Pokemon GO
עמוד 194 מתוך 298 ראשוןראשון ... 94144184192193194195196204244294 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,896 עד 2,910 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 08:10 PM
    ניב-
    אתה ראית את הקרב של סינת'יה נגד פול? להזכיר לך שמיסטר גראונד הוא מקצוען, אז זה אפשרי ועוד איך. וחוץ מזה ניצחת את דוטריו רק בגלל מה שקרה לדוטריו שלך-תאמין לי שזה כן אפשרי
    --------------------------------
    "הקשה עילית, ואז גילגול" אומר מיסטר גראונד. דונפן יוצא בהקשה עילית, גבייט נכנס לאדמה ומתחמק. לפני שדונפן מבין מה קורה גבייט יוצא בזעם דרקון-נראה שדונפן מתחיל להישבר, דונפן מנצל את המרחק בינו לבין גבייט וגורר איתו את גבייט בגילגול.
    בכל זאת הפוקימון שלו אמור להתעייף, אם הוא היה קרוב לכוח של סינ'תיה הייתי מובס מזמן.

2. משתמש מנוסה
    ניב-
    הוא לא ברמה של סינת'יה, אבל מקצוען
    --------------------------------------
    "הגדלה, אחר כך ניב אש, ולבסוף רעידת אדמה" אומר מיסטר גראונד. דונפן יוצא בהגדלה, כוחו יוצא מלא והוא מתקדם בכל הכוח, גבייט לא מפחד ומצליח לחסום את ההתקפה. דונפן לא מרפה ונידחק בניב אש, גבייט מנסה לפגוע בו בבלימה אבל לבסוף הוא בעצמו נפגע. לפני שדונפן תוקף ברעידת אדמה גבייט מתאושש ושולח חול אל עיניו של דונפן-הוא לא רואה, גבייט שולח סופת חול ומעיף את דונפן ממקומו-דונפן מתחיל להיסתחרר

ירין-
    "תודה רבה לך" אומר האיש "אני הוא גרין, מנהיג מכון ורידיאן"

עומר-
    אתם ממשיכים לכם בדרככם. פתאום אתם רואים אוניקס-, נראה שהוא רודף אחרי משהו. כאשר אתם מסתכלים טוב אתם רואים שהוא רודף אחרי בלספורט שלקחת איתך
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 09:06 PM
    ניב-
    הוא לא ברמה של סינת'יה, אבל מקצוען
    --------------------------------------
    "הגדלה, אחר כך ניב אש, ולבסוף רעידת אדמה" אומר מיסטר גראונד. דונפן יוצא בהגדלה, כוחו יוצא מלא והוא מתקדם בכל הכוח, גבייט לא מפחד ומצליח לחסום את ההתקפה. דונפן לא מרפה ונידחק בניב אש, גבייט מנסה לפגוע בו בבלימה אבל לבסוף הוא בעצמו נפגע. לפני שדונפן תוקף ברעידת אדמה גבייט מתאושש ושולח חול אל עיניו של דונפן-הוא לא רואה, גבייט שולח סופת חול ומעיף את דונפן ממקומו-דונפן מתחיל להיסתחרר
    "עכשיו הורדה חסל אותו, ואם זה לא מספיק עוד חיתוך"

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 09:06 PM

ירין-
    "תודה רבה לך" אומר האיש "אני הוא גרין, מנהיג מכון ורידיאן"

"אין בעדמה! אני גם אמור להילחם מולך! קוראים לי ירין!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 08:10 PM
    לון-
    זה לא טוב, 0% זה הפסד
    ---------------------------
    "זנב ברזל לתוך הטיפות" אומרת אנבל. קרוקונוו שואג על הטיפות והן מתקדמות לדרגונייר, דרגונייר שוח זנב ברזל שפוגע בקרוקנוו, על הזנב נמצאים הטיפות וזה נראה כמו יהלומים.
    דרגונייר-100%
    קרוקונוו-90%
    אני יודע שזה לא טוב, התכווונתי שהמצב שיש טיפות, הוא מצב טוב.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    "לא כל כך מהר" אני אומר "קרוקנוו, אקדח מים זועם&#33;"

6. משתמש מנוסה
    ירין-
    "אתה רוצה להילחם מולי עכשיו?" שואל גרין

ניב-
    "הקשה עילית, ואז גילגול נוסף" אומר מיסטר גראונד. דונפן יוצא בהקשה עילית וגבייט רץ גם הוא בהורדה, השניים מגיעים זה לזה ונדחפים, לאחר שהם מתאמצים גבייט מצליח לדחוף את דונפן בהורדה-אך כעת גם הוא מסוחרר. דונפן חוזר בגילגול, אבל גבייט לא מוותר ותוקף בחיתוך נוסף-שמספיק כדי לנצח. "דונפן לא יכול להילחם, גבייט הוא המנצח" אומרת טורה. מיסטר גראונד מוציא שלושה פוכדורים-אדום, צהוב, אפור ואז אומר:"דוטריו ודונפן הם רק חימום-אלו הפוקימונים הרציניים שלי. בחר את הפוכדור שתרצה שאשתמש בו, הצבע מסמל את צבע הפוקימון"

לון-
    קרוקנוו שולח אקדח מים ופוגע בדרגונייר, כבר לא נראים עוד יהלום על דרגונייר וכולה רטובים ולא זוהרת מיופי כמו שהייתה.
    קרוקונוו-90%
    דרגונייר-95%

קרדיט לניר
    ---------------------

7. מורחקים
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 09:21 PM
    לון-
    קרוקנוו שולח אקדח מים ופוגע בדרגונייר, כבר לא נראים עוד יהלום על דרגונייר וכולה רטובים ולא זוהרת מיופי כמו שהייתה.
    קרוקונוו-90%
    דרגונייר-95%
    "קרוקנוו, תשלח פעימת מים לאוויר, תנטץ אותה אם נשיכה ותשלח את המים ממנה על דרגונייר&#33;"

8. משתמש מנוסה
    ירין-
    "אתה רוצה להילחם מולי עכשיו?" שואל גרין
    "לא, אני אלך לתפוב עוד פוקימון מים ועשב ואז&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה
    ניב-
    "הקשה עילית, ואז גילגול נוסף" אומר מיסטר גראונד. דונפן יוצא בהקשה עילית וגבייט רץ גם הוא בהורדה, השניים מגיעים זה לזה ונדחפים, לאחר שהם מתאמצים גבייט מצליח לדחוף את דונפן בהורדה-אך כעת גם הוא מסוחרר. דונפן חוזר בגילגול, אבל גבייט לא מוותר ותוקף בחיתוך נוסף-שמספיק כדי לנצח. "דונפן לא יכול להילחם, גבייט הוא המנצח" אומרת טורה. מיסטר גראונד מוציא שלושה פוכדורים-אדום, צהוב, אפור ואז אומר:"דוטריו ודונפן הם רק חימום-אלו הפוקימונים הרציניים שלי. בחר את הפוכדור שתרצה שאשתמש בו, הצבע מסמל את צבע הפוקימון"
    "הצבע מסמל את צבע הפוקימון?אני בוחר בצהוב"

10. משתמש מנוסה
    ניב-
    "צא היפודאן" זורק מיסטר גראונד את הפוכדור לאוויר וממנו יוצא היפודאן-

ירין-
    "לא תמצא פוקימוני עשב ומים באזור" אומר גרין "ומה החיפזון? יש לך את כל קנטו לחפש פוקימונים טובים"

לון-
    "מילכוד" אומרת אנבל. קרוקנוו קופץ ומנפץ את פעימת המים, הוא מנסה לשלוח מים אבל אינו מצליח. הנחיתה מתקדמת יפה-מים מסביבו בכל מקום, פתאום קרוקנוו מקפיא את המים בניב קרח והם נראים יפים יותר-קרוקונוו למד ניב קרח, אבל כשקרוקונוו מגיע לאדמה הוא נופל בגלל המילכוד של דרגונייר-הכל נכשל
    קרוקונוו-85%
    דרגונייר-95%

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 09:38 PM
    ניב-
    "צא היפודאן" זורק מיסטר גראונד את הפוכדור לאוויר וממנו יוצא היפודאן-
    עד שהבנתי שזה היפודאן זה היהי מאוחר מדי
    "זעם דרקון והורדה, ותן את כל-כולך&#33; אם זה לא מסיים את זה חפירה ואז מהר חיתוך"

12. משתמש מנוסה
    ירין-
    "לא תמצא פוקימוני עשב ומים באזור" אומר גרין "ומה החיפזון? יש לך את כל קנטו לחפש פוקימונים טובים"
    "טוב אז רוצה להילחם?" אני שואל
    --------

-------

13. מורחקים
    לון-
    "מילכוד" אומרת אנבל. קרוקנוו קופץ ומנפץ את פעימת המים, הוא מנסה לשלוח מים אבל אינו מצליח. הנחיתה מתקדמת יפה-מים מסביבו בכל מקום, פתאום קרוקנוו מקפיא את המים בניב קרח והם נראים יפים יותר-קרוקונוו למד ניב קרח, אבל כשקרוקונוו מגיע לאדמה הוא נופל בגלל המילכוד של דרגונייר-הכל נכשל
    קרוקונוו-85%
    דרגונייר-95%
    "אין בעיה&#33;" אני אומר "קרוקנוו, אקדח קרח (אקדח מים שהוקפא בעזרת ניב קרח)"

14. משתמש מנוסה
    ניב-
    XD, אבל גם האחרים היו חזקים
    -------------------------------
    "ניב קרח ואז נשיכה" אומר מיסטר גראונד. גבייט יוצא בהורדה עם מעטפת זעם דרקון, הוא מגיע אל היפודאן ותוקף-אבל נכשל. לא רק שהוא תשוש מההורדה, היפודאן שולח ניב קרח ומחסל את גבייט. "גבייט לא מסוגל להילחם יותר, היפודאן ומיסטר גראונד הם המנצחים" אומרת טורה בעצב

ירין-
    אתה לא לוקח תגים, עליך להשיג סמלי קרב על ידי ניצחון במתקני הקרב
    ------------------------------------------
    "כמובן" אומר גרין "קרב של כמה פוקימונים?"

לון-
    "זנב אקווה" אומרת אנבל. קרוקונוו שולח אקדח מים, על ידי ניב הקרח נוצרים ניטיפי קרח חדים, דרגונייר שולח זנב אקווה, זנב האקווה פורץ את ההתקפה וניהיה קפוא ופוגע בצורה קשה עוד יותר בקרוקונוו-השופט אוהב מקוריות
    קרוקונוו-80%
    דרגונייר-95%

קרדיט לניר
    ---------------------

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 10:06 PM

ירין-
    אתה לא לוקח תגים, עליך להשיג סמלי קרב על ידי ניצחון במתקני הקרב
    ------------------------------------------
    "כמובן" אומר גרין "קרב של כמה פוקימונים?"
    בישיבל הכיף... ואיפה נמצאים מתקני הקרב?
    "2&#33;" אני עונה
    --------

-------

עמוד 194 מתוך 298 ראשוןראשון ... 94144184192193194195196204244294 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •