Pokemon GO
עמוד 244 מתוך 298 ראשוןראשון ... 144194234242243244245246254294 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,646 עד 3,660 מתוך 4465
  1. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 27 2009, 12:09 AM
    עומר-
    פלרי מזנק על מגניום, הוא מנקר אותה על הגב ושולח להביור ממרחק אפס-מגניום בקושי מחזיקה מעמד עד שאריקה אומרת:"סינתזה" ומגניום משתמשת בסינתזה ומרגישה חדשה
    "נו באמת, פלרי להביור בכל הכוח ואז בעיטה כפולה ואז גחלת הישר לפרצוף!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    עומר-
    "פשוט תתחמק מכל מתקפה שלו ואז גפן מצליפה" אומרת אריקה. לא משנה איך או מה פלרי תוקף, מגדניום מתחמקת בתנועות לא נורמליות, ולאחר מכן היא שוב תוקפת בגפן מצליפה
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 27 2009, 12:15 AM
    עומר-
    "פשוט תתחמק מכל מתקפה שלו ואז גפן מצליפה" אומרת אריקה. לא משנה איך או מה פלרי תוקף, מגדניום מתחמקת בתנועות לא נורמליות, ולאחר מכן היא שוב תוקפת בגפן מצליפה
    "נו באמת פלרי יש לך יתרון שקוף עליה!" אני אומר ברוגז "תשתמש בלהביור על הרגללים שלה ואז תקפוץ עליה עם בעיטה כפולה ואז להביור!" אני אומר בזעם "אם היא מתחמקת (מה שברור) תישתמש בגחלת על העיניים שלה!"
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    עומר-
    "מגניום היא הפוקימון הראשון שלי, כוחה עצום והיא לא תפסיד בקלות" אומרת אריקה "תתחמקי, צוות כפול וחבטת גוף" אומרת אריקה. בתנועות קלילות אך זריזות שוב מגניום מתחמק, פלרי שולח גחלת אך מגניום יוצרת כמות אדירה של כפילים בצוות כפול, פלרי המבוהל משותק, וכל המגניום קופצים עליו בחבטת גוף

קרדיט לניר
    ---------------------

5. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 27 2009, 12:30 AM
    עומר-
    "מגניום היא הפוקימון הראשון שלי, כוחה עצום והיא לא תפסיד בקלות" אומרת אריקה "תתחמקי, צוות כפול וחבטת גוף" אומרת אריקה. בתנועות קלילות אך זריזות שוב מגניום מתחמק, פלרי שולח גחלת אך מגניום יוצרת כמות אדירה של כפילים בצוות כפול, פלרי המבוהל משותק, וכל המגניום קופצים עליו בחבטת גוף
    "תהדוף אותם עם להביור לכל עבר ובכל הכוח!"
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 26 2009, 11:41 PM
    ארתור-
    "תתחמק, כל פעם שהוא קושר אותך בחוטים תקרע אותם ואז חבטה" אומר המאמן. באטרפרי שולח בילבול ואז טנגרווט' מתחמק ממנה אבל אז פידג'וטו צץ מאחוריו ומפיל אותו באס השמיים-טנגרווט' נופל ולא מצליח לקום. לפתע באטרפרי מנסה לקשור אותו בירית חוט אך בקלות טנגרווט' משתחרר, ואז פידג'וטו מופיע מאחוריו ומפיל אותו שוב במתקפה מהירה
    "יפה מאוד פיג'יוטו עכשיו כשהוא על הרצפה בטרפרי תשתמש בבלבול ואז תשתמשו שתיכם בבלימה ואז פיג'יוטו אתה תגמור את זה באס השמיים"

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 26 2009, 10:50 PM
    עומר-
    "תשחררי אותו מהר! ואז חבטת גוף" אומרת אריקה. מגניום מפילה את פלרי על הראש לפני שהוא מגיב, פלרי מנסה להתאושש אבל אז היא מזנקת בחבטת גוף על פלרי, פלרי תקוע מתחת למגניום

ניב-
    כל הכבוד על המחשבה הנכונה, וסחתיין על המיסטי
    -----------------------------------
    "אם תמשיך ישר בשביל הליגה אתה תמצא פנייה חדה ימינה, תפנה בה. כאשר תתקדם איתה אתה תגיע להר התפוז-זה הר ענקי וראיתי את הלוגיה נוחת ממנו" אומר הילד הראשון, "אבל יש דבר אחד שני יודע" אומר הילד השני "אני לא אתן לך ללכת עם הלוגיה שלי"

ארתור-
    טנגרווט' הוא זה כובל אותו
    --------------------------
    פידג'וטו משתמש ברוח פרצים מסחררת אך לשב, טנגרווט' כבד מדי, לא משנה מה פידג'וטו עושה גופו חלש מדי בשבילו. באטרפרי משתמש בבילבול על טנגרווט' וטנגרווט' מחליט ללכת לישון ומשחרר את פידג'וטו, "בלימה פורט" אומר המאמן. פורט ובאטרפרי מתקדמים זה לזה בבלימה, אך גודלו של פורט מנצח והוא מעיף את באטרפרי.

מיכה-
    "בחירה מאוד חכמה" אומר ווטסון "תתחמק וזנב ברזל". גלייסכור שולח הקשה עילית וראיצ'ו מתחמק בהיתכופפות, הוא מפיל את גלייסכור על ידי זנב ברזל אל גלייסכור.
    תפוס אותו וניב קרח
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

8. משתמש מנוסה
    עומר-
    הם כבר עליו, הוא לא יכול להדוף

ארתור-
    באטרפרי משתמש בבילבול וטנגרווט' מתחיל להיתפרץ מצחוק ללא סיבה. באטרפרי ופידג'וטו תוקפים יחדיו בבלימה, ופידג'וטו גומר את זה באס השמיים-טנגרווט' מעולף. "טנגרווט' ופורט לא יכולים להילחם יותר, ארתור, באטרפרי ופידג'וטו הם המנצחים" אומר השופט. אתה מתקדם לחדר הבא ואתה והמלווה עולים במעלית. היא לוקחת לך וובפט, פידג'וטו ובאטרפרי ואומרת:"בקרב מול מוח השטח עליך לבחור שני פוקימונים מהשלוש שלו הישתמשת בהם. אז במי תבחר? בפיבאס? בנוספאס? או שב.... טורטרה?" ואז היא מחייכת

מיכה-
    "חפירה ואז צא באגרוף ממוקד" אומר ווטסון. ראיצ'ו נכנס לאדמה, גלייסכור מחכה שראיצ'ו יצא אך לפתע ראיצ'ו יוצא באגרוף ממוקד שפוגע בפניו של גלייסכור ומעיף אותו לאוויר

קרדיט לניר
    ---------------------

9. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 27 2009, 12:52 AM
    עומר-
    "להביור!" אני אומר ומקווה שזה יעזור.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    עומר-
    פלרי תוקף בלהביור, הוא מחסל המון כפילים ומשתחרר, אך עדיין יש יותר מדי כפילים

קרדיט לניר
    ---------------------

11. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 27 2009, 12:55 AM
    עומר-
    פלרי תוקף בלהביור, הוא מחסל המון כפילים ומשתחרר, אך עדיין יש יותר מדי כפילים
    "פלרי תנסה לשלוח את הלהביור בפיצוץ גדול!" אני אומר ורואה מה קורה.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    ארתור-
    באטרפרי משתמש בבילבול וטנגרווט' מתחיל להיתפרץ מצחוק ללא סיבה. באטרפרי ופידג'וטו תוקפים יחדיו בבלימה, ופידג'וטו גומר את זה באס השמיים-טנגרווט' מעולף. "טנגרווט' ופורט לא יכולים להילחם יותר, ארתור, באטרפרי ופידג'וטו הם המנצחים" אומר השופט. אתה מתקדם לחדר הבא ואתה והמלווה עולים במעלית. היא לוקחת לך וובפט, פידג'וטו ובאטרפרי ואומרת:"בקרב מול מוח השטח עליך לבחור שני פוקימונים מהשלוש שלו הישתמשת בהם. אז במי תבחר? בפיבאס? בנוספאס? או שב.... טורטרה?" ואז היא מחייכת
    "טורטרה?" אשאל אותה בחיוך ענק ואז אגיד לה "אני קצת מפחד להשתמש בו אני לא יודע איך לאמן אותו אבל את יודעת מה בכל זאת אני בוחר בטורטה בוובאפט ובפיג'יוטו"

13. משתמש מנוסה
    עומר-

ארתור-

מיכה-
    "חפירה ואז צא באגרוף ממוקד" אומר ווטסון. ראיצ'ו נכנס לאדמה, גלייסכור מחכה שראיצ'ו יצא אך לפתע ראיצ'ו יוצא באגרוף ממוקד שפוגע בפניו של גלייסכור ומעיף אותו לאוויר
    עוף מהר למעטה עם ניב קרח
    אני הוא גיל,

14. משתמש מנוסה
    עומר-
    פלרי מנסה להחזיק את הלהביור בתוכו, נוצר מעין כדור להביור ענקי, פלרי מנסה להחזיק אותו עוד אבל אז הוא מתפוצץ-נוצר פיצוץ ענקי שממוטט את כל הביניין, כולכם יוצאים מהמכון ההרוס, לאחר שהסכנה חולפת אתם רואים את מגניום ופלרי מעולפים. "קומבסקין ומגניום לא יכולים להילחם יותר, על שני המתמודדים להחליף פוקימונים" אומרת השופט

ארתור-
    "אתה צריך לחור שניים מתוך השלוש שלא השתמשת בהם, בחרת את טורטרה-ומי עוד?" שואלת המלווה

מיכה-
    "זנב ברזל" אומר ווטסון. גלייסכור נוחת בניב קרח בעוד ראיצ'ו מכין את זנב הברזל שלו, כאשר גלייסכור קרוב ראיצ'ו מכין את זנב הברזל שלו ושולח את גלייסכור בזנב הברזל אל הקצה השני של הזירה תוך כדי שהוא נגרר באדמה

קרדיט לניר
    ---------------------

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 27 2009, 01:04 AM
    עומר-
    פלרי מנסה להחזיק את הלהביור בתוכו, נוצר מעין כדור להביור ענקי, פלרי מנסה להחזיק אותו עוד אבל אז הוא מתפוצץ-נוצר פיצוץ ענקי שממוטט את כל הביניין, כולכם יוצאים מהמכון ההרוס, לאחר שהסכנה חולפת אתם רואים את מגניום ופלרי מעולפים. "קומבסקין ומגניום לא יכולים להילחם יותר, על שני המתמודדים להחליף פוקימונים" אומרת השופט

ארתור-
    "אתה צריך לחור שניים מתוך השלוש שלא השתמשת בהם, בחרת את טורטרה-ומי עוד?" שואלת המלווה

מיכה-
    "זנב ברזל" אומר ווטסון. גלייסכור נוחת בניב קרח בעוד ראיצ'ו מכין את זנב הברזל שלו, כאשר גלייסכור קרוב ראיצ'ו מכין את זנב הברזל שלו ושולח את גלייסכור בזנב הברזל אל הקצה השני של הזירה תוך כדי שהוא נגרר באדמה
    הקשה אילית
    אני הוא גיל,

עמוד 244 מתוך 298 ראשוןראשון ... 144194234242243244245246254294 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •