"ארון תתאושש ונסה שוב בלימה בכל הכוח!!!"לורן-
"חישמול!" אומר הילד, פיקאצ'ו פוגע בארון בחישמול חזק במיוחד
"ארון תתאושש ונסה שוב בלימה בכל הכוח!!!"לורן-
"חישמול!" אומר הילד, פיקאצ'ו פוגע בארון בחישמול חזק במיוחד
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
ארתור-
"חכה שנייה" אומר סקוט. הוא מוציא את הפוקידע שלו ועושה משהו-לא ברור מה. פתאום הוא מתחיל לדבר:"היי ברונו! יש לך את בסי? אם כן אז תשלח לי אותו" הוא אומר, "כן, מיד שולח" נשמע קולו של ברונו מהפוקידע. ומשום מקום מופיע פוכדור, "צאי בסי!" אומר סקוט ומתוך הפוכדור יוצא באסטיודון-. סקוט עולה על הבאסטיודון ואומר "אתה בא או לו?".
עומר-
את גולדאק זה לא מרתיע, אז גסטלי יוצא בליקוק. "פעימת מים" אומר גרין וגולדאק פוגע קשות בגסטלי עם פעימת מים נוספת
מיכה-
"תשתמש במכת ברק" אומר גרין, פוריגון2 שקוע כל כך בפיצ'ו ולא תוקף-עכשיו זו ההיזדמנות
לורן-
פיקאצ'ו נפגע קשה מאוד מהבלימה של ארון, "חישמול והפעם בכל הכח" אומר הילד.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אני עולה על באסי בשיא המהירות ואז אני מתחיל לצעוק "טרטוויג ופיג'י תצעקו משהו שאני יידע איפה אתם ויבוא להציל אתכם"Originally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 04:49 PM
ארתור-
"חכה שנייה" אומר סקוט. הוא מוציא את הפוקידע שלו ועושה משהו-לא ברור מה. פתאום הוא מתחיל לדבר:"היי ברונו! יש לך את בסי? אם כן אז תשלח לי אותו" הוא אומר, "כן, מיד שולח" נשמע קולו של ברונו מהפוקידע. ומשום מקום מופיע פוכדור, "צאי בסי!" אומר סקוט ומתוך הפוכדור יוצא באסטיודון-. סקוט עולה על הבאסטיודון ואומר "אתה בא או לו?".
" ארון התחמק ואז עוד בלימה בכל הכוחלורן-
------------------------------------------------
1. לא הוספת את התמונה שהבאתי
2. לא הוספת לי את ספירו
"חישמול! מתיקות נוספת וחישמול מתי שיתבלבל!"Originally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 04:49 PM
ארתור-
עומר-
את גולדאק זה לא מרתיע, אז גסטלי יוצא בליקוק. "פעימת מים" אומר גרין וגולדאק פוגע קשות בגסטלי עם פעימת מים נוספת
מיכה-
"תשתמש במכת ברק" אומר גרין, פוריגון2 שקוע כל כך בפיצ'ו ולא תוקף-עכשיו זו ההיזדמנות
לורן-
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
ארתור-
לא נשמע שום קול, אבל פתאום אתה שומע קול חלש שאומר "שקט פוקימונים מטומטמים"
עומר-
גסטלי לא נותן לגולדאק לתקוף, הוא נתפס ורצף של מכות עד שנופל על הקרקע. "לגרין אין עוד פוקימונים, עומר הוא המנצח". "טוב, כדי שתלך למרכז הפוקימונים לפני שתצא לדרך 2, אני אבוא איתך" אומר גרין
לורן-
הרגע עידכנתי את ספירוו, תכף אעדכן את התמונה
---------------------------
ארון מתחמק ומתקדם אל פיקאצ'ו בבלימה. "חישמול אליו" אומר הילד. ארון מתנגש בפיקאצ'ו בבלימה וארון נפגע מהחישמול.
מיכה-
פיצ'ו ממשיך לגרום לפוריגון2 לאהוב אותו, פיצ'ו פוגע בחישמול אך זה פוגע ממש כי פוריגון2 יכול לספוג חלק מההתקפה וכי פיצ'ו לוקה בפוקיוירוס
קרדיט לניר
---------------------
"ארון אתה בסדר?" אני שואל בדאגה.לורן-
הרגע עידכנתי את ספירוו, תכף אעדכן את התמונה
---------------------------
ארון מתחמק ומתקדם אל פיקאצ'ו בבלימה. "חישמול אליו" אומר הילד. ארון מתנגש בפיקאצ'ו בבלימה וארון נפגע מהחישמול.
אם הוא בסדר אז "טוב ארון עוד בלימה הכי חזק שאתה יכול!"
אם לא אז אני מחזיר אותו ומוציא את ספירו
"מהר באסיטידואון לפי הקולות אנחנו חיבים לתפוס אותם" אומר לו במהירות ואקווה לטובOriginally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 05:31 PM
ארתור-
לא נשמע שום קול, אבל פתאום אתה שומע קול חלש שאומר "שקט פוקימונים מטומטמים"
לורן-
ארון פוגע שוב בפיקאצ'ו בבלימה, הוא נראה תשוש-עוד קצת וזה ייגמר
ארתור-
באסטיודון נוגח בעץ ושובר אותו, אתם רואים את האיש בחליפה השחורה. "הוא שייך לצוות רוקט" אומר סקוט
קרדיט לניר
---------------------
"זה היה קרב מעולה! כדאי שבאמת אלך למרכז פוקימונים" אני אומר לו ומתחיל ללכת.Originally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 05:31 PM
עומר-
גסטלי לא נותן לגולדאק לתקוף, הוא נתפס ורצף של מכות עד שנופל על הקרקע. "לגרין אין עוד פוקימונים, עומר הוא המנצח". "טוב, כדי שתלך למרכז הפוקימונים לפני שתצא לדרך 2, אני אבוא איתך" אומר גרין
"קדימה ארון עוד בלימה!"לורן-
ארון פוגע שוב בפיקאצ'ו בבלימה, הוא נראה תשוש-עוד קצת וזה ייגמר
מי מותש ארון או פיקאצ'ו?
שלחתי לך הודעה פרטית כי רציתי להצטרף למשחק , אשמח אם תתייחחס .
עומר-
אחות ג'וי ריפאה לך ולגרין את הפוקימונים, "אתה יודע" מתחיל לדבר גרין "אם תחכה עוד קצת אני ופוריגון2 נלמד את גסטלי צוות כפול, מה אתה אומר?"
לורן-
פיקאצ'ו
---------------------
ארון נותן בלימה אחרונה ומנצח את פיקאצ'ו.
"אוי פיקאצ'ו" אומר הילד "אתה מאמן די טוב"
טאש-
אין שום מקום, לפחות לבינתיים
קרדיט לניר
---------------------
"מאנצ'לקס, בלימה על גולדאק בשיא המהירות, הכוח והעוצמה!" (איתור הריח היה הסחת דעת כדי שגולדאק יחשוב שמאנצ'לקס לא עומד לעשות משהו מיוחד ואז יופתע) אני אומרOriginally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 04:35 PM
לון-
מנצ'לאקס מאתר את העץ ומגיע אליו,מה עכשיו?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)