Pokemon GO
עמוד 285 מתוך 298 ראשוןראשון ... 185235275283284285286287295 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,261 עד 4,275 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 13 2009, 11:48 AM
    ארתור-
    האשה מסתכלת על מיוטו בחיוך קצת אפל, היא מוציא מין צינור או ונושפת לתוכו, מתוך הקש יוצא חץ שפוגע במיוטו-מיוטו נרדם, זה היה כנראה חץ הרדמה. "אגרוף ממוקד על פידג'וטו" אומרת האישה, דיטו רואה את פידג'וטו המתנגב מפיל אותו באגרוף ממוקד רב עוצמה, אחר כך האשה הולכת עם דיטו בצורת מיוטו ופוכדור הזהב
    "את יכולה בבקשה לתת לי את הכדור?" אשאל אותה בחיוך

2. משתמש מנוסה
    ארתור-
    האישה מצחקקת, ואז מתחילה לברוח. אתה רודף אחרי הבחורה, המרדף ממשיך עד שאתם יוצאים אל האזור הפתוח בספינה. אתה ממשיך לרדוך אחריה אך לפתע היא נופלת והפוכדור משתחרר מידה.

עומר-
    "המצ'מפ שלי" אומר גרין בעצב. אתה ממשיכים לבדרך 2 ולפתע מופיע ספירוו- שמונע ממכם לעבור

פטריק-
    כן, הוא האלוף בסיפור שלך
    -------------------------
    מעט חיוך עולה על פניך ברדכך אל מרכז הפוקימונים, אתה מגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים ונח לך קצת. אחרי כמה דקות של מנוחה האחות ג'וי יוצאת מהחדר עם הפוקימונים, מגישה לך אותם ואומרת:"עוד משהו?"

מיכה-
    "עוצמת כף יד" אומרת גרטה. הרייאמה שולח אנגרייה בצורת כף ידו, בעזרת חיזוי המתקפה סבליי מצליח להתחמק בקלות. סבליי יוצר צל לילה בעזרתו מצליח לתפוס את הרייאמה
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 13 2009, 09:04 PM

מיכה-
    "עוצמת כף יד" אומרת גרטה. הרייאמה שולח אנגרייה בצורת כף ידו, בעזרת חיזוי המתקפה סבליי מצליח להתחמק בקלות. סבליי יוצר צל לילה בעזרתו מצליח לתפוס את הרייאמה
    "לייזר ושריטה"
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

4. משתמש מנוסה
    פטריק-
    כן, הוא האלוף בסיפור שלך
    -------------------------
    מעט חיוך עולה על פניך ברדכך אל מרכז הפוקימונים, אתה מגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים ונח לך קצת. אחרי כמה דקות של מנוחה האחות ג'וי יוצאת מהחדר עם הפוקימונים, מגישה לך אותם ואומרת:"עוד משהו?"
    "לא תודה" אומר לה והפנה החוצה.
    אני יוצא אל השדות במטרה אחת - להתאמן
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

5. משתמש מנוסה
    מיכה-
    "רוץ אל מאחריו ואז עוצמת כף יד" אומרת גרטה. סבלאיי מוציא מעיניו עור מסנוור, הרייאמה רץ כמה שיותר אל סבלאיי ומתחמק מהלייזר. כאשר הוא מאחוריו הוא שולחת אנרגיית יד אך מכיוון שסבלאיי הוא רוח ההתקפה עוברת דרכו, סבלאיי מצליח לשרוט את הרייאמה.

פטריק-
    כאשר אתה יוצא בדרכך אל דרך 2 מסור אך ורק לאימונים לפתע נשמעים קולות צווחה ובכי מהמשך הדרך

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 14 2009, 12:12 AM
    פטריק-
    כאשר אתה יוצא בדרכך אל דרך 2 מסור אך ורק לאימונים לפתע נשמעים קולות צווחה ובכי מהמשך הדרך
    &#39;מה זה?&#33;&#39; אני חשוב ומנסה לזהות אפ זה דבר אנשוי.
    אני ושלף את הפוכדור של ספירו וצועד אל עבר הקול.
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 14 2009, 12:12 AM
    מיכה-
    "רוץ אל מאחריו ואז עוצמת כף יד" אומרת גרטה. סבלאיי מוציא מעיניו עור מסנוור, הרייאמה רץ כמה שיותר אל סבלאיי ומתחמק מהלייזר. כאשר הוא מאחוריו הוא שולחת אנרגיית יד אך מכיוון שסבלאיי הוא רוח ההתקפה עוברת דרכו, סבלאיי מצליח לשרוט את הרייאמה.
    "תמשחיך לשרוט&#33;"
    אני הוא גיל,

8. משתמש מנוסה
    ארתור-
    האישה מצחקקת, ואז מתחילה לברוח. אתה רודף אחרי הבחורה, המרדף ממשיך עד שאתם יוצאים אל האזור הפתוח בספינה. אתה ממשיך לרדוך אחריה אך לפתע היא נופלת והפוכדור משתחרר מידה.
    אני דופק איזה קפיה כשאני מסה לתוס את הכדור

9. משתמש מנוסה
    ארתור-
    בעודה שהאישה על הריצפה אתה לוקח מידה את הפוכדור. לפתע מישהו לוקח ממך את הפוכדור אתה מסתכל לאחור ורואה שזה האיש בחליפה. "מה הבעיה לגנוב מאיזה ילד קטן פוכדור?&#33;" הוא צועק בעצבים "פשוט אל תסמוך על אחרים" הוא אומר לעצמו. לפתע האיש מתקדם אליך, מסתכל עליך, מעלה חיוך ואומר:"כל הכבוד ילד, הצלחת לשמור על הפוכדור משתי גנבים מקצועיים. עכשיו הפרס שלך" ואז הוא מוציא שלוש פוקימונים: בלסטויס-, טיראניטר-, לוקסרי-, "איזה תרצה?" הוא שואל בחיוך

מיכה-
    סבלאיי ממשיך לשרוט את הרייאמה, עד שהוא מסתחרר. למרות שעדיין שהרייאמה מסוחרר סבלאיי ממשיך, אבל זה כבר לא ממש מורגש. "רעידת אדמה" אומר גרטה, הרייאמה מרים את רגלו ואז מנחית אותו בחוזקה לעבר האדמה, נוצרת רעידת אדמה חזקה שמפילה את סבלאיי ומדרדרת אותו לאחור.

פטריק-
    אתה וספירוו רצים כמה שיותר מהר לעבר היללות, אתם רואים את מקור הרעש בתוך המולה של אנשים. בכח אתם נכנסים ונדחפים לתוך ההמולה עד שאתם מצליחים לראות מה קורה, מול עיניכם נמצא מראה מזעזע&#33; אתם רואים איש המאלץ את הסנדשרו- להופיע בעזרת הצלפות שוט

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 14 2009, 02:44 AM
    ארתור-
    בעודה שהאישה על הריצפה אתה לוקח מידה את הפוכדור. לפתע מישהו לוקח ממך את הפוכדור אתה מסתכל לאחור ורואה שזה האיש בחליפה. "מה הבעיה לגנוב מאיזה ילד קטן פוכדור?&#33;" הוא צועק בעצבים "פשוט אל תסמוך על אחרים" הוא אומר לעצמו. לפתע האיש מתקדם אליך, מסתכל עליך, מעלה חיוך ואומר:"כל הכבוד ילד, הצלחת לשמור על הפוכדור משתי גנבים מקצועיים. עכשיו הפרס שלך" ואז הוא מוציא שלוש פוקימונים: בלסטויס-, טיראניטר-, לוקסרי-, "איזה תרצה?" הוא שואל בחיוך
    אני אוהב אותך

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 14 2009, 02:44 AM

מיכה-
    סבלאיי ממשיך לשרוט את הרייאמה, עד שהוא מסתחרר. למרות שעדיין שהרייאמה מסוחרר סבלאיי ממשיך, אבל זה כבר לא ממש מורגש. "רעידת אדמה" אומר גרטה, הרייאמה מרים את רגלו ואז מנחית אותו בחוזקה לעבר האדמה, נוצרת רעידת אדמה חזקה שמפילה את סבלאיי ומדרדרת אותו לאחור.
    "ראית הנולד לייזר ושריטה"
    אני הוא גיל,

12. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "בסדר" אומר האיש בחליפה "אז רעידת אדמה טירניטאר". טירניטאר מרים את רגלו באוויר ואז מוריד אותה בחוזקה, נוצרת רעידת אדמה עצומה שמפילה אותך ומפזרת לך את הפוכדורים לכל מיני מקומות. "הנה&#33; קיבלת קרב עם טירניטאר" אומר האיש בחליפה וצוחק צחוק גדול. הוא יורד אל סירת מנוע ומתחיל לברוח עם פוכדור הזהב

מיכה-
    "אל תעשה דבר" אומרת גרטה. סבלאיי חוזה את העתיד ואפילו מסנוור את הרייאמה, אבל מכיוון שאינו עושה דבר זה חסר טעם. לפתע סבלאיי רץ אל הרייאמה, "עוצמת כף יד" אומרת גרטה, סבלאיי מגיע להרייאמה, אבל במקום לשרוט את הרייאמה הוא מפיל אותו מעולף-סבלאיי למד חבטת זעם. "הרייאמה לא יכול להילחם יותר, סבלאיי הוא המנצח" אומר השופט

קרדיט לניר
    ---------------------

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 14 2009, 03:06 AM
    ארתור-
    "בסדר" אומר האיש בחליפה "אז רעידת אדמה טירניטאר". טירניטאר מרים את רגלו באוויר ואז מוריד אותה בחוזקה, נוצרת רעידת אדמה עצומה שמפילה אותך ומפזרת לך את הפוכדורים לכל מיני מקומות. "הנה&#33; קיבלת קרב עם טירניטאר" אומר האיש בחליפה וצוחק צחוק גדול. הוא יורד אל סירת מנוע ומתחיל לברוח עם פוכדור הזהב
    אני שונא אותך <_<
    _____________--
    אני לוקח מהר את הפוקדור של טורטהר וצועק "טורטרה צא ותראה לו מה זה רעידת אדמה ענקית" ובינתיים אני לוקח את שאר הפוקדורים שלי

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 14 2009, 03:06 AM

מיכה-
    "אל תעשה דבר" אומרת גרטה. סבלאיי חוזה את העתיד ואפילו מסנוור את הרייאמה, אבל מכיוון שאינו עושה דבר זה חסר טעם. לפתע סבלאיי רץ אל הרייאמה, "עוצמת כף יד" אומרת גרטה, סבלאיי מגיע להרייאמה, אבל במקום לשרוט את הרייאמה הוא מפיל אותו מעולף-סבלאיי למד חבטת זעם. "הרייאמה לא יכול להילחם יותר, סבלאיי הוא המנצח" אומר השופט
    "כל הכבוד סבליי"
    אני הוא גיל,

15. the bitch is back

עומר-
    "המצ&#39;מפ שלי" אומר גרין בעצב. אתה ממשיכים לבדרך 2 ולפתע מופיע ספירוו- שמונע ממכם לעבור
    "אולי כדאי שנחפש דרך אחרת" אני אומר לו בטיפת חשש.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 285 מתוך 298 ראשוןראשון ... 185235275283284285286287295 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •