Pokemon GO
עמוד 294 מתוך 298 ראשוןראשון ... 194244284292293294295296 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,396 עד 4,410 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Aug 28 2009, 12:54 AM

פטריק-
    זה היה נראה כאילו זה מאשר
    נוו באמת הוא התחלש בגלל מתקפת קרח שחזקה עליו >>"
    ---
    אני נותן לפכודר לחזור לידיי וקורה אל סווינב שהיץתשמ בכוח קרח שוב.
    אחרי שהוא תוקף ופוגע אני וזרק את הפוכדור שוב.
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

2. the bitch is back
    עומר-
    זה חלק מהעלילה, תתגברXD
    --------------------------
    אתה לוחץ בכל הכח על הפוכדורים בניסיון לצאת, אך הוא מנסים חזק מדי ואתה נכשל, פלוצל, ארבוק והרביט שלך יוצאים. אתה, סרג&#39; וגרין מתרחקים לצד השני של הספינה להגנה, אך כאשר אתם מסתכלים עליהם אתם רואים שהם בכלל רגועים ולא עצבניים כמו בדרך כלל. לפתע לצדכם מופיע אי, משום מקום, "זה האי של מיו" אומר גרין בשמחה, "האי הנעלם מתקן אותו סרג&#39;
    "אז הם סתם דאגו לי?" אני שואל והולך אליהם ומחבק אותם *קיטץ&#39;*
    "אז בואו נימצא את המיו הזה&#33;" אני אומר להם בחיוך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אתה מסתובב לך באזורי האבן. לפתע אתה רואה סלע קטנטן, לפני הסלע עומד לונטון-, נראה שהוא ממש מנסה לשמור על הסלע כאילו הוא שומר על חיו-משהו חייב להיות מיוחד בסלע הזה
    "פשיי לונטון נוכל ללכוד אותו אולי אחרי זה" אומר בחיוך ואצעק "צא נוזפאס" ואוציא אותו ואגיד לו "תפתיע את הלונטון הזה עם בלימה משולבת בהתקשחות ואז תשתמש בזריקת אבנים וכוח עתיק"

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Aug 27 2009, 08:34 PM

מיכה-
    טוקסיקרואק מוריד אתכם מגבו, הוא קופץ אל היטמונצ&#39;אן ותופס אתו בעזרת ידו. כאשר היטמונצ&#39;אן מוחזק אצל טוקסיקרואק אתה עולה על גבו, כולכם קופצים מהמסוק. אחרי שאתם נוחתים נראה מאחוריכם פיצוץ-המסוק התפוצץ. אחר כך אתה רואה ניירות נופלים, אחד מהם נופל על עליך, אתה מסתכל בו ורואה תמונה שלך ועליה רשום:"מבוקש מספר אחת של צוות רוקט".
    מגניבXD
    ------------
    "מה לעזזל?" ואחזור ברגל עם הפוקימונים של גרטה לאיזור הקרב
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Aug 27 2009, 08:34 PM
    ניב-
    גרצ&#39;ומפ מסתובב במקום, אט אט נאגר סביבו חול, הוא ממשיך להסתובב בסוף נוצרת סופת חול-גדולה ומרשימה. "קפוץ לתוכה" צועקת גרטה בחשש, טוקסיקרואק לא נראה מודאג בכלל, האמת שלא נראה עליו שום רגש. הוא קופץ לסופה, בתוך הסופה הוא נשאר באוויר, על אף שנ]פגע בגרגירי החול ששורטים אותו הוא לא נרתע כלל. גרצ&#39;ומפ חופר את דרכו לאדמה, כאשר הוא בתוכה הוא מזנק לתוך הסופה לעבר טוקסיקרואק. "אגרוף ממוקד" אומרת גרטה, בזמן שגרצ&#39;ומפ מתקרב טוקסיקרואק ממקד אנרגיה בידו. כאשר גרצ&#39;ומפ מגיע האגרוף הממוקד של טוקסיקרואק מוכן, הוא מכין אותו באגן וכאשר גרצ&#39;ומפ מגיע הוא מניף אותו-בעוצמה שלא תאמן גרצ&#39;ומפ מתרסק אל האדמה כאשר טוקסיקרואק לוחץ את אגרופו בבטנו ולא משחרר. הסופה של גרצ&#39;ומפ מתפרקת
    "זהו זה. עכשיו זעם דרקון בכל הכוח, תראה לו מה אתה שווה&#33; ואז חיתוך בלי הפסקה&#33;"
    __________________________________________________ ___
    עומר- דוטריו שלי במצב די גרוע, למה אני לא משתמש בו כבר הרבה זמן? אתה לא היחיד

6. משתמש מנוסה
    מיכה-
    חחחחח, זה מראה שאתה מתקדם במשחק
    ----------------------------------------
    מותשים ארבעתכם חוזרים לאזור הקרב, "הנה אתה חמוד" שלי אומר גרטה בשמחה ומזנקת על היטמונצ&#39;אן, כאשר היא נוחתת עליו היא מחבקת אותו כל כך חזק-נראה שהיא מנסה למחוץ אותו במקום. אחר כך גרטה קמה אליך ומשנה את מבטה לקצת יותר רציני, "תודה רבה לך, הוכחת את עצמך כמאמן חזק וכשיר וגם הצלת את היטמונצ&#39;אן שלי, זה מגיע לך" היא אומרת ומגישה לך את סמל אזור הקרב

עומר-
    כולכם עולים לאי, כל האי מלא דשא ירקרק ופורח. אתם מסתכלים מסביבכם המון וויינטים-. אתם ממשיכים בדרככם לפסגת האי ולפניכם אתם רואים עץ ענקי, למרות שהעץ כולו מלא עלים הוא מכיל אך ורק גרגיר יער אחד(בארי). "אני קראתי עליו רק בספרים" אומר גרין בעודו מסתכל בהתפלאות על הגרגיר, "זהו גרגיר הליצ&#39;י-הגרגיר הכי איכותי שהיה אי פעם". למרות שזה מעניין מאוד אתם ממשיכים בדככם, לבסוף אתם מגיעים לפסגה. בפסגה אתם רואים מיו-, הוא יושן על האוויר בעזרת הילה

פטריק-
    נו באמת תגיד לחברים שלך [;, ואתה לא יכול להשתמש שוב באותו הפוכדור
    ----------------------------------------------------------------------
    סנדשרו עומד מול סווינב מחכה שהוא ייתקוף, באותו הזמן סווינב יוצר סביבו גושי קרח קטנים, גושי הקרח מתחילים לנוע לעבר סנדשרו. סנדשרו מזנק לאוויר-נראה שהצליח להתחמק,, אך כאשר הוא נוחת גושי הקרח בדיוק עומדים לחצות אותו-רגליו של סנדשרו קפואות. מדי כאשר רגליו של סנדשרו נתקעות בגוש הקרח אתה זורק לעברו פוכדור, והוא מתחיל להתנדנד... אושר&#33; ברכותיי, תפסת סנדשרו

ארתור-
    נוספאס קולט את לונטון ונע לעברו במהירות לעבר לונטון, לונטון הפחדן במהירות בורח המקום בבכי. נוספאס אשר מפספס את לונטון מתנגש בסלע שהיה מאחוריו, הסלע מתנגש לרסיסים, בין רסיסי הסלע אתה רואה אבן מוזרה. אתה מרים את האבן המוזרה ורואה שזה מאובן, למאובן צורה של פוקימון ממבט עליון, לא זכור לך איזה אבל זה נראה מוכר. אתה עומד לשמור את המאובן אבל אז הוא עומד ליפול, כאשר אתה עומד להרים אותו אתה רואה עוד יד שמנסה זאת, אתה מסתכל לצידך ורואה את סקוט, "זה שלי, עזוב את זה" הוא אומר בכעס.

ניב-
    בזמן שטוקסיקרואק לוחץ על בטנו של גרצ&#39;ומפ, גרצ&#39;ומפ ממלא את פיו בזעם דרקון, כאשר פיו מלא הוא מוציא אותו לעבר טוקסיקרואק-טוקסיקרואק שאינו מצליח להספיק לקלוט את המהלך עף מעוצמת זעם הדרקון לצד השני הזירה ומתנגש בקיר. באותו זמן גרצ&#39;ומפ רץ לעברו וטוקסיקרואק נופל מהקיר שדבוק אליו. גרצ&#39;ומפ קרב וגרטה צועקת:"עוקץ רעל&#33;", גרצ&#39;ומפ מזנק לחיתוך, טוקסיקרואק עוקץ את גרצ&#39;ומפ ומעיף אותו לאחור, כאשר גרצ&#39;ומפ קם-הוא נהייה מורעל
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Aug 28 2009, 11:40 PM
    ניב-
    בזמן שטוקסיקרואק לוחץ על בטנו של גרצ&#39;ומפ, גרצ&#39;ומפ ממלא את פיו בזעם דרקון, כאשר פיו מלא הוא מוציא אותו לעבר טוקסיקרואק-טוקסיקרואק שאינו מצליח להספיק לקלוט את המהלך עף מעוצמת זעם הדרקון לצד השני הזירה ומתנגש בקיר. באותו זמן גרצ&#39;ומפ רץ לעברו וטוקסיקרואק נופל מהקיר שדבוק אליו. גרצ&#39;ומפ קרב וגרטה צועקת:"עוקץ רעל&#33;", גרצ&#39;ומפ מזנק לחיתוך, טוקסיקרואק עוקץ את גרצ&#39;ומפ ומעיף אותו לאחור, כאשר גרצ&#39;ומפ קם-הוא נהייה מורעל
    "טוקסיקרוק חזק, ממש חזק. גרמצומפ סופת חול, הכי חזקה שאתה יכול, שטוקסיקרוק לא יוכל לראות. ואז זעם דרקון והורדה&#33;&#33;"

8. משתמש מנוסה
    פטריק-
    נו באמת תגיד לחברים שלך [;, ואתה לא יכול להשתמש שוב באותו הפוכדור
    ----------------------------------------------------------------------
    סנדשרו עומד מול סווינב מחכה שהוא ייתקוף, באותו הזמן סווינב יוצר סביבו גושי קרח קטנים, גושי הקרח מתחילים לנוע לעבר סנדשרו. סנדשרו מזנק לאוויר-נראה שהצליח להתחמק,, אך כאשר הוא נוחת גושי הקרח בדיוק עומדים לחצות אותו-רגליו של סנדשרו קפואות. מדי כאשר רגליו של סנדשרו נתקעות בגוש הקרח אתה זורק לעברו פוכדור, והוא מתחיל להתנדנד... אושר&#33; ברכותיי, תפסת סנדשרו
    "מעולה" אני צועק ורץ לקחת את הפוכדור.
    "ועכשיו נלך לישון סווינב" אומר לו, אתן לו לעלות על כתפי והלך למרכז הפוקימונים.
    -----------
    אתה חבר שלי. "נו באמת D:"
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

9. משתמש מנוסה
    ארתור-
    נוספאס קולט את לונטון ונע לעברו במהירות לעבר לונטון, לונטון הפחדן במהירות בורח המקום בבכי. נוספאס אשר מפספס את לונטון מתנגש בסלע שהיה מאחוריו, הסלע מתנגש לרסיסים, בין רסיסי הסלע אתה רואה אבן מוזרה. אתה מרים את האבן המוזרה ורואה שזה מאובן, למאובן צורה של פוקימון ממבט עליון, לא זכור לך איזה אבל זה נראה מוכר. אתה עומד לשמור את המאובן אבל אז הוא עומד ליפול, כאשר אתה עומד להרים אותו אתה רואה עוד יד שמנסה זאת, אתה מסתכל לצידך ורואה את סקוט, "זה שלי, עזוב את זה" הוא אומר בכעס.
    "או סקוט כבר שנים שאני מחפש אותך" אני אומר לו ואז אני ממשיך ואומר לו "אין לי כוח לשטויות נעשה קרב על המאובן הזה מי שמנצח לוקח 6 על 6 הולך? או שאתה מפחד?" אשאל אותו בלגלוג

10. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "הנסיונת העלובים שלך אף פעם לא עובדים עלי" אומר סקוט ומחייך "אבל רק כדי לנצח אותך בניצחון מוחץ כמו בפעם הקודמת אני מסכים"

פטריק-
    "אתה כבר במרכז הפוקימונים><
    ------------------------------
    כולכם עולים לחדרי השינה למעלה כאשר אתם מותשים, כל אחד מצעדיך כבד, והזה שאחריו עוד יותר. אתה ממשיך לעלות במדרגות עד שלבסוף את מגיע לחדרך-למזלך האחות ג&#39;וי כבר הכינה את החדר. ישר אתה קוץ למיטה ונירדם, כאשר סווינב ישן עליך, מרגיש נהדר לישון אחרי יום שכזה. עולה הבוקר, הפידג&#39;ים מצייצים ואתה קם לך. בקלילות אתה יורד למטה יחד עם פוקימוניך ורץ לכיוון היציאה, "לפני שתצא, האם אתה צריך משהו?, שואלת האחות ג&#39;וי

ניב-
    במהירות רבה גרצ&#39;ומפ הופך לחול את האוויר שמנפנף, הוא ממשיך לאגור חול עד שלבסוף הוא לכוד בתוך כדור החול. לפתע כדור החול מתפרץ, מרוב ההדף חלונות נשברות והדלתות יוצאות ממקומן. חוץ גרצ&#39;ומפ איש אינו מצליח לראות דבר. למרות שפניו של טוקסיקרואק מכוונות לעבר גרצ&#39;ומפ הוא אינו יודע זאת ולא תוקף, גרצ&#39;ומפ במהירות רבה ממלא את פיו בבזעם הדרקון, לפני שסופת החול תתפוגג. במהרה פיו מתמלא והוא משחרר את זעם הדרקון, טוקסיקרואק שאינו מבין מאיפה באה ההתקפה אינו מצליח להיות מוכן וזעם הדרקון מפיל אותו בחוזקה וגורר אותו בריצפה, הסופה התפוגגה. לפני שטוקסיקרואק מספיק לקום גרצ&#39;ומפ רץ אליו עם הראש על מנת "להוריד" אותו, לפתע הרעל משפיע וגרצ&#39;ומפ עוצר. "אגרוף ממוקד מלמטה" אומרת גרטה, טוקסיקרואק רץ אל גרצ&#39;ומפ שקרוב אליו, בזמן שהוא רץ הוא ממקדאנרגיה באגרופו. טוקסיקרואק מגיע ומכה את גרצ&#39;ומפ באגרוף ממוקד שמתחיל מתחתית ראשו ועולה למעלה, גרצ&#39;ומפ נופל על האדמה-אך הוא עדיין בסדר

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Aug 29 2009, 03:45 AM
    ארתור-
    "הנסיונת העלובים שלך אף פעם לא עובדים עלי" אומר סקוט ומחייך "אבל רק כדי לנצח אותך בניצחון מוחץ כמו בפעם הקודמת אני מסכים"
    "אוקיי שש על שש תוציא מישהו" אומר לו

12. משתמש מנוסה
    ניב-
    במהירות רבה גרצ&#39;ומפ הופך לחול את האוויר שמנפנף, הוא ממשיך לאגור חול עד שלבסוף הוא לכוד בתוך כדור החול. לפתע כדור החול מתפרץ, מרוב ההדף חלונות נשברות והדלתות יוצאות ממקומן. חוץ גרצ&#39;ומפ איש אינו מצליח לראות דבר. למרות שפניו של טוקסיקרואק מכוונות לעבר גרצ&#39;ומפ הוא אינו יודע זאת ולא תוקף, גרצ&#39;ומפ במהירות רבה ממלא את פיו בבזעם הדרקון, לפני שסופת החול תתפוגג. במהרה פיו מתמלא והוא משחרר את זעם הדרקון, טוקסיקרואק שאינו מבין מאיפה באה ההתקפה אינו מצליח להיות מוכן וזעם הדרקון מפיל אותו בחוזקה וגורר אותו בריצפה, הסופה התפוגגה. לפני שטוקסיקרואק מספיק לקום גרצ&#39;ומפ רץ אליו עם הראש על מנת "להוריד" אותו, לפתע הרעל משפיע וגרצ&#39;ומפ עוצר. "אגרוף ממוקד מלמטה" אומרת גרטה, טוקסיקרואק רץ אל גרצ&#39;ומפ שקרוב אליו, בזמן שהוא רץ הוא ממקדאנרגיה באגרופו. טוקסיקרואק מגיע ומכה את גרצ&#39;ומפ באגרוף ממוקד שמתחיל מתחתית ראשו ועולה למעלה, גרצ&#39;ומפ נופל על האדמה-אך הוא עדיין בסדר
    "הרעל הזה עוד יגרום לי להפסיד, גם אם אני מצליח לנטרל את טוקסיקרוק אז הרעל מנטרל את גרצומפ. תחזור, אתה יכול לנוח קצת עכשיו. דרגונייר קדימה מילכוד ואז חישמול&#33;"

13. משתמש מנוסה
    מיכה-
    חחחחח, זה מראה שאתה מתקדם במשחק
    ----------------------------------------
    מותשים ארבעתכם חוזרים לאזור הקרב, "הנה אתה חמוד" שלי אומר גרטה בשמחה ומזנקת על היטמונצ&#39;אן, כאשר היא נוחתת עליו היא מחבקת אותו כל כך חזק-נראה שהיא מנסה למחוץ אותו במקום. אחר כך גרטה קמה אליך ומשנה את מבטה לקצת יותר רציני, "תודה רבה לך, הוכחת את עצמך כמאמן חזק וכשיר וגם הצלת את היטמונצ&#39;אן שלי, זה מגיע לך" היא אומרת ומגישה לך את סמל אזור הקרב
    "תודה,אני מקווה לראות אותך בעתיד"
    ואמשיך את דרכי לעיר הבאה
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

14. משתמש מנוסה
    פטריק-
    "אתה כבר במרכז הפוקימונים><
    ------------------------------
    כולכם עולים לחדרי השינה למעלה כאשר אתם מותשים, כל אחד מצעדיך כבד, והזה שאחריו עוד יותר. אתה ממשיך לעלות במדרגות עד שלבסוף את מגיע לחדרך-למזלך האחות ג&#39;וי כבר הכינה את החדר. ישר אתה קוץ למיטה ונירדם, כאשר סווינב ישן עליך, מרגיש נהדר לישון אחרי יום שכזה. עולה הבוקר, הפידג&#39;ים מצייצים ואתה קם לך. בקלילות אתה יורד למטה יחד עם פוקימוניך ורץ לכיוון היציאה, "לפני שתצא, האם אתה צריך משהו?, שואלת האחות ג&#39;וי
    אמרתי שאני יוצא החוצה ונלחם נגדו O:
    וגם, אתה רוצה להרוס את מרכז הפוקימונים &#33;&#33;@&#33;@#@&#33;&#036;@#&#036;#~&#33;@##@& #33;
    -------
    "מממ.. תודה האחות ג&#39;וי אבל אני לא צריך" אומר לה ואחייך.
    "באמת תודה על השינה הטובה" אומר לה ואצא ממרכז הפוקימונים אל יער ורידיאן(אני הולך לשם נכון?)

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

15. משתמש מנוסה
    כולם-
    לאחרונה אני בוקשי מגיב במשחק, קשה לחשוב לכם על המשך. אני שוקל לנעול אותו

ארתור-
    "טוב" אומר סקוט בפשטות, "צא היפודאן" ואז הוא מוציא היפודאן-, גודלו של ההיפודאן עצום להפליא. ההיפודאן שואג כל כך חזק עליך, נראה שהוא מנסה להפחיד אותך

מיכה-
    אתה סורק את העיר כדי לבדוק יציאות, ולפניך שלוש:הדרך ממנה באת, דרומה לדרך 5 או מזרחה לדרך 9. במה תבחר?

ניב-
    אתה לא קראת בתחילת הקרב את החוקים? "למתמודדים אים אפשרות להחליף פוקימונים" אמר השופט

פטריק-
    אתה הולך לדרך 2 ומשם ליער
    -----------------------------
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, הכל מרגיש נפלא ואתה וסווינב ממשיכים בדרככם. אתה יוצאים מורידיאן אל דרך שתיים, לפתע מולך אתה קורע ספירוו שמנקר קשות פידג&#39;י- תינוק, הפידג&#39;י מתחיל דמם והוא מיילל בלי הפסקה. דבר מוזר שקורה לפתע שזה שהשמש היפיפיה נעלמת בין עננים שחורים וכבדים שמופיעים לפתע, גשם מתחיל לרדת... וגם המצב רוח...

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 294 מתוך 298 ראשוןראשון ... 194244284292293294295296 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •