"בלימה!" אני קורה אל סווינב ולאחר שסווינב פועל אני שולח פוכדור אל ספירו.Originally posted by Invader Zim@Aug 6 2009, 11:39 PM
פטריק-
סווינב זורק גוש בוץ נוסף, ספירוו אינו יכול לראות כעת
"בלימה!" אני קורה אל סווינב ולאחר שסווינב פועל אני שולח פוכדור אל ספירו.Originally posted by Invader Zim@Aug 6 2009, 11:39 PM
פטריק-
סווינב זורק גוש בוץ נוסף, ספירוו אינו יכול לראות כעת
<div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
<span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper!</span>
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
שי תחזור לפורום! חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) >:
</div></span>
אני נוסע לכינרת, אחזור מחר בערב
פטריק-
סווינב דוחף את ספירוו פעם נוספת, ספירוו מתאושש ומצליח להסיר את הבוץ, הדבר הראשון שהוא רואה זה את הפוכדור שמכניס אותו לתוכו מתחיל להיתנדנד... אושר! ברכותיי, תפסת ספירוו
-----------------------------------------
תקשיב, אני אעדכן את הספירוו אבל בלי תמונה-כי אני לא במחשב שלי ואני מעדיף לעלות ספרייטים משמה ולא מהאינטרנט. בסדר?
עומר
"קדימה סוואמפרט, רעידת אדמה. ואתה הונדום השתמש בלהביור על סטיליקס" אומר טאקר. סוורמפרט שולח אגרופים חזקים אל האדמה, האגרופים יוצרים רעידת אדמה חזקה שמפילה את סטיליקס כאשר מנסה לזרוק אבנים ומחסלת להאנטר את הכפילים. האנטר יוצר אנרגיה קוסמית אשר מצליחה להרדים את סוואמפרט. סטיליקס יוצא עם ניב קרח, הונדום ממלא את פיו באש ואז מוציא אותה אל סטיליקס, סטיליקס לא מצליח לעמוד בהתקפה ונכווה מהלהביור
ארתור-
במהרה תה יוצא מהחדר, אתה מחפש את המלצר, אתה מחפש אותו בכל קומה, כל חדר-אבל לא מוצא אותו. לפתע מופיע האיש בחליפה השחורה ושואל:"מדוע אינך בחדר אדוני?"
מיכה-
נידורינה לוחצת עוד ועוד על השיריון של שאקל בבעיטה כפולה, היא ממשיכה עד שלפתע השיריון נסדק ובהמשך גם נשבר-אתה רואה את הפוכדורים בתוך
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"סטיליקס תתאושש ואז צא בניב קרח על סוואמפרט ואז זריקת אבנים על האנדאוום! האנטר תישתמש באגרוף שאיבה על האנדאוום ואז תשלח קללה על סוואמפרט!" אני קורא.Originally posted by Invader Zim@Aug 7 2009, 03:19 PM
עומר
"קדימה סוואמפרט, רעידת אדמה. ואתה הונדום השתמש בלהביור על סטיליקס" אומר טאקר. סוורמפרט שולח אגרופים חזקים אל האדמה, האגרופים יוצרים רעידת אדמה חזקה שמפילה את סטיליקס כאשר מנסה לזרוק אבנים ומחסלת להאנטר את הכפילים. האנטר יוצר אנרגיה קוסמית אשר מצליחה להרדים את סוואמפרט. סטיליקס יוצא עם ניב קרח, הונדום ממלא את פיו באש ואז מוציא אותה אל סטיליקס, סטיליקס לא מצליח לעמוד בהתקפה ונכווה מהלהביור
נו ברובמל בוס O:Originally posted by Invader Zim@Aug 7 2009, 03:19 PM
אני נוסע לכינרת, אחזור מחר בערב
פטריק-
סווינב דוחף את ספירוו פעם נוספת, ספירוו מתאושש ומצליח להסיר את הבוץ, הדבר הראשון שהוא רואה זה את הפוכדור שמכניס אותו לתוכו מתחיל להיתנדנד... אושר! ברכותיי, תפסת ספירוו
-----------------------------------------
תקשיב, אני אעדכן את הספירוו אבל בלי תמונה-כי אני לא במחשב שלי ואני מעדיף לעלות ספרייטים משמה ולא מהאינטרנט. בסדר?
תבלה D:<
---
"מעולה !!!" אני צורח ורץ לחבק את סווינב.
אני מחייך אליו זורק את הפוכדור של ספירו באוויר, כספירו יוצא אני מחייך אליו מריכב אותו על כתפי ומברך אותו להצטרפותו לצוות.
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
</div></span>
"המלצר הביא ל כדור שינה בתוך המים ואז הוא לקח את הפוקדור וברח" אני אומר לו מהר וממשיך לחפש את המלצר הזהOriginally posted by Invader Zim@Aug 7 2009, 03:19 PM
ארתור-
במהרה תה יוצא מהחדר, אתה מחפש את המלצר, אתה מחפש אותו בכל קומה, כל חדר-אבל לא מוצא אותו. לפתע מופיע האיש בחליפה השחורה ושואל:"מדוע אינך בחדר אדוני?"
מוהאאהאהאהאהאXDOriginally posted by Invader Zim@Aug 7 2009, 03:19 PM
מיכה-
נידורינה לוחצת עוד ועוד על השיריון של שאקל בבעיטה כפולה, היא ממשיכה עד שלפתע השיריון נסדק ובהמשך גם נשבר-אתה רואה את הפוכדורים בתוך
-------------
אשלוף אותם ואלך
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
פטריק-
אחרי שאתה מוציא את ספירוו אתה רואה אותו קצת מצוברח על הפסדו, אבל בסדר עם זה, ספירוו עולה על כתפך ומצביע אל האופק. אתם ממשיכים בדרך, כבר מחשיך ובשמיים אתה רואה שיירת הוטהוט-
ארתור-
"לא אכפת לי איך זה קרה, אם אתה לא תמצא את הכדור את תישא בתוצאות" אומר האיש
מיכה-
אתה חוזר לעיר סרולין, אתה משחרר את פוקימוניך ונותן להם לנוח. אחרי שפוקימוניך קמים אתה ממשיך להסתובב בעיר ורואה שנמצא בעיר מתקן קרב נוסף-אזור הקרב
עומר-
"להביור על סטיליקס הונדום, אקדח מים על סטיליקס סואמפרט" אומר טאקר. סטיליקס זוחל במהירות לעבר סוואמפרט, באותו הזמן הוא טוען את ניבו בקרח, כאאשר הוא מגיע לסואמפרט הוא יוצא בזינוק אך הונדום שולח להביור ומפיל אותו. האנטר תוקף באגרוף שאיבה, האגרוף פוגע בהונדום והונדום עדיין מחזיק מעמד, אחר כך סטיליקס זורק אבנים על הונדום, ההתקפה נעצרת על ידי סוואמפרט שתוקף באקדח מים. סוואמפרט ממשיך באקדח המים ולא מפסיק, ולפתע האנטר מקלל אותו והקללה תוקפת לרגע ועוצרת-סוואמפרט מפסיק עם אקדח המים
קרדיט לניר
---------------------
"עבודה טובה שניכם עכשיו האנטר בילבול ואז אגרוף שאיבה על סוואנפרט! סטיליקס תכרוך את עצמך סביב האנטר ואז זנב ברזל!" אני אומר להם.Originally posted by Invader Zim@Aug 8 2009, 07:35 PM
עומר-
"להביור על סטיליקס הונדום, אקדח מים על סטיליקס סואמפרט" אומר טאקר. סטיליקס זוחל במהירות לעבר סוואמפרט, באותו הזמן הוא טוען את ניבו בקרח, כאאשר הוא מגיע לסואמפרט הוא יוצא בזינוק אך הונדום שולח להביור ומפיל אותו. האנטר תוקף באגרוף שאיבה, האגרוף פוגע בהונדום והונדום עדיין מחזיק מעמד, אחר כך סטיליקס זורק אבנים על הונדום, ההתקפה נעצרת על ידי סוואמפרט שתוקף באקדח מים. סוואמפרט ממשיך באקדח המים ולא מפסיק, ולפתע האנטר מקלל אותו והקללה תוקפת לרגע ועוצרת-סוואמפרט מפסיק עם אקדח המים
"טוב אחי" אני אומר לו ומתחיל לרוץ למאחורה בשבילל למצוא את המשרתOriginally posted by Invader Zim@Aug 8 2009, 07:35 PM
ארתור-
"לא אכפת לי איך זה קרה, אם אתה לא תמצא את הכדור את תישא בתוצאות" אומר האיש
ארתור-
אתה סורק את האזור, מחפש במטבח מאחורי הפינה ואפילו שואל אנשים-אבל כלום, האיש לא נמצא בשום מקום ואף אחד לא יודע עליו. לפתע החשמל מתכבה, מישהו כיבה את החשמל בספינה!
עומר-
"כדור צל על האנטר הונדום, תחמוק האנטר סוואמפרט ואז אקדח מים" אומר טאקר. האנטר שולח בילבול אל סוואמפרט, סוואמפרו מתנהג מוזר ומשחק עם הידיים שלו. האנטר שולח אגרוף שאיבה על סוואמפרט, לפתע מופיע כדור צל ומעיף אותו-זהו כדור הצל של הונדום. סטיליקס מתכרך סביב האנטר, מכיוון שסוואמפרט לא עושה דבר הצוות של טאקר לא תוקף, סטיליקס מקשיח את זנבו כברזל ומפיל את הונדום מהפנים לאדמה
קרדיט לניר
---------------------
"האנטר עכשיו אגרוף שאיבה בכל הכוח על האנדאוום! סטיליקס ניב קרח על סוואמפרט ואז זנב ברזל!" אני אומר.Originally posted by Invader Zim@Aug 8 2009, 08:57 PM
עומר-
"כדור צל על האנטר הונדום, תחמוק האנטר סוואמפרט ואז אקדח מים" אומר טאקר. האנטר שולח בילבול אל סוואמפרט, סוואמפרו מתנהג מוזר ומשחק עם הידיים שלו. האנטר שולח אגרוף שאיבה על סוואמפרט, לפתע מופיע כדור צל ומעיף אותו-זהו כדור הצל של הונדום. סטיליקס מתכרך סביב האנטר, מכיוון שסוואמפרט לא עושה דבר הצוות של טאקר לא תוקף, סטיליקס מקשיח את זנבו כברזל ומפיל את הונדום מהפנים לאדמה
אני מתחיל סתם לרוץ לחפש משהו שישפוך אור נוסף על הפרשה(תמיד רציתי להגיד את זה)Originally posted by Invader Zim@Aug 8 2009, 08:57 PM
ארתור-
אתה סורק את האזור, מחפש במטבח מאחורי הפינה ואפילו שואל אנשים-אבל כלום, האיש לא נמצא בשום מקום ואף אחד לא יודע עליו. לפתע החשמל מתכבה, מישהו כיבה את החשמל בספינה!
"מוכן לקרב ראשון ספירוו?" אני שואל את ספירוו ונותן לו לעוף לעבר הזירה מהדומה.Originally posted by Invader Zim@Aug 8 2009, 07:35 PM
פטריק-
אחרי שאתה מוציא את ספירוו אתה רואה אותו קצת מצוברח על הפסדו, אבל בסדר עם זה, ספירוו עולה על כתפך ומצביע אל האופק. אתם ממשיכים בדרך, כבר מחשיך ובשמיים אתה רואה שיירת הוטהוט-![]()
אני מביט בהוטהוט ומחייך אליו חיוך ממזרי.
"תתכיל אתה" אני ואמר לו, מביט במה הוא יתקוף.
-- תן מסן O:
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
</div></span>
ארתור-
אחרי כמה דקות ללא חשמל לפתע נדלק האור, "הוא בורח" אתה שומע קול ואז יוצא איש בגלימה מהמרתף-הוא מחזיק בידו את פוכדור הזהב
פטריק-
אלו מלא הוטהוטים
----------------------
אחד ההוטהוטים מסתכל עליך, הוא מנדנד את ראשו בתהייה וממשיך לעוף בלי להתייחס
עומר-
"תתחמק הונדום, ואתה סוואמפרט תנסה להתאושש ואז משאבת הידרו" אומר טאקר. הונדום אינו מספיק להתאושש מההתקפה, אט אט הוא קם ולפתע האנטר מפיל אותו שובבאגרוף שאיבה. באותו הזמן סטיליקס יוצא אל סוואמפרט כאשר ניבו מחוזק בהקפאה, כאשר הוא במרחק נגיעה מסוואמפרט, סוואמפרט מתאושש ותופס את זנבו של סטיליקס, סטיליקס תוקף את ידו ותוקע את זנבו ואת ידו של סוואמפרט בקרח. בעזרת הקשחת הזנב לזאת של ברזל ומנפץ את הקרח, באותו הזמן סוואמפרט מוציא מפיו מים בלחץ גבוה כל כך שהם מעיפים את סטיליקס לאחור ומצמידים בחוזקה אותו לקיר
קרדיט לניר
---------------------
"האנטר תשתמש בבילבול בשביל להפנות את המתקפה על האנדאום ואז תשלח היפנוזה על סוואמפרט! סטיליקס תתאושש ואז זנב ברזל על סוואמפרט ואז זריקת אבנים על האנדאוום!" אני קורא בקול.Originally posted by Invader Zim@Aug 9 2009, 09:15 AM
עומר-
"תתחמק הונדום, ואתה סוואמפרט תנסה להתאושש ואז משאבת הידרו" אומר טאקר. הונדום אינו מספיק להתאושש מההתקפה, אט אט הוא קם ולפתע האנטר מפיל אותו שובבאגרוף שאיבה. באותו הזמן סטיליקס יוצא אל סוואמפרט כאשר ניבו מחוזק בהקפאה, כאשר הוא במרחק נגיעה מסוואמפרט, סוואמפרט מתאושש ותופס את זנבו של סטיליקס, סטיליקס תוקף את ידו ותוקע את זנבו ואת ידו של סוואמפרט בקרח. בעזרת הקשחת הזנב לזאת של ברזל ומנפץ את הקרח, באותו הזמן סוואמפרט מוציא מפיו מים בלחץ גבוה כל כך שהם מעיפים את סטיליקס לאחור ומצמידים בחוזקה אותו לקיר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)