Pokemon GO
עמוד 271 מתוך 298 ראשוןראשון ... 171221261269270271272273281 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,051 עד 4,065 מתוך 4465
  1. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Aug 4 2009, 02:03 PM
    עומר-
    ברור
    --------
    אתה הולך למקומך בזירה ומלך אתה רואה את כריסטינה. "זה קרב של שניים על שניים, המנצח בקרב ילחם מול מוח השטח" אומר השופט. "צאו אבומסנוו, לפרס" אומרת כריסטינה ומוציאה את שניהם
    "צא האנטר ארבוק!" אני אומר ומוציא אותם "ארבוק תשתמש במבט נוקב על אבומסנוו ואז חומצה! האנטר תישתמש בצוות כפול והיפנוזה על לפרס משם תפעיל עליה קללה ואגרוף שאיבה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 4 2009, 02:03 PM
    ניב-
    מה פתאום, ישר איך שהוא למד רשמתי לו
    --------------------------------------
    "תעוף גבוה לאוויר שאף אחת מהתקפותיו לא תיפגע בך ואז אס השמיים" אומר דרייק. דרגונייט עולה לאוויר, דרגונייר מנסה לירות אליו לייזר אבל נכשלת. אחר כך דרגונייר ממלאה את פיה ושוב יורה זעם דרקון, זעם הדרקון מגיע במהירות אל דרגונייט, אבל לבסוף הוא מתחמק ממנו. דרגונייט כבר ממש גבוה באוויר, הוא יוצא בשיא המהירות אל דרגונייר באס השמיים, למרות שדרגונייר מנסה לברוח הוא מצליח להגיע אליה ומתרסק אליה, אתם מסתכלים בבור שהשניים יצרו באדמה, אתם רואים את דרגונייר מסוחררת
    למה אנחנו רבים על דבר כזה דבילי? ודרגונייר עדיין החזיקה בדרגונייט לא?

3. משתמש מנוסה
    עומר-
    "קרן קרח על ארבוק אבומסנוו" אומר כריסטינה "ואתה לפרס, קרן קרח ואז אקדח מים". אבומסנוו טוען קרן קרח לעברו של ארבוק, לפתע ארבוק יוצא מבט נוקב ועוצר את פעולותיו של אבומסנוו. באותו זמן האנטר מכפיל את עצמו, הוא יוצר אנרגיה קוסמית שבעזרתה לפרס נרדם. בזמן שלפרס ישן האנטר מטיל עליה קללה, אחר כך הוא שולח לעברה אגרוף שאיבה, האגרוף פוגע בלפרס אך מעיר אותה גם. ארבוק משחרר את המבט הנוקב, הוא לא נותן לאבומסנוו אפילו שנייה לפעול ומוציאה חומצה, אבו מסנוו נפגע חזק מההתקפה

ניב-
    לפתע דרגונייר תופסת את כנבו של דרגונייט, אחר כך היא ממלאה את פיה, ואז שולחת לפרצופו של דרגונייט זעם דרקון, דרגונייט מנסה לברוח, אחרי כמה דקות של פגיעה מזעם הדרקון הוא מצליח לברוח לעתיד
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 4 2009, 02:23 PM
    ניב-
    לפתע דרגונייר תופסת את כנבו של דרגונייט, אחר כך היא ממלאה את פיה, ואז שולחת לפרצופו של דרגונייט זעם דרקון, דרגונייט מנסה לברוח, אחרי כמה דקות של פגיעה מזעם הדרקון הוא מצליח לברוח לעתיד
    "עכשיו מהר מילכוד ואז חישמול שועם (חישמול משולב בזעם דרקון, השילוב הקלאסי)"

5. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Aug 4 2009, 02:23 PM
    עומר-
    "קרן קרח על ארבוק אבומסנוו" אומר כריסטינה "ואתה לפרס, קרן קרח ואז אקדח מים". אבומסנוו טוען קרן קרח לעברו של ארבוק, לפתע ארבוק יוצא מבט נוקב ועוצר את פעולותיו של אבומסנוו. באותו זמן האנטר מכפיל את עצמו, הוא יוצר אנרגיה קוסמית שבעזרתה לפרס נרדם. בזמן שלפרס ישן האנטר מטיל עליה קללה, אחר כך הוא שולח לעברה אגרוף שאיבה, האגרוף פוגע בלפרס אך מעיר אותה גם. ארבוק משחרר את המבט הנוקב, הוא לא נותן לאבומסנוו אפילו שנייה לפעול ומוציאה חומצה, אבו מסנוו נפגע חזק מההתקפה
    "עבודה טובה שניכם!" אני אומר "עכשיו ארבוק עוקץ רעל ואז נשיכה על אבומסנוו. האנטר תשתמש בבילבול על לפרס ואז אגרוף שאיבה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 4 2009, 01:34 PM
    פטריק-
    סווינב רץ אל רטטה, רטטה מזנקת עליו, שורטת אותו בראשו ומפילה אותו, ואז בורחת אל מאחוריו. כנראה שהרטטה הזאת, לא תיכנע בקלות, עם זאת סווינב קם עצבני עוד יותר-נראה שגם הוא לא יוותר
    "רוץ עליה והתשמש בהלחת בוץ" אני אומר לסווינוב הפגוע.
    "ואז התשמש בבלימה, נסהל גמור את הקרב!"
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 4 2009, 08:22 AM

מיכה-
    "יש לי אבן ירח ואני עושה החלפות, לא מכירות" אומר האיש
    "הא...אז לא צריך ביי"
    ואלך להמשח ההדך
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 3 2009, 11:23 PM
    ארתור-
    "תנסה לנחות כמה שיותר טוב" אומר פיליפ. פיבאס נכנס למים, הוא משפריץ על אספיון מים, לאחר מכן הוא צולל בזמן שאספיון נראה יותר טוב. פיבאס נמצא מתחת למים, אספיון נראה יציב ורגוע לחלוטין, לפתע פיבאס יוצא מהמים ומעיף את אספיון מהמשטח בחבטה, אספיון מצליח לסדר את ההתקפה כאילו הוא זינק וטלבסוף הוא נוחת רגי. "כל הכבוד אספיון" אומר פיליפ באושר
    אספיון-100%
    פיבאס-95%
    פיבאס תשתמש בבלימה לתוך המים כדי שיעופו על אספיון מים ואז תשתמש עיליו בהשפרצה"

9. משתמש מנוסה
    פטריק-
    סווינב רץ בכל הכוח אל רטטה, תוך כדי הוא מרים חתיכות אדמה וזורק אותם על רטטה, ורטטה המהירה מצליחה להיתחמק. אחר סווינב מכין את גופו, הוא רץ בכל כוחו אל רטטה, רטטה מכין את רגליה ורצה לעבר סווינב. השניים נהיים ממש קרובים זה לזה, קצת לפני שהם מתנגשים רטטה מזנקת, סווינב מרים את עצמו קצת יותר, ודוחף אותה בחבטה מלמעטה, רטטה מעולפת.

עומר-
    "קרן קרח על ארבוק, ואז תמחץ אותו באגרוף שאיבה. אתה לפרס, תשתדל להיתחמק ואז אקדח מים" אומרת כריסטינה. ארבוק מזנק כאשר זנבו מחודד בעוקץ רעל, הוא אבומסנוו מקפיא אותו בקרן קרח, ואז מנחית עליו את אגרופו הממוקד. בהיתפצצויות לפרס מצליחה להיתחמק מהתקפתו של האנטר, לפני שהאנטר מכין את אגרופו לפרס מספיק לטעון קרן קרח, הוא שולח אותה והאנטר נהיה קפוא בתוך גוש קרח

ניב-
    "תישאר באוויר כדי שלא תיכנס למלכודת" אומר דרייק "ואז זעם דרקון". דרגונייט נשאר באוויר, הוא לא נותן לעצמו ליפול בפח. אחרי כמה זמן שדרגונייר מחכה הוא שולח זע דרקון, כרגיל זעם הדרקון שלו יוצא בצורת גל, גל זעם הדרקון שוב פוגע בדרגונייר-היא מעולפת. "דרגונייר לא יכולה להילחם עוד, דרגונייט הוא המנצח" אומר השופט

ארתור-
    פיבאס ממשיך להשפריץ מים על אספיון, אבל המים רק עושים אותו יפה יותר
    אספיון-100%
    פיבאס-90%

מיכה-
    אתה יוצא לך מהבית, מחוץ לבית אתה רואה את שאקל מחכה לך

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 4 2009, 04:07 PM
    ניב-
    "תישאר באוויר כדי שלא תיכנס למלכודת" אומר דרייק "ואז זעם דרקון". דרגונייט נשאר באוויר, הוא לא נותן לעצמו ליפול בפח. אחרי כמה זמן שדרגונייר מחכה הוא שולח זע דרקון, כרגיל זעם הדרקון שלו יוצא בצורת גל, גל זעם הדרקון שוב פוגע בדרגונייר-היא מעולפת. "דרגונייר לא יכולה להילחם עוד, דרגונייט הוא המנצח" אומר השופט
    "תחזרי דרגונייר עבודה מצוינת. טוב אזומריל צא מערבולת בועות (אתה כבר מכיר תטריק)&#33;"

11. משתמש מנוסה

מיכה-
    אתה יוצא לך מהבית, מחוץ לבית אתה רואה את שאקל מחכה לך
    "הא&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; למה?&#33;?&#33;?&#33;?&#33;?&#33;"
    ואברך
    אני הוא גיל,

12. משתמש מנוסה
    פטריק-
    סווינב רץ בכל הכוח אל רטטה, תוך כדי הוא מרים חתיכות אדמה וזורק אותם על רטטה, ורטטה המהירה מצליחה להיתחמק. אחר סווינב מכין את גופו, הוא רץ בכל כוחו אל רטטה, רטטה מכין את רגליה ורצה לעבר סווינב. השניים נהיים ממש קרובים זה לזה, קצת לפני שהם מתנגשים רטטה מזנקת, סווינב מרים את עצמו קצת יותר, ודוחף אותה בחבטה מלמעטה, רטטה מעולפת.
    "מעולה&#33;" אני קורא בשמחה ורץ לחבק את רטטה.
    "עכשיו נלך לחפש עוד אימון לפני שנתרפא, אוקי?" אני שואל אותו, ומתחיל ללכת כבר - לא מחכה לתשובה S:
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

13. משתמש מנוסה
    פטריק-
    אתה וסווינב חוזרים אל פלאט, אתה מגיש לה את סווינב בתוך הפוכדור ומחכה. כעבור כמה דקות האחות ג&#39;וי יוצאת ואומרת:"עוד משהו?"

מיכה-
    אתה מתחיל לרוץ, שאקל נושך את מכנסיך, את רץ והוא קורע אותם בצד, אתה מנסה להמשיך לרוץ ואז אתה רואה אותו בורח-כאשר חגורת הפוכדורים יחד עם הפוכדורים נמצאת אצלו

ניב-
    "עלה לאוויר דרגונייט, ואז תנחת באס השמיים" אומר דרייק. אזומריל הולך לאמצע המגרש, הוא יוצא סילון אקווה ומסובב אותו בחבטת גוף, כמו בפעם הקודמת נוצרת מעטפת טורנדו מים, בעזרת קרן הבועות נורות בועות לכל מקום. דרגונייט עולה לאוויר, הוא נוחת באס השמיים, תוך כדי שהוא נוחת הוא מחדד את גוטפו ומשתדל לעמוד בבועות, לבסוף הוא מגיע ומתרסק על אזומריל, אזומריל ממש בתוך בור שנוצר מההיתרסקות של דרגונייט

קרדיט לניר
    ---------------------

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 4 2009, 08:28 PM
    ניב-
    "עלה לאוויר דרגונייט, ואז תנחת באס השמיים" אומר דרייק. אזומריל הולך לאמצע המגרש, הוא יוצא סילון אקווה ומסובב אותו בחבטת גוף, כמו בפעם הקודמת נוצרת מעטפת טורנדו מים, בעזרת קרן הבועות נורות בועות לכל מקום. דרגונייט עולה לאוויר, הוא נוחת באס השמיים, תוך כדי שהוא נוחת הוא מחדד את גוטפו ומשתדל לעמוד בבועות, לבסוף הוא מגיע ומתרסק על אזומריל, אזומריל ממש בתוך בור שנוצר מההיתרסקות של דרגונייט
    "מהר מעגל אקווה"

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 4 2009, 08:28 PM

מיכה-
    אתה מתחיל לרוץ, שאקל נושך את מכנסיך, את רץ והוא קורע אותם בצד, אתה מנסה להמשיך לרוץ ואז אתה רואה אותו בורח-כאשר חגורת הפוכדורים יחד עם הפוכדורים נמצאת אצלו
    ארוץ לתפוס את השאקל
    אני הוא גיל,

עמוד 271 מתוך 298 ראשוןראשון ... 171221261269270271272273281 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •