"בעצם" אומר לעצמי ואז ואצעק לרוכב שיבוא לקחת אותי למרכז הרבייהOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 02:22 AM
ארתור-
אתה מתקדם אל דרך 5, רואה את הרוכב מדלג עליה בעזרת הרמפה. אתם ממשיך ורואה שהמצעד בדיוק מתחיל
"בעצם" אומר לעצמי ואז ואצעק לרוכב שיבוא לקחת אותי למרכז הרבייהOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 02:22 AM
ארתור-
אתה מתקדם אל דרך 5, רואה את הרוכב מדלג עליה בעזרת הרמפה. אתם ממשיך ורואה שהמצעד בדיוק מתחיל
"טוב, הוא יהיה אימון מושלם לאקנס" אני אומר ומוציא אותו "אקנס תתחיל בעוקץ רעל ואז נשיכה!"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 02:18 AM
עומר-
כע, הם כל שנייה נידבקים למשחק שלך-שלי יוקרתיXD
----------------------
אתם הולכים למגדל ומתקדמים לכם, פתאום אתם רואים דסקל-![]()
ארתור-
אתה צועק לרוכב, אבל אז אתה רואה אותו רחוק יותר מדי-וחות מזה זאת ירידה
עומר-
דבקל מתחמק מעוקץ הרעל, הוא שולח הימום ופוגע באקנס. אקנס לא מוותר ופוגע בדשסקל בנשיכה
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"אוף רציתי לעשות קרב של וואבפט מול בטרפרי" אומר בעצב ואז אומר "טוב לא נורא צא פיג'יוטו" אומר ואוציא את פיג'יוטו ואגיד לו "תשתמש ברוח פרצים כדי לקחתאת אחד הוואבפטים לצד ואז תשתמש עליו במתקפה מהירה ומיד אחרי ז באס אווירי"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 02:26 AM
ארתור-
אתה צועק לרוכב, אבל אז אתה רואה אותו רחוק יותר מדי-וחות מזה זאת ירידה
ארתור-
פידג'וטו שולח רוח פרצים מסחררת, אך וובפט משתמש בניגוד-רוח הפרצים חוזרת לפידג'וטו ופוגעת בו. פידג'וטו יוצא בבלימה, שני וובפטים קופצים עליו ולא נותנים לא לזוז
עומר-
אקנס מנסה קשירה אבל דסקל הוא רוח, הוא תוקף בהימום נוסף ופוגע באקנס. אקנס שולח עוקץ רעל ודסקל מתחמק בהיתחמקות צל
קרדיט לניר
---------------------
שחכת אותי בעמוד 164- למה אתה לא עונה בפרטי?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"אז אתם רוצים 2 על אחד הא? אני לא ארשמה זאת צאו גרוטל פרס נוזפאס ופיבאס" אומר ואוצא את כולם ואגיד להם "פיבאס תשתמש בהשפרצה כדי לבלבל אותם ואז נוזפאס תשתמש בזריקת אבנים כדי לשחרר את פיג'יוטו ופיג'יוטו מידאחרי זה תשתמש על אחדהוואבפטים באס אווירי וגרוטל אה תשתמש על השני במגה ניקוד ומיד אחרי זה אתה פרס תשתמש בהרעלה חשמל סטטי זרע עלוקה כלמה שרק ירחיק אותם מלתקוף שוב ברור?"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 02:36 AM
ארתור-
פידג'וטו שולח רוח פרצים מסחררת, אך וובפט משתמש בניגוד-רוח הפרצים חוזרת לפידג'וטו ופוגעת בו. פידג'וטו יוצא בבלימה, שני וובפטים קופצים עליו ולא נותנים לא לזוז
עומר-
אקנס משתמש במבט מפחיד ומבהיל עד מוות את דסקל, לאחר מכן הוא תוקף בנשיכה
ירין-
ספאם, רק הרגע הגיעה אליי ההודעה וגם אם אני עדיין לא מגיב תשלח עד ה"פ
-------------------------------
"אצטרך להגיע לפיוטר ושם לקרוא לאחד חדש" אומרת קריסטל "אבל קודם לקחת את הטייס"
ארתור-
על כל פוקימון שלך יוצאים שניים או שלוש וובפטים-הם לא נותנים לאף אחד לזוז חוץ מנוספאס, אבל הם משתמשים בניגוד אצלו כך שהוא נפגע
קרדיט לניר
---------------------
"נוזפאס תשתמש בחישמול ואז בזריקת אבני מטאורים"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 02:44 AM
ארתור-
על כל פוקימון שלך יוצאים שניים או שלוש וובפטים-הם לא נותנים לאף אחד לזוז חוץ מנוספאס, אבל הם משתמשים בניגוד אצלו כך שהוא נפגע
עומר-
אקנס תוקף מכל מקום בעוקץ רעל-דסקל נהייה מורעל, לאחר מכן אקנס יוצא בנשיכה אבל דסקל פוגע בו בהימום
ארתור-
אל תחרטט לי אבני מטאורים, פשוט הוא זורק אבנים רגיל
-----------------------------
נוספאס מנסה אבל פשוט כל מה שהוא עושה וובפט מחכה אותו וכך הודף את ההתקפה
קרדיט לניר
---------------------
בלימהOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 20 2009, 11:27 PM
ירין-
אתה זורק את הפוכדור באוויר וממנו יוצא ארקיניין- ענקי
ארתור-
כן-שלוש, אבל רק במהלכי ביצה או מורה פרטי
----------------------------------
"תנסה לעצור את ההתקפה באגרוף ממוקד ואז נקמה" אומרת גרטה. גרוטל שולח עלי תער וטוקסיקרואק מנסה לעצוק אותם באגרוף ממוקד אבל נפגע. הוא יוצא בנקמה וגרוטל תוקף במגה ניקוז-טוקסיקרואק נפגע חזק
מיכה-
"להביור ואחר כך תפיסה" אומרת מיסטי. אייס שולח שברי קרח אבל אוקטילרי ממיס אותם בלהביור, אייס יוצא להתקפה ואוקטילרי תופס אותו ולוחץ על בזרועותיו
עומר-
"קרן סולרית ואז אגרוף צל" אומרת לוסי. בוויזל יוצא בסילון אקווה, טיפלוסיון יורה קרן סורלית עוצמתית שמצליחה לפגוע ובצורה משמעותית. בוויזל קם על רגליו ושולח אקדח מים אבל טיפלוסיון הודף את ההתקפה באגרוף צל
ניב-
אכזריXD
-------------
"זנב אקווה" אומרת אנבל. דרגונייר שולחת זנב אקווה, גבייט יוצא במלוא הכח בזעם דרקון ומצליח להרים אותה גבוה באוויר, הוא עולה למעלה ומנחית אותה בהורדה. דרגונייר דבוקה לריצפה כאשר היא במצב קשה-דרגונייר על סף שבירה
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)