Pokemon GO
עמוד 210 מתוך 298 ראשוןראשון ... 110160200208209210211212220260 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,136 עד 3,150 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 17 2009, 07:22 PM
    שוב.... <_<
    ירין-
    צ&#39;אם מקפץ ומצליח להגיע לצמרת העץ, ינמה תוקף בבלימה אבל לפני צ&#39;אם מצליח לפגוע בגחלת-ינמה נופל

עומר-
    "מה זה? עליך..." אומרת האישה אבל באמצע מופיעה אישה אחרת-, "מספיק עם זה, צא ארבוק&#33; עוקץ רעל" אומרת האישה האחרת. היא מוציאה ארבוק זוהר-http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa024.png, הארבוק תוקף את האישה שהטרידה אותך בעוקץ רעל והיא מתמוטטת. בעודך מודהם האישה בעלת הארבוק אומרת:"אל תדאג, היא תיהייה בסדר. אני לוסי-מוח צינור הקרב" אומרת האישה

מיכה-
    "גלישה" אומרת מיסטי. לומיניון יוצא בגל ענקי שיצר מהגלישה, הגל מתקדם אל פיקאצ&#39;ו אבל במכת וולט מצליח לפרוץ אותו ולפגוע בלומיניון-לומיניון מתחיל להיסתחרר
    מכת ולט משולבת בהצלפת זנב
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

2. משתמש מנוסה
    ניב-
    הונצ&#39;קרוו משתמש בסופה והמסוק מתחיל להיתנדנד. "נראה לך שבכזאת קלות תיפטר ממני" אומרת האישה, היא יורת כמו חץ הרדמה, הונצ&#39;קרו מתעלף ומתחיל לצנוח

ארתור-
    "400&#036; דולר" אומר האיש, "אגרוף חשמל ואז אגרוף קרח, אחר כך תתקוף באגרוף דינמי-וכל זה עם זעם גרטה" אומרת גרטה. היטמונצ&#39;אן שוב נלהט ומצליח להדוק את הכוח העתיק באגרוף חשמל, לאחר מכן נוספאס יוצא בבלימה ופוגע בהיטמונצ&#39;אן למרות שהוא מנסה אגרוף קרח. לבסוף נוספאס זורק אבנים אבל היטמונצ&#39;אן מצליח לפרוץ אותן לפגוע בנוספאס.

מיכה-
    מכת הוולט פוגעת בלומיניון וגומרת אותו-"לומיניון לא יכול להילחם יותר, פיקאצ&#39;ו הוא המנצח" אומר השופט, "צא אוקטילרי" אומרת מיסטי ומוציאה אוקטילרי-

ירין-
    מעניין למה...XD
    -------------------
    אתה ממשיך לך בדרכך בתוך יער ורידיאן, פתאום אתה שומע פיצוץ

עומר-
    "צא בניב קרח ואז זנב אקווה" אומרת לוסי. פלוצל מתקדם בניב קרח אבל ההשפרצה של מק גורמת לו ליפול, מק יוצא בחבטה אבל פלצל מצליח לקום ופוגע במק בזנב אקווה
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 18 2009, 08:05 PM
    ניב-
    הונצ&#39;קרוו משתמש בסופה והמסוק מתחיל להיתנדנד. "נראה לך שבכזאת קלות תיפטר ממני" אומרת האישה, היא יורת כמו חץ הרדמה, הונצ&#39;קרו מתעלף ומתחיל לצנוח

ארתור-
    "400&#036; דולר" אומר האיש, "אגרוף חשמל ואז אגרוף קרח, אחר כך תתקוף באגרוף דינמי-וכל זה עם זעם גרטה" אומרת גרטה. היטמונצ&#39;אן שוב נלהט ומצליח להדוק את הכוח העתיק באגרוף חשמל, לאחר מכן נוספאס יוצא בבלימה ופוגע בהיטמונצ&#39;אן למרות שהוא מנסה אגרוף קרח. לבסוף נוספאס זורק אבנים אבל היטמונצ&#39;אן מצליח לפרוץ אותן לפגוע בנוספאס.

מיכה-
    מכת הוולט פוגעת בלומיניון וגומרת אותו-"לומיניון לא יכול להילחם יותר, פיקאצ&#39;ו הוא המנצח" אומר השופט, "צא אוקטילרי" אומרת מיסטי ומוציאה אוקטילרי-

ירין-
    מעניין למה...XD
    -------------------

עומר-
    "צא בניב קרח ואז זנב אקווה" אומרת לוסי. פלוצל מתקדם בניב קרח אבל ההשפרצה של מק גורמת לו ליפול, מק יוצא בחבטה אבל פלצל מצליח לקום ופוגע במק בזנב אקווה
    מכת ברק
    אני הוא גיל,

4. משתמש מנוסה
    ירין-
    מעניין למה...XD
    -------------------

מעניין מה זה הפיצוץ הזה.. :huh:
    ====
    אני רץ לעבר הפיצוץ לראות מה קרה (כיילו שאני לא יודע..)
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    ירין-
    ממשXD
    ---------
    אתה רץ לעבר מקור הפיצוץ ורואה שריפה, בתוך השריפה אתה רואה מסוק-הוא נראה די זהה לזה של קריסטל

מיכה-
    "קרן רוח קוטבית" אומת מיסטי. אוקטילרי תוקף בקרן רוח קוטבית ופיקאצ&#39;ו במכת ברק, ההתקפות מתנגשות זו בזו ומתפצצות

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 18 2009, 09:34 PM
    ירין-
    ממשXD
    ---------
    אתה רץ לעבר מקור הפיצוץ ורואה שריפה, בתוך השריפה אתה רואה מסוק-הוא נראה די זהה לזה של קריסטל
    אני רץ לבדוק מה קרה ואם מישהו בחיים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 18 2009, 09:34 PM
    ירין-
    ממשXD
    ---------

מיכה-
    "קרן רוח קוטבית" אומת מיסטי. אוקטילרי תוקף בקרן רוח קוטבית ופיקאצ&#39;ו במכת ברק, ההתקפות מתנגשות זו בזו ומתפצצות
    תצא מהעשן ומתי שתמצא אותי מכט וולט
    אני הוא גיל,

8. the bitch is back

עומר-
    "תישתמש בהשפרצה ואז אקדח שמן&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    ירין-
    אתה מסתכל טוב ורואה מישהו פצוע שמה, הוא נראה כמו הנהג

מיכה-
    אני חייב לידע אותך שמכת וולט גם פוגעת במשתמש בה
    -------------------------------
    "קרן על" אומרת מיסטי. אוקטילרי תוקף בקרן על ופיקאצ&#39;ו במכת וולט, מכת הוולט מצליחה לפרוץ את הקרן ולפגוע באוקטילרי

עומר-
    "סילון אקווה ואז יב קרח" אומרת לוסי. מק משתמש בהשפרצה אבל פלוצל יוצא מהאוויר בסילון אקווה ופוגע במק. מק מתאושש במהירות ושולח אקדח שמן, פלוצל מנסה להדוף בניב קרח אבל ההתקפה חזקה מדי והוא נפגע

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 18 2009, 10:58 PM
    ירין-
    "היי מה קרה, איפה קריסטל???" אני מחלץ אותו ושואל בדאגה
    --------

-------

11. משתמש מנוסה
    ירין-

מיכה-
    אני חייב לידע אותך שמכת וולט גם פוגעת במשתמש בה
    -------------------------------
    "קרן על" אומרת מיסטי. אוקטילרי תוקף בקרן על ופיקאצ&#39;ו במכת וולט, מכת הוולט מצליחה לפרוץ את הקרן ולפגוע באוקטילרי

עומר-
    "סילון אקווה ואז יב קרח" אומרת לוסי. מק משתמש בהשפרצה אבל פלוצל יוצא מהאוויר בסילון אקווה ופוגע במק. מק מתאושש במהירות ושולח אקדח שמן, פלוצל מנסה להדוף בניב קרח אבל ההתקפה חזקה מדי והוא נפגע
    תכפכף אותו הם הצלפות זנב (XD)
    אני הוא גיל,

12. משתמש מנוסה
    ירין-
    "קריסטל הספיקה לצנוח לפני" אומר הטייס ומשתעל "לא היה לנו סיכוי נגדה"

מיכה-
    "להביור" אומרת מיסטי. פיקאצ&#39;ו תוקף עם הצלפת זנב אבל היא לא ממש מכאיבה לאוקטילרי, הוא תוקף בלהביור שפוגע חזק בפיקאצ&#39;ו-פיקאצ&#39;ו מתחיל להיסתחרר

קרדיט לניר
    ---------------------

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 19 2009, 02:02 AM
    ירין-
    "קריסטל הספיקה לצנוח לפני" אומר הטייס ומשתעל "לא היה לנו סיכוי נגדה"

"נגד מי?" אני שואל
    --------

-------

14. the bitch is back

עומר-
    "עכשיו תתכווץ ואז תשלח השפרצה יחד עם גז רעיל&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    ירין-
    "אליקופטר רדף אחרינו, הוא ירה טילים בקצב מסחרר ולא הצלחתי להיתחמק מכולם" אומר הטייס "היה רשום עליו RGG"

עומר-
    אני מוציא אותך מהמשחק באופן רישמי
    ------------------------------------
    "אקדח מים" אומרת לוסי. מק מתכווץ ומשפריץ באותו זמן ששולח גז רעיל, אקדח המים פוגע במק אך מכיוון שהיה מכווץ הוא לא נפגע ממש

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 210 מתוך 298 ראשוןראשון ... 110160200208209210211212220260 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •