Pokemon GO
עמוד 279 מתוך 298 ראשוןראשון ... 179229269277278279280281289 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,171 עד 4,185 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    ארתור-
    היה גיבוי, הגב מחדש והפעם אני לא מוותר

מיכה-
    תוכל טיפה יותר להשקיע בטכניקה?
    -------------------------------------
    גלייסכור לא מניח להרייאמה לקום, הוא מחזק את ניבו בהפקאה ואז בעזרת ניב קרח נושך אותו. "אגרוף ממוקד" אומרת גרטה, הרייאמה מניף את אגרוף שבו אנרגיה ממוקד, אך לפתע גלייסכור מתחמק במהירות-גליסכור למג מהירות

עומר-
    "תהדוף אותו בלהביור, ואתה סוואמפרט אקדח מים" אומר טאקר. סטיליקס מקשה את זנבו לעובי ברזל, עד שהוא עושה זאת הונדום טוען להבה, אך לפתע הוא מורם באוויר על ידי על חושי-אתם מסתכלים לצד השני של הזירה ורואים גנגר- מרים ת סוואמםרט והונדום באוויר בעזרת על חושי-האנטר התפתח. סטיליקס מנצל את ההזדמנות, זנבו כבר מוקשה והוא חובטא בעזרתו בהנודום, הונדום נשאר עדיין באוויר, וסטיליקס זורק על סוואמפרט והונדום אבנים, אחר כך גנגר מפיל אותם.

פטריק-
    ספירוו צולל אל פוריגון 2 ומתחמק, כאשר הוא קרוב אל פוריגון2 הוא צווח באוזנו, מבהיל אותו ואז מפיל אותו בניקור זריז. "הספירוו שלך לא רע" אומר הבחור "צוות כפול, מכת ברק"
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Aug 11 2009, 01:10 AM

עומר-
    "תהדוף אותו בלהביור, ואתה סוואמפרט אקדח מים" אומר טאקר. סטיליקס מקשה את זנבו לעובי ברזל, עד שהוא עושה זאת הונדום טוען להבה, אך לפתע הוא מורם באוויר על ידי על חושי-אתם מסתכלים לצד השני של הזירה ורואים גנגר- מרים ת סוואמםרט והונדום באוויר בעזרת על חושי-האנטר התפתח. סטיליקס מנצל את ההזדמנות, זנבו כבר מוקשה והוא חובטא בעזרתו בהנודום, הונדום נשאר עדיין באוויר, וסטיליקס זורק על סוואמפרט והונדום אבנים, אחר כך גנגר מפיל אותם.
    "וואו גנגר!" אני אומר בהיתלהבות. "גנגר על חושי על סוואמפרט! סטיליקס זריקת אבנים ואז ניב קרח על האנדאוום!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    "מיוטות עשה חילוף מקומות עם אגרון ותעיף אותו באגרוף ממוקד ואז תעשה חילוף מקומות עם פיג'יוטו ופיג'יוטו עוף אליי "

4. משתמש מנוסה

מיכה-
    תוכל טיפה יותר להשקיע בטכניקה?
    -------------------------------------
    גלייסכור לא מניח להרייאמה לקום, הוא מחזק את ניבו בהפקאה ואז בעזרת ניב קרח נושך אותו. "אגרוף ממוקד" אומרת גרטה, הרייאמה מניף את אגרוף שבו אנרגיה ממוקד, אך לפתע גלייסכור מתחמק במהירות-גליסכור למג מהירות
    "מהירות וניב חשמל"
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

5. משתמש מנוסה
    ארתור-
    נא לצוטט
    ----------
    מיוטו מחליף מקום עם אגרון, לפתע אגרון מגיע אליך ומיוטו אל פידג'וטו. "טפרי ברזל אל הילד" אומר הגנב, אגרון מכין את טפריו, הוא מחדד אותם עד שהם מתקשים לעובי ברזל ואז מניף אותו אליך, שניה לפני שהטפרים חותכים את פניך מיוטו מגיע ומעיף את אגרון מהספינה בעזרת אגרוף ממוקד. אחר כך מיוטו מחליף מקום עם פידג'וטו ופידג'וטו מגיש לך את הפוכדור. הגנב רץ אליך ואומר:"תגיש לי את הפוכדור חתיכת אידיוט", אך לפתע מופיע האיש בחליפה, הוא תופס אותו ואומר:"אנחנו הולכים לתא המעצר, שמור על הפוכדור" והולך.

עומר-
    גנגר מרים את סוואמפרט באוויר, סוואמפרט מנסה להתנגד אך לשב. "תנסה להתנגד סוואמפרט, תתחמק בצוות כפול הונדום ואז אגרוף ממוקד" אומר טאקר. הונדום יוצר המון כפילים שמסובבים את כל הזירה, סטיליקס זורק אבנים לעברם אך רק חלק נפגעים. באותו הזמן גנגר מחזיק את סוואמפרט באוויר, סוואמפרט עדיין מנסה להתנגד אך אינו מצליח, בסופו של דבר גנגר זורק אותו בכוח. סטיליקס זוחל במהרה אל הונדום בניב קרח, "רעידת אדמה סוואמפרט" אומר טאקר, סוואמפרט דופק באדמה בחוזקה ויוצר רעידת אדמה חזקה-סטיליקס המותש מתעלף, ועם זאת גם הונדום מתעלף לו.

מיכה-
    "תמשיך באגרוף ממוקד" אומרת גרטה. הרייאמה תוקף באגרופים ממוקדים כה רבים, גלייסכור ממשיך להתחמק עד שהרייאמה מתעייף ומפסיק. גלייסכור מנצל הזדמנות זו ונושך שנית את הרייאמה, רק שהפעם ניבו מחושמל. לאחר שגלייסכור תוקף הוא חוזר אחורה ונסוג

קרדיט לניר
    ---------------------

6. the bitch is back
    Originally posted by Invader Zim@Aug 11 2009, 01:59 AM

עומר-
    גנגר מרים את סוואמפרט באוויר, סוואמפרט מנסה להתנגד אך לשב. "תנסה להתנגד סוואמפרט, תתחמק בצוות כפול הונדום ואז אגרוף ממוקד" אומר טאקר. הונדום יוצר המון כפילים שמסובבים את כל הזירה, סטיליקס זורק אבנים לעברם אך רק חלק נפגעים. באותו הזמן גנגר מחזיק את סוואמפרט באוויר, סוואמפרט עדיין מנסה להתנגד אך אינו מצליח, בסופו של דבר גנגר זורק אותו בכוח. סטיליקס זוחל במהרה אל הונדום בניב קרח, "רעידת אדמה סוואמפרט" אומר טאקר, סוואמפרט דופק באדמה בחוזקה ויוצר רעידת אדמה חזקה-סטיליקס המותש מתעלף, ועם זאת גם הונדום מתעלף לו.
    "סטיליקס חזור" אני אומר ומחזיר אותו. "גנגר היפנוזה ואז תנסה לאגור ביד שלך צללים ואז תשחרר אותם באגרוף!" אני אומר לו
    אני רוצה ללמד אותו אגרוף צללים~
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    ארתור-
    נא לצוטט
    ----------
    מיוטו מחליף מקום עם אגרון, לפתע אגרון מגיע אליך ומיוטו אל פידג'וטו. "טפרי ברזל אל הילד" אומר הגנב, אגרון מכין את טפריו, הוא מחדד אותם עד שהם מתקשים לעובי ברזל ואז מניף אותו אליך, שניה לפני שהטפרים חותכים את פניך מיוטו מגיע ומעיף את אגרון מהספינה בעזרת אגרוף ממוקד. אחר כך מיוטו מחליף מקום עם פידג'וטו ופידג'וטו מגיש לך את הפוכדור. הגנב רץ אליך ואומר:"תגיש לי את הפוכדור חתיכת אידיוט", אך לפתע מופיע האיש בחליפה, הוא תופס אותו ואומר:"אנחנו הולכים לתא המעצר, שמור על הפוכדור" והולך.
    אני מחפש מקום להישען עליו או משהו לשבת ומנסה לשחק עם הידיים כדי להעביר את הזמן

8. משתמש מנוסה
    פטריק-
    ספירוו צולל אל פוריגון 2 ומתחמק, כאשר הוא קרוב אל פוריגון2 הוא צווח באוזנו, מבהיל אותו ואז מפיל אותו בניקור זריז. "הספירוו שלך לא רע" אומר הבחור "צוות כפול, מכת ברק"
    לפוריון יש אוזניים?!
    ---
    "עוף מעלה ותתחמק מהברק!" אני קורה אל ספירוו.
    "טנקס, אולי הוא חזק בגלל שהוא זוהר" אני אומר לנער ומורה לספירוו להתשמש ממעלה בצווחה.
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

9. משתמש מנוסה

מיכה-
    "תמשיך באגרוף ממוקד" אומרת גרטה. הרייאמה תוקף באגרופים ממוקדים כה רבים, גלייסכור ממשיך להתחמק עד שהרייאמה מתעייף ומפסיק. גלייסכור מנצל הזדמנות זו ונושך שנית את הרייאמה, רק שהפעם ניבו מחושמל. לאחר שגלייסכור תוקף הוא חוזר אחורה ונסוג
    "עכשיו ניב אש והקשה עילית"
    אני הוא גיל,

10. משתמש מנוסה
    ארתור-
    לא אתה לא
    -------------
    אתה חוזר לחדר לשמור שוב על הפוכדור. כבר מגיע הערב ולא קורה כלום, אתה משועמם ומותש. לפתע נכנס האיש בחליפה, "אתה נראה לי מותש, אולי אני אחליף אותך?" הוא אומר

עומר-
    הוא אמור ללמוד בקרוב, זה מיותר
    ----------------------------------
    גנגר מהפנט את סוואמפרט, אט אט הוא נרדם. בזמן שסוואמפרט ישן טאקר צועק:"קום סוואמפרט" אך לשב-סוואמפרט לא קם. גנגר מקשיב להוראותיך, הוא מנסה למקד צללים בידו, הוא מנסה ומנסה אבל לא קורה דבר. עד שגנגר מפסיק לנסות סוואמפרט מספיק לקום

פטריק-
    למגנטון יש אוזניים?
    ----------------------
    ספירוו עולה לאוויר בניסיון להתחמק ממכת הברק, אך יש כל כך הרבה שפשוט אינו מצליח להתחמק מכולם וכמה פגעו בו. ספירוו נופל על האדמה הקשה, "בלימה" צועק הבחור, פוריגון2 יוצא אל ספירוו וחובט בו בבלימה

מיכה-
    "תתחמק והטלה נמרצת" אומרת גרטה. גלייסכור שוב מזנק כאשר ניבו בוער, הפעם הרייאמה זז הצידה ומתחמק מהתקפתו של גלייסכור, כאשר גלייסכור נופל לריצפה הרייאמה תופס אותו מזנב וזורק אותו לעבר הקיר. גלייסכור נזרק חזק כל כך, שנוצרת גומה בצורתו בתוך הקיר

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 11 2009, 03:20 AM

מיכה-
    "תתחמק והטלה נמרצת" אומרת גרטה. גלייסכור שוב מזנק כאשר ניבו בוער, הפעם הרייאמה זז הצידה ומתחמק מהתקפתו של גלייסכור, כאשר גלייסכור נופל לריצפה הרייאמה תופס אותו מזנב וזורק אותו לעבר הקיר. גלייסכור נזרק חזק כל כך, שנוצרת גומה בצורתו בתוך הקיר
    "תתאושש ומהירות"
    אני הוא גיל,

12. משתמש מנוסה
    מיכה-
    גלייסכור משתחרר מהגומה ונופל על האדמה, אט אט הוא קם. גלייסכור שוב מזנק, הפעם במהירות. "פשוט תחכה ואז אגרוף ממוקד" אומרת גרטה, הרייאמה מכין את האגרוף, הוא מחכה שגלייסכר יתקרב. גלייסכור מגיע אל הרייאמה, אז הרייאמה משחרר את האגרוף ממוקד שלו ומעיף אותו בחזרה אל הקיר-גלייסכור מתחיל להסתחרר

קרדיט לניר
    ---------------------

13. משתמש מנוסה
    פטריק-
    למגנטון יש אוזניים?
    ----------------------
    ספירוו עולה לאוויר בניסיון להתחמק ממכת הברק, אך יש כל כך הרבה שפשוט אינו מצליח להתחמק מכולם וכמה פגעו בו. ספירוו נופל על האדמה הקשה, "בלימה" צועק הבחור, פוריגון2 יוצא אל ספירוו וחובט בו בבלימה
    כל דבר חייב להיות תשובה O:
    ----
    "שיט ספירוו&#33;" אני צועקרק מפחד שספירוו נפגע קשה.
    אני מביט בו וקורה אוליו - "תשתמש בזלזול וווחוה על כל הפוריגונים 2 שם".
    "אם יעלמו ואז תתקוף את האמיתי בניקור&#33;"
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

14. the bitch is back

עומר-
    הוא אמור ללמוד בקרוב, זה מיותר
    ----------------------------------
    גנגר מהפנט את סוואמפרט, אט אט הוא נרדם. בזמן שסוואמפרט ישן טאקר צועק:"קום סוואמפרט" אך לשב-סוואמפרט לא קם. גנגר מקשיב להוראותיך, הוא מנסה למקד צללים בידו, הוא מנסה ומנסה אבל לא קורה דבר. עד שגנגר מפסיק לנסות סוואמפרט מספיק לקום
    "גנגר צוות כפול ואז על חושי&#33;" אני אומר.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    פטריק-
    הם נעלמו, כפילים נעלמים אחרי התקפה
    ----------------------------------------
    ספירוו מתחיל להתגרות בפוריגון2, פוריגון2 מתחיל להתעצבן ורוצה לרוץ אל ספירוו, אבל הבחור עוצר אותו להתנהג בפזיזות. ספירוו ממקד אנרגיה במקורו, כאשר המקור מוקשה הוא עף בשיא המהירות אל פוריגון2. "מכת ברק" צועק הבחור, בינתיים שספירוו מתקדם אל פוריגון2, פוריגון2 טוען מכת ברק. ספירוו מתקרב יותר ויותר, כאשר ספירוו מגיע אל פוריגון2 ומנקר אותו פוריגון2 משחרר את החשמל-שניהם נפגעים בסופו של דבר

עומר-
    גנר יוצר המון כפילים שמקיפים את סוואמפרט מכל צד. "רעידת אדמה" אומר טאקר, סוואמפרט שוב חובט באדמה, הוא חובט בה חזק כל כך שרעידת אדמה נוצרת וכל הכפילים נמחקים וגנגר נפגע

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 279 מתוך 298 ראשוןראשון ... 179229269277278279280281289 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •