"אוקיי תודה" אומר לו ואז אשאל אותו "איך הולכים לספרון ברגל או על ארודקטייל?"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 05:01 AM
ארתור-
"בוורמיליון יש תחרות סרט" אומר רד "אם פיבאס ינצח באחת כזאת הוא יתפתח"
"אוקיי תודה" אומר לו ואז אשאל אותו "איך הולכים לספרון ברגל או על ארודקטייל?"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 05:01 AM
ארתור-
"בוורמיליון יש תחרות סרט" אומר רד "אם פיבאס ינצח באחת כזאת הוא יתפתח"
"עכשיו תיקפוץ ואת אותו התרגיל ממקודם כשאתה באוויר!"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 03:49 PM
ניב-
אני קראתי ופשוט לא הבנתי נכון, להיתפרץ עלי לא יעזור לאף אחד
--------------------------------
"בזמן שהוא עסוק חיתוך לילה" אומרת אנבל. וויבייל מזנק על אלקטיוויר בחיתוך לילה, אלקטיוויר מצליח להדוף אותו באגרוף חשמל ואף לפגוע בו, לבינתיים באותו הזמן אלקטיוויר משחרר את היד השנייה באגרוף אש
מתקפת חול ומהירותOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 03:17 PM
מיכה-
"קרן זוהר קוטבי" אומרת מיסטי. אייס מתקדם במהירות אבל אז אוקטילרי יורה קרן זוהר קוטבי ומונע ממנו להיתקרב, אייס חוזר לצד שלו בזירה ולא נפגע
ניב-
סליחה, הפעם אני שכחתי. ואלקטיוויר לא יודע אגרוף קרח
----------------------------
אלקטיוויר מסתובב במהירות סביב וויבייל אבל נופל בגלל הקרח, "קרן קרח" אומרת אנבל. וויבייל מדביק את ידו הימינית של אלקטיוויר בעזרת קרן קרח. "עכשיו חיתוך" אומרת אנבל
עומר-
קרסליה מסובבת את דארקי בצוות כפול, דארקי מנסה לשלוח כדורי צל לעבר כל הכפילים אבל אז הם פוגעים ביחד בדארקי בקרן זוהר קוטבי. קרסיליה חוזרת להיות אחד ותוקפת את דארקי בחיתוך עז-דארקי בורח מהמגדל וקרסיליה אחריו. "כל הכבוד" אומרת המגרשת
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
ארתור-
"ברגל אנחנו כבר קרובים. רואה?" אומר רד ומצביע להמשך הדרך, אתה רואה כבר את הכניסה לספרון
ניב-
"זנק גם אתה וטרי מתכת" אומרת אנבל. אלקטיוויר ווויבייל מזנקים לאוויר, וויבייל תוקף בטפרי מתכת ואלקטיוויר באגרוף חשמל, אלקטיוויר מצליח להעיף את וויבייל לקצה השני של הזירה-וויבייל מתחיל להיסתחרר
מיכה-
"שוב קרן זוהר קוטבי" אומרת מיסטי. אוקטילרי טוען את הקרן אך שוב אייס מלכלך את עיניו ומפריע לו לראות, אייס פוגע באוקטילרי ובאותו הזמן אוקטילרי שולח את הקרן-אך למרכז הזירה ויוצר פיצוץ מים ענקי, כאשר כל הבלגאן חולף שניכם רואים את אייס ואוקטילרי מעולפים. "אייס ואוקטילרי לא יכולים להילחם יותר, על שני המאמנים להחליף פוקימונים" אומר השופט. "צא מרשתומפ" אומרת מיסטי ומוציאה מרשתומפ-![]()
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
נידורן צאי אם בעיתה כפולהOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 07:01 PM
ארתור-
"ברגל אנחנו כבר קרובים. רואה?" אומר רד ומצביע להמשך הדרך, אתה רואה כבר את הכניסה לספרון
ניב-
"זנק גם אתה וטרי מתכת" אומרת אנבל. אלקטיוויר ווויבייל מזנקים לאוויר, וויבייל תוקף בטפרי מתכת ואלקטיוויר באגרוף חשמל, אלקטיוויר מצליח להעיף את וויבייל לקצה השני של הזירה-וויבייל מתחיל להיסתחרר
מיכה-
"שוב קרן זוהר קוטבי" אומרת מיסטי. אוקטילרי טוען את הקרן אך שוב אייס מלכלך את עיניו ומפריע לו לראות, אייס פוגע באוקטילרי ובאותו הזמן אוקטילרי שולח את הקרן-אך למרכז הזירה ויוצר פיצוץ מים ענקי, כאשר כל הבלגאן חולף שניכם רואים את אייס ואוקטילרי מעולפים. "אייס ואוקטילרי לא יכולים להילחם יותר, על שני המאמנים להחליף פוקימונים" אומר השופט. "צא מרשתומפ" אומרת מיסטי ומוציאה מרשתומפ-![]()
אני הוא גיל,
"וואלה הנה" אומר לו ואמשיך ללכת איתוOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 07:01 PM
ארתור-
ארתור-
אתם מתקדמים ונכנסים לספרון, העיר ענקית ובעלת גודל לא סדיר. המולה של אנשים בכל מקום וביניינים ענקיים נמצאים בה, "מה תעשה קודם?" שואל רד "אשמח לצפות בך נלחם"
מיכה-
"אקדח מים" אומרת מיסטי. נידורן הקטן יוצא אל מרשתומפ בבעיטה כפולה, מרשתומפ יורה אקדח מים ומעיף אותו למקומו בהתקפה
קרדיט לניר
---------------------
"מה האפשרויות שלי?" אשאל אותו ואקווה שייתן לי רעיון ללכת למקום טובOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 08:17 PM
ארתור-
אתם מתקדמים ונכנסים לספרון, העיר ענקית ובעלת גודל לא סדיר. המולה של אנשים בכל מקום וביניינים ענקיים נמצאים בה, "מה תעשה קודם?" שואל רד "אשמח לצפות בך נלחם"
ארתור-
"יש כאן את שטח הקרב, מכון ספרון בית ספר לשיפור המאמן-עושה לך כמה אימונים קצרצרים לשיפורך ובודק את היכולות שלך" אומר רד
קרדיט לניר
---------------------
"טוב נראה לי שאני יילך לשטח הקרב אתה רוצה לבוא איתי?" אשאל ואתחיל ללכת לכיוון שטח הקרבOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 08:27 PM
ארתור-
"יש כאן את שטח הקרב, מכון ספרון בית ספר לשיפור המאמן-עושה לך כמה אימונים קצרצרים לשיפורך ובודק את היכולות שלך" אומר רד
ארתור-
"כן" אומר רד ומתקדם איתך, אתם מתקדמים לשטח הקרב, אתה רואה מבנה עצום. אתם נכנסים ורואים עשרות מאמנים במקום, "אתם יודעים את החוקים של שטח הקרב?" שואלת אישה אשר מוםיעה מאחוריכם
עומר-
אתה יורד דרומה אבל רואה המון אנשים הולכים צפונה מאוכזבים
קרדיט לניר
---------------------
"לא מה הם?" אשאל אותהOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 08:45 PM
ארתור-
"כן" אומר רד ומתקדם איתך, אתם מתקדמים לשטח הקרב, אתה רואה מבנה עצום. אתם נכנסים ורואים עשרות מאמנים במקום, "אתם יודעים את החוקים של שטח הקרב?" שואלת אישה אשר מוםיעה מאחוריכם
צווחה ועוקץ רעלOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 22 2009, 08:17 PM
ארתור-
מיכה-
"אקדח מים" אומרת מיסטי. נידורן הקטן יוצא אל מרשתומפ בבעיטה כפולה, מרשתומפ יורה אקדח מים ומעיף אותו למקומו בהתקפה
אני הוא גיל,
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)