצידה ואז ניקור"

9. משתמש מנוסה
    ירין-
    "לא.." אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 4 2009, 04:39 PM
    לון-
    "לא יודעת" היא אומרת "בדרך כלל כדי להשיב לי את בטחוני אני נלחמת כמו מתאמת. אתה יכול לעזור לי לעשות קרב מתאמים?"
    "איך נלחמים בקרב מתאמים?" אני שואל

11. משתמש מנוסה
    עומר-
    אתם פונים לימין וממשיכים לדרככם, אחרי הליכה של כמה דקות אתם מגיעים למשרד שבתוכו גם תא הנהג. "וכעת נעשה ניסוי מיוחד על ההרקרוס" נשמע קול מהחדר השני, כנראה שהפוקימונים שלכם נמצאים שם

מיכה-
    פיצ&#39;ו מוציא כמות גבוהה של חשמל לכל עבר-נראה שפיצ&#39;ו למד היתפרקות&#33;

ניב-
    טעות שלי, מתקן
    ----------------
    "הדונפן הזה חזק כי הפוקימון השני שלי&#33; הפוקימון השני שלי מאז קיבלתי הארה&#33;" אומר מיסטר גראונד "גילגול דונפן, ואם הוא מנסה להיתחמק אז פרסה". דונפן יוצא לעברו של הונצ&#39;קרוו בגילגול, הונצ&#39;קרוו מתקדם במכת שמיים. השניים מתקרבים יותר ויותר, כאשר דונפן קרוב בהפתעה הונצ&#39;קרוו מתחמק. דונפן מנסה להיסתובב בפרסה חדה במיוחד אבל אז הוא מתהפך, הונצ&#39;קרוו חוזר ותוקף בניקור-אבל הוא לא כל כך משפיע. "הקשה עילית"

ירין-
    קריס לוקחת לך את הפוקדע ומכניסה לתוכו כרטיס, "הנה" היא אומרת ומשיטה לך את הפוקדע "עכשיו יש לך פוק&#39;פון. עם פוק&#39;פון אתה יכול:
    *להיתקשר לאחרים
    *להחליף ולהעביר פוקימונים עם אחרים
    *לבדוק מתי הפוקימון יתפתח ומתי ביצה תבקע
    עכשיו נוכל לדבר זה עם זה וכשאבוא לבקר אודיע" אומרת קריס. מטוס פרטי מגיע, קריס עולה עליו ואומרת:"להיתראות" תוך כדי שהיא מנופפת לשלום

לון-
    "קרב מתאמים זה קרב של תחרויות סרט, בו צריך לגרום לפוקימון להיראות יפה יותר תוך כדי קרב" אומרת הילדה "ואם תנצח אותי אביא לך את סמל הקרב"

קרדיט לניר
    ---------------------

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 5 2009, 02:53 PM
    ירין-
    קריס לוקחת לך את הפוקדע ומכניסה לתוכו כרטיס, "הנה" היא אומרת ומשיטה לך את הפוקדע "עכשיו יש לך פוק&#39;פון. עם פוק&#39;פון אתה יכול:
    *להיתקשר לאחרים
    *להחליף ולהעביר פוקימונים עם אחרים
    *לבדוק מתי הפוקימון יתפתח ומתי ביצה תבקע
    עכשיו נוכל לדבר זה עם זה וכשאבוא לבקר אודיע" אומרת קריס. מטוס פרטי מגיע, קריס עולה עליו ואומרת:"להיתראות" תוך כדי שהיא מנופפת לשלום
    למה את הלוקח לי אותה...

-------

13. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 5 2009, 02:53 PM
    עומר-
    אתם פונים לימין וממשיכים לדרככם, אחרי הליכה של כמה דקות אתם מגיעים למשרד שבתוכו גם תא הנהג. "וכעת נעשה ניסוי מיוחד על ההרקרוס" נשמע קול מהחדר השני, כנראה שהפוקימונים שלכם נמצאים שם
    "הרקרוס שלי שם&#33;" אני אומר להן וניכנס פנימה מבלי לחשוש ונעמד בסוף.
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    ירין-
    היא לא אמיתית
    -----------------
    ירין אתה רץ לעברה אבל המטוס רחוק, היא הלכה. אבל מצד שני אתה רואה באופק את ורידיאן

עומר-
    החדר שאני מדבר עליו נמצא דרך פנייה במסדרון השני.
    ------------------------
    אתם פונים לחדר האחר-רצים במלוא הכוח. אתם מגיעים לשם ורואים מאות חיילים עומדים במסדר, אתם עומדים יחד איתם כדי לא להיבלט. אחרי כל החיילים יש במה ועליה עומד בחור מבוגר והוא אומר:"אבל לפני שנתחיל בניסוי עלינו לדון על בעיה" ואז הוא מוציאה לא מצגות ואתה רואה תמונה שלך שם, "הילד הזה מסבך אותנו יותר מדי, עלינו לחסלו" אומר האיש הזקן, "המפקד סריץ&#39; התחזה פעם לשוטר וחקר מאמנים-כבר שחקר אותו הוא חשד שהילד הזה יהווה איום עלינו" אומרת החיילת שגנבה את הרקרוס

קרדיט לניר
    ---------------------

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 5 2009, 03:23 PM
    ירין-
    היא לא אמיתית
    -----------------
    ירין אתה רץ לעברה אבל המטוס רחוק, היא הלכה. אבל מצד שני אתה רואה באופק את ורידיאן
    אז מה...
    ___________________--
    "טוב, בוא נמשיך&#33;" אני אומר ומתקגם לעיר ורדיאן
    --------

-------

עמוד 190 מתוך 298 ראשוןראשון ... 90140180188189190191192200240290 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •