Pokemon GO
עמוד 208 מתוך 298 ראשוןראשון ... 108158198206207208209210218258 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,106 עד 3,120 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 14 2009, 09:45 PM
    ניב-
    "זה לא קשור כאן לסוג, זה קשור כאן לחברות ביניכם. להרבה מאמנים זה קרה וכל אחד שהצליח לפתור את הבעיה פתר אותה על ידי הוכחת החברות, פשוט חכה לזמן הנכון וזה יגיע" אומר קוגה
    "לאף אחד לא היה פוקימון עם בעיות נפשיות, אבל אני מניח שזה הסתדר.
    אני מקווה שטורה נרגע, או שאני תקוע בלי דרך לעוף חזרה לפיוטר"

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 14 2009, 09:34 PM
    ניב-
    "האמן לי שברגע הנכון, בו תצטרכו להוכיח את עצמכם כחברים הוא יידע לחזור למוטב" אומר קוגה

מיכה-
    "צלילה לומיניון" אומרת מיסטי. פיקאצ'ו רץ במכת וולט אבל אז לומיניון צולל אל תוך המים ופיקאצ'ו לא יכול לעשות שום דבר, פתאום לומיניון מזנק מהמים ופוגע בפיקאצ'ו

ירין-
    ינמה נשאר באוויר, בזמן שצ'אם מחכה הוא שולח שוב רוח כסופה ופוגע בו שוב
    השתמש בהתפרקות על המים שיספגו חשמל ותרוריד אותו בהצלפת זנבומתי שיגיע למים הוא יתחשמל וישותק
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

3. משתמש מנוסה
    ניב-
    "זאת לא בעיה נפשית, הוא היתפתח לפני הזמן הנכון וניהייה לא נשלט. ונראה לי שהיא בסדר" אומר קוגה. אתה יוצא לבחוץ ורואה את טורה-היא רצה אליך. "איך היה הקרב מול קוגה?" היא שואלת

מיכה-
    פיקאצ'ו שולח היתפרקות וכל המים בזירה מתחשמלים-לומיניון נפגע. "אקדח מים לומיניון" אומרת מיסטי

ארתור-
    לא זכור לי מתי, אבל אם יש יותר מאחד אז די הגיוני שזה הורס את התואר אגדי. וגם ניתן להסיק זאת מכך שאגדיים לא יכולים להיתרבות
    ---------------------------
    פידג'וטו בורח מהרייאמה במהירות ומפיל אותו ברוח פרצים מסחררת, "הקשה עילית" אומרת גרטה. פידג'וטו יוצא באס אווירי, הרייאמה מתכנן לעצור את ההתקפה כמו בפעם הקודמת אבל פידג'וטו תוקף מלמעלה ופוגע בהרייאמה-הרייאמה מתחיל להיסתחרר

ירין-
    רגע בילבלת אותי, ממתי צ'אם יודע בלימה? הוא לא למד
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 14 2009, 10:11 PM
    ניב-
    "זאת לא בעיה נפשית, הוא היתפתח לפני הזמן הנכון וניהייה לא נשלט. ונראה לי שהיא בסדר" אומר קוגה. אתה יוצא לבחוץ ורואה את טורה-היא רצה אליך. "איך היה הקרב מול קוגה?" היא שואלת

מיכה-
    פיקאצ'ו שולח היתפרקות וכל המים בזירה מתחשמלים-לומיניון נפגע. "אקדח מים לומיניון" אומרת מיסטי

ארתור-
    לא זכור לי מתי, אבל אם יש יותר מאחד אז די הגיוני שזה הורס את התואר אגדי. וגם ניתן להסיק זאת מכך שאגדיים לא יכולים להיתרבות
    ---------------------------
    פידג'וטו בורח מהרייאמה במהירות ומפיל אותו ברוח פרצים מסחררת, "הקשה עילית" אומרת גרטה. פידג'וטו יוצא באס אווירי, הרייאמה מתכנן לעצור את ההתקפה כמו בפעם הקודמת אבל פידג'וטו תוקף מלמעלה ופוגע בהרייאמה-הרייאמה מתחיל להיסתחרר

ירין-
    בלום את אגדח המים עם הצלפת זנב וקפוץ לתוך המים עם מכת ולט ותפגע בוא
    אני הוא גיל,

5. משתמש מנוסה
    ניב-
    "הפסדתי כי דוגטריו השתגע, שוב. אני לא מבין למה הצרה הזאת נפלה עלי, בכל מקרה אני חושב שאני צריך להיות בדרך לפיוטר כדי להילחם במגדל הקרב, ואז לעוף מעל מערת הירח כדי לעבור לסרוליאן בלי בעיות.
    מוכנה לעזור לי בטיסות?"

6. משתמש מנוסה
    מיכה-
    פיקאצ'ו שולח הצלפת זנב הישר לתוך אקדח המים ומצליח לבלום אותו, לאחר מכן הוא יוצא בוולט אל לומיניון. "תתחמק לומיניון" אומרת מיסטי, לומיניון זז הצידה ברגע האחרון ופיקאצ'ו מתנגש בקיר

ניב-
    "אני אוכל לקחת אותך עד לפיוטר" אומרת טורה "אני אמשיך לחפש פוקימוני מעופף ואבנה את השישיה הטובה ביותר-לכן אני אחפש בדרך 1 פוקימונים. בסדר?"

קרדיט לניר
    ---------------------

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 14 2009, 10:29 PM
    מיכה-
    פיקאצ'ו שולח הצלפת זנב הישר לתוך אקדח המים ומצליח לבלום אותו, לאחר מכן הוא יוצא בוולט אל לומיניון. "תתחמק לומיניון" אומרת מיסטי, לומיניון זז הצידה ברגע האחרון ופיקאצ'ו מתנגש בקיר

ניב-
    "אני אוכל לקחת אותך עד לפיוטר" אומרת טורה "אני אמשיך לחפש פוקימוני מעופף ואבנה את השישיה הטובה ביותר-לכן אני אחפש בדרך 1 פוקימונים. בסדר?"
    מתיקות שתק אותו עם חישמול ומכת וולט
    אני הוא גיל,

8. משתמש מנוסה
    מיכה-
    פיקאצ'ו מנסה מתיקות-אבל הבעיה היא שזה לא עובד לו כמו שהיה פיצ'ו. "אקדח מים" אומרת מיסטי, לומיניון מנצל את הרגע ומעיף את פיקאצ'ו באקדח מים. "תתחמק מההתקפה הבאה שלו ואז אקדח בועות" אומרת מיסטי, פיקאצ'ו מנסה לתקוף בחישמול אבל יוצא לא מכת ברק-פיקאצ'ו למד מכת ברק! אבל לומיניון מצליח להיתחמק ושולח אקדח בועות שפוגע חזק בפיקאצ'ו-פיקאצ'ו לא מצליח להיתאושש למכת וולט

קרדיט לניר
    ---------------------

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 14 2009, 10:38 PM
    מיכה-
    פיקאצ'ו מנסה מתיקות-אבל הבעיה היא שזה לא עובד לו כמו שהיה פיצ'ו. "אקדח מים" אומרת מיסטי, לומיניון מנצל את הרגע ומעיף את פיקאצ'ו באקדח מים. "תתחמק מההתקפה הבאה שלו ואז אקדח בועות" אומרת מיסטי, פיקאצ'ו מנסה לתקוף בחישמול אבל יוצא לא מכת ברק-פיקאצ'ו למד מכת ברק! אבל לומיניון מצליח להיתחמק ושולח אקדח בועות שפוגע חזק בפיקאצ'ו-פיקאצ'ו לא מצליח להיתאושש למכת וולט
    תנסה לחשמל את עצמך(היכולת המיוכדת של פיקצו זה לתעון את החיים שלו ואת האנרגיה בכל מתקפה חשמלית שהוא מקבל) ואז מקת וולט
    אני הוא גיל,

10. משתמש מנוסה

ירין-
    צודק סליחה..
    ----
    "צ'אם נסה לקפוץ גבוה על העצים וגחלת בכל הכח!" אני אוומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 14 2009, 07:58 PM

עומר-
    אתה נכנס לצינור הקרב-חשוך מאוד שם, לכן אתה קורה למישהו. פתאום מזנקות עליך שלוש בנות, אחת מהם אומרת:"זהו אזורה של לוסי-המאמנת הטובה ביותר. עליך להישתחוות לפניה ואז אולי תוכל לקבל את מבוקשך"
    "אין בעיה, קודם נילחם. אם היא תנצח אני אשתחווה אם היא תפסיד אז באסה לה."
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    שוב.... <_<
    ירין-
    צ&#39;אם מקפץ ומצליח להגיע לצמרת העץ, ינמה תוקף בבלימה אבל לפני צ&#39;אם מצליח לפגוע בגחלת-ינמה נופל

עומר-
    "מה זה? עליך..." אומרת האישה אבל באמצע מופיעה אישה אחרת-, "מספיק עם זה, צא ארבוק&#33; עוקץ רעל" אומרת האישה האחרת. היא מוציאה ארבוק זוהר-http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa024.png, הארבוק תוקף את האישה שהטרידה אותך בעוקץ רעל והיא מתמוטטת. בעודך מודהם האישה בעלת הארבוק אומרת:"אל תדאג, היא תיהייה בסדר. אני לוסי-מוח צינור הקרב" אומרת האישה

מיכה-
    "גלישה" אומרת מיסטי. לומיניון יוצא בגל ענקי שיצר מהגלישה, הגל מתקדם אל פיקאצ&#39;ו אבל במכת וולט מצליח לפרוץ אותו ולפגוע בלומיניון-לומיניון מתחיל להיסתחרר

קרדיט לניר
    ---------------------

13. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 17 2009, 07:22 PM

עומר-
    "מה זה? עליך..." אומרת האישה אבל באמצע מופיעה אישה אחרת-, "מספיק עם זה, צא ארבוק&#33; עוקץ רעל" אומרת האישה האחרת. היא מוציאה ארבוק זוהר-http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa024.png, הארבוק תוקף את האישה שהטרידה אותך בעוקץ רעל והיא מתמוטטת. בעודך מודהם האישה בעלת הארבוק אומרת:"אל תדאג, היא תיהייה בסדר. אני לוסי-מוח צינור הקרב" אומרת האישה
    "אני עומר" אני אומר לה המום "למה עשית לה את זה?" אני שואל בפליאה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 14 2009, 10:29 PM
    ניב-
    "תוכלי להוריד אותי במגדל הקרב?"

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 17 2009, 07:22 PM
    שוב.... <_<
    ירין-
    צ&#39;אם מקפץ ומצליח להגיע לצמרת העץ, ינמה תוקף בבלימה אבל לפני צ&#39;אם מצליח לפגוע בגחלת-ינמה נופל
    "צ&#39;אם גחלת בכל הכח&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

עמוד 208 מתוך 298 ראשוןראשון ... 108158198206207208209210218258 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •