Pokemon GO
עמוד 204 מתוך 298 ראשוןראשון ... 104154194202203204205206214254 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,046 עד 3,060 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 11 2009, 07:54 PM

ירין-
    אתה מנסה להמשיך ופתאום מרגיש דקירות ברגל, אתה מסתכל לכיוונה ורואה שהפידג'י הזה תוקף בניקור
    "צ'אם צא! גחלת בכל הכח על הכנפיים שלו ואז שריטות!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    ארתור-
    פשוט רושמים:"כל מתקפה"
    ----------------------------
    "קודם כל התייצב במקומות" אומרת גרטה. כל אחד מכם הולך למקום אחר בזירה, מגיע השופט ואומר:,זהו קרב של 3 על 3, בקרב ארתור יאתגר את גרטה. למתמודדים אין זכות להחליף פוקימונים". "צא הריימה" אומרת גרטה ומוציאה הריימה-
    XD אבל אם אנייגיד מתקפות שמעלות סטאטים ואתה בכלל תחשוב שזה תוקף ואני יפסיד?
    __________________________________________________ ___________
    "צא פיג&#39;יוטון" אני אומר ומוציא את פיג&#39;יוטו ואומר לו "פיג&#39;יוטו יש לנו יתרון בקרב הזה ל הריאמה כי אנחנו סוג מעופף והוא סוג לוחם אז תקשיב תשתמש ברוח פרצים מסרחררת כדי לסחרר אותו ואז תשתשמ במתקפה מהירה מסביבו כדי לסחרר אותו עוד יותר ואז תמשיך עם המתקפה המהירה ותפגע בו ואז תשתמש בסופה"

3. משתמש מנוסה
    ארתור-
    פשוט רושמים:"כל מתקפה"
    ----------------------------
    "קודם כל התייצב במקומות" אומרת גרטה. כל אחד מכם הולך למקום אחר בזירה, מגיע השופט ואומר:,זהו קרב של 3 על 3, בקרב ארתור יאתגר את גרטה. למתמודדים אין זכות להחליף פוקימונים". "צא הריימה" אומרת גרטה ומוציאה הריימה-

מיכה-
    פיצ&#39;ו תוקף בהיתפרקות, תוך כדי שהחשמל מתפזר הוא מנסה ללכד אותו-אחרי שלוש שניות הוא מתפוצץ. "תגיד לו שינסה שוב" אומר ווטסון

ירין-
    אתה מנסה להמשיך ופתאום מרגיש דקירות ברגל, אתה מסתכל לכיוונה ורואה שהפידג&#39;י הזה תוקף בניקור
    נסה שוב
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 11 2009, 06:37 PM
    ניב-
    יש רק מיאו אחד, אי אפשר להרבו פוקימון אגדי. אני עושה את הפוקימון נשלט. ובקשר לרבים-לא עושים, כמו:"הרבה גרוולר"
    כבר הוכיחו בעבר שיש כמה מיו וכמה לטיאוס/לטיאס כבר לא זוכר מי מהם.
    תקרא כתבות מיוחדת שפירסמו בפורום פעם.
    המיו של הסרט הראשון הוא אותו מיו של סרט 8? לא, מיו של סרט אחד יותר חברותי לפוקימונים ויותר חזק, מיו של הסרט השמיני בכלל חושב שפוקימונים הם בדיחה.
    ומה עם המשך הקרב?

5. מורחקים
    שם: ליאור
    לון-
    כנראה לא הבנת את שימושו של ניב הקרח, הוא פוגע בקרח אבל לא מקפיא
    -------------------------------
    "זנב ברזל" אומרת אנבל. דרגונייר קופצת בזנב ברזל, קרוקונוו עולה על ראשה ותוקף בניב קרח שמפיל אותה והוא נוחת רגיל
    קרוקונוו-70%
    דרגונייר-75%
    מ&#39;זתומרת לא הבנתי? אני יודע שזה לא מקפיא :blink:
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    "קרוקנוו, תשאר על הראש שלו ותשרוט אותו&#33;" אני צועק

6. משתמש מנוסה
    ירין-
    צ&#39;אם שולח גחלת ופידג&#39;י מתחמק ובורח, אתה ממשיך בדרכך ושוב מרגיש עקיצות-אתה רואה שבפידג&#39;י שוב בא

ארתור-
    לא הבנתי
    --------------
    "הקשה עילית ואחר כך עוצמת כף יד" אומרת גרטה. הרייאמה רץ בהקשה עילית אבל פידג&#39;וטו פוגע בו ברוח פרצים מסחררת. הרייאמה מתאושש וקם על רגליו, פידג&#39;וטו מתחיל להיסתבוב סביבו אבל הרייאמה תופס את פידג&#39;וטו ומעיף אותו בעוצמת כף יד

מיכה-
    פיצ&#39;ו מנסה שוב ומצליח ללכד את החשמל למשך 5 שניות, "כדי שנוכל להיתקדם עליו לדעת להחזיק את החשמל במשך 10 שניות" אומר ווטסון

ניב-
    זאת טעות יוצרים, יש רק מיאו אחד ואגדיים יש רק אחד מהם-לכן הם אגדיים. וסליחה
    ----------------------------------
    "עוקץ רעל ואז נשיכת חרק" אומר קוגה. מריל קופץ מעל אריאדוס, אריאדוס מטפס על הקיר אל מריל ומפיל אותו בחוזקה בעזרת אגרוף שאיבה. מריל מזנק בחזרה אל אריאדוס בחבטה, אריאדוס מנסה לתקוף שניכת חרק אבל מריל מצליח גם הוא להפיל את אריאדוס

לון-
    זה לא נראה כך
    ----------------
    קרוקונוו לא יורד מראשו של דרגונייר ומתחיל לחתור לתוכה בשריטות-היא לאט אט נדחסת באדמה. "תנסה להעיף אותו ממך בזנב אקווה" אומרת אנבל
    קרוקונוו-70%
    דרגונייר-70%
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 11 2009, 11:51 PM
    ירין-
    צ&#39;אם שולח גחלת ופידג&#39;י מתחמק ובורח, אתה ממשיך בדרכך ושוב מרגיש עקיצות-אתה רואה שבפידג&#39;י שוב בא
    "תשמע אני לא רוצה לאמן אותך&#33;" אני אומר לו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    ארתור-
    לא הבנתי
    --------------
    "הקשה עילית ואחר כך עוצמת כף יד" אומרת גרטה. הרייאמה רץ בהקשה עילית אבל פידג&#39;וטו פוגע בו ברוח פרצים מסחררת. הרייאמה מתאושש וקם על רגליו, פידג&#39;וטו מתחיל להיסתבוב סביבו אבל הרייאמה תופס את פידג&#39;וטו ומעיף אותו בעוצמת כף יד
    יכול להיות שיהיו מתקפות שאתה לא תכיר
    _____________________________________-
    "פיג&#39;יוטו תשתמש בסופה כשהוא מחזיק אותך ככה שזה ייפגע בו מקרוב ואז תשתמש עליו בהתקפה מהירה וישר אחרי זה תלכוד אותו בתוך רוח פרצים מסחררת וכשהוא לכוד תשתמש בבלימה לבפנים"

9. the bitch is back

עומר-
    לא, יש עוד הרבה גרוולר והמון גולם
    הנטר הפצוע נראה עומד לבכות מכאב, אבל מנסה להיתאפק ומהנהן
    "האנטר קדימה אתה מסוגל תישתמש בצוות כפול והיפנוזה." אני אומר בדאגה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    ניב-
    "עוקץ רעל ואז נשיכת חרק" אומר קוגה. מריל קופץ מעל אריאדוס, אריאדוס מטפס על הקיר אל מריל ומפיל אותו בחוזקה בעזרת אגרוף שאיבה. מריל מזנק בחזרה אל אריאדוס בחבטה, אריאדוס מנסה לתקוף שניכת חרק אבל מריל מצליח גם הוא להפיל את אריאדוס
    "עכשיו מריל אקדח מים ואז מכת זנב, ואז סילון אקווה משולב בגילגול&#33;"

11. משתמש מנוסה
    ירין-

ארתור-
    לא הבנתי
    --------------

מיכה-
    פיצ&#39;ו מנסה שוב ומצליח ללכד את החשמל למשך 5 שניות, "כדי שנוכל להיתקדם עליו לדעת להחזיק את החשמל במשך 10 שניות" אומר ווטסון

ניב-

לון-
    זה לא נראה כך
    ----------------
    קרוקונוו לא יורד מראשו של דרגונייר ומתחיל לחתור לתוכה בשריטות-היא לאט אט נדחסת באדמה. "תנסה להעיף אותו ממך בזנב אקווה" אומרת אנבל
    קרוקונוו-70%
    דרגונייר-70%
    נסה עד שתצליח
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

12. משתמש מנוסה
    ירין-
    לפידג&#39;י לא אכפת, הוא ממשיך לנקר וזה מתחיל ממש לכאוב

ארתור-
    אז מקסימום אני אשאל/אבדוק בסרבי
    ---------------------------------
    "תנסה למעוך אותו בעוצמת כף יד נוספת ואחר כך זריקה אנרגטית" אומרת גרטה. הרייאמה שולח עוצמת כף יד, לפני שמועך את פידג&#39;וטו בהתקפה פידג&#39;וטו שולח סופה ומעיף ממנו את הרייאמה. פידג&#39;וטו מתקדם לעברו במהירות אבל אז הרייאמה תופס אותו וזורק אותו בזריקב אנרגטית.

עומר-
    הנטר מנסה אבל אז מתעלף-הכל אבוד. פתאום קם הרקרוס התשוש, הוא מעלה אותך על גבו ורץ בשיא המהירות. הלהקה מתגלגת אחריו במהירות, פתאום הרקרוס יוצר סביבו הילה ורץ בשיא המהירות-נראה שהרקרוס למד מצב זעם. אחר כך משהו קורה&#33; הרקרוס מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה-הרקרוס היתםתח להרביט-(מצטער שאין תמונה אני מגיב מהמחשב של אבא שלי). הרביט מגיע לאזור הפיצול שבו הייתם צריכים לבחור בין להגיע לאזור הלהקה לבין הצעתו של מק, הרביט לוקח את הדרך השנייה ורץ בשיא המהירות-אץם מצליחים להגיע ליציאה

ניב-
    "עוקץ רעל, ושוב אגרוף שאיבה" אומר קוגה. מריל נוחת ותוך כדי שולח אקדח מים, עוקץ הרעל של אריאדוס אינו מצליח לעמוד בהתקפה והוא נפגע מאגרוף המים, כאשר מריל מגיע אליו הוא מוסיף הצלפת זנב. מריל נסוג לאחר ויוצא שוב בגילגול משולב בסילון אקווה, הוא מגיע אל אריאדוס ואריאדוס מצליח להעיף אותו חזרה אל מקומו בעזרת אגרוף שאיבה נועז

מיכה-
    פיצ&#39;ו מנסה אבל באמצע קורה משהו&#33; פיצ&#39;ו מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה-פיצ&#39;ו היתפתח לפיקאצ&#39;ו- והוא מצליח להחזיק את ההיתפרקות במשך 8 שניות פחות או יותר
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 12 2009, 08:30 PM
    ירין-
    לפידג&#39;י לא אכפת, הוא ממשיך לנקר וזה מתחיל ממש לכאוב
    "צ&#39;אם הוט צאו&#33; צ&#39;אם גחלת בלי הפסקה והוט בלימה&#33;" אני אומר
    --------

-------

14. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אז מקסימום אני אשאל/אבדוק בסרבי
    ---------------------------------
    "תנסה למעוך אותו בעוצמת כף יד נוספת ואחר כך זריקה אנרגטית" אומרת גרטה. הרייאמה שולח עוצמת כף יד, לפני שמועך את פידג&#39;וטו בהתקפה פידג&#39;וטו שולח סופה ומעיף ממנו את הרייאמה. פידג&#39;וטו מתקדם לעברו במהירות אבל אז הרייאמה תופס אותו וזורק אותו בזריקב אנרגטית.
    אז בא לי את המיו הזה הוא חזק
    "פיג&#39;יוטטו תסחרר אותו עם רוח -פרצים מסחררת ואז תתקדם אליו עם אס אווירי ובדרך תשתמש ברוח פרצים כדי שהוא לא יוכל להשתמש באף מתקפה"

15. the bitch is back
    עומר-
    הנטר מנסה אבל אז מתעלף-הכל אבוד. פתאום קם הרקרוס התשוש, הוא מעלה אותך על גבו ורץ בשיא המהירות. הלהקה מתגלגת אחריו במהירות, פתאום הרקרוס יוצר סביבו הילה ורץ בשיא המהירות-נראה שהרקרוס למד מצב זעם. אחר כך משהו קורה&#33; הרקרוס מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה-הרקרוס היתםתח להרביט-(מצטער שאין תמונה אני מגיב מהמחשב של אבא שלי). הרביט מגיע לאזור הפיצול שבו הייתם צריכים לבחור בין להגיע לאזור הלהקה לבין הצעתו של מק, הרביט לוקח את הדרך השנייה ורץ בשיא המהירות-אץם מצליחים להגיע ליציאה
    "נהדר הרביט&#33;" אני אומר ומחבק אותו חזק "עכשיו בוא נימצא מרכז פוקימונים"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 204 מתוך 298 ראשוןראשון ... 104154194202203204205206214254 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •