Pokemon GO
עמוד 260 מתוך 298 ראשוןראשון ... 160210250258259260261262270 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,886 עד 3,900 מתוך 4465
  1. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Jul 30 2009, 01:31 AM
    עומר-
    "אז אתה רוצה שאבוא איתך?" הוא שואל
    "אני מניח" אני אומר. ואז מוציא את הפוקידע לראות מתי הפוקימונים שלי מתפתחים.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 30 2009, 01:34 AM
    ארתור-
    אתה צועק אל ביל אבל הוא לא עונה. וובפט משתמש בקיר מראה, מיוטו מנפץ אותו בקרן על ובאגרוף ממוקד הוא מעיף את וובפט למרות שוובפט משתמש ניגוד
    "ביל" אני צועק שוב יותר חזק ואז אני אומר "טורטרה תשתמש ברעידת אדמה ואז גם במגה ניקוז כדי להתחזק ממה שהוא עשה לך בפעם הקודמת"

3. משתמש מנוסה
    עומר-
    ~האנטר יתפתח בזמן הקרוב~
    ~קומבסקין לא יתפתח בזמן הקרוב~
    ~ארבוק לא יכול להיתפתח~
    ~פלוצל לא יכול להיתפתח~
    ~סטיליקס לא יכול להיתפתח~
    ~הרביט לא יכול להיתפתח~
    אתם מתקדמים לכם בדרך 8, לפתע צץ לו ווילפיקס-

ארתור-
    טורטרה משתמש ברעידת אדמה אבל מיוטו מרחף באוויר וזה א מצליח, "באתי, אתה צריך אותי?" נשמע קולו של ביל, אתה מסתכל לאחור ורואה שהוא הגיע
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Jul 30 2009, 01:46 AM
    עומר-
    ~האנטר יתפתח בזמן הקרוב~
    ~קומבסקין לא יתפתח בזמן הקרוב~
    ~ארבוק לא יכול להיתפתח~
    ~פלוצל לא יכול להיתפתח~
    ~סטיליקס לא יכול להיתפתח~
    ~הרביט לא יכול להיתפתח~
    אתם מתקדמים לכם בדרך 8, לפתע צץ לו ווילפיקס-
    "נהדר" אני חושב לעצמי. "טוב יש לי פוקימון אש, אתה צריך אולי?" אני שואל את ג'ימי.
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 30 2009, 01:46 AM
    ארתור-
    טורטרה משתמש ברעידת אדמה אבל מיוטו מרחף באוויר וזה א מצליח, "באתי, אתה צריך אותי?" נשמע קולו של ביל, אתה מסתכל לאחור ורואה שהוא הגיע
    "יש לך פוקימון חזק או משהו להביס אותו?שום דבר לא עובד עליו" ואז אני אומר לטורטרה "תשתמש במגה ניקוז ומיד אחרי זה ברעידלת אדמה ועלי תער וצא מטנג" אני אומר ומוציא אותו ואומר לו "תשתמש בבילבול ואחרי זה בטפרי ברזל ואז צא גםו גם נוזפאס ותשתמש בחישמול ומיד אחרי זה בזריקת אבנים ובכוח עתיק"

6. משתמש מנוסה
    עומר-
    "איני רוצה לתפוס אותה, אבל אני צריך לעשות משהו" אומר ג'ימי. ג'ימי מוציא מהתיק שלו אבן אש, הוא נותן אותה לווילפיקס ומשהו קורה! ווילפיקס מתחילה להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף היא משנה צורה, ווילפיקס היתפתחה לניינטילס-

ארתור-
    "עצור!" אומר ומונע מפוקימוניך לתקוף. "הכנתי כדור שיכול לתפוס ב100%, רק שהוא מחליש את כוחו של הפוקימון בחצי, רוצה לנסות?" שואל ביל

קרדיט לניר
    ---------------------

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 30 2009, 01:52 AM
    ארתור-
    "עצור!" אומר ומונע מפוקימוניך לתקוף. "הכנתי כדור שיכול לתפוס ב100%, רק שהוא מחליש את כוחו של הפוקימון בחצי, רוצה לנסות?" שואל ביל
    "אוקיי תזרוק אותו" אני אומר לו

8. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Jul 30 2009, 01:52 AM
    עומר-
    "איני רוצה לתפוס אותה, אבל אני צריך לעשות משהו" אומר ג'ימי. ג'ימי מוציא מהתיק שלו אבן אש, הוא נותן אותה לווילפיקס ומשהו קורה! ווילפיקס מתחילה להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף היא משנה צורה, ווילפיקס היתפתחה לניינטילס-
    "וואו ניינטילס!" אני אומר בהתלהבות. "רגע, אבל למה עשית את זה? הגרולייט הזה לא שלך?"
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "זאת הבעיה" אומר ביל "הכדור כבד ולא מגיע רחוק, עליך לזרוק אותו מקרוב ושלא יהרוס את הפוכדור, בשביל זה תצטרך את כל פוקימוניך"

עומר-
    "למרות שכל הפוקימונים פה הם פוקימוני אש הם מפחדים מהקופינגים, ומכיוון שכולם הם גרווליטים וווילפיקסים אני קונה אבני אש, מסתובב בדרכים, וכל גרווליט או ווילפיקס שאני רואה אני מפתח אותו כדי שיוכל להגן על עצמו

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 30 2009, 02:01 AM
    ארתור-
    "זאת הבעיה" אומר ביל "הכדור כבד ולא מגיע רחוק, עליך לזרוק אותו מקרוב ושלא יהרוס את הפוכדור, בשביל זה תצטרך את כל פוקימוניך"
    "אוקיי טורטרה רעידת אדמה פיג'יוטו רוח פרצים מסחררת מטנג בלבול נוזפאס חישמול וובאפט קיר מראה"אני צועק כולם ובינתיים מתחיל להתקדם בשקט לכיוון של מיוטו כשהכדור הבידיים שליחי וכשאני מספיק קרוב אני זורק אותו

11. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Jul 30 2009, 02:01 AM

עומר-
    "למרות שכל הפוקימונים פה הם פוקימוני אש הם מפחדים מהקופינגים, ומכיוון שכולם הם גרווליטים וווילפיקסים אני קונה אבני אש, מסתובב בדרכים, וכל גרווליט או ווילפיקס שאני רואה אני מפתח אותו כדי שיוכל להגן על עצמו
    "ומאיפה כל הכסף לקנות כ"כ הרבה אבני אש?" אני שואל "אתה הולך גם לפתח את הגרווליט הזה?" אני שואל בהיסוס.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    ארתור-
    טוטרה מרים את גופו העצום ומנחית אותו, בעזרת הגוף הוא יוצר רעידת אדמה אך מיוטו בכלל באוויר. פיג'וטו מנפנף בכנפיו בחוזקה, רוח הפרצים שלו לא מצליחה לפגוע במיוטו. מטנג משתמש בבילבול אבל מיוטו מצליח לשרוד את ההתקפה ולהיות לא מושפע ממנה, נוספאס משתמש בחישמול בכוח הכח, מיוטו נשאר אותו הדבר כאילו לא נפגע. אתה מתקדם אל מיוטו מאחור אבל רואה שהוא בכלל גבוה באוויר

עומר-
    "מצוואה של דודתי קיבלתי כמות גדולה של כסף, אני משתמש בו כדי לקנות את אבני האש" אומר ג'ימי "ועל איזה גרווליט אתה מדבר?", כאשר אתה מחפש את הגרווליט אתה רואה שהוא כבר ברח

קרדיט לניר
    ---------------------

13. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Jul 30 2009, 02:13 AM

עומר-
    "מצוואה של דודתי קיבלתי כמות גדולה של כסף, אני משתמש בו כדי לקנות את אבני האש" אומר ג'ימי "ועל איזה גרווליט אתה מדבר?", כאשר אתה מחפש את הגרווליט אתה רואה שהוא כבר ברח
    "לא חשוב, שנלך?" אני אומר ומתחיל ללכת.
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 30 2009, 02:13 AM
    ארתור-
    טוטרה מרים את גופו העצום ומנחית אותו, בעזרת הגוף הוא יוצר רעידת אדמה אך מיוטו בכלל באוויר. פיג'וטו מנפנף בכנפיו בחוזקה, רוח הפרצים שלו לא מצליחה לפגוע במיוטו. מטנג משתמש בבילבול אבל מיוטו מצליח לשרוד את ההתקפה ולהיות לא מושפע ממנה, נוספאס משתמש בחישמול בכוח הכח, מיוטו נשאר אותו הדבר כאילו לא נפגע. אתה מתקדם אל מיוטו מאחור אבל רואה שהוא בכלל גבוה באוויר
    פיג'יוטו תעלה לאוויר ותנחת באס השמיים הכי חזק שאתה יכול לעשות ותיכנס בו" אני אומר ומקווה שהוא יצליח להפיל את מיוטו שאני יוכל לזרוק את הפוקדור ואםן יש ךלי זווית טובה אני זורק אותו

15. משתמש מנוסה
    עומר-
    אתם ממשיכים ברככם, לפתע אתם רואים קופינג- בודד

ארתור-
    פידג'וטו עולה לאוויר ובכל הכוח נוחת באס השמיים, מיוטו שולח אגרוף ממוקד על מנת לעצור אותו, אבל פידג'וטו צובר יותר מדי כוח וגורר את מיוטו איתו לריצפה. כאשר אתה רואה את מיוטו באדמה אתה זורק את הפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד.... כבר לא היה צריעך לחכות כי די ברור שמיוטו נתפס! ברכותיי יש לך מיוטו, אבל כעת יש לך 7 פוקימונים

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 260 מתוך 298 ראשוןראשון ... 160210250258259260261262270 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •