Pokemon GO
עמוד 192 מתוך 298 ראשוןראשון ... 92142182190191192193194202242292 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,866 עד 2,880 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 5 2009, 08:02 PM
    ניב-
    "הגדלה, ואז צא אליו בהתקפת זעם" אומר מיסטר גראונד. דונפן תוקף בהגדלה וגבייט בסופת חול, דונפן מנסה לפרוץ את סופת החול אבל נכשל. גבייט מנצל את ההזדמנות ויוצא בחיתוך משולב עם חיתוך, כאשר גבייט במרחק כמה צעדים פתאום דונפן קם וקופץ בהתקפת זעם, גבייט נכנס לתוך האדמה ומעיף אותו כאשר הוא מתחת דונפן-גבייט למד חפירה!

עומר-
    אתה מוציא את הנטר לפני שאתה אומר משהו אחד החיילים שם לב אליך וצועק:"פולש!", כל החיילים חוסמים אותך במעגל-נמצאים שם בערך 100 חיילים

לון-
    "כן" אומרת הילדה "נעשה זה כמו בסיבוב השני-שגורמים לפוקימון להיראות יפה בקרב. בסדר?"

מיכה-
    "הנה הוא" נשמע קול, אתם מסתכלים לכיוון הקול ורואים איש בבגדי צוות רוקט- ואיתו עוד חיילים, "אם נחטוף אותו ישלמו תמורתו המון כסף" אומר האיש
    אחזיר את פיצו לפוקדור ואומר למנהיג מכון לברוח לכיוון העיר
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

2. the bitch is back

עומר-
    אתה מוציא את הנטר לפני שאתה אומר משהו אחד החיילים שם לב אליך וצועק:"פולש!", כל החיילים חוסמים אותך במעגל-נמצאים שם בערך 100 חיילים
    "מהר צוורת כפול והיפנוזה על כולם!" אני אומר להונטר "אל תוותר!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    ניב-
    לא רק בסופת חול, אלא בחול מתקפת חול כלשהי
    ------------------------------
    "הקשה עילית, אל תתן לו לברוח" אומר מיסטר גראונד. דונפן מתקדם אל גבייט, גבייט גם הוא רץ אל דונפן וכאשר הם ממש קרובים גבייט חופר אל האדמה ומתחמק. דונפן עומד מבוהל-אחרי הכל גבייט יכול להופיע מכל מקום, פתאום גבייט מזנק מהאדמה ופוגע בו

מיכה-
    ווטסון רץ איתך ושואל:"מה קרה? מי אלה? ולמה הם רוצים לקחת אותי?"

עומר-
    הנטר מנסה, אבל יותר מדי אנשים שם. "השגתי את זה" נשמע קולה של לוסי, אתה מסתכל אליה ורואה שהיא לקחה את הפוכדורים. "קפצו אחרי" היא אומרת וקופצת מהחלון
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 5 2009, 08:56 PM
    ניב-
    "הקשה עילית, אל תתן לו לברוח" אומר מיסטר גראונד. דונפן מתקדם אל גבייט, גבייט גם הוא רץ אל דונפן וכאשר הם ממש קרובים גבייט חופר אל האדמה ומתחמק. דונפן עומד מבוהל-אחרי הכל גבייט יכול להופיע מכל מקום, פתאום גבייט מזנק מהאדמה ופוגע בו

מיכה-
    ווטסון רץ איתך ושואל:"מה קרה? מי אלה? ולמה הם רוצים לקחת אותי?"

עומר-
    הנטר מנסה, אבל יותר מדי אנשים שם. "השגתי את זה" נשמע קולה של לוסי, אתה מסתכל אליה ורואה שהיא לקחה את הפוכדורים. "קפצו אחרי" היא אומרת וקופצת מהחלון
    אני לא יודע!
    אבל אם זה צוות רוקט,הם בטח רוצים לגנוב את הפוקימונים שלך!
    החנסת את ריצו לפוקדור?
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

5. מורחקים
    שם: ליאור
    לון-
    "כן" אומרת הילדה "נעשה זה כמו בסיבוב השני-שגורמים לפוקימון להיראות יפה בקרב. בסדר?"
    "אוקיי" אני אומר, מתרגש לקראת האתגר הראשון שלי "קדימה, צא קרוקנוו!"

6. the bitch is back

עומר-
    "יופי!" אני אומר ותופס ביד של נטלי וקופץ מהחלון.
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    ניב-
    "עכשיו חיתוך ואז בלימה"

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 5 2009, 04:11 PM
    ירין-
    אתה משיך לך בדכך עד לורידיאן, בעיר יש מה לעשות אבל משהו חשוב-מה אתה רוצה לעשות עכשיו?

מה האפשרויות?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה
    ירין-
    תסתכל בעמוד הראשי

עומר-
    אתה ונטלי קופצים, נראה שזה הסוף. פתאום מישהו תופס אאותכם-זאת לוסי ויש לה מצנח. "תודה רבה על עזרתכם לסוכנות קנטו" היא אומרת

לון-
    "צאי דרגונייר" אומרת אנבל ומוציאה דרגונייר-.
    "ואנו מתחילים" מגיע השופט.
    קרוקנוו-100%
    דרגונייר-100%

ניב-
    "הגדלה, ואז גילגול" אומר מיסטר גראונד. דונפן יוצא בהגדלה וגבייט בחיתוך, דונפן מעיף את גבייט בהגדלה לפני שגבייט תוקף. גבייט לא מוותר, הוא פורץ בבלימה אבל דונפן פוגע בו שנית בגילגול רב עוצמה

קרדיט לניר
    ---------------------

10. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 6 2009, 01:43 AM

עומר-
    אתה ונטלי קופצים, נראה שזה הסוף. פתאום מישהו תופס אאותכם-זאת לוסי ויש לה מצנח. "תודה רבה על עזרתכם לסוכנות קנטו" היא אומרת
    "סוכנות קנטו?" אני שואל בפליאה
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    ניב-
    "הגדלה, ואז גילגול" אומר מיסטר גראונד. דונפן יוצא בהגדלה וגבייט בחיתוך, דונפן מעיף את גבייט בהגדלה לפני שגבייט תוקף. גבייט לא מוותר, הוא פורץ בבלימה אבל דונפן פוגע בו שנית בגילגול רב עוצמה
    "זעם דרקון והורדה&#33; דקימה חסל אותו&#33;"

12. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    לורן-
    "אני מדען וגם עוסק בסחר חלופין" אומר האיש "שמי הוא ביל. אני מוכן להחליף ולשלם תמורה על כל דבר שיעזור לי"
    "כמו מה למשל? במה אתה חוקר ובמה אתה מחליף?"
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

13. משתמש מנוסה
    ירין-
    תסתכל בעמוד הראשי
    "אני ילך לרפא את הפוקימונים ואז למכון&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

14. מורחקים
    שם: ליאור
    לון-
    "צאי דרגונייר" אומרת אנבל ומוציאה דרגונייר-.
    "ואנו מתחילים" מגיע השופט.
    קרוקנוו-100%
    דרגונייר-100%
    "קרוקנוו, השתמש בפעימת מים זועמת&#33;" אני צועק

15. משתמש מנוסה
    לורן-
    "זה תלוי" אומר ביל "תמורת חפצים אביא אבני פיתוח, סיוע עם פוקימונים אביא אישורים, פוקימונים אביא פוקימונים. מה יש לך להציע ונראה"

עומר-
    "בחודש האחרון נוצרה סוכנות קנטו, היא נועדה לשמור על קנטו מפני מזיקים כמו צוות רוקט" אומרת לוסי "ואני סוכנת שם"

ניב-
    "גילגול, גמור אותו" אומר מיסטר גראונד. דונפן יוצא בגילגול וגבייט יוצא גם הוא בהורדה. השניים נדחקים זה לזה במלוא הכוח, עד שדונפן סוגר את העיניין ומפיל את גבייט ותוקף אותו. "ניב אש" אומר מיסטר גראונד

ירין-
    אתה הולך לראפות את פוקימוניך, אתה מביא לאחות ג&#39;וי והיא אומרת לך לחכות. אתה מחכה שם ושומע קולות מהחדר:"אני חייב שמישהו יעביר את החפץ הזה, זה חשוב ביותר"

לון-
    "נפץ את פעימת המים בזנב אקווה" אומרת אנבל. קרוקונוו שולח פעימת מים משולבת בזעם, דרגונייר מתקדם ואז מנפץ אותה בזנב אקווה-הטיפות יוצרות אפקט יפיפה
    דרגונייר-100%
    קרוקונוו-95%

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 192 מתוך 298 ראשוןראשון ... 92142182190191192193194202242292 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •