ארתור-
"בוורמיליון יש תחרות סרט" אומר רד "אם פיבאס ינצח באחת כזאת הוא יתפתח"
מיכה-
אוקטילרי שולח להביור אך אייס מצליח להתחמק מזה. אייס יוצא במהירות ופוגע באוקטילרי
ארתור-
מיכה-
אוקטילרי שולח להביור אך אייס מצליח להתחמק מזה. אייס יוצא במהירות ופוגע באוקטילרי
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
מתקפת חול ובלימהOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 05:01 AM
ארתור-
מיכה-
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
מיכה-
"אקדח מים" אומרת מיסטי. אייס מלכלך את עיניו של אוקטילרי ואינו יכול לראות, אייס מנצל את המצב ותוקף בבלימה-אוקטילרי מתחיל להיסתחרר
קרדיט לניר
---------------------
מהירותOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 06:44 AM
מיכה-
"אקדח מים" אומרת מיסטי. אייס מלכלך את עיניו של אוקטילרי ואינו יכול לראות, אייס מנצל את המצב ותוקף בבלימה-אוקטילרי מתחיל להיסתחרר
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
אטקלבז התפתח לפני שנכנסתי, הוא למד אגרוף אש רק בהתפתחותOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 01:14 AM
ניב-
אתה מוציא את אלקטבאז אבל דרטיני יוצאת אחריו-היא רוצה להילחם. "אז במי אתה בוחר? בדרטיני או אלקטבאז?" שואל השופט
ניב-
סליחה, הפעם אני שכחתי. ואלקטיוויר לא יודע אגרוף קרח
----------------------------
אלקטיוויר מסתובב במהירות סביב וויבייל אבל נופל בגלל הקרח, "קרן קרח" אומרת אנבל. וויבייל מדביק את ידו הימינית של אלקטיוויר בעזרת קרן קרח. "עכשיו חיתוך" אומרת אנבל
עומר-
קרסליה מסובבת את דארקי בצוות כפול, דארקי מנסה לשלוח כדורי צל לעבר כל הכפילים אבל אז הם פוגעים ביחד בדארקי בקרן זוהר קוטבי. קרסיליה חוזרת להיות אחד ותוקפת את דארקי בחיתוך עז-דארקי בורח מהמגדל וקרסיליה אחריו. "כל הכבוד" אומרת המגרשת
קרדיט לניר
---------------------
מי דיבר על אגרוף קרח? והתרגיל הזה אמור להיות באוויר הוא לא יכול להסתובב על הריצפה.Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 03:17 PM
ניב-
סליחה, הפעם אני שכחתי. ואלקטיוויר לא יודע אגרוף קרח
----------------------------
אלקטיוויר מסתובב במהירות סביב וויבייל אבל נופל בגלל הקרח, "קרן קרח" אומרת אנבל. וויבייל מדביק את ידו הימינית של אלקטיוויר בעזרת קרן קרח. "עכשיו חיתוך" אומרת אנבל
הקרח לא היה אמור להפשיר עד עכשיו?
רגע ומה עם קרסליה ודראקי?" אני שואל מבולבל "לאן הם ברחו?"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 03:17 PM
עומר-
קרסליה מסובבת את דארקי בצוות כפול, דארקי מנסה לשלוח כדורי צל לעבר כל הכפילים אבל אז הם פוגעים ביחד בדארקי בקרן זוהר קוטבי. קרסיליה חוזרת להיות אחד ותוקפת את דארקי בחיתוך עז-דארקי בורח מהמגדל וקרסיליה אחריו. "כל הכבוד" אומרת המגרשת
עומר-
"קרסיליה תמיד דואגת שדארקי יהיה במקומו, כאשר דארקי רואה אותה הוא בורח למקומו. כמו שקרה עכשיו" אומרת המגרשת
ניב-
האזור סגור כך שזה ייקח יותר זמן
-------------------------------
"בזמן שהוא עסוק תקוף בחיתוך לילה" אומרת אנבל. אלקטיוויר מנפץ את הרח בעזרת ריסוקו באגרופי חשמל ואש אבל אז מגיע וויבייל ומפיל אותו שוב בחיתוך לילה
קרדיט לניר
---------------------
ממש לא קראת את התגובה שלי נכון?Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 03:41 PM
ניב-
האזור סגור כך שזה ייקח יותר זמן
-------------------------------
"בזמן שהוא עסוק תקוף בחיתוך לילה" אומרת אנבל. אלקטיוויר מנפץ את הרח בעזרת ריסוקו באגרופי חשמל ואש אבל אז מגיע וויבייל ומפיל אותו שוב בחיתוך לילה
אמרתי מכת ברק ואז אגרוף אש כדי לנפץ את הקרח ולשחרר את היד זה הכל.
מכת ברק שתעצור את ווביל ואגרוף אש ביד הקפואה כדי להשתחרר מהקרח.
תגיב לי מחדש בבקשה
ניב-
אני קראתי ופשוט לא הבנתי נכון, להיתפרץ עלי לא יעזור לאף אחד
--------------------------------
"בזמן שהוא עסוק חיתוך לילה" אומרת אנבל. וויבייל מזנק על אלקטיוויר בחיתוך לילה, אלקטיוויר מצליח להדוף אותו באגרוף חשמל ואף לפגוע בו, לבינתיים באותו הזמן אלקטיוויר משחרר את היד השנייה באגרוף אש
עומר-
"כן" אומרת הגרשת "לאן תלך עכשיו? יש לעיר שלוש יציאות"
קרדיט לניר
---------------------
עומר-
אתה יוצא מהמגדל ומרפא את פוקימוניך, אתה מסתכל סביב ורואה שלוש יציאות:לאזורי האבן-המקום ממנו באת, להתקדם לדרום קנטו לדרך 12 או להיתקדם למרכז קנטו לדרך 7
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)