Pokemon GO
עמוד 195 מתוך 298 ראשוןראשון ... 95145185193194195196197205245295 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,911 עד 2,925 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 10:06 PM
    ניב-
    XD, אבל גם האחרים היו חזקים
    -------------------------------
    "ניב קרח ואז נשיכה" אומר מיסטר גראונד. גבייט יוצא בהורדה עם מעטפת זעם דרקון, הוא מגיע אל היפודאן ותוקף-אבל נכשל. לא רק שהוא תשוש מההורדה, היפודאן שולח ניב קרח ומחסל את גבייט. "גבייט לא מסוגל להילחם יותר, היפודאן ומיסטר גראונד הם המנצחים" אומרת טורה בעצב
    "תחזור גבייט, זה היהי קרב מצוין"
    אני הולך לכיוון מיסטר גראונד ואומר "זה היה קרב מצוין, הוא בטח יעזור לי. תגיד יש לך מושג מה קרה לדוגטריו בקרב? הוא ממש השתגע"

2. משתמש מנוסה
    ספיישל 10 החידות מתחיל:
    עידכנתי 10 חידות-הכי חידות די קשות. מי שעונה ראשון נכון על 10 החידות יכול לקבל פוקימון כבקשתו, רק לא אגדי ולא צורה אחרונה, אפשר צורה שנייה וגם אם צורה שנייה היא אחרונה בשביל הפוקימון שביקשתם זה בסדר

ירין-
    אפשר להילחם מולם אבל לא לקחת תגים-אני רק מבהיר
    ------------------------------------------------
    "בסדר" אומר גרין, אתם הולכים למכון ומתחילים את הקרב. "צא פוריגון 2" אומר גרין ומוציא פוריגון 2-

ניב-
    "גם אתה לא הייתה רע ילד" אומר מיסטר גראונד "ופוקימון מתנהג ככה רק אם הוא מתפתח מוקדם מהרגיל"
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 10:41 PM
    ספיישל 10 החידות מתחיל:
    עידכנתי 10 חידות-הכי חידות די קשות. מי שעונה ראשון נכון על 10 החידות יכול לקבל פוקימון כבקשתו, רק לא אגדי ולא צורה אחרונה, אפשר צורה שנייה וגם אם צורה שנייה היא אחרונה בשביל הפוקימון שביקשתם זה בסדר

ניב-
    "גם אתה לא הייתה רע ילד" אומר מיסטר גראונד "ופוקימון מתנהג ככה רק אם הוא מתפתח מוקדם מהרגיל"
    "יש לך רעיון למה הוא התפתח מוקדם מהרגיל? כשבדקתי אותו בפוק'פון הוא היה חזק יותר מהרגיל בצורה מוזרה

4. משתמש מנוסה
    ניב-
    "יש לי שתי דעות, אחת טיפה קיצונית" אומר מיסטר גראונד "או שהדוטריו הזה היה שייך למישהו והמישהו הזה היה מביא לו הרבה ויטמינים, או צוות רוקט עשו עליו ניסויים"

קרדיט לניר
    ---------------------

5. משתמש מנוסה
    ניב
    "צוות רוקט נשמע לי יותר הגיוני. תפסתי אותו אחרי שרובוטים של צוות רוקט מלאו את המערה מי יודע כמה זמן, ואחרי שאחת המכונות חיסלה ברורנזור של חבר שלי הוא התחזק"
    עוצק לקחת נשימה ואז אומר "איך לדעתך זה ישפיע עליו? ראית איך הוא התחיל להשתגע באמצע הקרב"

6. משתמש מנוסה
    ניב-
    "פוקימונים שמתפתחים לפני הזמן בו הם היו אמורים יתחילו להיות בילתי נשלטים, כלומר-או שיתעצלו ולא יעשו דבר, או שיתנהגו בפיראיות" אומר מיסטר גראונד "נראה לי ששלך יתנהג בפראיות"

קרדיט לניר
    ---------------------

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 11:06 PM
    ניב-
    "פוקימונים שמתפתחים לפני הזמן בו הם היו אמורים יתחילו להיות בילתי נשלטים, כלומר-או שיתעצלו ולא יעשו דבר, או שיתנהגו בפיראיות" אומר מיסטר גראונד "נראה לי ששלך יתנהג בפראיות"
    "כן כנראה. תודה על הקרב, ביי" הולך למרכז הפוקימונים

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 10:41 PM
    ירין-
    אפשר להילחם מולם אבל לא לקחת תגים-אני רק מבהיר
    ------------------------------------------------
    "בסדר" אומר גרין, אתם הולכים למכון ומתחילים את הקרב. "צא פוריגון 2" אומר גרין ומוציא פוריגון 2-
    טוב
    --------
    "צ'אמנדר צא! תתחיל בשאגה ואז גחלת!נסה להתחמק בקפיצה ואז שריטה!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה
    ניב-
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ומביא לאחות ג&#39;וי אותם, היא אומרת לך לחכות. אחרי כמה דקות היא מחזירה לך את הפוקימונים. כעת שפוקימוניך בריאים מה תעשה עכשיו?

ירין-
    "מכת ברק, ואז תנסה לתקוף כמה שיותר פעמים בזנב ברזל" אומר גרין. פוריגון 2 שולח מכת ברק, צ&#39;ארמנדר מצליח לחסום את ההתקפה בגחלת. פוריגון 2 שולח זנב ברזל וצ&#39;ארמנדר מתחמק בקפיצה, לאחר שהוא נוחת פוריגון 2 תוקף שוב בזנב ברזל ופוגע בו-כעת הוא מכניס את צ&#39;ארמנדר לרצף מכות של זנב ברזל

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 11:21 PM
    ניב-
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ומביא לאחות ג&#39;וי אותם, היא אומרת לך לחכות. אחרי כמה דקות היא מחזירה לך את הפוקימונים. כעת שפוקימוניך בריאים מה תעשה עכשיו?
    אני יוצא ומחפש את טורה, די מדאיג אותי מה ההשפעות של הקרב הזה עליה

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 11:21 PM
    ירין-
    "מכת ברק, ואז תנסה לתקוף כמה שיותר פעמים בזנב ברזל" אומר גרין. פוריגון 2 שולח מכת ברק, צ&#39;ארמנדר מצליח לחסום את ההתקפה בגחלת. פוריגון 2 שולח זנב ברזל וצ&#39;ארמנדר מתחמק בקפיצה, לאחר שהוא נוחת פוריגון 2 תוקף שוב בזנב ברזל ופוגע בו-כעת הוא מכניס את צ&#39;ארמנדר לרצף מכות של זנב ברזל
    "צ&#39;אם שאדה בכל הכח&#33; ואז גחלת עם שריטות בלי הפסקה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. משתמש מנוסה
    ניב הזוכה&#33; לכן הוא יכול לבחור איזה פוקימון שהוא רוצה
    ניב-
    אתה יכול לבחור איזה פוקימון שתרצה רק לא צורה שלישית או אגדי. אפשר שניי ואם שנייה היא צורה אחרונה זה גם בסדר, ואני מסכים גם להתחלתי
    ---------------------------------------------
    אתה מחפש את טורה בכל פינה בעיר עד שאתה מגיע למכון שם אתה רואה את קוגה. "אתה מחפש את טורה? בדרך כלל שהיא עצובה היא משתמשת באחד מהפוקימונים שלה להירגע באוויר" אומר קוגה

ירין-
    צ&#39;אם שואג אבל את פוריגון 2 זה לא מרתיע-הוא ממשיך לפגוע בצ&#39;אם בזנב ברזל. "מכת ברק" אומר גרין, פוריגון 2 שולח מכת ברק ופוגע די חזק בצ&#39;אם

קרדיט לניר
    ---------------------

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 11:35 PM

ירין-
    צ&#39;אם שואג אבל את פוריגון 2 זה לא מרתיע-הוא ממשיך לפגוע בצ&#39;אם בזנב ברזל. "מכת ברק" אומר גרין, פוריגון 2 שולח מכת ברק ופוגע די חזק בצ&#39;אם
    "שוב גחלת&#33; נסה להפתיע אותו וסריטה&#33;" אני אומר
    --------

-------

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 11:35 PM
    ניב הזוכה&#33; לכן הוא יכול לבחור איזה פוקימון שהוא רוצה
    ניב-
    אתה יכול לבחור איזה פוקימון שתרצה רק לא צורה שלישית או אגדי. אפשר שניי ואם שנייה היא צורה אחרונה זה גם בסדר, ואני מסכים גם להתחלתי
    ---------------------------------------------
    אתה מחפש את טורה בכל פינה בעיר עד שאתה מגיע למכון שם אתה רואה את קוגה. "אתה מחפש את טורה? בדרך כלל שהיא עצובה היא משתמשת באחד מהפוקימונים שלה להירגע באוויר" אומר קוגה
    "טוב, אני מניח שאני צריך לתת לה להירגע שם, ואני חושב שאחרי הקרב נגד מיסטר גרונאד הבנתי שאני אולי יכול להשתמש בחוכמה במתקפות, אבל הפוקימונים שלי פשוט חלשים מדי כדי לזכות בשבעת סמלי הקרב, לכן אם לא אכפת לך, אני אשמח להילחם בך, קרב גומלין של 3 על 3"

15. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 09:06 PM
    עומר-
    אתם ממשיכים לכם בדרככם. פתאום אתם רואים אוניקס-, נראה שהוא רודף אחרי משהו. כאשר אתם מסתכלים טוב אתם רואים שהוא רודף אחרי בלספורט שלקחת איתך
    "צא בויזל אקדח מים על אוניקס&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 195 מתוך 298 ראשוןראשון ... 95145185193194195196197205245295 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •