Pokemon GO
עמוד 266 מתוך 298 ראשוןראשון ... 166216256264265266267268276 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,976 עד 3,990 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "בסדר" אומרת האישה "בחלק הראשון תצטרך לעשות מופע שיציג את יופיו של הפוקימון שלך, אז תרצה זירה רגילה או זירת מים?"

ניב-
    גם אני הופתעתי OO
    ---------------------
    אלקטיוויר מנחית את זנבו כאשר הוא קשיח כמו ברזל, גרצ'ומפ חוסם את ההתקפה באחד מטפריו כאשר הטפר מחוזק בטפרי דרקון ואז פוגע בו בזעם זרקון ובטפר השני שלו. "בעיטה נמוכה" אומר דרייק. גרצ'ומפ חופר את דרכו ונעלם, גרצ'ומפ לא מבזבז זמן ובשנייה מופיע אל אלקטיוויר, אלקטיוויר שולח בעיטה נמוכה במהירות ולפני שגרצ'ומפ פוגע בו הוא מפיל אותו חזרה למקומו

עומר-
    "אקדח מים על מגכרו" אומרת כריסטינה, "להביור על ארבוק" אומרת הילדה, "כדור צל על ארבוק" אומר הילד. ארבוק שולח את זנבו בזנב אקווה על מגכרו, שיפטרי מעיף אותו בכדור צל אבל לפרס פוגע במגכרו באקדח מים-מגכרו מתחיל להיסתחרר

מיכה-
    איך היא תיכנס? החורקים קטנים מדי
    ----------------------------------
    נידורן לא מצליחה לעשות דבר, הנשיכה של שאקל מכאיבה לה מדי ומפריעה לה לתקוף
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 31 2009, 10:21 PM
    ניב-
    גם אני הופתעתי OO
    ---------------------
    אלקטיוויר מנחית את זנבו כאשר הוא קשיח כמו ברזל, גרצ'ומפ חוסם את ההתקפה באחד מטפריו כאשר הטפר מחוזק בטפרי דרקון ואז פוגע בו בזעם זרקון ובטפר השני שלו. "בעיטה נמוכה" אומר דרייק. גרצ'ומפ חופר את דרכו ונעלם, גרצ'ומפ לא מבזבז זמן ובשנייה מופיע אל אלקטיוויר, אלקטיוויר שולח בעיטה נמוכה במהירות ולפני שגרצ'ומפ פוגע בו הוא מפיל אותו חזרה למקומו
    סימן שזה עבד בצורה מושלמת, כי גם השה"מ לא ידע איך להגיב, הוא עמד בדיוק במקום שבו עמד במאמן, וזה עוזר להגיב תגובה ריאלית
    __________________________________________________ ________
    "עכשיו טופר זועם (טופר דרקון+זעם דרקון) ואז חפירה!"

3. the bitch is back

עומר-
    "אקדח מים על מגכרו" אומרת כריסטינה, "להביור על ארבוק" אומרת הילדה, "כדור צל על ארבוק" אומר הילד. ארבוק שולח את זנבו בזנב אקווה על מגכרו, שיפטרי מעיף אותו בכדור צל אבל לפרס פוגע במגכרו באקדח מים-מגכרו מתחיל להיסתחרר
    "ארבוק חומצה ועוץ רעל על שיפטרי ואז זנב אקווה על מכגרו!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    ניב-
    לא!XD, הופתעתי מזה שאלקטיוויר מסוגל להישתמש בזנב ברזל
    ------------------------------------------------------------
    "אגרוף ממוקד" אומר דרייק אלקטיוויר ממקד את כוחו ביד ויוצא באגרוף ממוקד, הוא שולח אותו לעבר גרצ'ומפ, גרצ'ומפ תוקף בטפרי דרקון ויורה מפיו זעם דרקון, אלקטיוויר מצליח בעזרת האגרוף לפרוץ את ההתקפה ולהפיל לאחור את גרצ'ומפ. גרצ'ומפ חופר את דרכו לאדמה ונעלםפ

עומר-
    "אקדח מים על מגכרו" אומרת כריסטינה, "תחסום את ארבוק" אומר הילד, "להביור על לפרס" אומרת הילדה. שיפטרי מנסה בכוח לתפוס את ארבוק ולא נותן לו לתקוף. לפרס מכוונת קרן קרח על שיפטרי, מגכרו צץ וחוסם את ההתקפה בלהביור, "אקדח מים" אומרת כריסטינה, לפרס משנה את ההתקפה שלה לאקדח מים ומצליחה לפגוע במגכרו, מההדף מגכרו נוחת על שיפטרי, ארבוק מנצל את הרגע ופוגע במגכרו בזנב אקווה-מגכרו מעולף ושיפטרי קם מסוחרר

קרדיט לניר
    ---------------------

5. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Jul 31 2009, 11:06 PM

עומר-
    "אקדח מים על מגכרו" אומרת כריסטינה, "תחסום את ארבוק" אומר הילד, "להביור על לפרס" אומרת הילדה. שיפטרי מנסה בכוח לתפוס את ארבוק ולא נותן לו לתקוף. לפרס מכוונת קרן קרח על שיפטרי, מגכרו צץ וחוסם את ההתקפה בלהביור, "אקדח מים" אומרת כריסטינה, לפרס משנה את ההתקפה שלה לאקדח מים ומצליחה לפגוע במגכרו, מההדף מגכרו נוחת על שיפטרי, ארבוק מנצל את הרגע ופוגע במגכרו בזנב אקווה-מגכרו מעולף ושיפטרי קם מסוחרר
    "יופי ארבוק מבט נוקב ואז חומצה!"
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "בסדר" אומרת האישה "בחלק הראשון תצטרך לעשות מופע שיציג את יופיו של הפוקימון שלך, אז תרצה זירה רגילה או זירת מים?"
    "מיפם יותר עדיף" אומר לה בחיוך

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 31 2009, 11:06 PM
    ניב-
    לא!XD, הופתעתי מזה שאלקטיוויר מסוגל להישתמש בזנב ברזל
    ------------------------------------------------------------
    "אגרוף ממוקד" אומר דרייק אלקטיוויר ממקד את כוחו ביד ויוצא באגרוף ממוקד, הוא שולח אותו לעבר גרצ'ומפ, גרצ'ומפ תוקף בטפרי דרקון ויורה מפיו זעם דרקון, אלקטיוויר מצליח בעזרת האגרוף לפרוץ את ההתקפה ולהפיל לאחור את גרצ'ומפ. גרצ'ומפ חופר את דרכו לאדמה ונעלם
    אהה, גם אני, ממתי יש לו זנב?

8. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "אז חכה כאן" אומרת האישה ושמה אותך בחדר ההמתנה. בחדר אתה רואה מתאמים נוספים שמחכים לתורם, ואתה רואה בטלוויזיה שבחדר מתאמים מופיעים-המתחרים נראים ממש טובים. "ארתור, נא להגיע לזירת המים" נשמע קול שקורא לך במקרופון. אתה הולך לזירה וההופעה מתחילה

עומר-
    "קרן קרח" אומרת כריסינה, "עלי תער לעבר לפרס" אומר הילד. לפני ששיפטרי משתמש בעלי תער ארבוק מחדד את עיניו ומשתק את שיפטרי במבט נוקב, לפרס מנצלת את המצב ומקפיאה את שיפטרי בקרן קרח, לבסוף ארבוק משחרר את המבט הנוקב ושולח חומצה על שיפטרי-שיפטרי משתחרר מהקרב מעולף. "שיפטרי ומגכרו לא יכולים להילחם יותר, לפרס וכריסטינה, עומר וארבוק הם המנצחים" אומר השופט. אתם מתקדמים לחדר ההמתנה הבא, המלווה שמה את ארבוק ולפס במכונת הריפוי. "אני כעת בוחרת בהאנטר שלך, המי אתה בוחר הפעם-בלפרס או אבומסנוו?" שואת כריסטינה

ניב-
    לפי מה שזכור לי הראו בקרב שלו ושל גרי מול אש שיש לו זנב
    -----------------------------------------------------------
    בהפתעה גרצ'ומפ מופיע מאחורי אלקטיוויר, הוא שורף את גבו בזעם דרקון חזק שיוצא מפיו ואחר כך בעזרת כל גופו הוא משתמש בהורדה זועמת ומפיל את אלקטיוויר לריצפה יחד איתו. "על חושי" אמר דרייק. למרות שגרצ'ומפ עליו אלקטיוויר מצליח להיתאוש, הוא מייצר קרן על חושית ומרים את גרצ'ומפ לאוויר, גרצ'ומפ מנסה להיתנגד ולתקוף-אבל זה חסר טעם, אלקטיוויר משתמש בקרן וגורם לגרצ'ומפ להיתנגש בקיר הזירה ומדביק אותו אליו

קרדיט לניר
    ---------------------

9. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Jul 31 2009, 11:38 PM

עומר-
    "קרן קרח" אומרת כריסינה, "עלי תער לעבר לפרס" אומר הילד. לפני ששיפטרי משתמש בעלי תער ארבוק מחדד את עיניו ומשתק את שיפטרי במבט נוקב, לפרס מנצלת את המצב ומקפיאה את שיפטרי בקרן קרח, לבסוף ארבוק משחרר את המבט הנוקב ושולח חומצה על שיפטרי-שיפטרי משתחרר מהקרב מעולף. "שיפטרי ומגכרו לא יכולים להילחם יותר, לפרס וכריסטינה, עומר וארבוק הם המנצחים" אומר השופט. אתם מתקדמים לחדר ההמתנה הבא, המלווה שמה את ארבוק ולפס במכונת הריפוי. "אני כעת בוחרת בהאנטר שלך, המי אתה בוחר הפעם-בלפרס או אבומסנוו?" שואת כריסטינה
    מי זה אובמסוו?
    "אני בוחר בלפרס" אני אומר.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    עומר-
    הנה אבומסנוו-, הוא מסוג עשב/עלה. אני אתן לך להחליט שוב למקרה שתרצה לשנות את דעתך

קרדיט לניר
    ---------------------

11. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Jul 31 2009, 11:43 PM
    עומר-
    הנה אבומסנוו-, הוא מסוג עשב/עלה. אני אתן לך להחליט שוב למקרה שתרצה לשנות את דעתך
    אני מחליף לאבומסנוו X:
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 31 2009, 11:38 PM
    ארתור-
    "אז חכה כאן" אומרת האישה ושמה אותך בחדר ההמתנה. בחדר אתה רואה מתאמים נוספים שמחכים לתורם, ואתה רואה בטלוויזיה שבחדר מתאמים מופיעים-המתחרים נראים ממש טובים. "ארתור, נא להגיע לזירת המים" נשמע קול שקורא לך במקרופון. אתה הולך לזירה וההופעה מתחילה
    אני הולך לשם ומויא את פיבאס ואומר לו "פיבאס תיכנס לתוך המים ואז תשתמש בהשפלרצה ומיד אחרי זה תקפוץ לכיוון איפה שהשפרצת ותפגע במים ואז תנחת בבלימה לתוך המים"

13. משתמש מנוסה
    ארתור-
    פיבאס קופץ למים בהשפרצה, הוא מזנק לכיוון המים המושפרצים ויורד במהירות בעזרת בלימה. התרגיל יוצא מאוד יפה אבל השופטים עדיין לא ממש מורשמים

עומר-
    XD
    -------
    אתם מתקדמים לזירה הבאה, מולכם אתם רואים שני בנות. "צאי לופיני" אומרת הבחורה הבלונדינית מוציאה לופיני-,הילדה השנייה מוציאה בלאזיקן- בלי לומר דבר, "צאי אבומסנוו" אומרת כריסטינה ומוציאה אבומסנוו-

קרדיט לניר
    ---------------------

14. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Aug 1 2009, 12:06 AM

עומר-
    XD
    -------
    אתם מתקדמים לזירה הבאה, מולכם אתם רואים שני בנות. "צאי לופיני" אומרת הבחורה הבלונדינית מוציאה לופיני-,הילדה השנייה מוציאה בלאזיקן- בלי לומר דבר, "צאי אבומסנוו" אומרת כריסטינה ומוציאה אבומסנוו-
    "צא האנטר! תתחיל עם היפנוזה על בליזיקן ואז בילבול ואז אגרוף שאיבה על לופיני!"
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 1 2009, 12:06 AM
    ארתור-
    פיבאס קופץ למים בהשפרצה, הוא מזנק לכיוון המים המושפרצים ויורד במהירות בעזרת בלימה. התרגיל יוצא מאוד יפה אבל השופטים עדיין לא ממש מורשמים
    אני לא אמור לקבל משהו על זה שפתחתי את עמוד 210?
    __________________________________________________ ________--
    "אוקיי פיבאס ז\ה ייצא יפה עכשיו תשתמש שוב פעם בהשפרצה ותקפוץ ותקיף את המים שעפו ואז תנחת לים בבלימה כדי להעיף מים ואז שוב פעם בהשפרצהה כדי להוסיף עוד מים למים שעפו"

עמוד 266 מתוך 298 ראשוןראשון ... 166216256264265266267268276 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •