Pokemon GO
עמוד 196 מתוך 298 ראשוןראשון ... 96146186194195196197198206246296 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,926 עד 2,940 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    ניב-
    XXXXXXXXXDDDDDDDDDDD, היו לך כל כך הרבה אפשרויות ובחרת מריל?XD
    ובסדר
    -----------------------------------------
    "אני אגיד לך למה אתה ככה" אומר קוגה "בכוונה רק בעיר אחת בכל מחוז מחלקים פוקימונים התחלתיים-שיוכלו להתחיל משמה. ואז ככה עולות הרמות של האויבים, תתאמן ותמשיך מאיפה שדילגת וכך תוכל להיתחזק כמו שצריך. ברור?"

ירין-
    צ'אם מצליח לפגוע בפוריגון 2 בגחלת. "פצצת מגנט" אומר גרין, אך לפני שפוריגון 2 מספיק לתקוף בפצצת מגנט צ'אם תוקף קודם בשריטות
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 11:47 PM
    ירין-
    צ'אם מצליח לפגוע בפוריגון 2 בגחלת. "פצצת מגנט" אומר גרין, אך לפני שפוריגון 2 מספיק לתקוף בפצצת מגנט צ'אם תוקף קודם בשריטות
    "יופי! עכשיו נסה להוציא מהפה בכל הכח אש! רכז את האנרגייה שלך בפה והוצאה אותה במלוא הכח!" אני אומר בתקווה שילמד להביור
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 11:47 PM
    ניב-
    XXXXXXXXXDDDDDDDDDDD, היו לך כל כך הרבה אפשרויות ובחרת מריל?XD
    ובסדר
    -----------------------------------------
    "אני אגיד לך למה אתה ככה" אומר קוגה "בכוונה רק בעיר אחת בכל מחוז מחלקים פוקימונים התחלתיים-שיוכלו להתחיל משמה. ואז ככה עולות הרמות של האויבים, תתאמן ותמשיך מאיפה שדילגת וכך תוכל להיתחזק כמו שצריך. ברור?"
    "אני יודע שדילגתי על הרבה מאוד מקומות, אבל זה לא מה שיהפוך אותי לחלש.
    בקרב נגד מיסטר גראונד גרמתי לו להוציא את היפאודון, וקרב נגדך רק יעזור לי.
    חוץ מזה, כדי לחזור חזרה אני צריך את העזרה של טורה, היא זו שמכירה את השמיים של קנטו לא אני" אומר במבוכה קלה

4. משתמש מנוסה
    ירין-
    צ&#39;אם מנסה לטעון להבה בכל הכוח, פתאום הוא מוציא אותה אבל לא יוצאת כמות גבוהה משל גחלת. "פצצת מגנט" אומר גרין, פוריגון 2 שולח פצצת מגנט ופוגע בצ&#39;אם בחוזקה

ניב-
    קוגה מצחקק ואז אומר:"בסדר, אבל זו החלטה שלך". אתם הולכים למכון וכל אחד עומד במקומו, אתה מסתכל אל הקהל ורואה הרבה צופים-כנראה שקוגה הוא מאמן אהוב. "הקרב הוא קרב גומלין, זה יהיה קרב של 3 על 3. למנהיג המכון קוגה לא תיהיה אפשרות להחליף פוקימונים בעוד שלמאתגר ניב יש" אומר השופט. "צא סווייפר" אומר קוגה ומוציא סווייפר-

קרדיט לניר
    ---------------------

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 11:59 PM
    ניב-
    קוגה מצחקק ואז אומר:"בסדר, אבל זו החלטה שלך". אתם הולכים למכון וכל אחד עומד במקומו, אתה מסתכל אל הקהל ורואה הרבה צופים-כנראה שקוגה הוא מאמן אהוב. "הקרב הוא קרב גומלין, זה יהיה קרב של 3 על 3. למנהיג המכון קוגה לא תיהיה אפשרות להחליף פוקימונים בעוד שלמאתגר ניב יש" אומר השופט. "צא סווייפר" אומר קוגה ומוציא סווייפר-
    "אלקיד צא מכת חשמל&#33;"
    בודק בפוק&#39;פון תוך כמה זמן הוא יתפתח

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 11:59 PM
    ירין-
    צ&#39;אם מנסה לטעון להבה בכל הכוח, פתאום הוא מוציא אותה אבל לא יוצאת כמות גבוהה משל גחלת. "פצצת מגנט" אומר גרין, פוריגון 2 שולח פצצת מגנט ופוגע בצ&#39;אם בחוזקה
    "שוב גחלת&#33; ותנסה להוסיף עוד כח&#33;&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. the bitch is back
    שי שכחת אותי X:
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    עומר-
    לא, תראה עמוד 39, התגובה עם האוניקס. וביקשתי כבר לבשר בפרטי על מקרים כאלה

ניב-
    ~אלקיד מתפתח בקרוב~
    "זנב רעל" אומר קוגה. סווייפר מתקדם בזנב רעל, לפני שהוא מספיק להגיע אלקיד תוקף, אבל במכת ברק-אלקיד למד מכת ברק. מכת הברק של אלקיד מצליחה לפגוע בסווייפר

ירין-
    צ&#39;אם מנסה שוב, הוא תוקף אבל יוצאת לו אש טיפ טיפה בכמות גדולה יותר מגחלת. "תתחמק ואז זנב ברזל" אומר גרין, פוריגון 2 מקפץ מעל הגחלת ונוחת בזנב ברזל

קרדיט לניר
    ---------------------

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 8 2009, 12:18 AM

ירין-
    צ&#39;אם מנסה שוב, הוא תוקף אבל יוצאת לו אש טיפ טיפה בכמות גדולה יותר מגחלת. "תתחמק ואז זנב ברזל" אומר גרין, פוריגון 2 מקפץ מעל הגחלת ונוחת בזנב ברזל
    אני יכול ללמד מתקפות שאולי לא קיימות כמו.. שריטות אש?
    "צ&#39;אם בכל הכח גחלת&#33;&#33; ואז נסה להפתיע בשריטות&#33;" אני אומר
    --------

-------

10. משתמש מנוסה
    עומר-
    אוניקס מתחמק מההתקפה ובלספורט רץ לכיוונך, וגם אוניקס אחריו

ירין-
    אתה יכול להמציא אבל הם לא ירשמו
    -----------------------------------
    "מכת ברק" אומר גרין. צ&#39;אם שולח גחלת ומנסה להפתיע בשריטות אך הם שורפות את ידיו, צ&#39;אם מבוהל ומקפץ לכל מקום-פוריגון 2 מנצל זאת ותוקף במכת ברק

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 8 2009, 12:39 AM

ירין-
    אתה יכול להמציא אבל הם לא ירשמו
    -----------------------------------
    "מכת ברק" אומר גרין. צ&#39;אם שולח גחלת ומנסה להפתיע בשריטות אך הם שורפות את ידיו, צ&#39;אם מבוהל ומקפץ לכל מקום-פוריגון 2 מנצל זאת ותוקף במכת ברק
    "השתמש ביפורניים שלך השרופות כדי לתקוף אותו&#33; אז.. שריטות אש&#33;" אני אומר
    --------

-------

12. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 8 2009, 12:39 AM
    עומר-
    אוניקס מתחמק מההתקפה ובלספורט רץ לכיוונך, וגם אוניקס אחריו
    "בלספורט נסה לתקוף אותו בעלי טער בויזל תשתמש בהשפרצה ואקדח מים בכל הכוח&#33;"
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    ירין-
    צ&#39;אם מנסה אבל זה ממש כואב ומפריע לו. "פצצת מגנט" אומר גרין, פוריגון 2 שולח פצצת מגנט ופוגע בצ&#39;אם-צ&#39;אם מתחיל ליסתחרר

עומר-
    בלספורט שולח עלי תער ובוויזל תוקף בהשפרצה, שניהם מצליחים לפגוע באוניקס. לפני שבוויזל מגיב אוניקס נכנס אל האדמה-הוא מסוגל להופיע מכל מקום

קרדיט לניר
    ---------------------

14. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 8 2009, 12:56 AM

עומר-
    בלספורט שולח עלי תער ובוויזל תוקף בהשפרצה, שניהם מצליחים לפגוע באוניקס. לפני שבוויזל מגיב אוניקס נכנס אל האדמה-הוא מסוגל להופיע מכל מקום
    "בויזל בלספורט אל תעמדו באותו מקום ליותר מחצי שנייה בויזל תישתמש במהירות בשביל לברוח&#33; בלספורט תברח גם אתה וכשהוא יוצא עלי טער ואקדח מים&#33;"
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    עומר-
    עומר-
    כולכם רצים לכל עבר. פתאום אוניקס מזנק מהתקרה, ותוקף את בוויזל בזנב ברזל לפני שבוויזל מגיב, למזלו של בוויזל בלספורט נחלץ לעזרתו ומעיף את אוניקס בעלי תער

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 196 מתוך 298 ראשוןראשון ... 96146186194195196197198206246296 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •