Pokemon GO
עמוד 242 מתוך 298 ראשוןראשון ... 142192232240241242243244252292 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,616 עד 3,630 מתוך 4465
  1. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 26 2009, 02:23 PM

עומר-
    האנטר תוקף באגרוף שאיבה אך אז איוויזאור קופץ לאוויר בעזרת הגפנים, הוא ממשיך לעשות זאת ללא הפסקה
    "האנטר תנצל את ההיזדמנות שהוא עולה למעלה ותתן לו אגרוף צל מלמעלה כדי שהוא יוטח בקרקע!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 26 2009, 09:38 AM
    מיכה-
    "כמובן" אומר ווטסון ובא איתך למרכז הפוקימונים. אתם הולכים למרכז הפוקימונים ונותנים לאחות ג'וי את פוקימוניכם, אחרי כמה דקות שהיא בחדר היא יוצאת ומגישה לכם אותם. "בבקשה" היא אומרת

עומר-
    האנטר מקלל את איוויזאור, לאחר מכן הוא משתמש בבילבול ואיוויזאור מתנהג מוזר-הוא ממלמל לעצמו דברים

ארתור-
    "פורט-הטחה אל בטארפרי ואז סופר צליל, טנגרווט'-גפן מצליפה לפידג'וטו ועלי תער אל שניהם" אומר המאמן. באטרפרי משתמש בבילבול על טנגרווט' וזה גורם לו לשלוח גפן מצליפה לכל עבר-לאמשנה לו לאן, לאחר מכן באטרפרי יוצא בבלימה אל פורט אך ההטחה של פורט חזקה יותר והוא מעיף את באטרפרי. פידג'וטו מתכוון לתקוף אך לפתע הוא יוצר צליל חזק במיוחד שפוגע גם בבאטרפרי וגם בפידג'וטו-זה ממש מחריש אותם. פידג'וטו יוצא באאס השמיים אל טנגרווט' ואז הוא נתקע בתוך הגוף שלו, טנגרווט' לפתע מתאפס! הוא שולח עלי תער על פידג'וטו ופוגע תוך כדי גם בטנגרווט'
    אז בוא נילחם!
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

3. משתמש מנוסה
    ניב-
    "אני וחבר שלי עשינו החלפה זמנית והמצ'וק שלו היתפתח, כאשר אני טיילתי עם המצ'מפ פגשנו לוגיה תינוק-הצלחתי לנצח אותו. לפתע הוא מגיע וזורק ת'פוכדור ומצליח לתפוס את הלוגיה, הוא טוען שזה הלוגיה שלו" אומר הילד הראשון, "אבל אני תפסתי את הלוגיה הזה, על ידי הפוכדור שלי והפוקימון שלי" אומר הילד השני. לפתע מריל ניגש אליך ומגיש לך את הפוכדור, משהו בפוכדור הזה מעציב אותו והוא נראה מנסה אנושות להוציא את הפוקימון מתוכו

מיכה-
    "צא רייצ'ו" אומר ווטסון ומוציא את הרייצ'ו שלו, הרייצ'ו נראה ממש מוכן לקרב

עומר-
    האנטר מנחית אגרוף שאיבה על איוויזאור, איוויזאור נופל בחוזקה לקרקע-הוא מתעורר אך מסתחרר. "עכשיו תתקוף בעלי תער" אומרת אריקה
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 26 2009, 06:34 PM

עומר-
    האנטר מנחית אגרוף שאיבה על איוויזאור, איוויזאור נופל בחוזקה לקרקע-הוא מתעורר אך מסתחרר. "עכשיו תתקוף בעלי תער" אומרת אריקה
    "תתחמק. אם הוא תוקף בגפן מצליפה תתפוס את הגפנים ותזרוק אותו על הריצפה!" אני אומר להאנטר.
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    ניב-
    "אני וחבר שלי עשינו החלפה זמנית והמצ'וק שלו היתפתח, כאשר אני טיילתי עם המצ'מפ פגשנו לוגיה תינוק-הצלחתי לנצח אותו. לפתע הוא מגיע וזורק ת'פוכדור ומצליח לתפוס את הלוגיה, הוא טוען שזה הלוגיה שלו" אומר הילד הראשון, "אבל אני תפסתי את הלוגיה הזה, על ידי הפוכדור שלי והפוקימון שלי" אומר הילד השני. לפתע מריל ניגש אליך ומגיש לך את הפוכדור, משהו בפוכדור הזה מעציב אותו והוא נראה מנסה אנושות להוציא את הפוקימון מתוכו
    אני עומד להשיג את האגדי שלי בקרוב? לפחות תעשה את זה מקורי, זה דומה שתי טיפות מים לתפיסה של דרטיני, ואיזה כיף רק קיבלתי מריל וכבר הוא עומד להיתפתח

6. משתמש מנוסה
    ניב-
    נראה לך?XD, כתתפוס את לוגיה זה יהיה פי 10 מקורי יותר. ורגע-אתה רוצה שמריל יתפתח?
    ---------------------------
    אתה מוציא את הפוקימון מהפוכדור ויוצא לוגיה- פצוע וקטן מאוד. מריל מנפח את עצמו ומנופף בידיו כאילו הם כנפיים, נראה שהוא מנסה להסביר שללוגיה יש הורים שמחפשים אותו

עומר-
    האנטר לא ממש מצליח להיתחמק מעלי התער והוא נפגע-כעת גם האנטר מסוחרר. "גפן מצליפה" אומרת אריקה, איוויזאור שולח גפן מצליפה אך בתזמון מדוייק של האנטר ובכוחות תשושים הוא מצליח לתפוס את הגפנים, כעת איוויזאור בשליטתו של האנטר

קרדיט לניר
    ---------------------

7. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 26 2009, 07:59 PM

עומר-
    האנטר לא ממש מצליח להיתחמק מעלי התער והוא נפגע-כעת גם האנטר מסוחרר. "גפן מצליפה" אומרת אריקה, איוויזאור שולח גפן מצליפה אך בתזמון מדוייק של האנטר ובכוחות תשושים הוא מצליח לתפוס את הגפנים, כעת איוויזאור בשליטתו של האנטר
    "יופי האנטר עכשיו תשלח קללה לתוך הגפנים ואז תרים את איוויזאור ותתיח אותו ברצפה. שוב ושוב!"
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    עומר-
    "תנסה להיתחמק ואז קרן סולרית" אומרת אריקה. האנטר שולח קללה, איוויזאור מנסה להיתחמק אבל האנטר תופס בגפנים ולא נותן לו לברוח, לבסוף האנטר מנער את גפנים וכך פוגע באיוויזאור-איוויזאור על סף שבירה

קרדיט לניר
    ---------------------

9. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 26 2009, 08:13 PM
    עומר-
    "תנסה להיתחמק ואז קרן סולרית" אומרת אריקה. האנטר שולח קללה, איוויזאור מנסה להיתחמק אבל האנטר תופס בגפנים ולא נותן לו לברוח, לבסוף האנטר מנער את גפנים וכך פוגע באיוויזאור-איוויזאור על סף שבירה
    תתפוס את הגפנים ותתחיל לסובב אותו באוויר ואז תזרוק בכוח על הריצפה! אם הוא לא גמור אגרוף שאיבה!"
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    עומר-
    האנטר מנסהאך לא מצליח לסובב את איוויזאור באוויר, איוויזאור כבד מדי. האנטר מתקדם באגרוף שאיבה ובדיוק שהוא מגיע האנטר תוקף ונוצר פיצוץ-"איוויזאור והאנטר לא יכולים להילחם יותר, על שני המתמודדים להחליף פוקימונים" אומרת השופטת

קרדיט לניר
    ---------------------

11. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 26 2009, 08:24 PM
    עומר-
    האנטר מנסהאך לא מצליח לסובב את איוויזאור באוויר, איוויזאור כבד מדי. האנטר מתקדם באגרוף שאיבה ובדיוק שהוא מגיע האנטר תוקף ונוצר פיצוץ-"איוויזאור והאנטר לא יכולים להילחם יותר, על שני המתמודדים להחליף פוקימונים" אומרת השופטת
    "טוב,פלרי צא!" אני אומר ומוציא אותו "תתחיל בלהביור ובעיטה כפולה!"
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    עומר-
    "צאי מגניום" אומרת אריקה ומוציאה מגניום-, "תתחמקי ואז תתפסי אותו בגפן מצליפה". פלרי שולח להביור, אך לפתע מגניום צצה אל מאחורי פלרי במהירות שלא תאמן-היא מהירה מאוד. פלרי מזנק בבעיטה כפולה, ובעזרת הגפנים שלה מגניום תופסת את פלרי מהרגליים ותולה אותו הפוך

קרדיט לניר
    ---------------------

13. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 26 2009, 08:32 PM
    עומר-
    "צאי מגניום" אומרת אריקה ומוציאה מגניום-, "תתחמקי ואז תתפסי אותו בגפן מצליפה". פלרי שולח להביור, אך לפתע מגניום צצה אל מאחורי פלרי במהירות שלא תאמן-היא מהירה מאוד. פלרי מזנק בבעיטה כפולה, ובעזרת הגפנים שלה מגניום תופסת את פלרי מהרגליים ותולה אותו הפוך
    "תנסה לשרוף את הגפנים מהרגליים שלך!" אני אומר ומקווה שזה יעזור "אם אתה לא מצליח להוציא את האש והחום מהרגליים תעבור להביור ישר לפרצוף!"
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    ניב-

מיכה-
    "צא רייצ'ו" אומר ווטסון ומוציא את הרייצ'ו שלו, הרייצ'ו נראה ממש מוכן לקרב

עומר-
    צא גלייסקור הקשה עילית
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 26 2009, 12:44 PM
    ארתור-
    "פורט! טנגרווט'!-שכל אחד יעמוד בצד אחר בזירה. אתה טנגרווט' תתפוס את פידג'וטו בגפן מצליפה ופורט-תתחמק, חפירה ואז תזנק באגרוף שאיבה אל באטרפרי" אומר המאמן. באטרפרי שולח בילבול ופורט מצליח להיתחמק והוא נכנס לאדמה, פידג'וטו מנסה להעיף את טנגרווט' ברוח פרצים מסחררת אך הוא כבד מדי, טנגרווט' תופס את פידג'וטו וכובל אותו. באטרפרי אינו יודע היכן פורט, לפתע פורט מזנק מאחריו, "כן! תנחית לו אותה" אומר המאמן, ופורט מנחית את האגרוף על באטרפרי ומפיל אותו לאדמה
    "פיג'יוטו תעיף ממך את פורט ברוח פרצים מסחררת ואז תשתמש עליו באס השמיים ומיד אחרי זה בבלימה ותעיף אותו על טנגרווט ובטרפרי אתה תשתמש בבלבול על טנגרווט ומיד אחרי זה בבלימה על פורט

עמוד 242 מתוך 298 ראשוןראשון ... 142192232240241242243244252292 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •