"טרטוויג פיג'י צאו" ואוציא אותם "טרטוויג ופיג'י קדימה תשתמשו על קטרפי בבלימה שתחסל אותו בשיא הכוח"Originally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 10:29 PM
ארתור-
אתה זורק את הפוכדור אך כטרפי מעיף אותו עם הזנב וממשיך בדרכו
"טרטוויג פיג'י צאו" ואוציא אותם "טרטוויג ופיג'י קדימה תשתמשו על קטרפי בבלימה שתחסל אותו בשיא הכוח"Originally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 10:29 PM
ארתור-
אתה זורק את הפוכדור אך כטרפי מעיף אותו עם הזנב וממשיך בדרכו
לורן-
"צא סלמנס" אומר אחד השוטרים ויוצא מתוך הפוכדור סלמנס-בגודל לא רגיל. "ניב אש" אומר השוטר, סלמנס משתמש בניב אש חזק כל כך שגומר את ארון במכה אחת. "אתה בטוח שברצונכך להיתעסק עם המשטרה?" שואל השוטר
ארתור-
פידג'י וטרטוויג מתקדמים אליו בבלימה עצבנית ופתאום כטרפי נרדם ונשכב על הקרקע-פידג'י וטרטוויג מתנגשים בעץ ונפגעים
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"כן" אני צועק בזעם "צא ספירו תסנוור אותו עם ליזר ועם הזוהר שלך!! ואז לך מאחוריו ובלימה"לורן-
"צא סלמנס" אומר אחד השוטרים ויוצא מתוך הפוכדור סלמנס- בגודל לא רגיל. "ניב אש" אומר השוטר, סלמנס משתמש בניב אש חזק כל כך שגומר את ארון במכה אחת. "אתה בטוח שברצונכך להיתעסק עם המשטרה?" שואל השוטר
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
לורן-
ספירוו בא מאחורה והשוטר צועק "זנב ברזל סלמנס" וסלמנס מחסל את ספירוו בזנב ברזל אחד. "עוד פוקימונים?" שואל השוטר
עומר-
"אכן נאמר שלבחור שאנו מחפשים יהיה פוקימון מסוג רוח" אומר השוטר למכשיר הקשר
קרדיט לניר
---------------------
"מה קורה פה???" אני צורח ונדחף בכוח לעבר ורידיאןלורן-
ספירוו בא מאחורה והשוטר צועק "זנב ברזל סלמנס" וסלמנס מחסל את ספירוו בזנב ברזל אחד. "עוד פוקימונים?" שואל השוטר
לןרן-
השוטרים תופסים אותך ושמים עליך אזיקים, "אתה בא איתנו שרץ" אחד מהם אומר
עומר-
"לא אמרנו שזה אתה" אומר השוטר "כדי לא ליצור בעיות תוכל לבוא איתנו בלי להיתנגד?"
קרדיט לניר
---------------------
טוב אני מחכהלןרן-
השוטרים תופסים אותך ושמים עליך אזיקים, "אתה בא איתנו שרץ" אחד מהם אומר![]()
עומר-
"תבוא איתנו והכול ייסתדר" אומר השוטר. אתה בא איתו והוא לוקח אותך לחדר ומתחיל לשאול:
"ספר לי על עצמך עומר"
לורן-
השוטר לוקח אותך לחדר קטן ושואל "מי שלח אותך?"
קרדיט לניר
---------------------
אני מופתע. "אני רק עכשיו יצאתי למסע הפוקימונים שלי. אף אחד לא שלח אותי..."לורן-
השוטר לוקח אותך לחדר קטן ושואל "מי שלח אותך?"
"טוטודייל, אתה בסדר?" אני שואל "כן? יופי. עכשיו, תמקד את כל הכוח שלך בציפורניים שלך... מיקדת את כל הכוח? תשתמש בסריטה עוצמתית!"Originally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 10:29 PM
לון-
תקרא לשילוב שריטת מים
--------------------------
טוטודייל משתמש בשריטת מים על גולדאק אך זה לא משפיע ממש, "חיתוך גולדאק" אומר גרין. גולדאק פוגע בטוטודייל בחיתוך עצבני במיוחד
"צא פוקדור" אצעק ואזרוק פוקדור על קטרפי "ופיג'י וטרטוויג חיזרו" אומר ואחזיר אותםOriginally posted by Raichu sama@Jun 1 2009, 10:39 PM
ארתור-
פידג'י וטרטוויג מתקדמים אליו בבלימה עצבנית ופתאום כטרפי נרדם ונשכב על הקרקע-פידג'י וטרטוויג מתנגשים בעץ ונפגעים
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)