Pokemon GO
עמוד 207 מתוך 298 ראשוןראשון ... 107157197205206207208209217257 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,091 עד 3,105 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 14 2009, 08:15 PM
    בגלל טעות קטנה שלי, בעמוד 160 כולם מקבלים 500$. ומי שפותח את העמוד מקבל אולטרה כדור ואיזה אבן פיתוח/אייטם שירצה
    מיכה-
    למקרה שאתה לא יודע, פיקאצ'ו מתפתח עם אבן ברק
    -------------------------
    אתם נכנסים למכון סרולין, עומדת אישה בדלפק. "האם באתם כדי להילחם במנהיגת המכון?" היא שואלת

ניב-
    הייתה לי טעות בכסף שלך. על כל מכון/מתקן קרב מקבלים 500$ והוספתי לך הרגע
    ------------------------------
    דוטריו יוצא אל הזירה ונכנס לאדמה, "תחכה שהוא יצוץ ואז חיתוך לילה" אומר קוגה. אריאדוס מנסה להיסתכל לכל צד על מנת להיות מוכן, פתאום צץ דוטריו! אריאדוס מוכן להתקפה אבל ההימום פוגע בו לפני. דוטריו שולח חיתוך אבל אריאדוס הודף בחיתוך לילה
    אני יודע
    ---------------
    בהזדמנות במשחק אני רוצה לתפוס גלייד ולא תת התפתחות אבל לא עשכיו,בהזדמנות נורמלית
    ---------------------------
    כן בבקשה
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 14 2009, 08:57 PM
    ניב-
    סליחה
    -------------
    "עוקץ רעל ואז אגרוף שאיבה" אומר קוגה. אריאדוס שולח עוקץ רעל ומצליח להרתיע את דוטריו, בשנייה שדוטריו נרתע הוא שולח אגרוף שאיבה ושוב זה קורה-עיניו של דוטריו משחירות והוא ניהייה עצבני. "אם לא תשתלט על הפוקימון שלך הוא ייפסל אוטומטית" אומר השופט
    "יש בעיה קטנה, זה די בלתי אפשרי לפי מה שאני יודע, לא אחרי מה שצוות רוקט עשו לו"

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 14 2009, 08:57 PM
    ירין-
    הוא אכן מעופף וחרק
    ---------------------
    ינמה מתחמק מההתקפה ותוקף בבלימה את צ'אם

"צ'אם שוב גחלת לכנפיים ושוב דחיפה!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    מיכה-
    גאלאד זאת בקשה רצינית מדי, אבל באיוונט האחרון שאני מתכנן תוכל לבקש אותו
    -----------------------------
    האישה לוקחת אותך לזירה ומעמידה אותך במקומך. בצד השני של הזירה אתה רואה את מנהיגת המכון-. "שלום קוראים לי מיסטי" היא אומרת "זהו קרב של 3 על 3, לך המתמודד מותר להחליף פוקימונים בקרב ולי אסור-אז בוא נתחיל. צא לומיניון" והיא מוציאה לומיניון- מהפוכדור

ניב-
    "אתה בטוח? כי אחרת אני פוסל מחובתי כשופט" אומר השופט

ירין-
    בלימה*
    ------------
    ינמה עולה לשמיים כדי שצ&#39;אם לא יוכל לעשות דבר, הוא שולח שוב רוח כסופה ופוגע שנית בצ&#39;אם
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 14 2009, 09:16 PM
    ניב-
    "אין לי רעיון איך להחזיר אותו, כך שאני מניח שזה הסוף. דוגטריו תחזור"

6. משתמש מנוסה
    ניב-
    "לניב לא נשארו פוקימונים, קוגה הוא המנצח" אומר השופט. קוגה בא אליך ואומר:"מה הבעיה של הדוטריו הזה?"

קרדיט לניר
    ---------------------

7. משתמש מנוסה

ירין-
    בלימה*
    ------------
    ינמה עולה לשמיים כדי שצ&#39;אם לא יוכל לעשות דבר, הוא שולח שוב רוח כסופה ופוגע שנית בצ&#39;אם
    התבלבלתי
    ----
    "צ&#39;אם חכה שהוא יתקרב אליך ואז גפוץ עליו ותשרוט אותו&#33; ואז שוב גחלת בכל הכח&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 14 2009, 09:25 PM
    ניב-
    "לניב לא נשארו פוקימונים, קוגה הוא המנצח" אומר השופט. קוגה בא אליך ואומר:"מה הבעיה של הדוטריו הזה?"
    "צוות רוקט. הם יצרו מכונות שתקפו את הדילטים במערת דיגלט.
    תפסתי אחד, ומרגע שהוא התפתח בקרב שלי נגד מיסטר גרואנד הוא משתגע בכל פעם שהוא נלחם.
    לפי הפוק&#39;פון הוא גם חזק יותר מדוגטריו רגיל, המכונות של צוות רוקט חיזקו אותו, אבל הוא לא יכול להילחם בקרבות מכון או מתקני קרב בגלל ההשתגעות המוזרה הזאת"

9. משתמש מנוסה
    מיכה-
    גאלאד זאת בקשה רצינית מדי, אבל באיוונט האחרון שאני מתכנן תוכל לבקש אותו
    -----------------------------
    האישה לוקחת אותך לזירה ומעמידה אותך במקומך. בצד השני של הזירה אתה רואה את מנהיגת המכון-. "שלום קוראים לי מיסטי" היא אומרת "זהו קרב של 3 על 3, לך המתמודד מותר להחליף פוקימונים בקרב ולי אסור-אז בוא נתחיל. צא לומיניון" והיא מוציאה לומיניון- מהפוכדור

ניב-

ירין-
    בלימה*
    ------------
    "צא פיקצו מכת ולט
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

10. משתמש מנוסה
    ניב-
    "האמן לי שברגע הנכון, בו תצטרכו להוכיח את עצמכם כחברים הוא יידע לחזור למוטב" אומר קוגה

מיכה-
    "צלילה לומיניון" אומרת מיסטי. פיקאצ&#39;ו רץ במכת וולט אבל אז לומיניון צולל אל תוך המים ופיקאצ&#39;ו לא יכול לעשות שום דבר, פתאום לומיניון מזנק מהמים ופוגע בפיקאצ&#39;ו

ירין-
    ינמה נשאר באוויר, בזמן שצ&#39;אם מחכה הוא שולח שוב רוח כסופה ופוגע בו שוב

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 14 2009, 09:34 PM
    ניב-
    "האמן לי שברגע הנכון, בו תצטרכו להוכיח את עצמכם כחברים הוא יידע לחזור למוטב" אומר קוגה
    "אני לא מוצא הרבה סיבות להאמים עף על פי שאין לי הרבה בררה, חוץ מזה הוא לא יגיע להזדמנות הזאת, הוא יפסל מהקרב לפני זה.
    אני ממש פוחד בנוגע לזה, הוא חזק אבל ברגע שהוא משתגע זה מסוכן, יותר מדי מסוכן בשביל מאמן צעיר כמוני. אולי מיסטר גראונד יוכל לעזור לו, הוא מתמחה בפוקימוני אדמה אחרי הכל"

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 14 2009, 09:34 PM

ירין-
    ינמה נשאר באוויר, בזמן שצ&#39;אם מחכה הוא שולח שוב רוח כסופה ופוגע בו שוב
    "צ&#39;אם תחכה במקום וכשהוא שולח סופה תתחמק וגחלת בכל הכח&#33;" אני אומר
    --------

-------

13. משתמש מנוסה
    ניב-
    "זה לא קשור כאן לסוג, זה קשור כאן לחברות ביניכם. להרבה מאמנים זה קרה וכל אחד שהצליח לפתור את הבעיה פתר אותה על ידי הוכחת החברות, פשוט חכה לזמן הנכון וזה יגיע" אומר קוגה

ירין-
    ינמה שולח סופה כסופה וצ&#39;אם מתחמק, ינמה מנצל את הרגע ותוקף בבלימה

קרדיט לניר
    ---------------------

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 14 2009, 09:45 PM

ירין-
    ינמה שולח סופה כסופה וצ&#39;אם מתחמק, ינמה מנצל את הרגע ותוקף בבלימה
    "תשתמש גם בבלימה ותשלב סריטות&#33;" אני אומר
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 14 2009, 06:12 PM
    ארתור-
    לא יודע, זה די סותר את הנושא שיש רק אחד מאגדי-אבל יכול להיות שזה כך רק עם חלק
    -----------------------------------
    פידג&#39;וטו מרים את ראשו בגאווה כסימן שהוא בסדר, "הקשה עילית וזריקה אנרגטית" אומרת גרטה. פידג&#39;וטו טס במלוא המהירות אל הרייאמה, הרייאמה מחכה שפידג&#39;וטו יבוא ואז הוא ייתקוף אבל פידג&#39;וטו מצליח להגיע לפני שהרייאמה תוקף ומדרדר אותו לאחור. פידג&#39;וטו שולח רוח פרצים מסחררת ובמקום לסחרר את הרייאמה הרוח רק פוגעת בו, אז פידג&#39;וטו יוצא במהירות אבל הרייאמה תופס אותו ומעיף אותו בזריקה אנרגטית. "עכשיו עוצמת כף יד" אומרת גרטה, פידג&#39;וטו עוד לא קם והרייאמה שולח עוצמת כף יד לעברו
    מתי אמרו שיש רק אגדי אחד?
    "פיג&#39;יוטו תתחמק עם התקפה מהירה ומיד אחרי זה תשתמש ברוח פרצים מסחררת ואז תגמור אותו עם אס אווירי"

עמוד 207 מתוך 298 ראשוןראשון ... 107157197205206207208209217257 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •