"טוב אני אנסה, גסטלי תנסה לזוז לשני הכיוונים שלך!"Originally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 06:17 PM
עומר-
"תגיד לגסטלי לעשות את מה שאני אומר לך" אומר גרין "תנסה לזוז לשני צדדים שונים"
"אוקיי, טוטודייל, קפוץ על גולדאק!" אני אומר "וכשהוא ינסה לפגוע בך שם, תתחמק" אני מוסיף בלחישה שאך ורק טוטודייל שומע.Originally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 06:17 PM
לון-
טוטודייל לא עד כדי כך חזק
---------------------------
טוטודייל לא ממש משפיע על העץ, "חיתוך" אומר גרין.
עומר-
"תגיד לגסטלי לעשות את מה שאני אומר לך" אומר גרין "תנסה לזוז לשני צדדים שונים"
מיכה-
גלסיון תוקף את פוריגון2 בחבטה כפולה, פתאום משהו קורה! מתחיל לנשוב רוח והיא מלאת קרח-אייס למד רוח קרח
לורן-
אתה מתקדם ורואה באופק את העיר ורידיאן
גם לי זה קרה, אתמול בערבOriginally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 03:55 PM
סליחה שלא הגבתי הרבה זמן!משום מה לא הצלחתי להיכנס לאתר
ניב-
"זה בכלל לא מוזר" אומר איירו "גם ברונזור שלי היתחזק, כנראה הייצורים האלה גרמו לו להיתחזק"
"אתה לא הולך לשום מקום" אצעק לו ואז אני יתפס לו על הרגליים ולא ייתן לו לעלות ואם הוא עולה אז אני עולה יחד איתו כי אני מחזיק את הרגליים שלוOriginally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 06:29 PM
ארתור-
"אתה יכול לצחוק כמה שתרצה" אומר האיש מצוות רוקט "אך המסוק שלי מגיע". פתאום מגיע מסוק והאיש עולה עליו
לורן-
"זה לא עיניינך" אומר אחד השוטרים "עכשיו לך מכאן"
מיכה-
אייס מוחק את כל הכפולים בהתקפת החול, הרוחב קרח פוגעת בפורחגון2-אך לא רבות
עומר-
"תגיד לו לנסות שוב" אומר גרין
לון-
טוטודייל קופץ על גולדאק ונושך אותו, אך הנשיכה אינן ההתקפה המקורית ןלכן הם לא עוזרות. פתאום יוצא מפיו של טוטודייל מים בלחץ,טוטודייל למד אקדח מים!
ניב שלמון-
"לא! זה לא מצויין אלא מחשיד" אומר איירו "למה שמישהו ישים רובוטים במערה?". איירו מרים את אחד היצורים ואומר "צוות רוקט עשו זאת, הנה סמל R על הרובוט"
ארתור-
אתה מפיל את האיש מצוות רוקט וטרטוויג ופידג'י משתחררים. "אני הולך מכן" אומר האיש מצוו רוקט והוא בורח עם המסוק.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"פיג'י תעוף אל המסוק ואז תשתמש בבלימות על המסוק עד שהוא יתרסק" אצעק לפיג'י ואז אומר לסטיב "תבקש מבאסטידואון שיפיל איזה עץ על המסוק אני חייב להפיל את המסוק הזה האיש הזה לא יברח ככה כל כך מהר"Originally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 07:18 PM
ארתור-
אתה מפיל את האיש מצוות רוקט וטרטוויג ופידג'י משתחררים. "אני הולך מכן" אומר האיש מצוו רוקט והוא בורח עם המסוק.
"צוות רוקט?Originally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 07:18 PM
ניב שלמון-
"לא! זה לא מצויין אלא מחשיד" אומר איירו "למה שמישהו ישים רובוטים במערה?". איירו מרים את אחד היצורים ואומר "צוות רוקט עשו זאת, הנה סמל R על הרובוט"
הם בטח רצו לחזק את הדיגלטים, ואז לתפוס אותם וליצור צבא דיגלטים שיתקוף את וורמיליאון!
בוא ניכנס יותר עמוק למערה, אולי נמצא משהו שיוכל לעזור לנו"
עומר-
גסטלי מנסה שוב והפעם כבר רואים שני גסטלי אבל מחוברים, בסופושל דבר זה נכשל.
"תגיד שיינסה שוב" אומר גרין
ארתור-
נראה לך שפידג'י ירסק מסוק? :lol: וקוראים לו סקוט
----------------------------
"אני לא רוצה להיסתבך איתם" אומר סקוט. פידג'י מנסה להגי אל המסוק אבל הוא היתרחק.
ניב-
"לא תמצא כאן אף אחד" אומר איירו "אנשים מפחדים להיכנס בגלל הדיגלטים המסוכנים שנמצאים כאן"
קרדיט לניר
---------------------
וואלה מי זה סטיב הוא בכלל ממשחק אחר נראה לי לא יודע מאיפה לא זוכרOriginally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 07:26 PM
ארתור-
נראה לך שפידג'י ירסק מסוק? :lol: וקוראים לו סקוט
----------------------------
"אני לא רוצה להיסתבך איתם" אומר סקוט. פידג'י מנסה להגי אל המסוק אבל הוא היתרחק.
וחוץ מזה לך תדע הרי טרטוויג בבלימה העיף גם על עץ אחרי זה על עמוד חשמל ואז לתוך שיח אם זה הגיוני כל דבר יכול להיות הגיוני לא? :P
-----------------------------------------------------
רגע עכשיו אני ביער ורידיאן נכון?אז אני מחפש הרקרוסים או מנצ'לקסים על העצים
"חבטה כפולה לפני שהוא מגיב ורוח קרח בשיא הכוח!"Originally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 07:18 PM
לורן-
"זה לא עיניינך" אומר אחד השוטרים "עכשיו לך מכאן"
מיכה-
אייס מוחק את כל הכפולים בהתקפת החול, הרוחב קרח פוגעת בפורחגון2-אך לא רבות
עומר-
"תגיד לו לנסות שוב" אומר גרין
לון-
טוטודייל קופץ על גולדאק ונושך אותו, אך הנשיכה אינן ההתקפה המקורית ןלכן הם לא עוזרות. פתאום יוצא מפיו של טוטודייל מים בלחץ,טוטודייל למד אקדח מים!
ניב שלמון-
ארתור-
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
יואו נו איזה ילד חופר חאלס כבר לצטט את כלההודעה נוOriginally posted by Lolick Sama@Jun 1 2009, 07:30 PM
"חבטה כפולה לפני שהוא מגיב ורוח קרח בשיא הכוח!"
היי, יש לי כמה פייקים! רקוצים שאשלב אותם במשחק?
מיכה-
אייס תוקף בחבטה כפולה וגומר את פוריגון2, "כל הכבוד" אומר גרין "קרב של כמה פוקימונים אתה רוצה שנעשה?"
עומר-
גסטלי מנסה שוב, והפעם הוא מצליח! נוצר גסטלי נוסף! "זה לא מושלם אך מספיק" אומר גרין "תתאמן איתו מדי יום והוא יידע זאת"
ארתור-
טרטוויג העיף פוקימון על עץ, לא עץ :lol:
-------------------------------
"טוב! אני הלכתי לוזר" אומר סקוט והולך לו
קרדיט לניר
---------------------
"תודה גרין, אני אעשה את זה!" אני אומר לו וממשיך בדרכי במטרה למצוא פוקימון חרק.Originally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 07:37 PM
עומר-
גסטלי מנסה שוב, והפעם הוא מצליח! נוצר גסטלי נוסף! "זה לא מושלם אך מספיק" אומר גרין "תתאמן איתו מדי יום והוא יידע זאת"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)