Pokemon GO
עמוד 215 מתוך 298 ראשוןראשון ... 115165205213214215216217225265 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,211 עד 3,225 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    ארתור-
    באת בדיוק בזמן, קיבלת 500$ כעת
    --------------------------------------
    "בואו אלינו ותשלם" אומר האיש, "אגרוף דינמי ואגרופי קרח" אומרת גרטה. היטמונצ'אן מנסה באגרוף דינמי לעצור את החבטה משולבת בהיתקשחות של נוספאס, אבל נוספאס הענקי מצליח לפגוע בו בחוזקה במכה. נוספאס מתחיל לזרוק אבנים על היטמונצ'אן והיטמוצנ'אן מצליח לעצור אותם בעזרת אגרופי קרח, אבל בשלב מסויים הוא נפגע מאחת האבנים

ניב-
    תאמין לי שמול האלוף שתצטרך להיות חזק בצורה לא נורמלית, ההתפרקאה הזאת תחזק את פוקימוניך ותזכה אותך בפרס. ומהחלק השני של המשחק הדברים יהיו ממש קשים
    ----------------------------------
    "זנב אקווה" אומרת אנבל. דרגונייר יוצאת בזנב אקווה וגבייט בחיתוך משולב עם זעם דרקון, ההתקפות מתנגשות זה בזה, הם נדחקות ממש חזק אבל גבייט מנצח בעימות ופוגע בדרגונייר בחיתוך זועם

ירין-
    הוט יוצא אל פינסר אבל אז מגיע הרקרוס ותפוס גם אותו
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 19 2009, 07:50 PM

ירין-
    הוט יוצא אל פינסר אבל אז מגיע הרקרוס ותפוס גם אותו
    "היי תעזבו אותם! אתם לא מבינים שאתם יכולים לגבוא עליו, למה אתם מקשיבים לו?" אני שואל בכעס
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    ארתור-
    באת בדיוק בזמן, קיבלת 500&#036; כעת
    --------------------------------------
    "בואו אלינו ותשלם" אומר האיש, "אגרוף דינמי ואגרופי קרח" אומרת גרטה. היטמונצ&#39;אן מנסה באגרוף דינמי לעצור את החבטה משולבת בהיתקשחות של נוספאס, אבל נוספאס הענקי מצליח לפגוע בו בחוזקה במכה. נוספאס מתחיל לזרוק אבנים על היטמונצ&#39;אן והיטמוצנ&#39;אן מצליח לעצור אותם בעזרת אגרופי קרח, אבל בשלב מסויים הוא נפגע מאחת האבנים
    למה קיבלתי 500 דולר?
    "אני לא יכול להעביר לכם את זה איכשהוא דרך המרכז פוקימונים?" אכתוב לאיש במהירות ואז אומר לנוזאס "תשתמש בחישמול ואז תשתמש בחישמול כדי לבלבל אותו ומיד אחרי זה תתחיל להסתובב מסביבו ולזרוק עבנים לכל הכיוונים וליצור מטאורים של אבנים באוויר ובזמן שיש מטאורים שיבלבלו את היטמונצ&#39;אן תשתמש בבלימה משולבת בהיתקשחות ותעיף אותו"

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 19 2009, 02:02 AM
    ירין-
    "קריסטל הספיקה לצנוח לפני" אומר הטייס ומשתעל "לא היה לנו סיכוי נגדה"

מיכה-
    "להביור" אומרת מיסטי. פיקאצ&#39;ו תוקף עם הצלפת זנב אבל היא לא ממש מכאיבה לאוקטילרי, הוא תוקף בלהביור שפוגע חזק בפיקאצ&#39;ו-פיקאצ&#39;ו מתחיל להיסתחרר
    מכת ברק
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

5. משתמש מנוסה
    ניב-
    תאמין לי שמול האלוף שתצטרך להיות חזק בצורה לא נורמלית, ההתפרקאה הזאת תחזק את פוקימוניך ותזכה אותך בפרס. ומהחלק השני של המשחק הדברים יהיו ממש קשים
    ----------------------------------
    "זנב אקווה" אומרת אנבל. דרגונייר יוצאת בזנב אקווה וגבייט בחיתוך משולב עם זעם דרקון, ההתקפות מתנגשות זה בזה, הם נדחקות ממש חזק אבל גבייט מנצח בעימות ופוגע בדרגונייר בחיתוך זועם
    אני יודע, אבל אני אאתגר את האלוף כשהאחרים ינצחו אותו בחלק הזה, אבל אם הדברים יעשו קשים יותר אז אין בעיה, בחלק השני האחרים יאטו ואני אתפוס תעוצה.
    אני לא אהייה פעיל עד ה31.7, רק מדי פעם.
    גבייט לא אמור ללמוד חפירה?
    והונצקרוו א אמור ללמוד עוד מתקפות?

6. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 19 2009, 06:33 PM

עומר-
    כמו ניתאי עם הסמל O:, עושה לי כל שנייה
    ----------------------------------------
    "תתחמק, אקדח שמן ועוד עוקץ רעל" אומרת לוסי. הנטר תוקף בבילבול אבל ארבוק מתחמק, לאחר מכן הוא תוקף באקדח שמן ומעיף את הנטר. הנטר יוצא באגרוף שאיבה אבל ארבוק תוקף שוב בניב רעל
    מי זה ניתאי? XD
    "האנטר קדימה בילבול ואז היפנוזה&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    ירין-
    פינסר מרים את צ&#39;אם מהזנב, צ&#39;ם מנסה להישתחרר ולא מצליח-זה משעשע את פינסר

ארתור-
    החלטתי שכל מי שמגיב בעמוד הזה מקבל 500&#036;. ועל איזה מטאורים אתה מדבר בדיוק?
    -----------------------------------
    "לא" אומר האיש ממרכז הרבייה, "תספוג באגרוף חשמל ואז זעם גרטה עם אגרוף אש" אומרת גרטה. נוספאס שולח חישמולים והיטמונצ&#39;אן סופג אותם באגרופי ברק, נוספאס מתחיל להיסתובב סביב היטמונצ&#39;אן ותוך כדי זורק אבנים-חלק היטמונצ&#39;אן מצליח להחזייר אל נוספאס חלק מהאבנים באגרופי אש וחלק פוגעות בו, היטמונצ&#39;אן ונוספאס מתחילים להיסתחרר

מיכה-
    "להביור שוב" אומרת מיסטי. פיקאצ&#39;ו שולח מכת ברק ואוקטילרי להביור, התקפתו חודרת את זו של פיקאצ&#39;ו ופיקאצ&#39;ו נפגע

ניב-
    חלק ראשון-לא הבנתי? איטי שמה איטי?
    חלק שני-בגלל הודעתך אין שום בעיות ואתה נשאר
    חלק שלישי-גבייט למד בקרב שלו עם דרגונייר לפני הגיבוי את ההתקפה(בשבילך אחזיר) וכדי שהונצ&#39;קרוו ילמד מתקפות עליך להישתמש בו בקרב
    --------------------------------------------
    "הטחה ואז מילכוד" אומרת אנבל. דרגונייר מתקדם בהטחה אבל סופת החול מחזירה אותו, גבייט יוצא בחיתוך אבל המלכודת של דרגונייר מפילה אותו ופוגעת בו

עומר-
    איך אתה לא יודע? O:
    --------------------
    "זנב ברזל" אומרת לוסי. ארבוק פוגע בהנטר בזנב ברזל לפני שהנטר תוקף בבילבול, אבל אחר כך הנטר תוקף בהיפנוזה-ארבוק נרדם שוב

קרדיט לניר
    ---------------------

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 19 2009, 11:23 PM
    ירין-

"זה מצחיק אותך הא? צ&#39;אם גחלת ישר לפנים שלו ואז תשרוט תעיניים שלו&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. the bitch is back

עומר-
    איך אתה לא יודע? O:
    --------------------
    "זנב ברזל" אומרת לוסי. ארבוק פוגע בהנטר בזנב ברזל לפני שהנטר תוקף בבילבול, אבל אחר כך הנטר תוקף בהיפנוזה-ארבוק נרדם שוב
    נגיד >>
    "עכשיו האנטר תנצל את זה שהוא ישן בשביל להישתמש בקללה ואז אגרוף שאיבה&#33;"
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    ירין-

ארתור-
    "לא" אומר האיש ממרכז הרבייה, "תספוג באגרוף חשמל ואז זעם גרטה עם אגרוף אש" אומרת גרטה. נוספאס שולח חישמולים והיטמונצ&#39;אן סופג אותם באגרופי ברק, נוספאס מתחיל להיסתובב סביב היטמונצ&#39;אן ותוך כדי זורק אבנים-חלק היטמונצ&#39;אן מצליח להחזייר אל נוספאס חלק מהאבנים באגרופי אש וחלק פוגעות בו, היטמונצ&#39;אן ונוספאס מתחילים להיסתחרר

מיכה-
    "להביור שוב" אומרת מיסטי. פיקאצ&#39;ו שולח מכת ברק ואוקטילרי להביור, התקפתו חודרת את זו של פיקאצ&#39;ו ופיקאצ&#39;ו נפגע

ניב-
    חלק ראשון-לא הבנתי? איטי שמה איטי?
    חלק שני-בגלל הודעתך אין שום בעיות ואתה נשאר
    חלק שלישי-גבייט למד בקרב שלו עם דרגונייר לפני הגיבוי את ההתקפה(בשבילך אחזיר) וכדי שהונצ&#39;קרוו ילמד מתקפות עליך להישתמש בו בקרב
    --------------------------------------------
    "הטחה ואז מילכוד" אומרת אנבל. דרגונייר מתקדם בהטחה אבל סופת החול מחזירה אותו, גבייט יוצא בחיתוך אבל המלכודת של דרגונייר מפילה אותו ופוגעת בו

עומר-
    איך אתה לא יודע? O:
    --------------------
    נסה פעם אחרונה
    אני הוא גיל,

11. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אה סבבה אז ומטאורים מהזריקת אבנים
    ___________________________-
    "נוזפאס אם אתה מסוחרר אל תדאג תשתמש בחישמול זה ייפגע בו מכל מקותם שתהיה בו ואז תשתמש בזריקת אבנים"

12. משתמש מנוסה
    ירין-
    פינסר מקפיץ את צ&#39;אם באוויר כך שהוא מפספס, הוא מתחיל לשחק איתו כמו עם כדורי ג&#39;אגלינג

עומר-
    ~nitay~ זה הכינוי
    --------------------
    הנטר משתמש בקללה וארבוק מקולל, לאחר מכן הוא תוקף באגרוף שאיבה ואז ארבוק מתעורר-ארבוק נהייה מסוחרר

מיכה-
    "קדימה בוא נגמור בלהביור" אומרת מיסטי. פיקאצ&#39;ו מנסה שוב מכת ברק ואוקטילרי תוקף שוב בלהביור, פיקאצ&#39;ו לא מצליח לפגוע באוקטילרי והוא בעצמו נפגע-פיקאצ&#39;ו בסף שבירה

ארתור-
    הם לא יהפכו למטאורים :XD: , וממתי חישמול פוגע מכל מקום?
    ----------------------------
    "תתחמק ואז אגרוף קרח עם עוצמת גרטה" אומרת גרטה. נוספאס תוקף בחישמול והיטמונצ&#39;אן מצליח להיתחמק, נוספאס זורק אבנים אבל היטמונצ&#39;אן נהייה שוב להוט&#33; הוא ממשיך לעברו של נוספאס למרות שהאבנים פוגעות בו ולבסוף הוא פוגע בנוספאס-נוספאס מפסיד, ושנייה אחר כך היטמונצ&#39;אן מתמוטט מכל הלהט הזה. "היטמונצ&#39;אן ונוספאס לא יכולים להילחם יותר, על שני המתמודדים להחליף פוקימונים" אומר השופט. "בוא ותן לי ניצחון" אומרת גרטה ומוציאה טוקסיקרואק- די גדול

קרדיט לניר
    ---------------------

13. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 20 2009, 12:04 AM

עומר-
    ~nitay~ זה הכינוי
    --------------------
    הנטר משתמש בקללה וארבוק מקולל, לאחר מכן הוא תוקף באגרוף שאיבה ואז ארבוק מתעורר-ארבוק נהייה מסוחרר
    "יופי האנטר בוא נחסל אותו אגרוף שאיבה ואז בילבול&#33;"
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    ירין-
    פינסר מקפיץ את צ&#39;אם באוויר כך שהוא מפספס, הוא מתחיל לשחק איתו כמו עם כדורי ג&#39;אגלינג

עומר-
    ~nitay~ זה הכינוי
    --------------------

מיכה-
    "קדימה בוא נגמור בלהביור" אומרת מיסטי. פיקאצ&#39;ו מנסה שוב מכת ברק ואוקטילרי תוקף שוב בלהביור, פיקאצ&#39;ו לא מצליח לפגוע באוקטילרי והוא בעצמו נפגע-פיקאצ&#39;ו בסף שבירה

ארתור-
    הם לא יהפכו למטאורים :XD: , וממתי חישמול פוגע מכל מקום?
    ----------------------------
    "תתחמק ואז אגרוף קרח עם עוצמת גרטה" אומרת גרטה. נוספאס תוקף בחישמול והיטמונצ&#39;אן מצליח להיתחמק, נוספאס זורק אבנים אבל היטמונצ&#39;אן נהייה שוב להוט&#33; הוא ממשיך לעברו של נוספאס למרות שהאבנים פוגעות בו ולבסוף הוא פוגע בנוספאס-נוספאס מפסיד, ושנייה אחר כך היטמונצ&#39;אן מתמוטט מכל הלהט הזה. "היטמונצ&#39;אן ונוספאס לא יכולים להילחם יותר, על שני המתמודדים להחליף פוקימונים" אומר השופט. "בוא ותן לי ניצחון" אומרת גרטה ומוציאה טוקסיקרואק- די גדול
    פיקצו תחזור
    צא אייס רוח קרח
    אני הוא גיל,

15. משתמש מנוסה
    ירין-
    "צ&#39;אם תשתמש בגחלת בכל הכח&#33;" אני אומר
    --------

-------

עמוד 215 מתוך 298 ראשוןראשון ... 115165205213214215216217225265 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •