כל הכבוד על ההתפתחות!Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 12 2009, 08:30 PM
ירין-
לפידג'י לא אכפת, הוא ממשיך לנקר וזה מתחיל ממש לכאוב
ארתור-
אז מקסימום אני אשאל/אבדוק בסרבי
---------------------------------
"תנסה למעוך אותו בעוצמת כף יד נוספת ואחר כך זריקה אנרגטית" אומרת גרטה. הרייאמה שולח עוצמת כף יד, לפני שמועך את פידג'וטו בהתקפה פידג'וטו שולח סופה ומעיף ממנו את הרייאמה. פידג'וטו מתקדם לעברו במהירות אבל אז הרייאמה תופס אותו וזורק אותו בזריקב אנרגטית.
עומר-
הנטר מנסה אבל אז מתעלף-הכל אבוד. פתאום קם הרקרוס התשוש, הוא מעלה אותך על גבו ורץ בשיא המהירות. הלהקה מתגלגת אחריו במהירות, פתאום הרקרוס יוצר סביבו הילה ורץ בשיא המהירות-נראה שהרקרוס למד מצב זעם. אחר כך משהו קורה! הרקרוס מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה-הרקרוס היתםתח להרביט-(מצטער שאין תמונה אני מגיב מהמחשב של אבא שלי). הרביט מגיע לאזור הפיצול שבו הייתם צריכים לבחור בין להגיע לאזור הלהקה לבין הצעתו של מק, הרביט לוקח את הדרך השנייה ורץ בשיא המהירות-אץם מצליחים להגיע ליציאה
ניב-
"עוקץ רעל, ושוב אגרוף שאיבה" אומר קוגה. מריל נוחת ותוך כדי שולח אקדח מים, עוקץ הרעל של אריאדוס אינו מצליח לעמוד בהתקפה והוא נפגע מאגרוף המים, כאשר מריל מגיע אליו הוא מוסיף הצלפת זנב. מריל נסוג לאחר ויוצא שוב בגילגול משולב בסילון אקווה, הוא מגיע אל אריאדוס ואריאדוס מצליח להעיף אותו חזרה אל מקומו בעזרת אגרוף שאיבה נועז
מיכה-
פיצ'ו מנסה אבל באמצע קורה משהו! פיצ'ו מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה-פיצ'ו היתפתח לפיקאצ'ו-והוא מצליח להחזיק את ההיתפרקות במשך 8 שניות פחות או יותר
עככשיו נסה להמשיך לשמר את החשבל ותנסה את המתקפה על איזה עץ><