Pokemon GO
עמוד 273 מתוך 298 ראשוןראשון ... 173223263271272273274275283 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,081 עד 4,095 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    ניב-
    "אני ממש ממהר, אז אוכל ללמד רק את אחד הפוקימונים שלך מתקפה" אומר דרייק "אז איזה?"
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 5 2009, 11:42 PM
    ניב-
    "אני ממש ממהר, אז אוכל ללמד רק את אחד הפוקימונים שלך מתקפה" אומר דרייק "אז איזה?"
    "מממ, דרגונייר"

3. משתמש מנוסה
    ניב-
    "ואיזו מתקפה תרצה ללמד אותה בדיוק?" שואל דרייק

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 5 2009, 11:47 PM
    ניב-
    "ואיזו מתקפה תרצה ללמד אותה בדיוק?" שואל דרייק
    "זנב אקווה"

5. משתמש מנוסה
    ניב-
    "אני בתור מאמן התחלתי בצורה מאוד שונה-קודם מצאתי שישה פוקימונים, אחר כך חיזקתי אותם, לבסוף עברתי במכונים וביקשתי ממנהיגי המכון שילמדו אותי טכניקות. כשעברתי אצל מנהיגת המכון מיסטי לא מצאתי שום מתקפה שאצטרך, אבל המרשתומפ שלה יודע-לך אליה ובקש ממנה" אומר דרייק

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 5 2009, 10:20 PM
    ארתור-
    פיבאס שוב משפריץ מים, אחר כך הוא מזנק לאוויר, לפני שהוא מספיק להגיע למים פיליפ אומר:"על חושי אספיון", ואספיון משאיר את פיבאס באוויר. אחרי שאספיון תופס את פיבאס הוא משליך אותו בחוזקה למים והורס את המהלך
    פיבאס-85%
    אספיון-100%
    "פיבאס תנסה שלחות מסביב לאיפה שאספיון עומד עליו במהירות כדי ליצור שם מערבולת ואז תשתמש בהשפרצה"

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 6 2009, 12:39 AM
    ניב-
    "אני בתור מאמן התחלתי בצורה מאוד שונה-קודם מצאתי שישה פוקימונים, אחר כך חיזקתי אותם, לבסוף עברתי במכונים וביקשתי ממנהיגי המכון שילמדו אותי טכניקות. כשעברתי אצל מנהיגת המכון מיסטי לא מצאתי שום מתקפה שאצטרך, אבל המרשתומפ שלה יודע-לך אליה ובקש ממנה" אומר דרייק
    "טוב תודה"
    הולך למרכז שיטפלו לי בפוקימונים וחושב לעצמי 'עכשיו איך אני יוצא מפה?'

8. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by Invader Zim@Jul 20 2009, 03:16 PM
    לון-
    קרוקונוו תוקף את הפנינה בניב קרח והיא מפזרת אור מסביב-השופט מתלהב.
    קרוקונוו-70%
    דרגונייר-65%
    "מילכו..." רוצה לומר אנבל אבל הפעמון מצלצל והקרב הזה נגמר. "לקרוקונוו יש יותר נקודות-הוא המנצח" אומר השופט, "צא סנורלאקס" אומרת אנבל ומוציאה סנורלאקס-
    "וואו זה סנורלאקס!" אני אומר "טוב, אני יכול לשחק באותו משחק! סנורלאקס, צא! קרוקנוו חזור!" אני אומר ומחזיר את קרוקנוו לפוקדור וזורק את הפוקדור של סנורלאקס

9. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Aug 4 2009, 04:07 PM

עומר-
    "קרן קרח על ארבוק, ואז תמחץ אותו באגרוף שאיבה. אתה לפרס, תשתדל להיתחמק ואז אקדח מים" אומרת כריסטינה. ארבוק מזנק כאשר זנבו מחודד בעוקץ רעל, הוא אבומסנוו מקפיא אותו בקרן קרח, ואז מנחית עליו את אגרופו הממוקד. בהיתפצצויות לפרס מצליחה להיתחמק מהתקפתו של האנטר, לפני שהאנטר מכין את אגרופו לפרס מספיק לטעון קרן קרח, הוא שולח אותה והאנטר נהיה קפוא בתוך גוש קרח
    "ארבוק תשתמש בחומצה ואז בנשיכה על אבומסנוו! האנטר תנסה להשתמש בצוות כפול בשביל לברוח מהקרח~"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    לון-
    אסור לך, בקרבות מתקני קרב אסור להחליף פוקימונים

ניב-
    אתה הולך למרכז הפוקימונים, המקום יותר גדול מזירת הליגה של איי תפוז. אתה נותן לאחות ג'וי את פוקימוניך, "שלום לך" נשמע קול מוכר, מאחוריך אתה רואה את פלטינה

ארתור-
    לא הבנתי למה התכוונת ב"שלחות"

עומר-
    "בדיוק שהאנטר וארבוק יהיו מולך באותו הקו אז אקדח מים" אומרת כריסטינה. לפרס מכוונת זווית יריה, לבינתיים האנטר מנסה להיתחמק בצוות כפול אבל הוא לא מצליח. לפרס מוצאת זווית, היא יורת אקדח דוחף את האנטר לאחור. באותו הזמן ארבוק ממלא את פיו בחומצה, אך אז האנטר מגיע ומפיל אותו

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 6 2009, 01:39 PM
    ניב-
    אתה הולך למרכז הפוקימונים, המקום יותר גדול מזירת הליגה של איי תפוז. אתה נותן לאחות ג'וי את פוקימוניך, "שלום לך" נשמע קול מוכר, מאחוריך אתה רואה את פלטינה
    "פלטינה??? מה את עושה כאן?"

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Norg Man@Aug 6 2009, 02:40 PM
    "פלטינה??? מה את עושה כאן?"
    ניב-
    "שמעתי שיש לך קרב ליגה, אז ניסיתי להגיע אליך הכי מהר שאפשר, אבל לא הספקתי להגיע בזמן-כאשר הגעתי הזירה הייתה ריקה" אומרת פלטינה "ומתי הספקת לאסוף את ארבעת תגי תפוז בזמן שאתה אוסף שבע סמלי קרב? ואם כבר מדברים עליהם, כמה סמלי קרב יש לך?"

קרדיט לניר
    ---------------------

13. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Aug 6 2009, 01:39 PM

עומר-
    "בדיוק שהאנטר וארבוק יהיו מולך באותו הקו אז אקדח מים" אומרת כריסטינה. לפרס מכוונת זווית יריה, לבינתיים האנטר מנסה להיתחמק בצוות כפול אבל הוא לא מצליח. לפרס מוצאת זווית, היא יורת אקדח דוחף את האנטר לאחור. באותו הזמן ארבוק ממלא את פיו בחומצה, אך אז האנטר מגיע ומפיל אותו
    "האנטר תתמקד רק בלפרס ותשלח אגרוף שאיבה בשיא הכוח ואז בילבול" אני אומר להאנטר " ארבוק תתאושש תשלח חומצה על אובמנסוו ואז עוקץ רעל!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 6 2009, 01:42 PM
    ניב-
    "שמעתי שיש לך קרב ליגה, אז ניסיתי להגיע אליך הכי מהר שאפשר, אבל לא הספקתי להגיע בזמן-כאשר הגעתי הזירה הייתה ריקה" אומרת פלטינה "ומתי הספקת לאסוף את ארבעת תגי תפוז בזמן שאתה אוסף שבע סמלי קרב? ואם כבר מדברים עליהם, כמה סמלי קרב יש לך?"
    "יש לי שני סמלי קרב עד עכשיוף ולא הספקתי לאסוף אפילו תג תפוז אחד. אנבל ביקשה ממני להעביר הנה את כדור הGS, ארועים קרו והגעתי הנה על לוגיה, עכשיו אנשים חושבים שאני גילגול של איזה לוחם אגדי שלהם, אבל מה שחשוב זה זה שדרייק הסכים שאלחם בו."

15. משתמש מנוסה
    ניב-
    "אתה מתקדם-למרות שציפיתי ממך כבר לארבעה. בכל זאת, מי אמור לקחת אותך?" שואלת פלטינה

עומר-
    "תקפיא את ארבוק בקרן קרח, ואתה לפרס גלישה" אומרת כריסטינה. אבומסנוו טוען קרן קרח, ולפני שארבוק ממלא את פיו בחומצה אבומסנוו שולח אותו וארבוק קופא. באותו הזמן האנטר יוצא באגרוף שאיבה, לפרס מצליחה להיתחמק בכך שיוצרת גל עצום, היא מתקדמת והגל עומד לנחות על ארבוק והאנטר אבל אז כריסטינה אומרת:"קרן קרח אל הגל" ואז הגל קופא מקרן הקרח שלו, "כעת נפץ אותו באגרוף ממוקד" ממשיכה כריסטינה, גושי קרח עצומים נופלים על ארבוק והאנטר-ארבוק מתחיל להיסתחרר

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 273 מתוך 298 ראשוןראשון ... 173223263271272273274275283 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •