Pokemon GO
עמוד 205 מתוך 298 ראשוןראשון ... 105155195203204205206207215255 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,061 עד 3,075 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 12 2009, 08:30 PM
    ירין-
    לפידג'י לא אכפת, הוא ממשיך לנקר וזה מתחיל ממש לכאוב

ארתור-
    אז מקסימום אני אשאל/אבדוק בסרבי
    ---------------------------------
    "תנסה למעוך אותו בעוצמת כף יד נוספת ואחר כך זריקה אנרגטית" אומרת גרטה. הרייאמה שולח עוצמת כף יד, לפני שמועך את פידג'וטו בהתקפה פידג'וטו שולח סופה ומעיף ממנו את הרייאמה. פידג'וטו מתקדם לעברו במהירות אבל אז הרייאמה תופס אותו וזורק אותו בזריקב אנרגטית.

עומר-
    הנטר מנסה אבל אז מתעלף-הכל אבוד. פתאום קם הרקרוס התשוש, הוא מעלה אותך על גבו ורץ בשיא המהירות. הלהקה מתגלגת אחריו במהירות, פתאום הרקרוס יוצר סביבו הילה ורץ בשיא המהירות-נראה שהרקרוס למד מצב זעם. אחר כך משהו קורה! הרקרוס מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה-הרקרוס היתםתח להרביט-(מצטער שאין תמונה אני מגיב מהמחשב של אבא שלי). הרביט מגיע לאזור הפיצול שבו הייתם צריכים לבחור בין להגיע לאזור הלהקה לבין הצעתו של מק, הרביט לוקח את הדרך השנייה ורץ בשיא המהירות-אץם מצליחים להגיע ליציאה

ניב-
    "עוקץ רעל, ושוב אגרוף שאיבה" אומר קוגה. מריל נוחת ותוך כדי שולח אקדח מים, עוקץ הרעל של אריאדוס אינו מצליח לעמוד בהתקפה והוא נפגע מאגרוף המים, כאשר מריל מגיע אליו הוא מוסיף הצלפת זנב. מריל נסוג לאחר ויוצא שוב בגילגול משולב בסילון אקווה, הוא מגיע אל אריאדוס ואריאדוס מצליח להעיף אותו חזרה אל מקומו בעזרת אגרוף שאיבה נועז

מיכה-
    פיצ'ו מנסה אבל באמצע קורה משהו! פיצ'ו מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה-פיצ'ו היתפתח לפיקאצ'ו- והוא מצליח להחזיק את ההיתפרקות במשך 8 שניות פחות או יותר
    כל הכבוד על ההתפתחות!
    עככשיו נסה להמשיך לשמר את החשבל ותנסה את המתקפה על איזה עץ><
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 12 2009, 08:30 PM
    ניב-
    "עוקץ רעל, ושוב אגרוף שאיבה" אומר קוגה. מריל נוחת ותוך כדי שולח אקדח מים, עוקץ הרעל של אריאדוס אינו מצליח לעמוד בהתקפה והוא נפגע מאגרוף המים, כאשר מריל מגיע אליו הוא מוסיף הצלפת זנב. מריל נסוג לאחר ויוצא שוב בגילגול משולב בסילון אקווה, הוא מגיע אל אריאדוס ואריאדוס מצליח להעיף אותו חזרה אל מקומו בעזרת אגרוף שאיבה נועז
    ראיתי שהרקרוס התפתח למישהו, ממתי להרקרוס יש התפתחות?
    "מעגל אקווה ואז סילון אקווה&#33;"
    כשמריל עומד לפגוע בסילון האקווה אני צועק "עכשיו מכת זנב&#33;"

3. משתמש מנוסה
    ירין-
    ישר שהוט וצ&#39;אם יוצאים מהפוכדור פידג&#39;י בורח במהרה

ארתור-
    "אגרוף ממוקד ותנסה אחר כך הקשה עילית" אומרת גרטה. הרייאמה שולח אגרוף ממוקד אל פידג&#39;וטו, פידג&#39;וטו שולח רוח פרצים מסחררת לעברו ומעיף אותו לאחור. הרייאמה מצליח לקום על על רגליו אחרי ההתקפה הנוקשת, הוא רץ בהקשה עילית לעברו של פידג&#39;וטו. פידג&#39;וטו שולח רוח פרמים אבל היא לא ממש מרתיעה את הרייאמה, הרייאמה מגיע אל פידג&#39;וטו ותוקף בהקשה עילית.

עומר-
    אתה והרביט מתקדמים בדרככם, אתם מתחילים לראות בדרך את העיר לוונדר

מיכה-
    פיקאצ&#39;ו מנסה להחזיק את ההיתפרקות והפעם מצליח 15 שניות-הוא הצליח בשלב הראשון. "עכשיו על פיקאצ&#39;ו להחזיק את ההיתפרקות ולרוץ איתה" אומר ווטסון

ניב-
    בעבר שאלת אותכם אם מישהו רוצה במשחק שלו פייקים, כולם חוץ ממך אמרו לא. אני מצאתי בגוגל פייקים מקצועיים ומגניבים, אז לעומר היה תת צורה של אחד מהם והחלטתי לאפשר לו היתפתחות
    ------------------------------------
    "אגרוף שאיבה לפני שיספיק להישתמש במעגל האקווה" אומר קוגה. אריאדוס מתקדם במהירות לעברו של מריל, אבל לפני שמספיק להגיע מריל יוצר מעגל אקווה עצום שמתפוצץ לו-אריאדוס מצליח לשרוד את המתקפה החזקה. אבל מריל לא לא נרתע, הוא יוצא בסילון אקווה אל אריאדוס, "חיתוך לילה אריאדוס" אומר קוגה. מריל מגיע אל אריאדוס ושנייה לפני פוגע בו שולח הצלפת זנב שמצליחה להפתיע אותו לפגוע בו די חזק. "עוקץ רעל חבר" אומר קוגה
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 13 2009, 05:47 PM

עומר-
    "נהדר הרביט בוא נמשיך&#33;" אני אומר לו בחיוך ואנחנו ממשיכים ללכת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    ירין-

ארתור-
    "אגרוף ממוקד ותנסה אחר כך הקשה עילית" אומרת גרטה. הרייאמה שולח אגרוף ממוקד אל פידג&#39;וטו, פידג&#39;וטו שולח רוח פרצים מסחררת לעברו ומעיף אותו לאחור. הרייאמה מצליח לקום על על רגליו אחרי ההתקפה הנוקשת, הוא רץ בהקשה עילית לעברו של פידג&#39;וטו. פידג&#39;וטו שולח רוח פרמים אבל היא לא ממש מרתיעה את הרייאמה, הרייאמה מגיע אל פידג&#39;וטו ותוקף בהקשה עילית.

עומר-

מיכה-
    פיקאצ&#39;ו מנסה להחזיק את ההיתפרקות והפעם מצליח 15 שניות-הוא הצליח בשלב הראשון. "עכשיו על פיקאצ&#39;ו להחזיק את ההיתפרקות ולרוץ איתה" אומר ווטסון

ניב-
    בעבר שאלת אותכם אם מישהו רוצה במשחק שלו פייקים, כולם חוץ ממך אמרו לא. אני מצאתי בגוגל פייקים מקצועיים ומגניבים, אז לעומר היה תת צורה של אחד מהם והחלטתי לאפשר לו היתפתחות
    "אגרוף שאיבה לפני שיספיק להישתמש במעגל האקווה" אומר קוגה. אריאדוס מתקדם במהירות לעברו של מריל, אבל לפני שמספיק להגיע מריל יוצר מעגל אקווה עצום שמתפוצץ לו-אריאדוס מצליח לשרוד את המתקפה החזקה. אבל מריל לא לא נרתע, הוא יוצא בסילון אקווה אל אריאדוס, "חיתוך לילה אריאדוס" אומר קוגה. מריל מגיע אל אריאדוס ושנייה לפני פוגע בו שולח הצלפת זנב שמצליחה להפתיע אותו לפגוע בו די חזק. "עוקץ רעל חבר" אומר קוגה
    עכשיו תמשיך לשמר את החשמל תוך כדי ריצה
    אני הוא גיל,

6. משתמש מנוסה
    ירין-

"חיזרו&#33; עכשיו בוא נחפש פוקימון שלא מהסוגים שלכם.." אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אגב רק שתדע תראה את פרקים 222 ו223 יש שם שתי לוגיות אז כן יש 2 אגדיים מאותו מין
    __________________________________________________ _______-
    "אוי לא פיג&#39;יוטו אתה בסדר?" אשאל בדאגה ואז אגיד לו "תשתמש באס אווירי על הריאמה ומיד אחרי זה תסחרר אותו עם רוח פרצים מסחררת ואז תשתמש בהתקפה מהירה וכשתהיה קרוב אליו תשתמש בבלימה"

8. משתמש מנוסה
    ניב-
    "אקדח מים ואז תחכה"

9. משתמש מנוסה
    עומר-
    אתם מגיעים לבסוף לעיר לבנדר, אתה הולך לאחות ג&#39;וי ונותן לה את הפוקימונים. אחרי כמה דקות היא יוצאת ואורמת:"אני ראיתי שעברה עליכם חוויה קשה, אבל עכשיו כולם בריאים. עוד משהו?"

מיכה-
    פיקאצ&#39;ו מתחיל לרוץ, הוא רץ במהירות ומשמר היתקפרקות. פתאום נראה שהוא עומד להיתנגש בסלע-אבל בעזרת ההתקפה הוא שובר אותו, פיקאצ&#39;ו למד מתקפת וולט

ירין-
    אתה ממשיך ופתאום הפידג&#39;י עף אליך בחזרה אבל הוא נראה מבוהל. אתה רואה שרודף אחריו פירוו-

ארתור-
    לא יודע, זה די סותר את הנושא שיש רק אחד מאגדי-אבל יכול להיות שזה כך רק עם חלק
    -----------------------------------
    פידג&#39;וטו מרים את ראשו בגאווה כסימן שהוא בסדר, "הקשה עילית וזריקה אנרגטית" אומרת גרטה. פידג&#39;וטו טס במלוא המהירות אל הרייאמה, הרייאמה מחכה שפידג&#39;וטו יבוא ואז הוא ייתקוף אבל פידג&#39;וטו מצליח להגיע לפני שהרייאמה תוקף ומדרדר אותו לאחור. פידג&#39;וטו שולח רוח פרצים מסחררת ובמקום לסחרר את הרייאמה הרוח רק פוגעת בו, אז פידג&#39;וטו יוצא במהירות אבל הרייאמה תופס אותו ומעיף אותו בזריקה אנרגטית. "עכשיו עוצמת כף יד" אומרת גרטה, פידג&#39;וטו עוד לא קם והרייאמה שולח עוצמת כף יד לעברו

ניב-
    מריל שולח אקדח מים לעברו של עוקץ הרעל, אריאדוס שולח אותו בחוזקה והעוקץ מצליח לפגוע במריל-מריל מורעל

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 14 2009, 06:12 PM
    ניב-
    מריל שולח אקדח מים לעברו של עוקץ הרעל, אריאדוס שולח אותו בחוזקה והעוקץ מצליח לפגוע במריל-מריל מורעל
    "סילון אקווה ואז בלימה&#33; תגמור את זה&#33;"

11. משתמש מנוסה
    ניב-
    כל הכבוד&#33; המשחק שלך עומד להגיע ל200
    מריל יוצא בסילון אקווה, אך לפתע הרעל משפיע והוא מתרסק-מריל מתחיל להיסתחרר. "אגרוף שאיבה" אומר קוגה, אריאדוס מנצל את ההיזדמנות ותוקף באגרוף שאיבה-מריל על סף שבירה

קרדיט לניר
    ---------------------

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 14 2009, 06:28 PM
    ניב-
    כל הכבוד&#33; המשחק שלך עומד להגיע ל200
    מריל יוצא בסילון אקווה, אך לפתע הרעל משפיע והוא מתרסק-מריל מתחיל להיסתחרר. "אגרוף שאיבה" אומר קוגה, אריאדוס מנצל את ההיזדמנות ותוקף באגרוף שאיבה-מריל על סף שבירה
    תודה, אבל למה אתה לא מגיב בו? אתה צריך שאני אגיב לך מחדש שוב?
    "מריל אקדח מים בכל הכוח&#33; קדימה תראה לו מה אתה שווה&#33;"

13. משתמש מנוסה

ירין-
    אתה ממשיך ופתאום הפידג&#39;י עף אליך בחזרה אבל הוא נראה מבוהל. אתה רואה שרודף אחריו פירוו-

קראת מה ששלחתי לך בפרטי?
    --------
    "היי אל תיגע בו&#33; צ&#39;אם, הוט צאו&#33; צ&#39;אם תשתמש בגחלת הכל הכח על פירוו&#33; הוט תנסה רוח חזקה ואז בלימה&#33; ופידג&#39;י תשתמש בניקור עליו, אל תפחד&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

14. the bitch is back
    עומר-
    אתם מגיעים לבסוף לעיר לבנדר, אתה הולך לאחות ג&#39;וי ונותן לה את הפוקימונים. אחרי כמה דקות היא יוצאת ואורמת:"אני ראיתי שעברה עליכם חוויה קשה, אבל עכשיו כולם בריאים. עוד משהו?"
    "אממ לא תודה" אני אומר לה בחיוך, אני הולך גם לקנות עוד שני פוקדורים ואז מסתכל מה יש בעיר 3:
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    עומר-

מיכה-
    פיקאצ&#39;ו מתחיל לרוץ, הוא רץ במהירות ומשמר היתקפרקות. פתאום נראה שהוא עומד להיתנגש בסלע-אבל בעזרת ההתקפה הוא שובר אותו, פיקאצ&#39;ו למד מתקפת וולט

ירין-

ארתור-
    לא יודע, זה די סותר את הנושא שיש רק אחד מאגדי-אבל יכול להיות שזה כך רק עם חלק
    פידג&#39;וטו מרים את ראשו בגאווה כסימן שהוא בסדר, "הקשה עילית וזריקה אנרגטית" אומרת גרטה. פידג&#39;וטו טס במלוא המהירות אל הרייאמה, הרייאמה מחכה שפידג&#39;וטו יבוא ואז הוא ייתקוף אבל פידג&#39;וטו מצליח להגיע לפני שהרייאמה תוקף ומדרדר אותו לאחור. פידג&#39;וטו שולח רוח פרצים מסחררת ובמקום לסחרר את הרייאמה הרוח רק פוגעת בו, אז פידג&#39;וטו יוצא במהירות אבל הרייאמה תופס אותו ומעיף אותו בזריקה אנרגטית. "עכשיו עוצמת כף יד" אומרת גרטה, פידג&#39;וטו עוד לא קם והרייאמה שולח עוצמת כף יד לעברו

ניב-
    "כל הכבוד&#33; פיקצו&#33;"
    והשאל את המנהיג אם יש לו עוד מתקפות שהוא יכול ללמד
    אני הוא גיל,

עמוד 205 מתוך 298 ראשוןראשון ... 105155195203204205206207215255 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •