"איזו תחרות? מוכנה לפרט קצת? ומה הפרס בדיוק?"Originally posted by Raichu sama@Jun 6 2009, 10:26 PM
ניב-
אתה הולך למרכז הפוקימונים, האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקימונים ואומרת "אתה הולך להישתתך בתחרות הסרט של קנטו? יש פרסים מיוחדים מאוד"
"איזו תחרות? מוכנה לפרט קצת? ומה הפרס בדיוק?"Originally posted by Raichu sama@Jun 6 2009, 10:26 PM
ניב-
אתה הולך למרכז הפוקימונים, האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקימונים ואומרת "אתה הולך להישתתך בתחרות הסרט של קנטו? יש פרסים מיוחדים מאוד"
ניב-
"זוהי תחרות הסרט היחידה בקנטו, אתה יודע מזה תחרות סרט?" אומרת האחות ג'וי "והפרסים הם:איזה חפץ מהחנות שרוצים, אופציית פוק'פון חדשה, וסרט קנטו"
עומר-
מה לעשות?!
---------------
"אל תיגע בא" נשמע קול, אתה מסתכל אחורה ורואה איש גבוהה ושחום-, "אם תעשה לה אפילו דבר אחד קטן אדאג לחסל אותך" הוא אומר. "א..אבל את בחופשה!" אומר האיש בחליפה השחורה, הוא יוצא מהמוזיאון ובורח. "אתם בסדר" שואל האיש אתוך ואת נטלי
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"אני בסדר, ואת?" אני שואל אותה "תודה לך! מי אתה?" אני שואלOriginally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 02:40 PM
עומר-
מה לעשות?!
---------------
"אל תיגע בא" נשמע קול, אתה מסתכל אחורה ורואה איש גבוהה ושחום-, "אם תעשה לה אפילו דבר אחד קטן אדאג לחסל אותך" הוא אומר. "א..אבל את בחופשה!" אומר האיש בחליפה השחורה, הוא יוצא מהמוזיאון ובורח. "אתם בסדר" שואל האיש אתוך ואת נטלי
"מה זה סרט קנטו? ובתחרות סרט מציגים את הפוקימונים בצורה יפה ואז נילחמים בקרב שהמתרה בו היא להיראות יפה לא?"Originally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 02:40 PM
ניב-
"זוהי תחרות הסרט היחידה בקנטו, אתה יודע מזה תחרות סרט?" אומרת האחות ג'וי "והפרסים הם:איזה חפץ מהחנות שרוצים, אופציית פוק'פון חדשה, וסרט קנטו"
עומר-
"אני הוא ברוק" אומר האיש "מנהיג מכון פיוטר"
ניב-
"במחוזים אחרים בכל עיר יש תחרות סרט" אבל בקנטו יש רק אחת "אומרת האחות ג'וי "ועליך לגרום לפוקימון להיראות יפה"
קרדיט לניר
---------------------
"בסדר, ואיך הסרט יכול לעזור?Originally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 03:07 PM
ניב-
"במחוזים אחרים בכל עיר יש תחרות סרט" אבל בקנטו יש רק אחת "אומרת האחות ג'וי "ועליך לגרום לפוקימון להיראות יפה"
ואני יכול לקבל כל פריט בחנות בלא יוצא מן הכלל?
איפה אפשר להירשם?"
עומר-
"נעים להכיר גם אותך" אומר ברוק "אתה מאמן? אם כן אז נלך למכון"
ניב-
"הסרט הוא הוכחה שניצחת בתחרות הסרט כמו שתג הוא הוכחה לכך שניצחת בקרב מכון" אומרת האחות ג'וי "אני אסביר על הפרסים מחדש:
מקום שלישי-הולך לחנות ויכול לקבל דבר אחד שהוא רוצה בחינם
מקום שני-הולך לחנות ויכול לקבל דבר אחד שהוא רוצה בחינם+אופציית פוק'פון חדשה
מקום ראשון-הולך לחנות ויכול לקבל דבר אחד שהוא רוצה בחינם+אופציית פוק'פון חדשה+סרט קנטו
תלך לביניין הלבן הגדול בעל התג הכחול, כנס ולך קבלה, בקש להירשם ואז יירשמו אותך וייתנו לך תעודת מתאם-ברגע שתיהיה לך תעודת מתאם תוכל להישתתף בכל תחרות סרט"
קרדיט לניר
---------------------
"כן אני מאמן אבל מכונות כרגע לא הכי בוער לי. אני רוצה לנצח בכל מתקני הקרב!" אני אומר בנחישות.Originally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 03:14 PM
עומר-
"נעים להכיר גם אותך" אומר ברוק "אתה מאמן? אם כן אז נלך למכון"
"אבל קרב יכול להיות דבר טוב" אני אומר לו בחיוך.
"טוב תודה"Originally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 03:14 PM
ניב-
"הסרט הוא הוכחה שניצחת בתחרות הסרט כמו שתג הוא הוכחה לכך שניצחת בקרב מכון" אומרת האחות ג'וי "אני אסביר על הפרסים מחדש:
מקום שלישי-הולך לחנות ויכול לקבל דבר אחד שהוא רוצה בחינם
מקום שני-הולך לחנות ויכול לקבל דבר אחד שהוא רוצה בחינם+אופציית פוק'פון חדשה
מקום ראשון-הולך לחנות ויכול לקבל דבר אחד שהוא רוצה בחינם+אופציית פוק'פון חדשה+סרט קנטו
תלך לביניין הלבן הגדול בעל התג הכחול, כנס ולך קבלה, בקש להירשם ואז יירשמו אותך וייתנו לך תעודת מתאם-ברגע שתיהיה לך תעודת מתאם תוכל להישתתף בכל תחרות סרט"
הולך לביניין הכחול,, ניכנס ומחפש שלט שכתוב עליו "הרשמה" או משהו בסיגנון
עומר-
"כל הכבוד על המטרה המיוחדת, זהו תואר גדול מאוד לנצח במתקני הקרב" אומר ברוק
ניב-
אתה ניגש לדלפק כשאתה מתנשם מהריצה שלך, "האם אתה צריך משהו" שואלת האישה בדלפק
קרדיט לניר
---------------------
תפתח יותר מהר><Originally posted by Raichu sama@Jun 6 2009, 06:16 PM
עומר-
"אתה מעודד אותי?" אומרת נטלי בשמחה "למה לא בונבון שלי"
לון-
אני אעדכון כעת
------------------
"זה יקרה שזה ייקרה" אומר גרין
ניב-
אני שואל זאת כדי שיהיו קרבות הרבה יותר מפלצתיים
------------------------------------
אתם ממשיכים במערה עד שאתם מגיעים אל סופה. אתם יוצאים ואיירו אומר "להיתראות, היה נעים להכיר. אני אמשיך כעת" והוא הולך לו.
מיכה-
"הוא נקרא נורג" אומר האיש "הוא יהיה על בטוח האלוף הבא"
ארתור-
טרטוויג פוגע בגולדאק וגולדאק פוגע בטרטוויג, "חיתוך" אומר גרין. גולדאק משתמש בחיתוך וגומר את טרטוויג. "טרטוויג לא יכול להילחם יותר, גולדאק הוא המנצח" אומר השופט
------------------
"הא...אני יאתגר אותו בטח מתי שאוכל"
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
"כן, באתי להירשם לתחרות הסרט"Originally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 03:21 PM
ניב-
אתה ניגש לדלפק כשאתה מתנשם מהריצה שלך, "האם אתה צריך משהו" שואלת האישה בדלפק
עומר-
"למה לא" אומר ברוק בשמחה
ניב-
האישה נותנת לך כמה תפסים למלא עד שהגעת לסעיף האחרון-הכינוי, "תבחר לעצמך כינוי בבקשה" אומרת האישה
מיכה-
"זה לא משנה אם תאתגר אותו, גם ככה לא תיהיה מספיק חזק בשבילו" אומר האיש
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)