עומר-
"זכור שהמכשיר הקודם לא הצליח לשגע את גנגר שלך כאשר היה גסטלי, נראה לך שזה יצליח לשגע אותו בתור האנטר?" אומר גרין
עומר-
"זכור שהמכשיר הקודם לא הצליח לשגע את גנגר שלך כאשר היה גסטלי, נראה לך שזה יצליח לשגע אותו בתור האנטר?" אומר גרין
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
*גנגרOriginally posted by Invader Zim@Aug 12 2009, 01:27 AM
עומר-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יכול להיות שהם מישתמנשים במשהו אחר" אני לו. "אתה הכנסת אותי לזה תחשוב גם אתה על משהו!" אני אומר לו בזעם.
"אוי נו באמת" אני אומר בעצבנות וצועק "פיג'יוטו צא ותראה ו מי הפיג'יוטטו המושלם כשתשתמש עליו באס השמיים ואז תשתמש במהירות ותיקח לו את הפוקדור ותביא לי אותו ואז תשתמש במתקפה מהירה משולבת עם בלימה"Originally posted by Invader Zim@Aug 12 2009, 01:22 AM
ארתור-
אתה יוצא מהחדר אל אזור גדול יותר והמוני יותר. לפתע מופיע פידג'וטו, הוא לוקח לך את הפוכדור ומתחיל לברוח. אתה רודף אחרי פידג'וטו מגלה ורואה אותו על כתפו של מישהו אחר-איש גבוהה בעל גלימה שחורה המסתירה את כולו, הפידג'וטו משנה צורה לדיטו-, דיטו מגיש לאיש את הפוכדור
עומר-
"לא אני לא, מדווחים לי שבכל קנטו הדבר קורה" אומר גרין "ונראלי שיש לי רעיון מי יוכל לפתור את הבעיה"
ארתור-
"השתנות ואז תתחמק במהירות" אומר הגנב. דיטו משנה את צורתו לזו של פידג'וטו. הוא עף אל פידג'וטו, פידג'וטו מחדד את גופו ויוצא אל דיטו, דיטו גם הוא עף אל פידג'וטו, השניים מתקרבים זה לזה עד שהם במרחק ומצומצם-ואז דיטו מתקדם יותר קדימה ומתחמק במהירות
קרדיט לניר
---------------------
"יופי פיג'יוטו תחזור ועכשיו צא מיוטו" אני צועק מחזיר את פיג'יוטו ומוציא את מיוטו ואומר לו "תבלבל את דיטו ואז תשתמש עליו בחיתוך על חושי ומיד אחרי זה בחיזוי עתיד ותתחמק ממה שהוא יעשה ואחרי זה תשתמש בהלם ספירה ואז תשתמש בזריזות כדי לקחת את הכדור מהאיש הרשע ותעיף אותו מכאן באגרוף ממוקד"Originally posted by Invader Zim@Aug 12 2009, 01:42 AM
ארתור-
"השתנות ואז תתחמק במהירות" אומר הגנב. דיטו משנה את צורתו לזו של פידג'וטו. הוא עף אל פידג'וטו, פידג'וטו מחדד את גופו ויוצא אל דיטו, דיטו גם הוא עף אל פידג'וטו, השניים מתקרבים זה לזה עד שהם במרחק ומצומצם-ואז דיטו מתקדם יותר קדימה ומתחמק במהירות
"מזל!" אני קורה אל סווינב.Originally posted by Invader Zim@Aug 12 2009, 01:22 AM
פטריק-
"תרים אותו לאוויר עם חיתוך" אומר הבחור. סווינב רץ בכל הכח אל גולדאק, גולדאק מניח את ידו על הריצפה, הוא מרים אותה לאוויר בחיתוך כמו מגרפה ותוך כדי מרים את סווינב לאוויר גם. "עכשיו אקדח מים" אומר הבחור, כאשר סווינב באוויר גולדאק יורה מים בלחץ די גבוה מפיו, סווינב מוציא גושי קרח המקפיאים את אקדח המים ונופל לאדמה-סווינב ניצל
"תשתמש בכוח קרח על הפנינה של גולדאק שוב. הפעם מרחוק ככה שלא יפגע בך!"
"אם הוא מתמש באקדח מים תחתוך את המים עם הקרח!"
<div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
<span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper!</span>
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
שי תחזור לפורום! חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) >:
</div></span>
"תחכה שיתקיף וניב אש"Originally posted by Invader Zim@Aug 11 2009, 12:28 PM
מיכה-
גלייסכור משתחרר מהגומה ונופל על האדמה, אט אט הוא קם. גלייסכור שוב מזנק, הפעם במהירות. "פשוט תחכה ואז אגרוף ממוקד" אומרת גרטה, הרייאמה מכין את האגרוף, הוא מחכה שגלייסכר יתקרב. גלייסכור מגיע אל הרייאמה, אז הרייאמה משחרר את האגרוף ממוקד שלו ומעיף אותו בחזרה אל הקיר-גלייסכור מתחיל להסתחרר
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
עומר-
"האבא של כל הפוקימונים-מיו, אם הוא גם השתגע אז אני לא יודע מה לעשות" אומר גרין. לפתע הגנגר שלך מגיע, הוא מסתכל עליך ברשעות ומכוון לעברך אגרוף שאיבה
ארתור-
"השתנות דיטו" אומר הגנב, כמו ג'לי דיטו נמעך ונבנה עד שצורתו הופכת לזו של מיוטו. מיוטו שולח לעבר דיטו בילבול, "החלפת מיקום עם מיוטו דיטו" צועק הגנב, דיטו מחליף מקום עם מיוטו ואז מיוטו הוא זה שנפגע מהבילבול-מיוטו מרביץ לעצמו בזמן שדיטו בצורת המיוטו והגנב בורחים
פטריק-
סווינב מוציא גבשושי קרח ומעיף אותם אל גולדאק. הבחור צועק:"תתחמק גולדאק ואז קפוץ מעליו באקדח מים", גולדאק רץ מסביב לגושי הקרח לעבר סווינב, הוא קופץ מעל סווינב לוחץ אותו בכח לאדמה עם אקדח מים ואז עובר אל מאחוריו-סווינב מתחיל להסתחרר
מיכה-
"עכשיו צא בנקמה" צועקת גרטה. הרייאמה רץ אל גלייסכור בנקמה עזה במיוחד, גלייסכור מחכה לבואו בזמן שהוא מבעיר את ניבו לניב אש, הרייאמה פורץ בכל גופו אבל גלייסכור נושך אותו בכתפו ונסוג לאחור-הרייאמה עולה באש
קרדיט לניר
---------------------
"פיג'יוטו צא ותיקח לו את הכדור הכי מהר שאתה יכול" אני צועק ומוציא את פיג'יוטוOriginally posted by Invader Zim@Aug 12 2009, 02:39 PM
ארתור-
"השתנות דיטו" אומר הגנב, כמו ג'לי דיטו נמעך ונבנה עד שצורתו הופכת לזו של מיוטו. מיוטו שולח לעבר דיטו בילבול, "החלפת מיקום עם מיוטו דיטו" צועק הגנב, דיטו מחליף מקום עם מיוטו ואז מיוטו הוא זה שנפגע מהבילבול-מיוטו מרביץ לעצמו בזמן שדיטו בצורת המיוטו והגנב בורחים
"אתה בסדר חבר?" אני שואל בדאגה.Originally posted by Invader Zim@Aug 12 2009, 02:39 PM
פטריק-
סווינב מוציא גבשושי קרח ומעיף אותם אל גולדאק. הבחור צועק:"תתחמק גולדאק ואז קפוץ מעליו באקדח מים", גולדאק רץ מסביב לגושי הקרח לעבר סווינב, הוא קופץ מעל סווינב לוחץ אותו בכח לאדמה עם אקדח מים ואז עובר אל מאחוריו-סווינב מתחיל להסתחרר
"נסה בלימה עכשיו. שהוא מאחרויך!" אני קורה אליו.
"וכשתיהיה צמוד אליו שתמש בכוח קרח!"
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
</div></span>
ארתור-
"אגרוף ממוקד דיטו" אומר הגנב. דיטו בצורת מיוטו ממקד אנרגיה באגרופו בזמן שפידג'וטו מתקרב, פידג'וטו מגיע אליו והוא ממקד מספיק אנרגיה, דיטו מדרדר אותו לאחור באגרוף ממוקד רב עוצמה
פטריק-
"כשהוא יהיה במרחק סנטימטר ממך תעיף אותו קדימה בחיתוך" אומר הבחור. סווינב יוצא בבלימה אחורית לעבר גולדאק, כאשר סווינב בסמרחק קטן מגולדאק, גולדאק מעיף אותו קדימה בחיתוך, סווינב נוחת מעולף על הפנים
קרדיט לניר
---------------------
"עכשיו הקשה עילית וניב קרח!"Originally posted by Invader Zim@Aug 12 2009, 02:39 PM
מיכה-
"עכשיו צא בנקמה" צועקת גרטה. הרייאמה רץ אל גלייסכור בנקמה עזה במיוחד, גלייסכור מחכה לבואו בזמן שהוא מבעיר את ניבו לניב אש, הרייאמה פורץ בכל גופו אבל גלייסכור נושך אותו בכתפו ונסוג לאחור-הרייאמה עולה באש
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
"לא!" אני קורה ומביט בסווינב המעולף.Originally posted by Invader Zim@Aug 12 2009, 05:11 PM
פטריק-
"כשהוא יהיה במרחק סנטימטר ממך תעיף אותו קדימה בחיתוך" אומר הבחור. סווינב יוצא בבלימה אחורית לעבר גולדאק, כאשר סווינב בסמרחק קטן מגולדאק, גולדאק מעיף אותו קדימה בחיתוך, סווינב נוחת מעולף על הפנים
"חזור!" אני קורה ושולףאת הפוקדור של סווינב.
אנ שולף את הפוקדור של ספירוו וזורק אותו לגובהה. "צא ספירוו טוס למעלה כך שגולדאק לא יצליח להגיע אליך."
"עכשיו השתמש בצווחה כל פעם מאזור אחר באויר!"
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
</div></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)