Pokemon GO
עמוד 254 מתוך 298 ראשוןראשון ... 154204244252253254255256264 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,796 עד 3,810 מתוך 4465
  1. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 28 2009, 08:22 PM
    עומר-
    "בעיטת קפיצת שלום ואז אס השמיים" אומר ג'דן. היטמונטופ מקפץ א פלוצל בבעיטת קפיצת שלום, פלוצל יורה אקדח מים לפרצופו וגורם לו להיתנגש בקיר. היטמונטופ יוצא באס השמיים ופלוצל בסילון אקווה, השניים מתנגשים זה בזה אבל מההדף מדרדרים לאחור. פלוצל מנסה להיששתמש באגרוף ממוקד אבל נכשל
    "אל תוותר פלוצל! סילון אקווה שוב ואז תנסה עוד פעם אגרוף ממוקד!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    עומר-
    "מאבק מרוב ואז כדור גירו" אומר ג'דן. פלוצל יוצא בסילון אקווה, היטמונטופ יוצא במאבק מקרוב ומנסה להדוף את פלוצל אך נפגע מסילון האקווה-היטמונטופ מתחיל להיסתחרר. היטמונטופ שולח כדור גירו, פלוצל יוצא אל כדור הגירו ומנסה תוך כדי ליצור אגרוף ממוקד, הכדור ופלוצל מתקרבים זה לזה יותר ויותר ועדיין פלוצל לא מצליח ליצור אגרוף ממוקד, בסוף השניים מגיעים זה לזה ופלוצל שולח את אגרופו-הוא מצליח לשלוח אגרוף ממוקד, אמנם לא מלא אבל מספיק חזק כדי להרוס את כדור הגירו
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 28 2009, 08:32 PM
    עומר-
    "מאבק מרוב ואז כדור גירו" אומר ג'דן. פלוצל יוצא בסילון אקווה, היטמונטופ יוצא במאבק מקרוב ומנסה להדוף את פלוצל אך נפגע מסילון האקווה-היטמונטופ מתחיל להיסתחרר. היטמונטופ שולח כדור גירו, פלוצל יוצא אל כדור הגירו ומנסה תוך כדי ליצור אגרוף ממוקד, הכדור ופלוצל מתקרבים זה לזה יותר ויותר ועדיין פלוצל לא מצליח ליצור אגרוף ממוקד, בסוף השניים מגיעים זה לזה ופלוצל שולח את אגרופו-הוא מצליח לשלוח אגרוף ממוקד, אמנם לא מלא אבל מספיק חזק כדי להרוס את כדור הגירו
    "יופי פלוצל אנחנו עוד נצליח!" אני אומר לו במטרה לעודד "עכשיו סילוןן אקווה ובום קולי ואז שוב תנסה אגרוף ממוקד עם יותר כוח!"
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    עומר-
    פלוצל אכן מתעודד הניסיון שלך לעזור, "בעיטה משולשת, בעיטות מסתובבות ולבסוף נקמה" אומר ג'דן. פלוצל יוצא בסילון אקווה, כאשר הוא מגיע אל היטמונטופ היטמונטופ משתמש בבעיטה משולשת, כל אחת משלושת הבעיטות יוצרות כוח שמעיף את פלוצל לצד בסופו של דבר. פלוצל שולח בום קולי אך בעזרת הבעיטות המסתובבות היטמונטופ מפרק את ההתקפה כאילו כלום. לבסוף היטמונטופ יוצא בנקמה, פלוצל מחכה לרגע המתאים וכאשר הרגע המתאים מגיע פלוצל שולח אגרוף ממוקד מושלם להיטמונטופ ומפיל אותו על הריצפה מעולף. "היטמונטופ לא יכול להילחם יותר, פלוצל הוא המנצח" אומר השופט. "צא קופיקו" אומר ג'דן ומוציא אינפרייפ-(לצערי הרב טינפיק לא פועל עכשיו)

קרדיט לניר
    ---------------------

5. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 28 2009, 08:41 PM
    עומר-
    פלוצל אכן מתעודד הניסיון שלך לעזור, "בעיטה משולשת, בעיטות מסתובבות ולבסוף נקמה" אומר ג'דן. פלוצל יוצא בסילון אקווה, כאשר הוא מגיע אל היטמונטופ היטמונטופ משתמש בבעיטה משולשת, כל אחת משלושת הבעיטות יוצרות כוח שמעיף את פלוצל לצד בסופו של דבר. פלוצל שולח בום קולי אך בעזרת הבעיטות המסתובבות היטמונטופ מפרק את ההתקפה כאילו כלום. לבסוף היטמונטופ יוצא בנקמה, פלוצל מחכה לרגע המתאים וכאשר הרגע המתאים מגיע פלוצל שולח אגרוף ממוקד מושלם להיטמונטופ ומפיל אותו על הריצפה מעולף. "היטמונטופ לא יכול להילחם יותר, פלוצל הוא המנצח" אומר השופט. "צא קופיקו" אומר ג'דן ומוציא אינפרייפ-(לצערי הרב טינפיק לא פועל עכשיו)
    "טוב פלוצל אני יודע שאתה עייף, אבל אנחנו נצליח!" אני אומר נחוש "סילון אקווה ואז אקדח מים!"
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    עומר-
    "נסה לפרוץ את שני ההתקפות באגרוף ממוקד" אומר ג'דן. פלוצל יוצא כמו טיל לעבר אינפרייפ, הוא נדחף בכל הכח, אינפרייפ מכין אגרוף ממוקד לעבר פלוצל, כאשר פלוצל מגיע הוא שולח אותו במטרה לעצור את הסילון והוא לא מצליח-ההדף של הסילון חזק מדי ופלוצל מפיל את אינפרייפ. אינפרייפ יוצא באגרוף ממוקד נוסף, פלוצל שולח אקדח מים הפעם ההקפה לא חזקה מספיק ואינפרייפ מצליח להדוף אותה, הוא עדיין מצליח להיתקדם עם האגרוף ופוגע איתו בפלוצל

קרדיט לניר
    ---------------------

7. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 28 2009, 08:51 PM
    עומר-
    "נסה לפרוץ את שני ההתקפות באגרוף ממוקד" אומר ג'דן. פלוצל יוצא כמו טיל לעבר אינפרייפ, הוא נדחף בכל הכח, אינפרייפ מכין אגרוף ממוקד לעבר פלוצל, כאשר פלוצל מגיע הוא שולח אותו במטרה לעצור את הסילון והוא לא מצליח-ההדף של הסילון חזק מדי ופלוצל מפיל את אינפרייפ. אינפרייפ יוצא באגרוף ממוקד נוסף, פלוצל שולח אקדח מים הפעם ההקפה לא חזקה מספיק ואינפרייפ מצליח להדוף אותה, הוא עדיין מצליח להיתקדם עם האגרוף ופוגע איתו בפלוצל
    "פלוצל תשאושש ואז תישתמש בסילון אקווה שוב ואז אגרוף ממוקד!"
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 28 2009, 07:29 PM
    ניב-
    "תודה רבה לך" נשמע קול נשי בראשך, "אתה הצלת את היורשת הבאה מבין הלוגיות, יש משהו שנוכל לעשות בשבילך?" שואל הלוגיה הזכר
    "להעביר אותי לצד השני של היער למתחם האליפות, אני צריך להביא לשם את כדור הGS. לומר את האמת לא ציפיתי לשום תמורה, זאת החובה שלי כמאמן לעזור לפוקימונים להיגע לשיאם, ואם לוגיה תהייה בשיאה איתכם זה תפקידי לעזור לה להישאר שם. זאת השקפת העולם שלי"

9. משתמש מנוסה
    עומר-
    אינפרייפ חוזר אל מקומו על מנת לא להיות קרוב מדי ולהיפגע אבל פלוצל לא נותן לו מנוחה, הוא מתאושש במהירות ויוצא בסילון אקווה נוסף, סילון אקווה גורר איתו את אינפרייפ ודוחף אותו אל הקיר-השניים נפגעים בסופו של דבר. השניים הקמים במהירות ועושים צעד אחד אחורה, "עכשיו תתפוס את האגרוף הממוקד שלו ותשלח אגרוף ממוקד גם אתה" אומר ג'דן. פלוצל שולח אגרוף ממוקד לעבר אינפרייפ, אינפרייפ תופס את האגרוף של פלוצל ושולח אגרוף ממוקד גם הוא אך גם פלוצל תופס אותו-השניים נדחפים זה לזה במטרקה להפיל את האויב

ניב-
    סחתיין על הנאום ;)
    -----------------------
    "הלוואי וכל העולם היה מלא מאמנים כמוך, הבקשה שלך היא תגמול קטן לעומת מה שעשית לנו" אומר לוגיה. אתה עולה על גבו של לוגיה ואתם עפים במהירות הבזק, אתה מנסה להסתכל על הנוף אבל הכל עובר מהר מדי. אחרי תעופה של 5 דקות כבר אתם מגיעים לליגת תפוז, זה היה כמו קסם:מביא הכדור הקסום מגיע על הפוקימון האגדי לוגיה, אתה ניראת לרגע כמו אגדה. כל האנשים שהסתכלו עליכם מחאו כפיים ושרקו לך על הכניסה המדהימה ועל הבאתו של כדור הGS

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    לא להגיב

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    אויO_O
    סורי
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

12. משתמש מנוסה
    כל הכבוד לכולנו! הגענו לעמוד 200!
    כעת אני רוצה לתת את דעתי על כל השחקנים
    עומר-השחקן הראשון במשחק, אתה ן אדם שכיף איתך במשחק ויודע ליצור עלילה לעצמך
    ניב-כמו עומר אתה שחקן מהנה, אבל גם חכם וממש נכנס לתוך התפקיד.
    ארתור-הפוזאיסט B) , שחקן ששם לב להכל ובלעדיו המשחק היה שונה
    מיכה-גם שחקן מהנה, אמנם קצת עצלן אבל אפשר להיסתדר
    ירין-אמנם אתה רק בהתחלה יחסית אבל לבינתיים אתה עושה רושם טוב
    לורן-אמנם לא מבין רמזים אבל משתדל ליצור עלילה מהנה. אני מקווה שתגיב בקרוב
    מה אתם חושבים על המשחק שלי?
    נ.ב.-אפשר להגיב, ומי שמגיב ראשון מקבל מיוטו

קרדיט לניר
    ---------------------

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 28 2009, 09:43 PM
    ארתור-
    , מרושע!
    -----------------
    "בסדר" אומר ביל "קח" ואז הוא לוקח ממך את הפוק'פון ונותן לך אבן נוצצת. "אתה צריך עוד משהו? או שיש לך להביא לי עוד משהו?" הוא שואל [/SIZE]
    "תציע מה אתה צריך" אומר לו

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 28 2009, 09:01 PM
    ניב-
    סחתיין על הנאום ;)
    -----------------------
    "הלוואי וכל העולם היה מלא מאמנים כמוך, הבקשה שלך היא תגמול קטן לעומת מה שעשית לנו" אומר לוגיה. אתה עולה על גבו של לוגיה ואתם עפים במהירות הבזק, אתה מנסה להסתכל על הנוף אבל הכל עובר מהר מדי. אחרי תעופה של 5* דקות כבר אתם מגיעים לליגת תפוז, זה היה כמו קסם:מביא הכדור הקסום מגיע על הפוקימון האגדי לוגיה, אתה ניראת לרגע כמו אגדה. כל האנשים שהסתכלו עליכם מחאו כפיים ושרקו לך על הכניסה המדהימה ועל הבאתו של כדור הGS
    תודה רבה, החלטתי שזה הזמן לחסוף את המוטיב שלי במשחק, והנאום הזה הוא הדרך הטובה ביותר בעיניי
    משחק מצוין, אין מה להאיר

15. משתמש מנוסה
    ארתור הולך לקבל מיוטו!
    ארתור-
    תוכל לתת את דעתך על המשחק שלי?
    -------------------------------------
    "ל..." מתכוון לומר ביל משהו אבל לפתע נשמע ונראה פיצוץ ענקי מכיוון דרך 24

ניב-
    תודה רבה על המילים הטובות! ובהמשך יהיו לך עוד רגעים כאלו
    ----------------------------------------------
    "קול הכבוד על הכניסה המדהימה! לרגע חשבתי שהמאמן האגדי של האיים התעורר לחיים וחזר עם הלוגיה שלו" נשמע קול מבוגר, אתה מסתכל לאחור ורואה בחור בחליפה מוזרה-. "נעים מאוד! אני דרייק אלוף ליגת איי תפוז" הוא אומר

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 254 מתוך 298 ראשוןראשון ... 154204244252253254255256264 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •