Pokemon GO
עמוד 295 מתוך 298 ראשוןראשון ... 195245285293294295296297 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,411 עד 4,425 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Aug 30 2009, 01:47 AM
    פטריק-
    אתה הולך לדרך 2 ומשם ליער
    -----------------------------
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, הכל מרגיש נפלא ואתה וסווינב ממשיכים בדרככם. אתה יוצאים מורידיאן אל דרך שתיים, לפתע מולך אתה קורע ספירוו שמנקר קשות פידג'י- תינוק, הפידג'י מתחיל דמם והוא מיילל בלי הפסקה. דבר מוזר שקורה לפתע שזה שהשמש היפיפיה נעלמת בין עננים שחורים וכבדים שמופיעים לפתע, גשם מתחיל לרדת... וגם המצב רוח...
    "מה זה לעזלזל" (סהורסונים XP) אני אומר בפחד.
    אי מביט בסווינב ומהנהן, "תקוף אותו בכוח קרח חבר".
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

2. משתמש מנוסה
    כולם-
    לאחרונה אני בוקשי מגיב במשחק, קשה לחשוב לכם על המשך. אני שוקל לנעול אותו

ארתור-
    "טוב" אומר סקוט בפשטות, "צא היפודאן" ואז הוא מוציא היפודאן-, גודלו של ההיפודאן עצום להפליא. ההיפודאן שואג כל כך חזק עליך, נראה שהוא מנסה להפחיד אותך
    לא&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#3 3;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;111 11111111

3. משתמש מנוסה
    ניב-
    אתה לא קראת בתחילת הקרב את החוקים? "למתמודדים אים אפשרות להחליף פוקימונים" אמר השופט
    מהאתה חושב לעצמך? רעיונות לא צריכים להיות יותר מדי קשים. לא צריך כל הזמן אירועים מיוחדים, לפעמים אתה סתם צריך לתת לנו לפגוש פוקימונים שנייים ולילה במעבר מעיר לעיר.
    __________________________________________________ ______________
    "טוב אם זה ככה כנראה שאני תקוע. גרצומפ תחפור מתחת האדמה ותחכה"
    אם טוקסיקרוק מתקרב לפתח שגרצומפ חפר אני צועק "עכשיו זעם דרקון&#33;" ואם הוא קופץ לאוויר או משתמש במתקפה שיכולה לפגוע בפוקימון מתחת לקרקע אני צועק "תצא מאחוריו בהורדה&#33;"

4. משתמש מנוסה
    כולם-
    לאחרונה אני בוקשי מגיב במשחק, קשה לחשוב לכם על המשך. אני שוקל לנעול אותו

מיכה-
    אתה סורק את העיר כדי לבדוק יציאות, ולפניך שלוש:הדרך ממנה באת, דרומה לדרך 5 או מזרחה לדרך 9. במה תבחר?
    לא&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#3 3;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;
    אני לא ירשה לך&#33;&#33;&#33;&#33;
    ----------
    9 אני ילך
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

5. the bitch is back
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Aug 28 2009, 11:40 PM

עומר-
    כולכם עולים לאי, כל האי מלא דשא ירקרק ופורח. אתם מסתכלים מסביבכם המון וויינטים-. אתם ממשיכים בדרככם לפסגת האי ולפניכם אתם רואים עץ ענקי, למרות שהעץ כולו מלא עלים הוא מכיל אך ורק גרגיר יער אחד(בארי). "אני קראתי עליו רק בספרים" אומר גרין בעודו מסתכל בהתפלאות על הגרגיר, "זהו גרגיר הליצ&#39;י-הגרגיר הכי איכותי שהיה אי פעם". למרות שזה מעניין מאוד אתם ממשיכים בדככם, לבסוף אתם מגיעים לפסגה. בפסגה אתם רואים מיו-, הוא יושן על האוויר בעזרת הילה
    "הוא לא ניראה פסיכופט" אני לוחש להם. "תגיד משהו" אני אומר לגרין ודוחף אותו קדימה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    פטריק-
    סווינב יוצר גושי קרח. לפתע אתם מרגישים רוח קלילה, היא מתחילה להתחזק יותר ויותר, כאשר אתם מסתכלים מאחוריכם אתם רואים פיירוו ענקי-אתה משיג התקף זיכרון מהפיירוו שתקף אותך בעבר ואינך מצליח לזוז. סווינב מפסיק את ההתקפה ודוחף אותך, ושניכם קח מצליחים להתחמק, אבל הפיירוו חוזר לסיבוב נוסף.

עומר-
    אתה מסתכל לעבר גרין, הוא לא זז או מדבר, כאשר אתה מסתכל לעבר סרג&#39; אתה רואה שגם הוא ככה. "בוא אלי" נשמע קול של ילד, מקור הקול נשמע מכיוונו של מיו

ארתור-
    "אני חובבן?" אומר סקוט ומצחקק "אתה זה שמרוב פחד ביקש שאני יוצא פוקימון ראשון. טוב היפודאן&#33; רעידת אדמה&#33;" צועק סקוט. מילוטיק מרים גל ענקי, עם הגל הוא מתקדם אל היפודאן. היפודאן רוקע ברגליו בחוזקה באדמה, הרקיעות העוצמתיות שלו כל כך חזק שהם יוצרות רעידת אדמה, רעידת האדמה מפרה את איזון הגל וגורמת לו ליפול ולהתרסק יחד עם מילוטיק-כאשר מילוטיק נופל לאדמה רעידת האדמה פוגעת בו.

ניב-
    "עד כמה שזה לא נראה כך, טוקסיקרואק הוא פוקימון מאוד חכם" אומרת גרטה בהשווצה "אל תזוז טוקסיקרואק, הוא זה שייפעל, לא אנחנו". טוקסיקרואק לא זז, הוא עומד במקום כמו פסל-נראה שאתה זה שצריך לפעול
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 1 2009, 02:35 PM
    ניב-
    "עד כמה שזה לא נראה כך, טוקסיקרואק הוא פוקימון מאוד חכם" אומרת גרטה בהשווצה "אל תזוז טוקסיקרואק, הוא זה שייפעל, לא אנחנו". טוקסיקרואק לא זז, הוא עומד במקום כמו פסל-נראה שאתה זה שצריך לפעול
    "בסדר גם גרצומפ. אני לא אפול לעוד מלכודת. לא בכזאתי קלות"

8. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "אני חובבן?" אומר סקוט ומצחקק "אתה זה שמרוב פחד ביקש שאני יוצא פוקימון ראשון. טוב היפודאן&#33; רעידת אדמה&#33;" צועק סקוט. מילוטיק מרים גל ענקי, עם הגל הוא מתקדם אל היפודאן. היפודאן רוקע ברגליו בחוזקה באדמה, הרקיעות העוצמתיות שלו כל כך חזק שהם יוצרות רעידת אדמה, רעידת האדמה מפרה את איזון הגל וגורמת לו ליפול ולהתרסק יחד עם מילוטיק-כאשר מילוטיק נופל לאדמה רעידת האדמה פוגעת בו.
    "זה כי רציתי להראות לך את ההפתעה הגדולה שלי" אומר לו ואחייך חיוך כזה שיגרום לו להפחיד ואגיד לו "פשוט תחכה ותראה מה יקרה אחרי מיילוטיק" ואז אגיד למיילוטיק "תשתמש בגלישה ואז מהמים של הגלישה תשתמש בהרטבה ומיד אחרי זה בלימה"

9. the bitch is back

עומר-
    אתה מסתכל לעבר גרין, הוא לא זז או מדבר, כאשר אתה מסתכל לעבר סרג&#39; אתה רואה שגם הוא ככה. "בוא אלי" נשמע קול של ילד, מקור הקול נשמע מכיוונו של מיו

אני בולע את הרוק ומתקרב לאט למיו.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    עומר-
    כאשר כולך משקשק אתה מתקרב ללמיו, הוא נראה בצרדמת אך שוב הכל מדבר:"מי אתה אשר אתה מעיז להיכנס לאי שלי?"

ניב-
    "אם שני המתמודדים לא יתקפו שניהם ייפסלו" אומר השופט, "לי לא כל כך נורא להפסיד-אבל נראה שהילד הזה צריך את סמל הקרב שלי" אומרת גרטה ואז מצחקקת לה.

מיכה-
    אתה מתקדם לדרך תשע כאשר חימוך רחב עולה על פניך. לאורך הדרך הירקרקה יחד עם הרוח הקלילה ומעיפה את שערך אתה ממשיך, לפתע אתה שם לב לאבנים שנזרקות לעברך. תוך כדי שאתה רץ ומתחמק אתם רואה שזה ג&#39;יאודוד- שזורק את האבנים

ארתור-
    איזו מתקפה זו הרטבה?

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 1 2009, 05:35 PM

מיכה-
    אתה מתקדם לדרך תשע כאשר חימוך רחב עולה על פניך. לאורך הדרך הירקרקה יחד עם הרוח הקלילה ומעיפה את שערך אתה ממשיך, לפתע אתה שם לב לאבנים שנזרקות לעברך. תוך כדי שאתה רץ ומתחמק אתם רואה שזה ג&#39;יאודוד- שזורק את האבנים
    "ציודוד למה אתה זורק עלי?"(בלאט)
    אומר מתי שאני מתחמק מהאבנים
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

12. משתמש מנוסה
    ניב-
    "אם שני המתמודדים לא יתקפו שניהם ייפסלו" אומר השופט, "לי לא כל כך נורא להפסיד-אבל נראה שהילד הזה צריך את סמל הקרב שלי" אומרת גרטה ואז מצחקקת לה.
    "את מנצלת את החוקים של המקום כדי לנצח אותי. נו טוב, בסופו של דבר טוקסיקרוק שלך יפסיד, גם עם הוא יביס את גרצומפ יש גבול ליכולות שלו&#33; עכשיו גרצומפ, קפוץ מעליו ותירה זעם דרקון הכי רחב שאתה יכול&#33; שלא יוכל לחמוק&#33; ובכל הכוח&#33;"

13. משתמש מנוסה
    ארתור-
    איזו מתקפה זו הרטבה?
    התכוונתי השפרצה
    "זה כי רציתי להראות לך את ההפתעה הגדולה שלי" אומר לו ואחייך חיוך כזה שיגרום לו להפחיד ואגיד לו "פשוט תחכה ותראה מה יקרה אחרי מיילוטיק" ואז אגיד למיילוטיק "תשתמש בגלישה ואז מהמים של הגלישה תשתמש בהשפרצה ומיד אחרי זה בלימה"

14. the bitch is back
    עומר-
    כאשר כולך משקשק אתה מתקרב ללמיו, הוא נראה בצרדמת אך שוב הכל מדבר:"מי אתה אשר אתה מעיז להיכנס לאי שלי?"
    "שמי עומר ויש בעיה עם הפוקימונים" אני אומר לו בחשש "כולם הישתגעו&#33;"
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    מיכה-
    אתה באמת מצפה שהוא יענה לך?XD
    -------------------------------------
    לג&#39;ידוד לא אכפת מדבריך, הוא עדיין ממשיך לזרוק לעברך אבנים ללא הפסקה.

עומר-
    "הקשב טוב, אם אעמוד באמצע האי של דיוקסיס אני אוכל לנצח אותו" אומר הקול "אבל תהיה מסוגל לעזור לי איך להילחם?"

ניב-
    גרצ&#39;ומפ מזנק מתוך האדמה מאחורי טוקסיקרואק, חיוך עולה על פניו. "תתחמק&#33;" צועקת גרטה, אך טוקסיקרואק המופתע אינו מצליח לזוז. גרצ&#39;ומפ שולח זעם דרקון אימתני, זעם הדרקון חוצה את טוקסיקרואק משאיר לו כוויה רצינית בבטן, אחר כך טוקסיקרואק מתעלף. "לגרטה לא נשארו פוקימונים, ניב הוא המנצח&#33;" צועק השופט. "טוב" אומר גרטה בפנים מושפלות לעבר טוקסיקרואק, "ניצחת" היא ממשיכה בקול שכמעט פורץ בכי וזורקת עליך את סמל אזור הקרב.

ארתור-
    המתקפה השפרצה לא פוגעת, רק שתידע
    --------------------------------------
    מילוטיק שוב עולה על גל גדול שיצר, כאשר הוא על הגל הוא משפריץ מים, אך המים לא ממש משפיעים על מילוטיק. "רעידת אדמה" אומר סקוט, היפודאן שוב רוקע באדמה בחוזקה, רעידת האדמה שנוצרת שוב מפרה את איזון הגל-והגל מתרסק יחד עם מילוטיק.
    *מילוטיק למד פעימת מים

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 295 מתוך 298 ראשוןראשון ... 195245285293294295296297 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •