עומר-
האנטר מנסה אבל זה לא עוזר ואפילו לא מרגיע את סנורלאקס טיפה, סנורלאקס תוקף בקרן על עצומה שמחסלת את האנטר
עומר-
האנטר מנסה אבל זה לא עוזר ואפילו לא מרגיע את סנורלאקס טיפה, סנורלאקס תוקף בקרן על עצומה שמחסלת את האנטר
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"יופי אני יוצא"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 23 2009, 10:19 AM
ניב
"כמובן" אומרת אנבל וזורקת לך את הסמל, "ואתה לא הולך לאיים ברגל, מחכה לך מסוק בחוץ"
אני יוצא החוצה, מוציא את דרטיני ואומר לו "אני מצטער שלא נלחמת בקרב, אבל יהיו עוד הרבה קרבות ואתה עומד להילחם בקרוב בסדר. הפוקימון הפראי הבא שאני פוגש על הקרקע, אתה נלחם בו. עכשיו בו, המסוק מחכה לנו"
"אוי לא" אני אומר בחשש "טוב הרביט מצב זעם ואז מתקפת קרן,סטיליקס תישתמש בניב אז ואז זריקת אבנים,פלרי להביור ובעיטה כפולה,אקנס מבט נוקב ואז עוקץ רעל,פלוצל סילון אקווה ואז רדיפה!" אני אומר בזעם.Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 23 2009, 10:26 AM
עומר-
ניב-
דרטיני סולח ועולה למטוס יחד איתך. עוברת שעה ואתם מתקדמים, קנטו כבר רחוקה מאוד, ולעומת זאת איי התפוז קרובים. המסוק מוריד אותך, אבל לא באזור הליגה, "באזור הליגה אין מקום לנחות, עליך לחצות את היער ותגיע לליגה שם תפגוש את דרייק אלוף איי התפוז" אומר הטייס
עומר-
המנצ'לאקסים עוצרים בעדך, הם לא רוצים שתפגע באבא שלהם
קרדיט לניר
---------------------
"אז אני עובר את היער וחוזר לכאן? בסדר, קדימה דרטיני בוא נצא"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 23 2009, 10:36 AM
ניב-
דרטיני סולח ועולה למטוס יחד איתך. עוברת שעה ואתם מתקדמים, קנטו כבר רחוקה מאוד, ולעומת זאת איי התפוז קרובים. המסוק מוריד אותך, אבל לא באזור הליגה, "באזור הליגה אין מקום לנחות, עליך לחצות את היער ותגיע לליגה שם תפגוש את דרייק אלוף איי התפוז" אומר הטייס
ניב-
"ייתכן ושמה ישיגו לך הסעה" אומר הטייס ועף משם. אתה ממשיך עם דרטיני ורואה פוליווג-מסתובב לו ביער
קרדיט לניר
---------------------
עומר-
הבעיה היא שמרוב שהסנורלאקס מעוצבן הוא לא מתייחס אליהם, הוא טוען לעברם קרן על
קרדיט לניר
---------------------
"דרטיני מוכן? הנה הקרב שלך, אז קדימה חשמול ואז מלכוד!"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 23 2009, 10:47 AM
ניב-
"ייתכן ושמה ישיגו לך הסעה" אומר הטייס ועף משם. אתה ממשיך עם דרטיני ורואה פוליווג-מסתובב לו ביער
"בטרפרי פיג'יוטו ווואבפט" אני אומר להOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 23 2009, 09:13 AM
ארתור-
"אוקיי, אז לך לזירה מספר 6" אומרת האישה ונותנת לך כרטיס, "אני הולך לצפות בך" אומר רד והולך. ארתה הולך לזירה מספר 6, אישה מסוימת לוקחת לך את הכרטיס ומתקדמת איתך, "לפני שתצא תבחר שלוש פוקימונים" היא אומרת
ארתור-
סליחה, חשבתי שכבר עידכנתי אותו
---------------------------------
האישה לוקחת לך את גרוטל ופיבאס ומתקדמת איתך. אתם בדיוק לפני הזירה והיא שואלת:"באילו שני פוקימונים תשתמש בקרב?"
קרדיט לניר
---------------------
מי אמר פיבאס אמרתי בטרפרי פיג'יוטו ווובפאטOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 23 2009, 03:48 PM
ארתור-
סליחה, חשבתי שכבר עידכנתי אותו
---------------------------------
האישה לוקחת לך את גרוטל ופיבאס ומתקדמת איתך. אתם בדיוק לפני הזירה והיא שואלת:"באילו שני פוקימונים תשתמש בקרב?"
"כל הכבוד דרטיני, עכשיו עוד חישמול ואז זעם דרקון!"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 23 2009, 03:48 PM
ניב-
הפוליווג קולט את דרטיני ומנסה לברוח, אבל דרטיני תוקפת בחישמול ומונעת ממנו לברוח. פוליווג מתקדם בבלימה אך הוא נופל במלכודת אשר יוצרת דרטיני. דרטיני יורת להבה מפיה, דרטיני למדה זעם דרקון!
צווהה ותמשיכי להתכיף את הפניםOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 23 2009, 09:13 AM
ארתור-
"אוקיי, אז לך לזירה מספר 6" אומרת האישה ונותנת לך כרטיס, "אני הולך לצפות בך" אומר רד והולך. ארתה הולך לזירה מספר 6, אישה מסוימת לוקחת לך את הכרטיס ומתקדמת איתך, "לפני שתצא תבחר שלוש פוקימונים" היא אומרת
עומר-
אתה מתקדם לך ורואה עוד ועוד מאמנים מאוכזבים, אתה מתקדם ורואה את השלט:"סמטת סנורלאקס". אתה מתקדם ורואה סנורלאקס-גדול פי שלוש מגודל הרגיל
ניב-
"צא בריצה אל אלקטיוויר ותתקוף בפעימת לילה מכמה שיותר קרוב" אומרת אנבל. וויביי מתחיל לרוץ אבל אז הוא מחליק-הקרח הפשיר, אלקטיוויר מנצל את ההיזדמנות ותוקף באגרוף ברק שמעלף את וויבייל. "וויבייל לא יכול להילחם יותר, אלקטיוויר הוא המנצח" אומר השופט, "אתה התקווה האחרונה שלי" אומרת אנבל ומוציאה סנורלאקס-
מיכה-
"בלימה, ותעיף אותה בפעימת מים" אומרת מיסטי. מרשתומפ יוצא בבלימה שמתנגשת עם השריטה של נידורן, השיים מתרחקים. מרשתומפ שולח יריית מים ונידורן מנפצת אותה בבעיטה כפולה ותוקפת את פניו של מרשתומפ
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)