ירין-
אתה הולך למרכז הפוקימונים במטרה לתת לה את המאובן, אבל גם היא לא שם! אתה מסתכל סביב ורואה שאין פה אף אחד
ירין-
אתה הולך למרכז הפוקימונים במטרה לתת לה את המאובן, אבל גם היא לא שם! אתה מסתכל סביב ורואה שאין פה אף אחד
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"זה בטח חלום או אשליה!" אני אומר וצובט את עצמיOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 01:52 PM
ירין-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין-
אתה מסתכל מסביב שוב ומנסה לצבוט את עצמך-עדיין אין איש בעיר
קרדיט לניר
---------------------
"היי מישהו??" אני צועק ודופק על דלתות של אנשיםOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 02:20 PM
ירין-
אתה מסתכל מסביב שוב ומנסה לצבוט את עצמך-עדיין אין איש בעיר
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
דראקי הוא אופל O_OOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 06:45 AM
עומר-
פלרי שולח להביור ודארקי הודף ברוח מבשרת רעות, פלרי קופץ בבעיטה כפולה אבל דארקי הוא רוח ופלרי פוגע בקיר
ומתקפות לוחם הן סופא אפקטיביות עליו.
"צא פוקדור" אני אומר וזורק על אחד הוואבפטים פוקדור ואז אני מתקרב אל רד ואומר לו "וואלה רד מעמוד 50 לא שומעים ממך ואז אתה בא בדיוק בזמן להציל אותי" אני אומרומחייךOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 03:38 AM
ארתור-
נוספאס מצליח לפגוע קלות באחד הוובפטים אבל אז מגיעים ארבע שסובבים אותו ותוקפים בניגוד-אטאט נוספאס מסתחרר. "מה לעזאזל קורה כאן?" נשמע קול מוכר-זהו קולו של רד. "למרות שאני ניצחתי אותם זה היה אחרי קרב מייאש-בחיים אל תאתגר אותם. צא פולי! אגרוף ממוקד בלי סוף" אומר רד ומוציא פוליראת'-. פוליראת' תוקף את כל הוובפטים באגרוף ממוקד, אמנם הם מחקים אותו אבל הוא גדול יותר, לאחר כ20 דקות כל הוובפטים מעולפים.
"תחזור גבייט! צא אלקטבז מתקפה מהירה בסיבוב עם אגרוף אש ואגרוף ברק!"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 01:29 PM
ניב-
אבל כידוע לך, הוא לא סתם יתפתח-אתה צריך להילחם איתו
--------------------------------
"זנב אקווה וקרן על" אומרת אנבל. דרגונייר שולחת זנב אקווה, גבייט יוצא בחיתוך זועם, לצערה של דרגונייר גבייט יותר חזק והוא פוגע בה חזק-"דרגונייר לא יכולה להילחם עוד, גבייט הוא המנצח" אומר השופט. "הגיע תורך" אומרת אנבל ומוציאה וויבייל-![]()
ניב-
השופט אמר בפירוש בתחילת הקרב שלמתמודדים אין רישות להחליף פוקימונים בזמן הקרב. וחוץ מזה אלקטבאז כבר היתפתח לאלקטיוויר
ארתור-
אתה זורק את הפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד... אושר! ברכותיי! תפסת וובפט, אבל יש לך כעת 7 פוקימונים. "נחמד לראות גם אותך" אומר רד "אבל בחיים אל תעשה שטות כזאת, ואני לא צוחק-הוובפטים האלה כל כך מסוכנים שאפילו המשטרה לא מתעסקת איתם. ואני רואה שהאסטרטגיה שלך בכלל לא טובה-עליך לשפר אותה"
עומר-
אז טעות שלי, מגיב לתגובה הקודמת
------------------------------------
פלרי שולח להביור ודארקי הודף ברוח מבשרת רעות, פלרי קופץ בבעיטה כפולה ופוגע בדארקי-אבל בנזק רציני
ירין-
אתה דופק על הדלתות ורואה שהם פתוחות, גם בתוך הבתים אין אף אחד
קרדיט לניר
---------------------
"נהדר פלרי! עכשיו שוב בעיטה כפולה ואז להביור!"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 03:35 PM
עומר-
אז טעות שלי, מגיב לתגובה הקודמת
------------------------------------
פלרי שולח להביור ודארקי הודף ברוח מבשרת רעות, פלרי קופץ בבעיטה כפולה ופוגע בדארקי-אבל בנזק רציני
עומר-
פלרי יוצא בבעיטה כפולה נוספת, אך דארקי תוקף באגרוף ממוקד ומעיף אותו לעבר הקיר. פלרי מזנק ושולח להביור ודארקי הודף ברוח מבשרת רעות
קרדיט לניר
---------------------
שחכתי, חבל זה הורס לי הכלOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 03:35 PM
ניב-
השופט אמר בפירוש בתחילת הקרב שלמתמודדים אין רישות להחליף פוקימונים בזמן הקרב. וחוץ מזה אלקטבאז כבר היתפתח לאלקטיוויר
---------------------------
גבייט נכנס אל פני האדמה, וויבייל לא יכול לעשות דבר כעת, "חכה שהוא יצא מפני האדמה ואז חיתוך לילה" אומרת אנבל. וויבייל מחכה, לפתע גבייט מזנק מאחוריו! וויבייל מנסה לעצור אבל גבייט יוצר תעוצה ותוקף במלוא הכוח-וויבייל נפגע
עומר-
פלרי יוצא בבעיטה כפולה, אך דארקי תוקף בכדור צל שגורם לפיצוץ-יש עשן ואינך רואה דבר. עוברות כמה דקות ואתה רואה את פלרי על סף שבירה
קרדיט לניר
---------------------
"מה אני יוכל לעשות?" אני חושב ומסתכל מסביב אם יש דברים משוניםOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 03:35 PM
ירין-
אתה דופק על הדלתות ורואה שהם פתוחות, גם בתוך הבתים אין אף אחד
--------
![]()
-------
![]()
"למה מה הבעיה באסטרטגיה שלי?" אשאל אותו בתימהוןOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 03:35 PM
ארתור-
אתה זורק את הפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד... אושר! ברכותיי! תפסת וובפט, אבל יש לך כעת 7 פוקימונים. "נחמד לראות גם אותך" אומר רד "אבל בחיים אל תעשה שטות כזאת, ואני לא צוחק-הוובפטים האלה כל כך מסוכנים שאפילו המשטרה לא מתעסקת איתם. ואני רואה שהאסטרטגיה שלך בכלל לא טובה-עליך לשפר אותה"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)