Pokemon GO
עמוד 264 מתוך 298 ראשוןראשון ... 164214254262263264265266274 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,946 עד 3,960 מתוך 4465
  1. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Jul 30 2009, 11:07 PM
    עומר-
    היא אמורה לבחור לך ואתה לה, בגלל זה עונש :angry:
    -------------------------------------
    "בסדר, ואני אבחר בארבוק" אומרת כריסטינה. אתם מתדמים לזירה ורואים מולכם ילד וילדה, "התחילו" אומר השופט. "צא לפרס" אומרת כריסטינה ומוציאה לפרס-, "צא מגכרו" אומרת הילדה ומוציאה מגכרו-, "צא דוטס" אומר הילד ומוציא שיפטרי-
    אני מוציא את ארבוק "טוב ארבוק חומצה על שיפטרי ואז זנב אקווה על מגכרו!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 30 2009, 11:07 PM
    ניב-
    איסטילו?
    --------------
    "רעידת אדמה, עלי תער ואז גפן מצליפה" אומר דרייק. אלקטיוויר יוצר אגרוף אש ומתחיל לרוץ לעבר ווינוזאור, ווינוזאור ופץ קליל ויוצר רעידת אדמה שמפילה את אלקטיוויר. ווינוזאור שולח עלי תער ואלקטיוויר מכת ברק, השניים פוגעים זה בזה אך הם מצליחים לשרוד את ההתקפה כאילו כלום. אלקטיוויר יוצא מחדש אל ווינוזאור וכעת זה כאשר הוא מקפץ אל במעטפת חשמלית, הכל הולך חלק והוא מגיע לווינוזאור, ואז לפתע ווינוזאור שולף את גפניו ופוגע בעזרתם בבטנו של אלקטיוויר, אלקטיוויר נופל על הריצפה מקופל
    תוספת לקאפורה שקיימת בקבוצה שלי, שמהווה חלק יותר לוחמני.
    ואחרי כל זה, מגיעה ההפתעה
    עד עכשיו אגרוף אש הייתה המתקפה העיקרית שלי, ופתאום היא הופכת למכה צידית בלבד, דבר שיכול לבלבל את האויב, קח את זה בחשבון

3. משתמש מנוסה
    עומר-
    "אקדח מים לעבר מגכרו" אומרת כריסטינה, "עלי תער ללפרס" אומר הילד, "להביור לארבוק" אומרת הילדה. לפרס שולח אקדח מים לעברו של מגכרו, ארבוק שולח חומצה גם הוא לעבר מגכרו, בעזרת עלי תער שיפטרי פוגע בלפרס ומונע ממנו לתקוף באקדח מים. מגכרו עוצר את החומצה של ארבוק בעזרת להביור ולבסוף הוא גם פוגע בארבוק

ניב-
    "גפן מצליפה, הורדה ולבסוף חסל אותו בסופת עלים" אומר דרייק. אלקטיוויר קם על רגליו ויוצא באגרוף אש ובאגרוף ברק, ווינוזאוק שולח את גפניו אל אלקטיוויר אך אלקטיוויר מצליח להיתחמק ומחטיף לראשו של ווינוזאור באגרוף אש ובאגרוף ברק. ווינוזאור יוצא בהורדה אך אלקטיוויר לא הורס את יתרונו ודוחף את ווינוזאור בחזרה בעזרת מעטפת חשמלית. אלקטיוויר מסתובב סביב ווינוזאור באגרופי אש חשמל, ווינוזאור יוצר סופה ענקית של עלי תער ואלקטיוויר נמצא בתוכה, אתם לא מצליחים לראות מה קורה אך כאשר המערבולת נגמרת אתם רואים את שניהם מסוחררים
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Jul 30 2009, 11:46 PM
    עומר-
    "אקדח מים לעבר מגכרו" אומרת כריסטינה, "עלי תער ללפרס" אומר הילד, "להביור לארבוק" אומרת הילדה. לפרס שולח אקדח מים לעברו של מגכרו, ארבוק שולח חומצה גם הוא לעבר מגכרו, בעזרת עלי תער שיפטרי פוגע בלפרס ומונע ממנו לתקוף באקדח מים. מגכרו עוצר את החומצה של ארבוק בעזרת להביור ולבסוף הוא גם פוגע בארבוק
    החומצה הייתה אמורה להיות על שיפטרי :blink:
    "ארבוק זנב אקווה על מגכרו ואז חומצה ומבט נוקב על שיפטרי!"
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 30 2009, 09:21 PM
    ארתור-
    באמת פוזה >_>
    -------------------
    אתה ממשיך לך בדרכך ולפתע אתה שומע קול נשי שאומר בכעס:"אצלך נמצא המיוטו?", אתה מסתכל לאחור ורואה מאחוריך חיילת של צוות רוקט-
    "חחח הלוואי" אומר לה בעצב ואגיד לה "אני ראיתי מי לכד אותו" ואעשה פרצוף עצוב ואמשיך "זה מישהו שקוראים לו סקוט אח של ברונו מרביעיית האליט הלוואי והמיוטו הזה היה שלי" אומר לה בקול ממש עצוב

6. משתמש מנוסה
    ארתור-
    XD
    -----
    "אל תשקר לי, יש לי הוכחות" אומר החיילת ומוציאה את הפוק'פון, בפוק'פון אתה רואה סרטון שלך תופס את מיוטו. "כשהגענו לשמה כבר ראינו שהספקת לתפוס אותו" היא מסבירה

עומר-
    אופס :rolleyes:
    ---------------------
    "תגן על מדכרו מההתקפה של ארבוק" אומר הילד, "תחסום את החומצה של ארבוק בלהביור" אומרת הילדה, "תקוף את מגכרו באקדח מים" אומרת כריסטינה. ארבוק שולח זנב אקווה על מגכרו, שיפטרי מופיע וסופג את ההתקפה. ארבוק שולח חומצה, מגכרו מנסה לחסום את ההתקפה אבל לפרס מפיל אותו באקדח מים ושיפטרי נפגע מהחומצה. בזמן ששיפטרי תקוע במבט נוקב מגכרו תקוע כי אינו יכול לקום

קרדיט לניר
    ---------------------

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 31 2009, 01:17 AM
    ארתור-
    XD
    -----
    "אל תשקר לי, יש לי הוכחות" אומר החיילת ומוציאה את הפוק'פון, בפוק'פון אתה רואה סרטון שלך תופס את מיוטו. "כשהגענו לשמה כבר ראינו שהספקת לתפוס אותו" היא מסבירה
    "אוי לא תפסת אותי" אומר לה בעצב ואגיד לה "אז מה תעשי לי תשלחי אותי לכלא אה?צא מיוטו"אני אומר ומוציא אותו ואומר לו "תיקח לה את הפוקפון עם זריזות ואז תבלבל אותה עם החלפת מקום ואז תעיף אותצה מכאן עם אגרוף ממוקד"

8. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Jul 31 2009, 01:17 AM

עומר-
    אופס :rolleyes:
    ---------------------
    "תגן על מדכרו מההתקפה של ארבוק" אומר הילד, "תחסום את החומצה של ארבוק בלהביור" אומרת הילדה, "תקוף את מגכרו באקדח מים" אומרת כריסטינה. ארבוק שולח זנב אקווה על מגכרו, שיפטרי מופיע וסופג את ההתקפה. ארבוק שולח חומצה, מגכרו מנסה לחסום את ההתקפה אבל לפרס מפיל אותו באקדח מים ושיפטרי נפגע מהחומצה. בזמן ששיפטרי תקוע במבט נוקב מגכרו תקוע כי אינו יכול לקום
    "יופי ארבוק! עכשיו זנב אקווה על מכגרו ואז תמשיך עם חומצה על שיפטרי!" אומר אומר לו.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "לא לא, חכה שנייה" אומרת החיילת ועוצרת אותך מלתקוף. "אני מבקשת שתביא לי את מיוטו כי המנהיגים אמרו לי כך-או שאני ישיג להם את מיוטו, או שאפוטר מצוות רוקט ואמסור לך הודעה. במה אתה בוחר?" שואלת האישה מצוות רוקט

עומר-
    "קרן קרח אל שיפטרי" אומרת כריסטינה, "תפוס את ארבוק ותעיף אותו לעבר לפרס" אומר הילד, "ואתה מגכרו להביור אל לפרס" אומרת הילדה. ארבוק שולח את זנבו במצב זנב אקווה לעבר מגכרו, שיפטרי תופס את זנבו של ארבוק ומעיף אותו לעבר לפרס, בדיוק באותו הרגע לפרס שולחת קרן ומקפיאה את ארבוק. מגכרו מנצל את המצב ושולח להביור אל לפרס ופוגע בו

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 31 2009, 01:47 AM
    ארתור-
    "לא לא, חכה שנייה" אומרת החיילת ועוצרת אותך מלתקוף. "אני מבקשת שתביא לי את מיוטו כי המנהיגים אמרו לי כך-או שאני ישיג להם את מיוטו, או שאפוטר מצוות רוקט ואמסור לך הודעה. במה אתה בוחר?" שואלת האישה מצוות רוקט
    "שיפטרו אותך" אני אומר וממשיך ללכת לורמיליון

11. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Jul 31 2009, 01:47 AM

עומר-
    "קרן קרח אל שיפטרי" אומרת כריסטינה, "תפוס את ארבוק ותעיף אותו לעבר לפרס" אומר הילד, "ואתה מגכרו להביור אל לפרס" אומרת הילדה. ארבוק שולח את זנבו במצב זנב אקווה לעבר מגכרו, שיפטרי תופס את זנבו של ארבוק ומעיף אותו לעבר לפרס, בדיוק באותו הרגע לפרס שולחת קרן ומקפיאה את ארבוק. מגכרו מנצל את המצב ושולח להביור אל לפרס ופוגע בו
    "ארבוק תנסה להתאושש ואז תישתמש בשאיבת ג'יגה על מכגרו ואז חומצה על שיפטרי!"
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 30 2009, 01:13 AM
    עומר-
    "פשוט תסתכל לאחור" אומר האיש. תוך כדי שאתם רצים אתה מסתכל לאחור ורואה כמות ענקית של גז מתקדמת אליכם

ארתור-
    פידג'וטו מנפנף בכנפיו בחוזקה במטרה ליצור רוח פרצים מסחררת, הרוח מגיעה אל מיוטו בכל הכוח אבל מיוטו סופג אותו כאילו כלום. פידג'וטו יוצא באס השמיים ואז מיוטו יורה קרן על, קרן העל העוצמתית שלו מפוצצת את פידג'וטו מפילה אותו מעולף לאדמה

מיכה-
    עוד מעט אני מגיע לXD9000
    --------------------------------
    נידורן ממשיכה לבעוט בשאקל, היא בועטת בו חזק עד ששאקל משתחרר. לפתע שאקל תוקף בנשיכת חרק את רגלה של נידורן ולא מרפה
    שריטה
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

13. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "אז רק לפניכן הם אמרו לי למסור לך משהו" אומרת החילת מצוות רוקט, היא מוסרת לך מכתב והולכת. אתה קורא את המכתב ובו כתוב:
    כעת אתה אחד האנשים הכי מבוקשים לצוות רוקט, וזה מכיוון שסיקלת את תוכניותינו מספר פעמים. מעכשיו אנחנו ניתן למפקדים שלנו לטפל בך, את המפקדים אף אחד לא שרד.

מיכה-
    כמה פעמים אני צריך לבקש? בבקשה תשקיע בתגובותיך+צטט רק את החלק שלך, אחרת אאלץ להוציא אותך. תגיב מחדש והפעם בצורה נורמלית

עומר-
    איך ארבוק יתקוף? הוא קפוא כעת
    --------------------------------
    "קרן קרח על שיפטרי" אומרת כריסטינה, "תחסום בלהביור" אומרת הילדה, "ואז עלי תער אל לפרס" אומר הילד. לפרס שולחת קרן קרח אל שיפטרי, מגכרו חוסם את ההתקפה בלהביור ואז שיפטרי שולח עלי תער ללפרס ופוגע בה חזק-לפרס מתחילה להיסתחרר

קרדיט לניר
    ---------------------

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 31 2009, 02:34 AM
    ארתור-
    "אז רק לפניכן הם אמרו לי למסור לך משהו" אומרת החילת מצוות רוקט, היא מוסרת לך מכתב והולכת. אתה קורא את המכתב ובו כתוב:
    כעת אתה אחד האנשים הכי מבוקשים לצוות רוקט, וזה מכיוון שסיקלת את תוכניותינו מספר פעמים. מעכשיו אנחנו ניתן למפקדים שלנו לטפל בך, את המפקדים אף אחד לא שרד.
    "טוב אחי" אני אומר למכתב ואוכל אותו וממשיך ללכת לכיוון התחרות בורמיליון

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 31 2009, 02:34 AM

מיכה-
    כמה פעמים אני צריך לבקש? בבקשה תשקיע בתגובותיך+צטט רק את החלק שלך, אחרת אאלץ להוציא אותך. תגיב מחדש והפעם בצורה נורמלית
    סליחה פשות קשה לי להיתרגל><
    אני לא יכול להשקיע בגלל שיש לי לו"ז צפוף><
    --------------------
    "תסרטי אותו שירד"אומר לה
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

עמוד 264 מתוך 298 ראשוןראשון ... 164214254262263264265266274 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •