Pokemon GO
עמוד 268 מתוך 298 ראשוןראשון ... 168218258266267268269270278 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,006 עד 4,020 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    ניב-
    "מהר, נסה להיתחמק" צועק דרייק. אלקטיוויר מנסה להיות כמה שיותר מוכן, גרצ'ומפ לפתע מופיע הרחק מאחריו ומוציא מפיו זעם דרקון, שניה לפני שזעם הדרקון אלקטיוויר קולט את ההתקפה ומתכופף על מנת להיתחמק. אחר כך גרצ'ומפ יוצר סופת חול עזה, אף אחד לא מצליח לראות מה קורה. "תנסה לקלוט אותו ואז אגרוף ממוקד" אומר דרייק, עוברות כמה דקות מאז התחלת הסופה, לפתע היא נגמרת ואתם רואים את גרצ'ומפ מפיל את אלקטיוויר בחיתוך-כעת גם אלקטיוויר מסוחרר
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 3 2009, 12:02 AM
    ניב-
    "מהר, נסה להיתחמק" צועק דרייק. אלקטיוויר מנסה להיות כמה שיותר מוכן, גרצ'ומפ לפתע מופיע הרחק מאחריו ומוציא מפיו זעם דרקון, שניה לפני שזעם הדרקון אלקטיוויר קולט את ההתקפה ומתכופף על מנת להיתחמק. אחר כך גרצ'ומפ יוצר סופת חול עזה, אף אחד לא מצליח לראות מה קורה. "תנסה לקלוט אותו ואז אגרוף ממוקד" אומר דרייק, עוברות כמה דקות מאז התחלת הסופה, לפתע היא נגמרת ואתם רואים את גרצ'ומפ מפיל את אלקטיוויר בחיתוך-כעת גם אלקטיוויר מסוחרר
    אלקטיוור לא הסתחרר לפני שלוש תגובות?

3. משתמש מנוסה
    ניב-
    אה באמת? אז טעות שלי....
    --------------------------
    "תשתמש בידך באגרוף ממוקד כדי להדוף אותו שיצא מהאדמה" אומר דרייק. גרצ'ומפ מזנק מהאדמה בהורדה, אלקטיוויר לא מצליח להיות מוכן וזריז מספיק כדי להדוף את גרצ'ומפ, גרצ'ומפ פוגע בבטנו בהורדה ומפיל אותו מעולף. "אלקטיוויר לא יכול להילחם יותר, גרצ'ומפ הוא המנצח" אומרא השופט, "חזור אלקטיוויר" אומר דרייק ומחזיר את אלקטיוויר "צא דיטו" ואז הוא מוציא שוב את דיטו, דיטו משנה את צורתו לגרצ'ומפ

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 3 2009, 10:10 AM
    ניב-
    אה באמת? אז טעות שלי....
    --------------------------
    "תשתמש בידך באגרוף ממוקד כדי להדוף אותו שיצא מהאדמה" אומר דרייק. גרצ'ומפ מזנק מהאדמה בהורדה, אלקטיוויר לא מצליח להיות מוכן וזריז מספיק כדי להדוף את גרצ'ומפ, גרצ'ומפ פוגע בבטנו בהורדה ומפיל אותו מעולף. "אלקטיוויר לא יכול להילחם יותר, גרצ'ומפ הוא המנצח" אומרא השופט, "חזור אלקטיוויר" אומר דרייק ומחזיר את אלקטיוויר "צא דיטו" ואז הוא מוציא שוב את דיטו, דיטו משנה את צורתו לגרצ'ומפ
    אתה בכוונה הורס לי את כל התוכניות, אני רציתי להחזיר את גרמצומפ ברגע באלקטיוור מובס
    __________________________________________________ _________
    "זעם דרקון ואז הורדה זועמת!!"

5. משתמש מנוסה
    ניב-
    נו... אתה יכול להחזיר, אני נותן להגיב שוב למקרה שתרצה לשנות תגובה

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 3 2009, 10:19 AM
    ניב-
    נו... אתה יכול להחזיר, אני נותן להגיב שוב למקרה שתרצה לשנות תגובה
    הכוונה הייתה להחזיר לפני שדיטו משתנה, אם הוא השתנה בכל מקרה עדיף לי לא להחזיר.
    אז אם הוא השתנה התגובה הקודמת, אם לא אז התגובה הבא:
    "תחזור גרמצומפ. עכשיו, דיטו שלך אולי מהווה בעיה כשהוא משתנה לפוקימון חזק, אבל מה אם הוא ילחם בדרטיני קטן? קדימה דרטיני צא ותראה לו מה אתהיודע לעשות!"

7. משתמש מנוסה
    ניב-
    זאת הבעיה, דיטו ישר משתנה לפוקימון הראשון שהוא רואה
    ---------------------------------------------------------
    "גם אתה זעם דרקון, ואז שהוא בא בהורדה תפיל אותו לריצפה" אומר דרייק. דיטו וגרצ'ומפ יורה זעם דרקון, ההתקפות שוב הכוחות מתחזקות, אחרי כמה דקות של התקפות שוות כוחות השניים מפסיקים. גרצ'ומפ יוצא בכל כוחו בהורדה אל דיטו, כאשר גרצ'ומפ מגיע אל דיטו, דיטו מפיל אותו לריצפה בעזרת חיתוך

קרדיט לניר
    ---------------------

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 3 2009, 12:25 PM
    ניב-
    זאת הבעיה, דיטו ישר משתנה לפוקימון הראשון שהוא רואה
    ---------------------------------------------------------
    "גם אתה זעם דרקון, ואז שהוא בא בהורדה תפיל אותו לריצפה" אומר דרייק. דיטו וגרצ'ומפ יורה זעם דרקון, ההתקפות שוב הכוחות מתחזקות, אחרי כמה דקות של התקפות שוות כוחות השניים מפסיקים. גרצ'ומפ יוצא בכל כוחו בהורדה אל דיטו, כאשר גרצ'ומפ מגיע אל דיטו, דיטו מפיל אותו לריצפה בעזרת חיתוך
    רציתי להחזיר את גרמצומפ ברגע שהשופט אמר שאלקטיוור הובס ולא נתת לי לעשות את זה
    __________________________________________________ __
    "חפירה ואז תצא בחיתוך זועם כלפי מעלה לזעם דרקון!"

9. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Aug 2 2009, 10:52 PM

עומר-
    האנטר
    ------------
    האנטר מנסה להישתחרר אך אינו מצליח, "אגרוף מסחרר אל האנטר" אומרת הילדה הבלונדינית. לופוני רצה אל האנטר באגרוף מסחרר, כריסטינה מורה על אבומסנוו לתקוף את לופוני באגרוף ממוקד, אבומסנוו רץ אל לופוני באגרוף ממוקד אל בלאזיקן יורה להביור ועוצר אותו. לבסוף לופוני מגיעה אל האנטר ופוגעת בפניו באגרוף ממוקד, האנטר משתחרר אבל הוא מתנהג מוזר מכיוון שהוא מבולבל
    "האנטר תתאפס על עצמך ושלח בילבול על בליזיקן ואז אגרוף שאיבה על לופיני!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    ניב-
    ממתי אני נותן לשחקן לפעול לפני שהשחקן בוחר פוקימון?
    -------------------------------------------------------
    "מהר תתפוס אותו דיטו, ואז תזרוק אותו לאוויר וכאשר הוא שמה תשלח זעם דרקון" אומר דרייק. כאשר גרצ'ומפ בריצפה הוא ממהר לברוח בחפירה, דיטו לא נותן לו לברוח ותופס את רגלו, גרצ'ומפ מנסה בכל הכח לברוח, אבל דיטו לא מוותר ומשאיר רגלו על פני הקרקע. אחר דיטו זורק את גרצ'ומפ לאוויר, לפני שגרצ'ומפ נוחת דיטו שולח זעם דרקון לאוויר, זעם הדרקון פוגע בגרצ'ומפ ומשאיר אותו באוויר תוך כדי, לבסוף דיטו מפסיק עם זעם הדרקון ונותן לגרצ'ומפ לנחות, אתה רואה גרצ'ומפ מעולף על הקרקע. "גרצ'ומפ לא יכול להילחם יותר, דיטו הוא המנצח" אומר השופט

עומר-
    האנטר נשאר באותו במצב, הוא מתחיל להיסתובב סביב הזירה ללא סיבה. "אגרוף ברק לעבר האנטר" אומרת הילדה בעלת הבלאזיקן, "אגרוף מסחרר אל אבומסנוו" אומרת הילדה הבלונדינית. "אגרוף קרח" אומרת כריסטינה, לופוני רצה בכל הכח אל אבומסנוו, אבו מסנוו רק מחכה שהיא תגיעה ואז הוא שולח אגרוף קרח לעברה, אתם רואים אותה בתוך גוש קרח. לבינתיים בלאזיקן מתמקדת על האנטר, האנטר לא מתייחס אליה וממשיך חופשי להיסתובב, בלאזיקן יורת לעברו להביור, אחרי שהיא מפסיקה לתקוף אתם רואים האנטר מותש ומסוחרר

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 3 2009, 04:09 PM
    ניב-
    ממתי אני נותן לשחקן לפעול לפני שהשחקן בוחר פוקימון?
    -------------------------------------------------------
    "מהר תתפוס אותו דיטו, ואז תזרוק אותו לאוויר וכאשר הוא שמה תשלח זעם דרקון" אומר דרייק. כאשר גרצ'ומפ בריצפה הוא ממהר לברוח בחפירה, דיטו לא נותן לו לברוח ותופס את רגלו, גרצ'ומפ מנסה בכל הכח לברוח, אבל דיטו לא מוותר ומשאיר רגלו על פני הקרקע. אחר דיטו זורק את גרצ'ומפ לאוויר, לפני שגרצ'ומפ נוחת דיטו שולח זעם דרקון לאוויר, זעם הדרקון פוגע בגרצ'ומפ ומשאיר אותו באוויר תוך כדי, לבסוף דיטו מפסיק עם זעם הדרקון ונותן לגרצ'ומפ לנחות, אתה רואה גרצ'ומפ מעולף על הקרקע. "גרצ'ומפ לא יכול להילחם יותר, דיטו הוא המנצח" אומר השופט
    ברוב הקרבות זה אפשרי, ואם השחקן בונה על זה את האסטרטגיה מותר לו לעשות את זה, זה מהלך חוקי לגמרי
    __________________________________________________ ______________
    "נהדר, יך אני גובר על הפוקימון הכי חזק שלי? או שאולי לא הכי חזק. אזומריל צא בגלישה ובזמן ואם הוא חופר אקדח בועות לתוך הבור (כמו שצימצאר שלח גחלת לתוך הבור של עצמו כשטרטואיג התחבא שם בפרק שבו אש וטרטואיג נלכדו ביער ההוא עם הסנטלרים, עונה 10)

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 2 2009, 10:52 PM

מיכה-
    XD, אבל לאן אתה מתקדם?
    אברח שלא יעקוב אחרי להמשך דרך
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

13. משתמש מנוסה
    ניב-
    לא זה לא, במקרה של דיטו הוא ישר מחקה. ואני מאמין שגל הגלישה של אזומריל כבר ימלא את החורים
    -------------------------------------------
    אזומריל יוצר גל ענקי, במהירות הוא מגיע אל דיטו. "טוב דיטו" אומר דרייק "שנה צורה לאזומריל וצלול אל תוך הגל על מנת לא להפגע". כמו מסטיק דיטו נמעך ובנה מחדש, הוא משנה את צורתו לזאת של אזומריל. אזומריל כבר מגיע אל דיטו, דיטו מנצל את המצב וצולל אל תוך הגל. אחרי שהגל מתרסק כל הזירה נהיית רטובה ובוצית, אתם רואים את דיטו ואזומריל בסדר גמור

מיכה-
    אתה בורח מהשאקל אך הוא לא מתקדם אליך, אתה ממשיך להיתקדם ולבסוף מגיע לדרך 25. בדרך אתה רואה בית ולפניו שלט, על השלט כתוב:"ביל סובצקי, איש עסקים והחלפות"

קרדיט לניר
    ---------------------

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 3 2009, 09:18 PM
    ניב-
    לא זה לא, במקרה של דיטו הוא ישר מחקה. ואני מאמין שגל הגלישה של אזומריל כבר ימלא את החורים
    -------------------------------------------
    אזומריל יוצר גל ענקי, במהירות הוא מגיע אל דיטו. "טוב דיטו" אומר דרייק "שנה צורה לאזומריל וצלול אל תוך הגל על מנת לא להפגע". כמו מסטיק דיטו נמעך ובנה מחדש, הוא משנה את צורתו לזאת של אזומריל. אזומריל כבר מגיע אל דיטו, דיטו מנצל את המצב וצולל אל תוך הגל. אחרי שהגל מתרסק כל הזירה נהיית רטובה ובוצית, אתם רואים את דיטו ואזומריל בסדר גמור
    "קרן בועות ואז זנב אקווה (סילון אקווה עם מכת זנב- קרדיט לאש ופיקאצו שהשתמשו במכת ווטל עם זנב ברזל)!"

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 3 2009, 09:18 PM

מיכה-
    אתה בורח מהשאקל אך הוא לא מתקדם אליך, אתה ממשיך להיתקדם ולבסוף מגיע לדרך 25. בדרך אתה רואה בית ולפניו שלט, על השלט כתוב:"ביל סובצקי, איש עסקים והחלפות"
    אלך לשם
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

עמוד 268 מתוך 298 ראשוןראשון ... 168218258266267268269270278 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •