עומר-
"בקומה האחרונה של בית הקברות קיים משהו לא ברור-אתה הנבחר לגרש אותו" אומרת האישה
ירין-
כל פוקימוני החרק בורחים במהרה, צ'אם והוט נמלטים אליך שמחים ומאושרים. "אני בסדר" אומרת קריסטל "וברור שארקיניין שלי חזק-הרי ניצחתי איתו בליגת ג'וטו"
עומר-
"בקומה האחרונה של בית הקברות קיים משהו לא ברור-אתה הנבחר לגרש אותו" אומרת האישה
ירין-
כל פוקימוני החרק בורחים במהרה, צ'אם והוט נמלטים אליך שמחים ומאושרים. "אני בסדר" אומרת קריסטל "וברור שארקיניין שלי חזק-הרי ניצחתי איתו בליגת ג'וטו"
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
עומר-
"אני מרגישה שיש לך הילה של מטהר, ועוד הילה חזקה. בבקשה עזור לנו לטפל בייצור שנמצא למעלה" אומרת המגרשת
קרדיט לניר
---------------------
"יפה מאוד גרוטל" אומר ואחזיר אותו אקח את סמל הקרב אלך לרפאות את גרוטל ואז אלך למרכז הרבייה לקחת את בטרפרי שליOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 12:50 AM
ארתור-
"פצצת בוץ ואחר כך אגרוף שאיבה" אומרת גרטה. גרוטל שולח עלי תער, טוקסיקרואק עוצר את ההתקפה בפצצת בוץ, גרוטל שואג וטוקסיקרואק מתקדם באגרוף שאיבה-אך לפני שמגיע אל גרוטל גרוטל תוקף במגה ניקוז-"טוקסיקרואק לא יכול להילחם יותר, ארתור וגרוטל הם המנצחים" אומר השופט
ארתור-
אתה לוקח את סמל הקרב ויוצא משם. אתה הולך לדרום העיר לדרך 5, פתאום מגיע רוכב אופניים מתנשף ושואל:"אתה הולך לדרך 5?"
עומר-
"אתה יכול לצחוק כמה שתרצה, אבל שלוש אנשים נעלמו כאשר ניסו לעלות למעלה. ולצערי אין לי דבר לתת לך" אומרת המגרשת
קרדיט לניר
---------------------
"אני הולך למרכז הרבייה זה בדרך 5?"אשאל אותו באיטיותOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 02:04 AM
ארתור-
אתה לוקח את סמל הקרב ויוצא משם. אתה הולך לדרום העיר לדרך 5, פתאום מגיע רוכב אופניים מתנשף ושואל:"אתה הולך לדרך 5?"
"טוב אז איך תטוסי עכשיו?" אני שואל אותהOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 01:52 AM
ירין-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עומר-
מזה? איך המשחק שלך הגיע בכזאת קלות ל100? :o
----------------
"כי ההילה שלך מספיק חזקה כדי לעשות את פוקימוניך חזקים מול היצור" אומרת המגרשת
ארתור-
"כן, בקרוב מתחיל מצעד הוובפט, הכנתי אתמול רמפה שאיתה אוכל לחצות מעל המצעד ולא להיפגע או להיתעקב" אומר הרוכב "אז אתה רוצה לבוא איתי?"
קרדיט לניר
---------------------
"שום רמפה אני הולך ללכוד לי וואבפט" אומר לו בחיוך ואתחיל ללכת לכיוון דרך 5 לקחת את בטרפרי או ללכוד וובפאט מה ישיבוא קודםOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 02:10 AM
ארתור-
"כן, בקרוב מתחיל מצעד הוובפט, הכנתי אתמול רמפה שאיתה אוכל לחצות מעל המצעד ולא להיפגע או להיתעקב" אומר הרוכב "אז אתה רוצה לבוא איתי?"
שחקנים ספאמרים XDOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 02:10 AM
עומר-
מזה? איך המשחק שלך הגיע בכזאת קלות ל100? :o
----------------
"כי ההילה שלך מספיק חזקה כדי לעשות את פוקימוניך חזקים מול היצור" אומרת המגרשת
עומר-
כע, הם כל שנייה נידבקים למשחק שלך-שלי יוקרתיXD
----------------------
אתם הולכים למגדל ומתקדמים לכם, פתאום אתם רואים דסקל-![]()
קרדיט לניר
---------------------
"פעם שלישית גלידה" אומר לו בחיוך ואסתובב ואתחיל ללכת לכיוון דרך 5 כמו איזה איש מסתוריOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 02:18 AM
ארתור-
"המון אנשים ניסו ללכוד את אחד מהוובפטים האלו, ורק אחד הצליח וגם זה אחרי אתגר קשה" אומר האיש
ארתור-
אתה מתקדם אל דרך 5, רואה את הרוכב מדלג עליה בעזרת הרמפה. אתם ממשיך ורואה שהמצעד בדיוק מתחיל
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)