Pokemon GO
עמוד 257 מתוך 298 ראשוןראשון ... 157207247255256257258259267 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,841 עד 3,855 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    ניב-
    "בסדר, חד פעמי אוכל לוותר" אומר דרייק. אתם מתקדמים לליגת איי תפוז, "הגענו" אומר דרייק, אתה מסתכל ורואה מבנה הדומה לקולוסאום רק שלם. "אני אכנס והכניסה השנייה ואתה מזאת שמולך" הוא אומר, אתה הולך לכניסה, זה כמו מערת חושך ורק בקצה רואים את האור, אתה מתקדם ולאט לאט הכל נהיה בהיר יותר, לבסוף אתה חוצה את כל הדרך ומגיע לזירה-המון מעריצים נמצאים בקהל, כולם מחכים לקרב הליגה. אתה רואה שדרייק כבר נמצא במקומו ואתה הולך למקומך, "זהו יהיה קרב של 5 על 5, לשני המתמודדים יש אפשרות להחליף פוקימונים בזמן הקרב" אומר השופט "התחילו!"
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 29 2009, 03:40 PM
    ניב-
    "בסדר, חד פעמי אוכל לוותר" אומר דרייק. אתם מתקדמים לליגת איי תפוז, "הגענו" אומר דרייק, אתה מסתכל ורואה מבנה הדומה לקולוסאום רק שלם. "אני אכנס והכניסה השנייה ואתה מזאת שמולך" הוא אומר, אתה הולך לכניסה, זה כמו מערת חושך ורק בקצה רואים את האור, אתה מתקדם ולאט לאט הכל נהיה בהיר יותר, לבסוף אתה חוצה את כל הדרך ומגיע לזירה-המון מעריצים נמצאים בקהל, כולם מחכים לקרב הליגה. אתה רואה שדרייק כבר נמצא במקומו ואתה הולך למקומך, "זהו יהיה קרב של 5 על 5, לשני המתמודדים יש אפשרות להחליף פוקימונים בזמן הקרב" אומר השופט "התחילו!"
    "צא הונצקרוו!"

3. משתמש מנוסה
    ניב-
    "צא דיטו" אומר דרייק ומוציא דיטו-, "הישתנות" ואז דיטו משנה את צורתו לזו של הונצ'קרוו

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 29 2009, 03:47 PM
    ניב-
    "צא דיטו" אומר דרייק ומוציא דיטו-, "הישתנות" ואז דיטו משנה את צורתו לזו של הונצ'קרוו
    "זה עומד להיות קשה, קרב אווירי נגד דיטו שיודע כל מתקפה שהונצקרוו שלי יודע. הונצקרוו סופה ואז מכת שמיים!"

5. משתמש מנוסה
    ניב-
    "תהדוף את הסופה בסופה משלך ואז תפריע לו בהימום, לבסוף חיתוך לילה" אומר דרייק-הונצ'קרוו בטח למד חיתוך לילה כעת. בעזרת ניפנוף בכנפיו החזקות הונצ'קרוו יוצר סופה אדריה ורבת עוצמה, דיטו יוצר גם הוא סופה אבל קטנה יותר, שני הסופות מתנגשות זו בזו ולמרות שנראה שהסופה של הונצ'קרוו היא זו שתנצח בעימות שני הסופות נהרסות לבסוף. הונצ'קרוו עולה לאוויר, הוא מכין את עצמו לצורה חדה ונוחת במכת שמיים, דיטו משתמש בהימום ועוצר את הפעולה-הונצ'קרוו שמפסיק להישתמש בהתקפה נופל על האדמה הקשה וניפגע ממנה. דיטו מנצל את המצב, מחדד את כנפו ונוחת בחיתוך לילה, הוא יורד לגובהו של הונצ'קרוו פוגע בו ועולה בחזרה לאוויר

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 29 2009, 03:56 PM
    ניב-
    "תהדוף את הסופה בסופה משלך ואז תפריע לו בהימום, לבסוף חיתוך לילה" אומר דרייק-הונצ'קרוו בטח למד חיתוך לילה כעת. בעזרת ניפנוף בכנפיו החזקות הונצ'קרוו יוצר סופה אדריה ורבת עוצמה, דיטו יוצר גם הוא סופה אבל קטנה יותר, שני הסופות מתנגשות זו בזו ולמרות שנראה שהסופה של הונצ'קרוו היא זו שתנצח בעימות שני הסופות נהרסות לבסוף. הונצ'קרוו עולה לאוויר, הוא מכין את עצמו לצורה חדה ונוחת במכת שמיים, דיטו משתמש בהימום ועוצר את הפעולה-הונצ'קרוו שמפסיק להישתמש בהתקפה נופל על האדמה הקשה וניפגע ממנה. דיטו מנצל את המצב, מחדד את כנפו ונוחת בחיתוך לילה, הוא יורד לגובהו של הונצ'קרוו פוגע בו ועולה בחזרה לאוויר
    "זה רע. הונצקרוו מכת כנף ואז חיתוך לילה!"

7. the bitch is back
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 29 2009, 02:58 PM
    עומר-
    כעת ראית את כל מה שיש בסלדון, אתה מסתכל ורואה שני יציאות לעיר:לפנות ימינה לדרך 8 ומשם לספרון או לעבור את דרכים 16, 17, 18 ואז להגיע לפיושה
    אני הולך לכיוון העיר פיושה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 29 2009, 01:15 PM

מיכה-
    פיקאצ'ו מתפתח עם אבן ברק
    -----------------------------
    אתה מתקדם לעבר דרך 24, אתה רואה שעדיין כל קהילת הדייגים שם. אתה ממשיך בדרכך ורואה שאקל-
    תומר לי משהו שאני לא יודע<_<
    אני יודע אבל די מוקדם לפתח אותו לא?
    ------------------
    אלטף אותו ואלךO_O
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

9. משתמש מנוסה
    ניב-
    "תעלה כמה שיותר לאוויר, ואז בפנייה חדה תרד במכת שמיים כדי שהיא תתחזק ואז סופה מקרוב" אומר דרייק. דיטו עולה לאוויר כמה שיותר והונצ&#39;קרוו רודף אחריו במכת כנף, המרדף ממשיך זמן מה לפתע דיטו עושה פרסה ומפתיע אותו במכת שמיים, תוך כדי שדיטו גורר את הונצ&#39;קרוו לאדמה במכת השמיים הוא יוצר סופה, הסופה זורקת את הונצ&#39;קרוו לאדמה ודוחפת אותו בכח לשם

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 29 2009, 05:10 PM
    ניב-
    "תעלה כמה שיותר לאוויר, ואז בפנייה חדה תרד במכת שמיים כדי שהיא תתחזק ואז סופה מקרוב" אומר דרייק. דיטו עולה לאוויר כמה שיותר והונצ&#39;קרוו רודף אחריו במכת כנף, המרדף ממשיך זמן מה לפתע דיטו עושה פרסה ומפתיע אותו במכת שמיים, תוך כדי שדיטו גורר את הונצ&#39;קרוו לאדמה במכת השמיים הוא יוצר סופה, הסופה זורקת את הונצ&#39;קרוו לאדמה ודוחפת אותו בכח לשם
    "אני יכול ללמוד מדרייק כמה מהלכים, הוא נלחם עם הפוקימון שלי יותר טוב ממני. עכשיו סופה ואז חיתוך לילה, ותרסק אותו במכת כנף&#33;"

11. משתמש מנוסה
    עומר-
    בכוח אתה רוצה להגיע לסאפרי הא?
    --------------------------------
    אתה מתקדם לדרך 16, ואז אתה רואה שלט:כדי להיתקדם לפה עליך לקנות אופניים, בחנות העירונית יש"

מיכה-
    למה מוקדם מדי?
    ---------------
    אתה מלטף את שאקל ולפתע אתה מרגיש כאב, אתה רואה שהוא נושך אותך

ניב-
    "תהדוף את הסופה שלו בסופה משלך, חיתוך לילה ואז עוד סופה" אומר דרייק. הונצ&#39;קרוו מנפנף בכנפיו בכל הכח ושוב יוצר סופה עוצמתית, הוא שולח אותה אל דיטו, דיטו גם יוצר שנית סופה ושוב קטנה אך התוצאה זהה-הסופות נהרסות. הונצ&#39;קרוו לא נח לרגע ומיד אחרי שהסופות התפוגגו הוא יוצא בחיתוך לילה, דיטו גם הוא יוצא בחיתוך לילה וההתקפות מתנגשות-שניהם נפגעים. בעוד הונצ&#39;קרוו וממשיך לעוף לכיוון השני מדיטו כדי להיתרחק דיטו מסתובב אל הונצ&#39;קרוו ושולח סופה, בעזרת תנופה אדירה הונצ&#39;קרוו יוצא במכת כנף, הוא מצליח לחצות את הסופה ולהפיל את דיטו

קרדיט לניר
    ---------------------

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 29 2009, 05:45 PM
    ניב-
    "תהדוף את הסופה שלו בסופה משלך, חיתוך לילה ואז עוד סופה" אומר דרייק. הונצ&#39;קרוו מנפנף בכנפיו בכל הכח ושוב יוצר סופה עוצמתית, הוא שולח אותה אל דיטו, דיטו גם יוצר שנית סופה ושוב קטנה אך התוצאה זהה-הסופות נהרסות. הונצ&#39;קרוו לא נח לרגע ומיד אחרי שהסופות התפוגגו הוא יוצא בחיתוך לילה, דיטו גם הוא יוצא בחיתוך לילה וההתקפות מתנגשות-שניהם נפגעים. בעוד הונצ&#39;קרוו וממשיך לעוף לכיוון השני מדיטו כדי להיתרחק דיטו מסתובב אל הונצ&#39;קרוו ושולח סופה, בעזרת תנופה אדירה הונצ&#39;קרוו יוצא במכת כנף, הוא מצליח לחצות את הסופה ולהפיל את דיטו
    "כל הכבוד עכשיו הימום ואז מכת שמיים לכיוון הקיר&#33;"
    כשהונצקרוו דוחף אותו לכיוון הקיר אני צועק "עכשיו תסטה ביחד איתו לכיוון הריצפה ותשחרר סופה&#33;"

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 29 2009, 05:45 PM
    עומר-
    בכוח אתה רוצה להגיע לסאפרי הא?
    --------------------------------
    אתה מתקדם לדרך 16, ואז אתה רואה שלט:כדי להיתקדם לפה עליך לקנות אופניים, בחנות העירונית יש"

מיכה-
    למה מוקדם מדי?
    ---------------
    אתה מלטף את שאקל ולפתע אתה מרגיש כאב, אתה רואה שהוא נושך אותך

ניב-
    אני יוציא את נידורן בבעיטה כפולה
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

14. משתמש מנוסה
    מיכה-
    נידורן יוצאת, היא מתקדמת וכאשר היא קרובה לשאקל היא קופצת ברגליים מוכנות לבעיטה, שאקל שולח כדור גירו-אמנם נידורן מחסלת אותו בקלות אך זה מעקב אותה

ניב-
    "מהר&#33; תברח לכיוון השמיים, כאשר הוא יירדוף אחריך לשמה תשלח סופה תגביר לך את המהירות ותפיל אותו" אומר דרייק. הונצ&#39;קרוו שולח הימום אבל דיטו כבר מספיק לברוח למעלה, הונצ&#39;קרוו רודף אחריו. בזמן המרדף דיטו יוצר בפתאומיות סופה, הסופה דוחפת את הונצ&#39;קרוו ולבסוף מפילה אותו לריצפה ולעומת זאת דיטו נמצא ממש גבוה בשמיים

קרדיט לניר
    ---------------------

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 29 2009, 06:18 PM
    ניב-
    "מהר&#33; תברח לכיוון השמיים, כאשר הוא יירדוף אחריך לשמה תשלח סופה תגביר לך את המהירות ותפיל אותו" אומר דרייק. הונצ&#39;קרוו שולח הימום אבל דיטו כבר מספיק לברוח למעלה, הונצ&#39;קרוו רודף אחריו. בזמן המרדף דיטו יוצר בפתאומיות סופה, הסופה דוחפת את הונצ&#39;קרוו ולבסוף מפילה אותו לריצפה ולעומת זאת דיטו נמצא ממש גבוה בשמיים
    "הונצקרוו חזור? צא אלקטיוור תשלח מכת ברק לפני שהוא יספיק להשתנות&#33;"

עמוד 257 מתוך 298 ראשוןראשון ... 157207247255256257258259267 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •