Pokemon GO
עמוד 214 מתוך 298 ראשוןראשון ... 114164204212213214215216224264 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,196 עד 3,210 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 19 2009, 05:42 PM
    מיני פרסים בעמוד 160:
    1)כל מי שמגיב שם מקבל 500$
    2)הראשון שמגיב מקבל גם כדור GS וגם וחפץ מהחנות לבחירתו
    3)השני מקבל אולטרה כדור

ניב-
    "פעם אחת שהיסתובבתי במיי קנטו ראיתי פוקימוני ציפור חזקים במיוחד, פירוו היה אחד מהם-ואז הוא היה ספירוו, מצאתי שמה חייל צוות רוקט שהיה בצפלין והרסתי את מכונתו. הכל היה נהדר עד שהוא היתפתח-הוא נעשה עצבני, חזק בצורה מטורפת ובילתי נשלט. אבל הכל היסתדר" אומרת טורה
    "בדיוק כמו שקרה עם דיגלט, הם עשו את אותו הדבר שם. טוב תראי מה נעשה, בטח קורא משהו במערת הירח, כך שהתכנון הכי טוב הוא שכל אחד ילך לדרכו ובעוד יומיים בדיוק ניפגש בכניסה למערת הירח לברר מה קורה שם, כי צוות רוקט עושה שם משהו, בטוח

2. משתמש מנוסה
    ירין-
    אני לא חייבתי אותך להציל אותה, אתה תגיד תודה שאני שוב שם אותה בעלילה
    ----------------------------------
    צ'אם לא יכול, עולים עליו המון פוקימוני חרק ולא נותנים לו לזוז

ניב-
    "זה מאוד תלוי" אומרת טורה "אני רוצה למצוא פוקימון מעופף חזק, אז אם אמצא לפניאני אבוא איתך. בכל מקרה בוא ניתקדם למגדל הקרב". אתם מגיעים למגדל הקרב, טורה מורידה אותך שם, יוצאת עם טרופיאס ואומרת:"להיתראות" תוך כדי שהיא מנופפת לך לשלום

עומר-
    אי אפשר היפנוזה ובילבול, ההיפנוזה תרדים אותו כך שהבילבול לא יעבוד
    ------------------------------
    "ניב רעל" אומרת לוסי. ארבוק יוצא בניב רעל אך לפני שפוגע בהנטר הוא נרדם מההיפנוזה
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 19 2009, 05:58 PM
    ניב-
    "זה מאוד תלוי" אומרת טורה "אני רוצה למצוא פוקימון מעופף חזק, אז אם אמצא לפניאני אבוא איתך. בכל מקרה בוא ניתקדם למגדל הקרב". אתם מגיעים למגדל הקרב, טורה מורידה אותך שם, יוצאת עם טרופיאס ואומרת:"להיתראות" תוך כדי שהיא מנופפת לך לשלום
    "טוב להתראות!"
    מוציא את אלקטבז ונותן לו את האלקטיוור (איך שלא רושמים את זה)

4. the bitch is back

עומר-
    אי אפשר היפנוזה ובילבול, ההיפנוזה תרדים אותו כך שהבילבול לא יעבוד
    ------------------------------
    "ניב רעל" אומרת לוסי. ארבוק יוצא בניב רעל אך לפני שפוגע בהנטר הוא נרדם מההיפנוזה
    אוקי O:
    _____
    "האנטר קדימה אגרוף שאיבה בכל הכוח!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    ירין-
    אני לא חייבתי אותך להציל אותה, אתה תגיד תודה שאני שוב שם אותה בעלילה
    ----------------------------------
    צ'אם לא יכול, עולים עליו המון פוקימוני חרק ולא נותנים לו לזוז
    צודק..
    ----
    "צ'אם חזור! תשחרר את קריס!" אני צועק עליו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    ניב-
    אלקטריזר*
    --------------
    אתה שם על גבו של אלקטבאז את האלקטריזר והוא מתחיל לפעול&#33; אלקטבאז מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה, אלקטבאז היתפתח לאלקטיוויר-. אלקטיוויר רוקע ושולח לעבר השמיים אגרוף אש-אלקטיוויר למד אגרוף אש

ירין-
    בגלל שעיצבנת אותי זאת תיהייה הפעם האחרונה שהיא תופיע
    -------------------------
    פינסר לוקח את צ&#39;אם אליו ותופס אותו, הוא מנדנד את ראשו בכוונה ללא

עומר-
    גם אתה התחלת?
    ------------------
    "מהר&#33; תתעורר&#33; ואז אקדח שמן" אומרת לוסי. הנטר תוקף את ארבוק באגרופי שאיבה בילתי פוסקים, הוא ממשיך עד שארבוק מתעורר-אז הוא תוקף באקדח שמן שפוגע בהנטר

קרדיט לניר
    ---------------------

7. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 19 2009, 06:16 PM

עומר-
    גם אתה התחלת?
    ------------------
    "מהר&#33; תתעורר&#33; ואז אקדח שמן" אומרת לוסי. הנטר תוקף את ארבוק באגרופי שאיבה בילתי פוסקים, הוא ממשיך עד שארבוק מתעורר-אז הוא תוקף באקדח שמן שפוגע בהנטר
    עם מי? :P
    סתם, לא עם מה התחלתי? :o
    "האנטר קדימה&#33; בילבול ואז אגרוף שאיבה&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    ניב-
    אלקטריזר*
    --------------
    אתה שם על גבו של אלקטבאז את האלקטריזר והוא מתחיל לפעול&#33; אלקטבאז מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה, אלקטבאז היתפתח לאלקטיוויר-. אלקטיוויר רוקע ושולח לעבר השמיים אגרוף אש-אלקטיוויר למד אגרוף אש
    "כל הכבוד, עכשיו אנחנו מוכנים. תחזור, אתה תילחם בקרוב"
    אני נכנס לתוך מגדל הקרב וצועק "באתי לאתגר את מוח הגדל"

9. משתמש מנוסה
    ניב-
    אני מסתכל על השישיה שלך ויש לך שישיה מזה סוסה, חוץ מדרטיני כולם סוסים.
    -------------------------------------
    "אז קדימה בוא נתחיל" אתה שומע קול ילדה, ומאחרוייך אתה באמת רואה ילדה-. "אני היא אנבל-מוח מגדל הקרב. אתה מוכן לקרב?"

עומר-
    כמו ניתאי עם הסמל O:, עושה לי כל שנייה
    ----------------------------------------
    "תתחמק, אקדח שמן ועוד עוקץ רעל" אומרת לוסי. הנטר תוקף בבילבול אבל ארבוק מתחמק, לאחר מכן הוא תוקף באקדח שמן ומעיף את הנטר. הנטר יוצא באגרוף שאיבה אבל ארבוק תוקף שוב בניב רעל

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 19 2009, 06:33 PM
    ניב-
    אני מסתכל על השישיה שלך ויש לך שישיה מזה סוסה, חוץ מדרטיני כולם סוסים.
    -------------------------------------
    "אז קדימה בוא נתחיל" אתה שומע קול ילדה, ומאחרוייך אתה באמת רואה ילדה-. "אני היא אנבל-מוח מגדל הקרב. אתה מוכן לקרב?"
    כן אני יודע
    כדור GS (מה היתרון בו?) ו500&#036; בבקשה

11. משתמש מנוסה

ירין-
    בגלל שעיצבנת אותי זאת תיהייה הפעם האחרונה שהיא תופיע
    -------------------------
    פינסר לוקח את צ&#39;אם אליו ותופס אותו, הוא מנדנד את ראשו בכוונה ללא

בקשה לא... בקשה..
    ------
    "היי עזוב אותו&#33;" אני קורא
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. משתמש מנוסה
    ניב-
    עם כדור הGS באה התפרקאה קטנה שדי תעזור לך ולפוקימוניך, 500&#036; אני מעדכן כעת, ואיזה חפץ מהחנות אתה רוצה?
    ---------------------------------
    "אז בוא נלך לזירה" אומרת אנבל ולוקחת אותך לזירה המרכזית. אתם מגיעים לזירה, הכל מואר אבל אין שום צופה-זה רק אתה, השופט ואנבל-ממש שומם כאן. "זהו קרב של 3 על 3, למתמודדים אין זכות להחליף פוקימונים בזמן הקרב. התחילו" אומר השופט, "בוא נקרע אותו דרגונייר, צא" אומרת אנבל ומוציאה דרגונייר-

ירין-
    אתה מקבל כדור אולטרה מתנה ממני
    --------------------------
    פינסר עדיין מנדנד את ראשו-הוא עדיין לא רוצה

קרדיט לניר
    ---------------------

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 18 2009, 08:05 PM
    ארתור-
    "400&#036; דולר" אומר האיש, "אגרוף חשמל ואז אגרוף קרח, אחר כך תתקוף באגרוף דינמי-וכל זה עם זעם גרטה" אומרת גרטה. היטמונצ&#39;אן שוב נלהט ומצליח להדוק את הכוח העתיק באגרוף חשמל, לאחר מכן נוספאס יוצא בבלימה ופוגע בהיטמונצ&#39;אן למרות שהוא מנסה אגרוף קרח. לבסוף נוספאס זורק אבנים אבל היטמונצ&#39;אן מצליח לפרוץ אותן לפגוע בנוספאס.
    "ואיך אני יכול לשלם לכם?" אכתוב לו ואז אגיד לנוזםפאס "נוזפאס תשתמש בהתקשחות משולבת עם בלימה ואז תשתמש בזרקית אבנים ואם הוא יתחמק תשתמש בחישמול בזמן ההתחמקות שלו"

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 19 2009, 06:50 PM
    ניב-
    עם כדור הGS באה התפרקאה קטנה שדי תעזור לך ולפוקימוניך, 500&#036; אני מעדכן כעת, ואיזה חפץ מהחנות אתה רוצה?
    ---------------------------------
    "אז בוא נלך לזירה" אומרת אנבל ולוקחת אותך לזירה המרכזית. אתם מגיעים לזירה, הכל מואר אבל אין שום צופה-זה רק אתה, השופט ואנבל-ממש שומם כאן. "זהו קרב של 3 על 3, למתמודדים אין זכות להחליף פוקימונים בזמן הקרב. התחילו" אומר השופט, "בוא נקרע אותו דרגונייר, צא" אומרת אנבל ומוציאה דרגונייר-
    הרפתקאה זה טוב, אבל אני עובר יותר מדי כאלה, בסוף אני אהייההכי חזק אבל לא אזכה בכל הסמלים.
    אני רוצה כדור מהיר
    "טוב גבייט צא&#33; זעם דרקון ואז חיתוך&#33;"

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 19 2009, 06:50 PM

ירין-
    אתה מקבל כדור אולטרה מתנה ממני
    --------------------------
    פינסר עדיין מנדנד את ראשו-הוא עדיין לא רוצה
    "הוט צא&#33;תשתמש בראיית הנולד ואז נסה לתקוף אותו בחבטה&#33;" אני אומר
    --------

-------

עמוד 214 מתוך 298 ראשוןראשון ... 114164204212213214215216224264 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •