Pokemon GO
עמוד 286 מתוך 298 ראשוןראשון ... 186236276284285286287288296 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,276 עד 4,290 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 14 2009, 02:44 AM
    פטריק-
    אתה וספירוו רצים כמה שיותר מהר לעבר היללות, אתם רואים את מקור הרעש בתוך המולה של אנשים. בכח אתם נכנסים ונדחפים לתוך ההמולה עד שאתם מצליחים לראות מה קורה, מול עיניכם נמצא מראה מזעזע! אתם רואים איש המאלץ את הסנדשרו- להופיע בעזרת הצלפות שוט
    "עזוב אותו" אני קורה ורץ אל הסאנדשרו ותופס אותו.
    "ספירוו מתקפת צווחה על הקהל ועל האיש המבחיל הזה!" אני צועק בעוד ידי נשלחת אל סאנדשרו ומלטף אותו.
    אני שולף את הפוקדור של סווינב וקורה לו לצאת. "סווינב תקוף בכוח קרח על האיש!"
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

2. משתמש מנוסה
    עומר-
    "אין לנו זמן" אומר גרין, הוא לוקח את אחד מפוכדוריך וזורק אותם על הפיירוו, הפוכדור מעסיק את ספירוו בזמן שאתם בורחים. אתם רצים בכל הכח כמו משוגעים עד שנראת מצידכם מערה די חשוכה, "זוהי מערת הדיגלט, יש לך פנס?" שואל גרין

ארתור-
    חכה לעמוד 250, אז תוכל לבחור איזה פוקימון שבא לך חוץ מאגדיים. ובאמת האמנת לזה? חחחחח
    ----------------------------------
    במהרה את אוסף את כל הפוכדורים, אבל רואה שבידך רק חמש, כאשר אתה מחפש את השישי אתה רואה שהוא התגלגל לסירה של האיש בחליפה שכבר מתרחקת מהספינה. אתה בודק איזה פוקימון חסר לך ורואה שזה פידג&#39;וטו

פטריק-
    אתה מוציא את סווינב וספירוו, האיש שולף את השוט מעיף אותם לאחור בהצלפה. כאשר אתה רץ בדאגה לעבר סנדשרו הוא שולח לכיוונך את שוט כאזהרה ואומר:"אני לכדתי אותו, לכן אני יכול לעשות בו מה שארצה. עכשיו לך&#33;"

מיכה-
    "צא היטמונצ&#39;אן" אומרת גרטה ומוציאה היטמונצ&#39;אן-, "אגרוף ברק&#33;"
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 14 2009, 05:44 PM
    ארתור-
    חכה לעמוד 250, אז תוכל לבחור איזה פוקימון שבא לך חוץ מאגדיים. ובאמת האמנת לזה? חחחחח
    ----------------------------------
    במהרה את אוסף את כל הפוכדורים, אבל רואה שבידך רק חמש, כאשר אתה מחפש את השישי אתה רואה שהוא התגלגל לסירה של האיש בחליפה שכבר מתרחקת מהספינה. אתה בודק איזה פוקימון חסר לך ורואה שזה פידג&#39;וטו
    כן
    _______
    "מיוטו תשתמש בהחלפת מקום עם האיש בסירה ותיקח את הפוקדורותיקח את הפוקדור" אומר למיוטו ואז אגיד לטורטרה "תשתמש ברעידמת אדמה הכי חזקה שיש לך"

4. משתמש מנוסה
    ארתור-
    מיוטו מנסה החלפת מקום, אך למרות כל כוחו אינו מסוגל להחליף מקום בכזה מרחק. טורטרה מעלה את החלק הקדמי בגופו למעלה, ואז בחוזקה מנחית אותו, הספינה מתנדנת מקצה לקצה, ואנשים נופלים ממנה, וכמעט גם אתה-עדיף שטורטרה לא יעשה זאת. כאשר אתה מתייצב מולך אתה רואה את בארי הליצ&#39;י, הבארי המיוחד שהאיש בחליפה אמר שמסוגל לפתח את פיבאס.

ניב-
    "אז אוקיי" אומרת פלטינה "צאי סטראפטור" והיא זורקת פוכדור לאוויר ממנו יוצאת סטראפטור-כנראה שהסטרוויה שלה התפתחה. אתם עולים על סטרפטור ומתחילים לצאת בדרככם, אתם ממשיכים וכבר הים הגדול נראה מלפניכם, וגם עוד פיירוו המתקדם אליכם-הפירוו נראה מוכר. כמה שאתם מתקרבים יש יותר פרטים, בהתחלה נראה רק פירוו, אחר כך רואים שמישהו רוכב עליו, ואז אתם רואים שזו בחורה, לבסוף אתה רואה שזו טורה. "אתם מתקדמים אל ליגת איי תפוז?" היא שואלת בהתנשפות

קרדיט לניר
    ---------------------

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 14 2009, 06:09 PM
    ניב-
    "אז אוקיי" אומרת פלטינה "צאי סטראפטור" והיא זורקת פוכדור לאוויר ממנו יוצאת סטראפטור-כנראה שהסטרוויה שלה התפתחה. אתם עולים על סטרפטור ומתחילים לצאת בדרככם, אתם ממשיכים וכבר הים הגדול נראה מלפניכם, וגם עוד פיירוו המתקדם אליכם-הפירוו נראה מוכר. כמה שאתם מתקרבים יש יותר פרטים, בהתחלה נראה רק פירוו, אחר כך רואים שמישהו רוכב עליו, ואז אתם רואים שזו בחורה, לבסוף אתה רואה שזו טורה. "אתם מתקדמים אל ליגת איי תפוז?" היא שואלת בהתנשפות
    "למעשה אנחנו בכיוון השני, בדרך לסרוליאן. רק גמרתי קרב נגד דרייק ואני צריך להתחיל להשיג סמלי קרב"

6. משתמש מנוסה

מיכה-
    "צא היטמונצ&#39;אן" אומרת גרטה ומוציאה היטמונצ&#39;אן-, "אגרוף ברק&#33;"
    "תתחמק ראית הנולד ליזר ושריטה"
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 14 2009, 06:09 PM
    ארתור-
    מיוטו מנסה החלפת מקום, אך למרות כל כוחו אינו מסוגל להחליף מקום בכזה מרחק. טורטרה מעלה את החלק הקדמי בגופו למעלה, ואז בחוזקה מנחית אותו, הספינה מתנדנת מקצה לקצה, ואנשים נופלים ממנה, וכמעט גם אתה-עדיף שטורטרה לא יעשה זאת. כאשר אתה מתייצב מולך אתה רואה את בארי הליצ&#39;י, הבארי המיוחד שהאיש בחליפה אמר שמסוגל לפתח את פיבאס.
    "צא פיבאס" אני צועק ומוציא אותו ודופק איזה קפיצה כדי לקחת את הבארי הזה ואני מיד אחרי זה רץ ל]פיבאס ומביא לו לאכול את הבארי ליצ&#39;י

8. משתמש מנוסה
    פטריק-
    אתה מוציא את סווינב וספירוו, האיש שולף את השוט מעיף אותם לאחור בהצלפה. כאשר אתה רץ בדאגה לעבר סנדשרו הוא שולח לכיוונך את שוט כאזהרה ואומר:"אני לכדתי אותו, לכן אני יכול לעשות בו מה שארצה. עכשיו לך&#33;"
    "קרב&#33;" אומר במן נהמה.
    "אם תנצח אותי תעשה מה שבא לך בו" אומר ל ווהצביע על סאנדשרו.
    "אם אני אנצח, תשחרר אותו" אומר ואחייך חיוך קטן אליו. &#39;אל תדאג סאנדשרו&#39;
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

9. משתמש מנוסה
    ארתור-
    פיבאס נוגס מהבארי, לפתע הוא זוהר ויוצר לעצמו צבעים יפהיפיהים-ואז משהו קורה&#33; פיבאס מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה, פיבאס התפתח למילוטיק-. מילוטיק קופץ למים ויוצר גל-מילוטיק למד גלישה&#33;

פטריק-
    "מה אתה מחייך אידיוט" אומר האיש ומצחקק, "מי אמר שאני מאשר את הקרב? עכשיו לך" ואז הוא מכוון לכיוונך את השוט בכוונה להרחיק אותך ולהמשיך במופע. מצד אחד אתה רוצה לברוח, אבל מצד שני נשמעים קולות היללה של סנדשרו כואבות נפשית יותר מדי.

ניב-
    "אוף...." אומר טורה ונתירת טינה "אז אתה ניצחת או הפסדת?" היא שואלת בהתלהבות.

מיכה-
    בעזרת חיזוי ההתקפה סבלאיי מצליח לחמוק, "עכשיו אגרוף אש ואז אגרוף קרח&#33;" צועקת גרטה. היטמונצ&#39;אן מחמם את אגרופו עד שעולה באש, כאשר הוא מסתכל על סבלאיי בתור המטרה סבלאיי מאיר את עיניו ומסנוור את היטמונצ&#39;אן. עד שהיטמונצ&#39;אן מתאושש מהמכה הוא מתכונן להכין עוד מכה אך לפתע סבלאיי שורט אותו בהפתעה ומפיל אותו על הריצפה

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 15 2009, 01:32 AM
    פטריק-
    "מה אתה מחייך אידיוט" אומר האיש ומצחקק, "מי אמר שאני מאשר את הקרב? עכשיו לך" ואז הוא מכוון לכיוונך את השוט בכוונה להרחיק אותך ולהמשיך במופע. מצד אחד אתה רוצה לברוח, אבל מצד שני נשמעים קולות היללה של סנדשרו כואבות נפשית יותר מדי.
    "אם אתה כזה חכם גדול וחזק. תלחם נגדי" אני אומר ודמי עולה למוחי/ראשי.
    "סווינב תקפיא את החתיכת חרא הזה עם כוח קרח&#33;" אני קורה אל סווינב
    "ספיירוו טוס מעליו והתמש בניקור&#33;"

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

11. משתמש מנוסה

מיכה-
    בעזרת חיזוי ההתקפה סבלאיי מצליח לחמוק, "עכשיו אגרוף אש ואז אגרוף קרח&#33;" צועקת גרטה. היטמונצ&#39;אן מחמם את אגרופו עד שעולה באש, כאשר הוא מסתכל על סבלאיי בתור המטרה סבלאיי מאיר את עיניו ומסנוור את היטמונצ&#39;אן. עד שהיטמונצ&#39;אן מתאושש מהמכה הוא מתכונן להכין עוד מכה אך לפתע סבלאיי שורט אותו בהפתעה ומפיל אותו על הריצפה
    "חיזוי ליזר ושריטה"
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

12. משתמש מנוסה
    ארתור-
    פיבאס נוגס מהבארי, לפתע הוא זוהר ויוצר לעצמו צבעים יפהיפיהים-ואז משהו קורה&#33; פיבאס מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה, פיבאס התפתח למילוטיק-. מילוטיק קופץ למים ויוצר גל-מילוטיק למד גלישה&#33;
    "יפה מאוד מילוטיק תשתמש עליהם עכשיו בגלישה תראהלהם מה זה" אני צועק בזמן שאני וקח את השאריות מהליצ&#39;י

13. משתמש מנוסה
    ארתור-
    לא, ופיבאס אכל את כל הליצ&#39;י
    -------------
    מילוטיק יוצר גל גדול על ידי הקשה במים, הגדול הגדול במהרה מתקדם לעבר הסירה של האיש בחליפה, אבל הגל חוצה אותו רגיל כאילו לא קרה שום דבר

פטריק-
    "זה לא יעבוד עלי" אומר האיש "ושוב מתחיל קרב ללא רשותי?" ואז הוא מצליף בעזרת השוט את ספירוו וסווינב ומעיף אותם לאחור.

מיכה-
    "אגרוף חשמל, אש וקרח" אומרת גרטה. היטמונצ&#39;אן טוען את אגרופו בחשמל, כאשר האגרוף שטעון מספיק הוא שולח אותו לעבר סבלאיי אבל סבלאיי חיזה את ההתקפה וידע היכן לחמוק. היטמונצ&#39;אן מכין את אגרופו ומחמם אותו עד שהוא בוער, הפעם סבלאיי אינו מצליח להאיר את עיניו והיטמונצ&#39;אן מדרדר אותו לאחור באגרוף אש. לפני שסבלאיי מצליח לקום היטמונצ&#39;אן כבר מוכן עם אגרוף הקרח וחובט בעזרתו בחוזקה

קרדיט לניר
    ---------------------

14. the bitch is back
    עומר-
    "אין לנו זמן" אומר גרין, הוא לוקח את אחד מפוכדוריך וזורק אותם על הפיירוו, הפוכדור מעסיק את ספירוו בזמן שאתם בורחים. אתם רצים בכל הכח כמו משוגעים עד שנראת מצידכם מערה די חשוכה, "זוהי מערת הדיגלט, יש לך פנס?" שואל גרין
    "יש סיכוי" אני אומר ומחפש בתיק.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 15 2009, 03:18 AM
    ארתור-
    לא, ופיבאס אכל את כל הליצ&#39;י
    -------------
    מילוטיק יוצר גל גדול על ידי הקשה במים, הגדול הגדול במהרה מתקדם לעבר הסירה של האיש בחליפה, אבל הגל חוצה אותו רגיל כאילו לא קרה שום דבר
    "יאלה בוא מיילוטיק עזוב אותם" אני אומר לו ומתחיל ללכת לכיוון הציאה מהספינה

עמוד 286 מתוך 298 ראשוןראשון ... 186236276284285286287288296 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •