Pokemon GO
עמוד 216 מתוך 298 ראשוןראשון ... 116166206214215216217218226266 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,226 עד 3,240 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 20 2009, 12:04 AM
    ארתור-
    הם לא יהפכו למטאורים :XD: , וממתי חישמול פוגע מכל מקום?
    ----------------------------
    "תתחמק ואז אגרוף קרח עם עוצמת גרטה" אומרת גרטה. נוספאס תוקף בחישמול והיטמונצ'אן מצליח להיתחמק, נוספאס זורק אבנים אבל היטמונצ'אן נהייה שוב להוט! הוא ממשיך לעברו של נוספאס למרות שהאבנים פוגעות בו ולבסוף הוא פוגע בנוספאס-נוספאס מפסיד, ושנייה אחר כך היטמונצ'אן מתמוטט מכל הלהט הזה. "היטמונצ'אן ונוספאס לא יכולים להילחם יותר, על שני המתמודדים להחליף פוקימונים" אומר השופט. "בוא ותן לי ניצחון" אומרת גרטה ומוציאה טוקסיקרואק- די גדול
    אוףף
    ______---
    "צא גרוטל" אני אומר ומוציא את גרוטל ואומר לו "אם תוכל ללמוד בקרב הזה מתקפת אדמה יהיה לנו יתרון עליו אבל בוא נשאיר את זה לאחר כך אז תשתמש בעלי תער ומיד אחרי זה בספיגה ואז תשתמש גם בשאגה"

2. משתמש מנוסה
    מיכה-
    אייס משתמש ברוח קרח, הזירה מתחילה לקפוא

ירין-
    צ'אם משתמש בגחלת אבל אז שוב בפינסר זורק אותו באוויר וכך הוא מפספס שוב. "ברח ירין" אומרת קריסטל "אצל הטייס אמור להיות פוקימון למקרה חירום"

ארתור-
    למה אוף?
    ----------
    "עוקץ רעל ואז נקמה" אומרת גרטה. טוקסיקרואק מתקדם בעוקץ רעל אבל גרוטל פוגע בו בעלי תער אבל זה לא הכי מזיק. גרוטל תוקף בספיגה וטוקסיקרואק מצליח להיתחמק ואחר כך פגע בגרוטל בנקמה

עומר-
    הנטר תוקף באגרוף שאיבה-שהוא מספיק כדי לגמור את ארבוק-"ארבוק לא יכול להילחם יותר, הנטר הוא המנצח" אומר השופט. "צא טיפלוסיון" אומרת לוסי ומציאה טיפלוסיון-
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 20 2009, 12:54 AM

ירין-
    צ'אם משתמש בגחלת אבל אז שוב בפינסר זורק אותו באוויר וכך הוא מפספס שוב. "ברח ירין" אומרת קריסטל "אצל הטייס אמור להיות פוקימון למקרה חירום"
    "טוב" אני אומר ורץ לטייס לקחת את הפוקימון
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. the bitch is back

עומר-
    הנטר תוקף באגרוף שאיבה-שהוא מספיק כדי לגמור את ארבוק-"ארבוק לא יכול להילחם יותר, הנטר הוא המנצח" אומר השופט. "צא טיפלוסיון" אומרת לוסי ומציאה טיפלוסיון-
    "האנטר, אני יודע שאתה עייף אבל בוא ננסה לעשות לו נזק." אני אומר לו בלחש " תחחיל עם צוות כפול ואז היפנוזה עד שהוא ירדם, כשהוא ישן קללה ואז אגרוף שאיבה&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    ארתור-
    למה אוף?
    ----------
    "עוקץ רעל ואז נקמה" אומרת גרטה. טוקסיקרואק מתקדם בעוקץ רעל אבל גרוטל פוגע בו בעלי תער אבל זה לא הכי מזיק. גרוטל תוקף בספיגה וטוקסיקרואק מצליח להיתחמק ואחר כך פגע בגרוטל בנקמה
    אין לי כוח ללכת עד לסרוליאן למרכז רבייה

6. משתמש מנוסה
    מיכה-
    אייס משתמש ברוח קרח, הזירה מתחילה לקפוא

ירין-
    צ&#39;אם משתמש בגחלת אבל אז שוב בפינסר זורק אותו באוויר וכך הוא מפספס שוב. "ברח ירין" אומרת קריסטל "אצל הטייס אמור להיות פוקימון למקרה חירום"

ארתור-
    למה אוף?
    ----------

עומר-
    מהירות ואז בלימה
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

7. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 11 2009, 11:51 PM
    לון-
    זה לא נראה כך
    ----------------
    קרוקונוו לא יורד מראשו של דרגונייר ומתחיל לחתור לתוכה בשריטות-היא לאט אט נדחסת באדמה. "תנסה להעיף אותו ממך בזנב אקווה" אומרת אנבל
    קרוקונוו-70%
    דרגונייר-70%
    "קרוקנוו, עכשיו תשתמש בניב קרח על הפנינה של מצחו של דרגונייר&#33;" אני אומר

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 19 2009, 11:23 PM
    ניב-
    חלק ראשון-לא הבנתי? איטי שמה איטי?
    חלק שני-בגלל הודעתך אין שום בעיות ואתה נשאר
    חלק שלישי-גבייט למד בקרב שלו עם דרגונייר לפני הגיבוי את ההתקפה(בשבילך אחזיר) וכדי שהונצ&#39;קרוו ילמד מתקפות עליך להישתמש בו בקרב
    --------------------------------------------
    "הטחה ואז מילכוד" אומרת אנבל. דרגונייר מתקדם בהטחה אבל סופת החול מחזירה אותו, גבייט יוצא בחיתוך אבל המלכודת של דרגונייר מפילה אותו ופוגעת בו
    ההתקדמות שלי איטית מבחינת השגת סמלי קרב, והאחרים כשהחלק השני יתחיל.
    אלה כל האיטיים בחלק הזה.
    "עכשיו זעם דרקון והורדה&#33; תעזר בסופה כדי להסתתר ולהתקרב לדרגונייר&#33;"

9. משתמש מנוסה
    ירין-
    אתה רץ לטייס ורואה אותו נח ליד עץ, אתה מבקש ממנו את פוכדור החירום והוא אומר:"כמובן&#33; שמור עליו טוב כי זה אחד הפוקימונים הוותיקים של קריסטל" ואז הוא מביא לך את הפוכדור

עומר-
    "להביור, ואחר כך סדרה של אגרופי אש" אומרת לוסי. הנטר יוצר כפילים בצוות כפול, טיפלוסיון מחסל את כולם בלהביור ואחר כך פוגע גם בהנטר. הנטר תוקף באגרוף שאיבה אבל טיפלוסיון מעיף אותו באגרוף אש

ארתור-
    XD, מה לעשות. ותאמין לי שעשית הימור גדול בכך שבחרת בגרוטל
    ------------------
    גרוטל מרים את רגליו ומנחית אותם באדמה אבל לא מרעיד אותה ממש, "קדימה&#33; אגרוף ממוקד&#33;" אומרת גרטה. טוקסיקרואק מתקדם אל גרוטל ומנחית לו אגרוף ממוקד-מזל שלגרוטל יש שיריון

מיכה-
    "קרן על" אומרת מיסטי. אוקטילרי תוקף בקרן על ואייס יוצא במהירות אך נפגע, אבל אחר כך הוא פוגע באוקטילרי בשבר קרח-אייס למד שברי קרח

לון-
    קרוקונוו תוקף את הפנינה בניב קרח והיא מפזרת אור מסביב-השופט מתלהב.
    קרוקונוו-70%
    דרגונייר-65%
    "מילכו..." רוצה לומר אנבל אבל הפעמון מצלצל והקרב הזה נגמר. "לקרוקונוו יש יותר נקודות-הוא המנצח" אומר השופט, "צא סנורלאקס" אומרת אנבל ומוציאה סנורלאקס-

ניב-
    מי בדיוק רצה לעשות פנייה חדה לפיושה? ועדיין לא הבנתי את החלק השני
    -------------------------------
    "קרן על ואז קרן קרח" אומרת אנבל. גבייט יוצר סופת חול מלפניו שתשמש כמגן, דרגונייר מצליחה לעצור אותה בקרן על ואז היא רואה שגבייט קרוב בהורדה זועמת. דרגונייר שולחת קרן קרח וגבייט אמנם נפגעממנה אבל בכל זאת ממשיך להיתקדם ופוגע בדרגונייר

קרדיט לניר
    ---------------------

10. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 20 2009, 03:16 PM

עומר-
    "להביור, ואחר כך סדרה של אגרופי אש" אומרת לוסי. הנטר יוצר כפילים בצוות כפול, טיפלוסיון מחסל את כולם בלהביור ואחר כך פוגע גם בהנטר. הנטר תוקף באגרוף שאיבה אבל טיפלוסיון מעיף אותו באגרוף אש
    "האנטר תישתמש בהיפנוזה ואז קללה&#33;"
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    עומר-
    "תתחמק משני ההתקפות להביור שוב" אומרת לוסי. טיפלוסיון מצליח להיתחמק מההיפנוזה, הנטר שולח קללה וגם ממנה מצליח לברוח. אחר כך טיפלוסיון תוקף בלהביור את הנטר-"הנטר לא יכול להילחם יותר, טיפלוסיון הוא המנצח" אומר השופט

קרדיט לניר
    ---------------------

12. משתמש מנוסה
    ארתור-
    XD, מה לעשות. ותאמין לי שעשית הימור גדול בכך שבחרת בגרוטל
    ------------------
    גרוטל מרים את רגליו ומנחית אותם באדמה אבל לא מרעיד אותה ממש, "קדימה&#33; אגרוף ממוקד&#33;" אומרת גרטה. טוקסיקרואק מתקדם אל גרוטל ומנחית לו אגרוף ממוקד-מזל שלגרוטל יש שיריון
    "גרוטל שוב תרים את הרגליים ותדפוק אותם על הרצפה הפעם הכי חזק שלך ותמשיך ככה עד שייקרה משהו ואם טוקסיקרואק מתקרב אלייך תשתמש בעלי תער ואז בספיגה"

13. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 20 2009, 03:39 PM
    עומר-
    "תתחמק משני ההתקפות להביור שוב" אומרת לוסי. טיפלוסיון מצליח להיתחמק מההיפנוזה, הנטר שולח קללה וגם ממנה מצליח לברוח. אחר כך טיפלוסיון תוקף בלהביור את הנטר-"הנטר לא יכול להילחם יותר, טיפלוסיון הוא המנצח" אומר השופט
    "טוב צא בויזל אקדח מים ואז בום קולי&#33;"
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    ניב-
    מי בדיוק רצה לעשות פנייה חדה לפיושה? ועדיין לא הבנתי את החלק השני
    -------------------------------
    "קרן על ואז קרן קרח" אומרת אנבל. גבייט יוצר סופת חול מלפניו שתשמש כמגן, דרגונייר מצליחה לעצור אותה בקרן על ואז היא רואה שגבייט קרוב בהורדה זועמת. דרגונייר שולחת קרן קרח וגבייט אמנם נפגע ממנה אבל בכל זאת ממשיך להיתקדם ופוגע בדרגונייר
    אני לא מאשים אותך בכלום.
    ואם לא הבנת את החלק השני לא נורא.
    ויש משהו שאני לא הבנתי גבייט יודע חפירה או לא?
    "עכשיו חיתוך ואז מיד זעם דרקון&#33;"

15. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אני אומר זאת לטובתך ואני אומר זאת רק פעם אחת:גרוטל לא יכול לדעת רעידת אדמה, שנה אסטרטגיה

עומר-
    "קרן על" אומרת לוסי. בוויזל מנדנד את ראשו בכוונה שאינו רוצה לפעול על פי דעתך, טיפלוסיון שולח קרן על ובוויזל יוצא בסילון אקווה ופורץ את התקפה ופוגע בטיפלוסיון-בוויזל למד סילון אקווה

ניב-
    יש כבר לגבייט חפירה
    ------------------------
    "זנב אקווה ואז קרן קרח" אומרת אנבל. דרגונייר מנחית חיתוך על גבייט, גבייט מנסה לעצור את ההתקפה בחיתוך על נכשל וזנב האקווה פוגע בו. גבייט יוצא בזעם דרקון אבל דרגונייר תוקף בקרן קרח-גבייט קפוא

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 216 מתוך 298 ראשוןראשון ... 116166206214215216217218226266 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •