Pokemon GO
עמוד 297 מתוך 298 ראשוןראשון ... 197247287295296297298 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,441 עד 4,455 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 4 2009, 01:34 PM
    ניב-
    "כמובן" אומרת הנערה "צא מרשתומפ!" ואז היא מוציאה מרשתומפ- מהפוכדור שלו. "אתה מוכן? ודרך אגב קוראים לי מיסטי"
    "תודה. צא דרגונייר. מיסטי הסכימה לעזור לנו וללמד אותך את המתקפה זנב אקווה"

2. the bitch is back
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 4 2009, 02:06 PM
    עומר-
    היית רוצהXD מיו דיבר על עצמו
    --------------------------------
    "הם ישארו פה, כאן לא יקרה להם דבר" אומר מיו "אז אתה עולה כבר או לא?"
    "אוקי" אני אומר ועולה עליו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    מיכה-
    בום קולי נוסף נשלח ממאנטיק לעבר הג'ידוד של הריצפה, ההתקפה הזאת מעלפת אותו-ג'ידוד נשאר מעולף על הריצפה.

ניב-
    "דרגונייר שלך יודע מתקפת מים כלשהי?" שואלת מיסטי לפני שמתחילים

ארתור-
    רק מרטיבהXD
    ------------------
    מילוטיק מעיף לעבר היפודאן שכבת מים דקה, ברגע שהשכבה פוגעת בו היפודאן נפגע-וגם בילבול מתחיל להשפע עליו. מילוטיק יוצר גדול, הפעם מתקדם בבטחה לעבר היפודאן. "ניב ברק! עכשיו!" צועק סקוט, היפודאן בינו עושה דבר, הוא רק עומד במקום ומנסה לפזול, הגל העצום של מילוטיק מתרסק על היפודאן ומילוטיק נוחת עליו בבלימה. אחרי המכות הקשות האלו היפודאן מתאושש מההתקפה

עומר-
    אתה עולה על גבו של מיו בצורת הסטראפטור, בתעופה שאינך ראית מעולם אתם מגיעים במהירות לאי לשל דיוקסיס. אתה לא יודע מה להרגיש-לשמוח מהפגישה עם הפוקימונים האגדיים האלה? או לבכות מכיוון שאתה הולך להילחם בדיוקסיס מטורף. כאשר אתם נוחתים דיאוקסיס- עוצר את כל המהומה ומסתכל עליכם בפנים זועפות. מיו חוזר לצורתו המקורית ואומר:"הקרב מתחיל! זכור שאני מסוגל להשתמש בכל מתקפה!"
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 4 2009, 02:36 PM
    ניב-
    "דרגונייר שלך יודע מתקפת מים כלשהי?" שואלת מיסטי לפני שמתחילים
    "לא"

5. משתמש מנוסה
    מיכה-
    בום קולי נוסף נשלח ממאנטיק לעבר הג'ידוד של הריצפה, ההתקפה הזאת מעלפת אותו-ג'ידוד נשאר מעולף על הריצפה.
    אמשיך בדרך שלי עם מנתיק על הגב שלי
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

6. the bitch is back

עומר-
    אתה עולה על גבו של מיו בצורת הסטראפטור, בתעופה שאינך ראית מעולם אתם מגיעים במהירות לאי לשל דיוקסיס. אתה לא יודע מה להרגיש-לשמוח מהפגישה עם הפוקימונים האגדיים האלה? או לבכות מכיוון שאתה הולך להילחם בדיוקסיס מטורף. כאשר אתם נוחתים דיאוקסיס- עוצר את כל המהומה ומסתכל עליכם בפנים זועפות. מיו חוזר לצורתו המקורית ואומר:"הקרב מתחיל! זכור שאני מסוגל להשתמש בכל מתקפה!"
    "טוב מיו צוות כפול ואז היפנוזה! אחרי שהוא נרדם אגרוף צל וכדור צל!" אני קורא
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    ארתור-
    רק מרטיבהXD
    ------------------
    מילוטיק מעיף לעבר היפודאן שכבת מים דקה, ברגע שהשכבה פוגעת בו היפודאן נפגע-וגם בילבול מתחיל להשפע עליו. מילוטיק יוצר גדול, הפעם מתקדם בבטחה לעבר היפודאן. "ניב ברק! עכשיו!" צועק סקוט, היפודאן בינו עושה דבר, הוא רק עומד במקום ומנסה לפזול, הגל העצום של מילוטיק מתרסק על היפודאן ומילוטיק נוחת עליו בבלימה. אחרי המכות הקשות האלו היפודאן מתאושש מההתקפה
    לעומר יש מיו?

8. משתמש מנוסה
    ניב-
    "טוב, זאת תהיה קצת בעיה-אבל נסתדר" אומרת מיסטי, "כל פוקימון מים יודע לייצר מים לבדו-לכן זה יהיה קשה. קודם כל נתחיל במשהו פשוט, שדרגונייר שלך יכה את מרשתומפ בכל הכח עם הזנב

מיכה-
    אתה ומאנטיק ממשיכים בדרככם. "מי מסוגל להילחם מול הפוקימון הזריז ביותר בעולם?!" נשמעה קריאה, אתה מתקדם לעברה ורואה דוכן שעליו כתוב:"איתגור הפוקימון הזריז בעולם" ומאחורי הדוכן עומד איש גבוה עם בגדי קוסמים, שיער חום ובעל שפם. "התרצה להילחם מול הפוקימון הזריז בעולם נערי?" שואל האיש

עומר-
    דיאוקסיס משנה את מצבו למצב מהירות-, כאשר הוא במצב המהיר הוא מצליח להתחמק מכל ההיפנוזות שכפילי המיו שולחים. כאשר דיאוקסיס מגיע אל כפילי המיו הוא משנה את מצבו להתקפי-, הוא טוען קרן על במהירות עצומה-קרן העל העוצמתית והגדולה מחסלת את כפיליו ואז פוגעת במיו. מיו לא מוותר! הוא עף אל דיאוקסיס ושולח כדור צל, דיאוקסיס משנה את צורתו למצב הגנתי-, למרות מצבו כדור הצל מיאו מפיל אותו, ואגרוף הצל שהוא מוסיף מצליח לפגוע בו.

ארתור-
    לא
    ------------
    מילוטיק שולח פעימת מים נוספת, "ניב רעם!" זועף סקוט. הפעם היפודאן מצליח לטעון את ניבו, הניב שלו מחשמלת את פעימת המים ומפוצצת אותה. מיד אחרי פעימת המים בהפתעה די גדולה מופיעה מילוטיק בזינוק בלימה, גופו של מילוטיק חובט בו בכל הכוח-היפודאן מתחיל להסתחרר. ממש כאשר היפודאן מול מילוטיק, מילוטיק מרים עוד גל. "פצצת חול" סקוט מוסיף, כדור חול נשלח מפיו של היפודאן היישר אל תוך הגל, בתוך הגל מתפוצץ הכדור-הגל מתפרק ומילוטיק נופל-גם הוא מתחיל להסתחרר

קרדיט לניר
    ---------------------

9. the bitch is back
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 4 2009, 03:03 PM

עומר-
    דיאוקסיס משנה את מצבו למצב מהירות-, כאשר הוא במצב המהיר הוא מצליח להתחמק מכל ההיפנוזות שכפילי המיו שולחים. כאשר דיאוקסיס מגיע אל כפילי המיו הוא משנה את מצבו להתקפי-, הוא טוען קרן על במהירות עצומה-קרן העל העוצמתית והגדולה מחסלת את כפיליו ואז פוגעת במיו. מיו לא מוותר! הוא עף אל דיאוקסיס ושולח כדור צל, דיאוקסיס משנה את צורתו למצב הגנתי-, למרות מצבו כדור הצל מיאו מפיל אותו, ואגרוף הצל שהוא מוסיף מצליח לפגוע בו.
    "מיו קרן בילבול ואז היתחמקות צללים ואז כוח צללים בכל הכוח!"
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה

מיכה-
    אתה ומאנטיק ממשיכים בדרככם. "מי מסוגל להילחם מול הפוקימון הזריז ביותר בעולם?!" נשמעה קריאה, אתה מתקדם לעברה ורואה דוכן שעליו כתוב:"איתגור הפוקימון הזריז בעולם" ומאחורי הדוכן עומד איש גבוה עם בגדי קוסמים, שיער חום ובעל שפם. "התרצה להילחם מול הפוקימון הזריז בעולם נערי?" שואל האיש
    "אני מוכן!"
    ונותן כיף למנטיקXD
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

11. משתמש מנוסה
    ארתור-
    לא
    ------------
    מילוטיק שולח פעימת מים נוספת, "ניב רעם!" זועף סקוט. הפעם היפודאן מצליח לטעון את ניבו, הניב שלו מחשמלת את פעימת המים ומפוצצת אותה. מיד אחרי פעימת המים בהפתעה די גדולה מופיעה מילוטיק בזינוק בלימה, גופו של מילוטיק חובט בו בכל הכוח-היפודאן מתחיל להסתחרר. ממש כאשר היפודאן מול מילוטיק, מילוטיק מרים עוד גל. "פצצת חול" סקוט מוסיף, כדור חול נשלח מפיו של היפודאן היישר אל תוך הגל, בתוך הגל מתפוצץ הכדור-הגל מתפרק ומילוטיק נופל-גם הוא מתחיל להסתחרר
    אהה
    ______
    "לא נורא יפה מאוד מיילוטיק אל תדאג עכשיו אנחנו ננצח ותו" אומר לו בבטחה ואגיד לו "תשתמש בפעימת מים ואז כשהוא יתחמק ממנה תשלח במהירות גלישה למקום שהוא התחמק שמה ואם גם מזה הוא מתחמק תיצא מהר בבלימה הכי חזקה שאתה יכול לעשות"

12. משתמש מנוסה
    ניב-
    "טוב, זאת תהיה קצת בעיה-אבל נסתדר" אומרת מיסטי, "כל פוקימון מים יודע לייצר מים לבדו-לכן זה יהיה קשה. קודם כל נתחיל במשהו פשוט, שדרגונייר שלך יכה את מרשתומפ בכל הכח עם הזנב
    "שמעת את מיסטי דרגונייר. תכה במרשטומפ עם הזנב בכל הכוח!"

13. משתמש מנוסה
    עומר-
    כוח צללים זו מתקפה שתופסת את היריב, אין טעם לומר בכל הכח
    -----------------------------------------------------------
    מיו שולח קרן בילבול, קרן הבילבול מתקדמת במהירות לעבר דיאוקסיס אבל אז הוא משתמש בהגנה-התקפה נכשלת. דיאוקסיס משנה את מצבו להתקפי, הוא יוצא בראשיית זן אדירה-אך מיו נכנס לתוך צילו ומתמק. כאשר דיאוקסיס טס לעבר מיו בעוד ראשיית זן מיו מונע ממנו לזוז על ידי כוח צללים

מיכה-
    "הקרב יהיה בתוך זירת מים, האם יש לך פוקימון המסוגל להילחם בזירה כזאת?" שואל האיש

ארתור-
    אישית אני מציע לך לשנות מהלך, בדיוק כמו טורטרה/גרוטל היפודאן לא הולך-הוא כבד מדי, הוא מסוגל להתחמק/לזוז רק כאשר הוא בתוך חול. אז אתה נשאר אם המלהך הזה או לא?

ניב-
    בכל כוחה דרגונייר חובטת במרשתומפ, החבטה יוצאת עוצמתית ומפילה אותו. "טוב זה היה החלק הקל, כעת שדרגונייר תנסה לחבוט עם זנבה אבל כאשר זנבה רטוב ובעזרת המים היא יוצרת מעטפת מים" אומרת מיסטי

קרדיט לניר
    ---------------------

14. the bitch is back
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 5 2009, 12:19 PM
    עומר-
    כוח צללים זו מתקפה שתופסת את היריב, אין טעם לומר בכל הכח
    -----------------------------------------------------------
    מיו שולח קרן בילבול, קרן הבילבול מתקדמת במהירות לעבר דיאוקסיס אבל אז הוא משתמש בהגנה-התקפה נכשלת. דיאוקסיס משנה את מצבו להתקפי, הוא יוצא בראשיית זן אדירה-אך מיו נכנס לתוך צילו ומתמק. כאשר דיאוקסיס טס לעבר מיו בעוד ראשיית זן מיו מונע ממנו לזוז על ידי כוח צללים
    "עכשיו כדור צל ואז רוח מבשרת רעות! (Ominous Wind)" אני קורא
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 5 2009, 12:19 PM
    ארתור-
    אישית אני מציע לך לשנות מהלך, בדיוק כמו טורטרה/גרוטל היפודאן לא הולך-הוא כבד מדי, הוא מסוגל להתחמק/לזוז רק כאשר הוא בתוך חול. אז אתה נשאר אם המלהך הזה או לא?
    התכוונתי שאם הוא יתחמק שיכוון לאן שיתחמק ואם הוא לא יתחמק שיכוון למקום שהוא עומד בו ולא שיכוון סתם לצד ימין
    שכחתי כתוב את זהXD

עמוד 297 מתוך 298 ראשוןראשון ... 197247287295296297298 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •