Pokemon GO
עמוד 218 מתוך 298 ראשוןראשון ... 118168208216217218219220228268 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,256 עד 3,270 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 12:03 AM
    ארתור-
    מורים פרטיים יש בעיר סלדון בבית הלמידה, ומגה ניקוז זאת צורה משודרגת של ספיגה(אבל היא מישה יותר את המשתמש)
    --------------------------------------------
    "כדור צל ואז אגרוף ממוקד" אומרת גרטה. טוקסיקרואק יורה כדור צל אל המגה ניקוז וההתקפות מתפוצצות, גרוטל שולח עלי תער וטוקסיקרואק אגוף ממוקד-אבל הוא נכשל ונפגע
    אהה
    ___
    "יפה מאוד גרוטל עכשיו תשתמש בעלי תער ותגמור אותו מיד אחרי זה במגה ניקוז"

2. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 12:14 AM
    עומר-
    איזה אוסם, אתה בברוק
    -------------------------
    "אס השמיים ואז גילגול" אומרת לוסי. פלוצל מגיע מהאוויר אל טיפלוסיון בסילון אקווה משולב במהירות, טיפלוסיון יוצא מהקרקע באס השמיים והשניים מתנגשים בחוזקה. טיפלוסיון ופלוצל נוחתים, פלוצל יורה אקדח מים וטיפלוסיון יוצא בגילגול-"טיפלוסיון לא יכול להילחם יותר, עומר ופלוצל הם המנצחים" אומר השופט
    "יופי פלוצל!" אני אומר ורץ אליו בחיבוק. "זה היה קרב קשה!" אני אומר לה ולחץ את ידה.
    אח"כ אני הולך לרפא את הפוקימונים שלי והולך לחנות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    עומר-
    לוסי נותנת לך את סמל צינור הקרב ואומרת:"זה בהחלט מגיע לך! בהצלחה בהמשך הדרך". אתה הולך לאחות ג'וי, נותן לה את פוקימוניך ומחכה, אחרי כמה דקות היא מחזירה לך את הפוקימונים ואומרת:"להיתראות". אתה נכנס לחנות והמוכר שואל:"מה תרצה אדוני?"

ארתור-
    "קרן על ואז אגרוף שאיבה" אומרת גרטה. גרוטל שולח עלי תער וטוקסיקרואק קרן על, קרו העל מצליחה לפרוץ את עלי התער ולפגוע בגרוטל. גרוטל שולח מגה ניקוז וטוקסיקרואק אגרוף שאיבה-טוקסי קוראק נפגע פחות וגרוטל מרגיש יותר טוב
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 12:36 AM
    ארתור-
    "קרן על ואז אגרוף שאיבה" אומרת גרטה. גרוטל שולח עלי תער וטוקסיקרואק קרן על, קרו העל מצליחה לפרוץ את עלי התער ולפגוע בגרוטל. גרוטל שולח מגה ניקוז וטוקסיקרואק אגרוף שאיבה-טוקסי קוראק נפגע פחות וגרוטל מרגיש יותר טוב
    "יפה מאוד גרוטל עכשיו תגמור את הקרב הזה כשתשלח עליי תער ואז תשתמש בשאגה כדי להוריד לו הגנה ואז כשירדה לו ההגה תשתמש במגה ניקוז כדי לגמור אותו"

5. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 12:36 AM
    עומר-
    לוסי נותנת לך את סמל צינור הקרב ואומרת:"זה בהחלט מגיע לך! בהצלחה בהמשך הדרך". אתה הולך לאחות ג'וי, נותן לה את פוקימוניך ומחכה, אחרי כמה דקות היא מחזירה לך את הפוקימונים ואומרת:"להיתראות". אתה נכנס לחנות והמוכר שואל:"מה תרצה אדוני?"
    "אני רוצה שני פוקדורים ומעיל מתכת"
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    עומר-
    עדיין יש לך את הכדור נהדר שקיבלת מרובי בתחילת המשחק
    -----------------------------
    "כמובן" אומר המוכר ונותן לך את החפצים, הוא לוקח ממך את הכסף ואומר:"להיתראות"

ארתור-
    "פצצת בוץ ואחר כך אגרוף שאיבה" אומרת גרטה. גרוטל שולח עלי תער, טוקסיקרואק עוצר את ההתקפה בפצצת בוץ, גרוטל שואג וטוקסיקרואק מתקדם באגרוף שאיבה-אך לפני שמגיע אל גרוטל גרוטל תוקף במגה ניקוז-"טוקסיקרואק לא יכול להילחם יותר, ארתור וגרוטל הם המנצחים" אומר השופט

קרדיט לניר
    ---------------------

7. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 12:50 AM
    עומר-
    עדיין יש לך את הכדור נהדר שקיבלת מרובי בתחילת המשחק
    -----------------------------
    "כמובן" אומר המוכר ונותן לך את החפצים, הוא לוקח ממך את הכסף ואומר:"להיתראות"
    אוי שכחתי XD
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    עומר-
    אתה יוצא מחוץ לחנות, ומוציא את אוניקס. אתה מורח עליו את משחת המעיל ומשהו קורה! אוניקס מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה, אוניקס היתפתח לסטיליקס-. לאחר מכן אתה מוסר לפרופסור אוק את מק ולוקח את אקנס, אקנס שמח לראותך

קרדיט לניר
    ---------------------

9. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 01:16 AM
    עומר-
    אתה יוצא מחוץ לחנות, ומוציא את אוניקס. אתה מורח עליו את משחת המעיל ומשהו קורה! אוניקס מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה, אוניקס היתפתח לסטיליקס-. לאחר מכן אתה מוסר לפרופסור אוק את מק ולוקח את אקנס, אקנס שמח לראותך
    "היי אקנס, ויופי סטיליקס!" אני אומר לשניהם בחיוך ומחפש מה לעשות בעיר.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    עומר-
    אתה מסתכל על העיר ורואה שהיא ממש קטנה, אין מכון, יש רק חמישה בתים, האזו היחיד שלא ממש ראית זה בית הקברות-שהוא לא ממש אטרקציה

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 12:03 AM
    ירין-
    XD, בסוף אני לא יביא לך. ואי אפשר לשלב את התקפות ניב
    ---------------------------
    כל הפוקימונים נוחתים בבלימה על ארקיניין, אבל את רובם הוא מצליח לחסל בלהביור אימנתי. ארקיניין מתקדם לפינסר בניב חשמל אבל פינסר מחטיף לו קודם במספרי איקס שפוגעות בו חזק-את הפינסר הזה לא תביס בקלות
    "להביור על פינסר ותפתיע אותו מתוך הלהבות בניב אש! ואז פיצוץ עצמי בכל הכח!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 01:24 AM
    עומר-
    אתה מסתכל על העיר ורואה שהיא ממש קטנה, אין מכון, יש רק חמישה בתים, האזו היחיד שלא ממש ראית זה בית הקברות-שהוא לא ממש אטרקציה
    אני מחפש את היציאה מהעיר.
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    ירין-
    פינסר מתחמק, ובורחמ המערה במהירות-הוא לא כל כך אמיץ כמו שנראה

עומר-
    אתה מחפש יציאה מהעיר ופתאום שומע:"אתה הנבחר", אתה מסתכל לאחור ורואה מאחוריך מגרשת שדים-, "אתה הנבחר" היא חוזרת על עצמה

קרדיט לניר
    ---------------------

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 01:39 AM
    ירין-
    פינסר מתחמק, ובורחמ המערה במהירות-הוא לא כל כך אמיץ כמו שנראה

"עכשיו כולכם עופו מפה&#33;" אני צועק על החרקים "היי קריס הכל בסדר? הארקניין שלך ממש חזק&#33;" אני קורא מחפש תפוקימונים שלי
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

15. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 01:39 AM

עומר-
    אתה מחפש יציאה מהעיר ופתאום שומע:"אתה הנבחר", אתה מסתכל לאחור ורואה מאחוריך מגרשת שדים-, "אתה הנבחר" היא חוזרת על עצמה
    "במה נבחרתי בדיוק?" אני שואל בהלם.
    גיל! 3>

עמוד 218 מתוך 298 ראשוןראשון ... 118168208216217218219220228268 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •