"אני לא חושב כרגע על משהו" אני אומר נבוך.Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 25 2009, 07:11 PM
עומר-
"וואו! איך גדלת וויפינבל" אומרת האישה "דרך אגב-שמי אריקה, ויש דרך כלשהי שבה אוכל להודות לך?"
עומר-
"אז אולי אני אחזיר אותך למקום ממנו באת?" שואלת אריקה
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
עומר-
לאדע
------
"כמובן" אומרת אריקה ומכניסה אותך למכון. אתה נכנס למכון ורואה דשא גבוה יחסית ועצים סביב הזירה. "זהו קרב של 4 פוקימונים" אומרת השופט "למתודד יש אפשרות להחליף פוקימונים בעד שלמנהיג. המכון אין. התחילו"
קרדיט לניר
---------------------
"וואו יפה מאוד ניצחנו" אני אומר להם ואז אני שואל את המנחה "מי הקרב הבא שלנו?"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 25 2009, 07:11 PM
ארתור-
"תתחמק ותקוף את וובפט באגרוף ממוקד" אומר הילחד. פידג'וטו מתקדמם באס השמיים לקקליון, קקליון רץ לעבר וובפט וארוף ממוקד אך מתנגש בשכבת המראה של וובפט, פידג'וטו מנצל את העיכוב ופוגע בקקליון באס השמיים-"גם הקקליון השני לא מסוגל להילחם יותר, פידג'וטו, וובפט וארתור הם המנצחים" אומר השופט
ארתור-
אתה מתקדם אם המלווה והיא אומרת:"נשאר לך עוד קרב אחד ואז תילחם מול מוח השטח. באילו פוקימונים תשתמנש עכשיו?" ואז היא מכניסה את פוקימוניך לגנרטור הריפוי
קרדיט לניר
---------------------
"טוב צא האנטר!" אני אומר וזורק את הפוקדור שלו לאוויר ומחכה לראות מה היא תעשה.Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 25 2009, 07:39 PM
עומר-
לאדע
------
"כמובן" אומרת אריקה ומכניסה אותך למכון. אתה נכנס למכון ורואה דשא גבוה יחסית ועצים סביב הזירה. "זהו קרב של 4 פוקימונים" אומרת השופט "למתודד יש אפשרות להחליף פוקימונים בעד שלמנהיג. המכון אין. התחילו"
עומר-
"צא איוויזאור" אומרת אריקה ומוציאה איוויזאור-![]()
קרדיט לניר
---------------------
עומר-
"תתחמק מהתקפותיו הראשונות, את הכפילים תחסל בגפן מצליפה שמותקפת לרוחב ואז עלי תער" אומר אריקה. האנטר שולח היפנוזה ואיוויזאור מתחמק, האנטר מנסה קללה ואיוויזאור מתחמק שולח. לאחר מכן האנטר יוצר כפילים אותם איוויזאור הורס בעזרת גפן מצליפה שמושלכת לרוחב, לבסוף האנטר מנסה לתקוף באגרוף שאיבה אך האנטר מעיף אותו בעלי תער.
קרדיט לניר
---------------------
"אוי לא, צא מריל תעזור לדרטיני במעגל אקווה ואז באקדח מים. דרטיני תשלח חישמול לתוך אקדח המים!"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 25 2009, 07:11 PM
ניב-
דרטיני מתאפסת על עצמה ושולחת זעם דרקון אל גרווליט, גרווליט מתחמק ובולם את דרטיני בחוזקה-דרטיני מתחילה להיסתחרר
ניב-
מריל יוצא מעגל אקווה ומפוצץ אותו-בשביל גרווליט הקטן זה מספיק כדי לעלף אותו
קרדיט לניר
---------------------
"האנטר אל תוותר תישתמש בבילבול ואז הרגזה ומיד אח"כ תעבור לאגרוף שאיבה!"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 25 2009, 08:09 PM
עומר-
"תתחמק מהתקפותיו הראשונות, את הכפילים תחסל בגפן מצליפה שמותקפת לרוחב ואז עלי תער" אומר אריקה. האנטר שולח היפנוזה ואיוויזאור מתחמק, האנטר מנסה קללה ואיוויזאור מתחמק שולח. לאחר מכן האנטר יוצר כפילים אותם איוויזאור הורס בעזרת גפן מצליפה שמושלכת לרוחב, לבסוף האנטר מנסה לתקוף באגרוף שאיבה אך האנטר מעיף אותו בעלי תער.
אני ניגש לדרטיני ושואל אותו "דרטיני אתה בסדר? הייתי צריך לקנות כמה מרפאים"Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 25 2009, 08:17 PM
ניב-
מריל יוצא מעגל אקווה ומפוצץ אותו-בשביל גרווליט הקטן זה מספיק כדי לעלף אותו
פיג'יוטו ובאטרפרי" אני אומר לה ומתחל להתקדם אחריהOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 25 2009, 07:45 PM
ארתור-
אתה מתקדם אם המלווה והיא אומרת:"נשאר לך עוד קרב אחד ואז תילחם מול מוח השטח. באילו פוקימונים תשתמנש עכשיו?" ואז היא מכניסה את פוקימוניך לגנרטור הריפוי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)