"בכיף כמה על כמה?" אענה לוOriginally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 07:15 PM
ארתור-
"אם אתה כזה טוב..." אומר סקוט "אז למה שלא נילחם שוב? הרי ניצחת אותי פעם אחת"
"בכיף כמה על כמה?" אענה לוOriginally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 07:15 PM
ארתור-
"קדימה הרקרוס תרים אותו ואז תתיח אותו ברצפה ואז תנחט עליו עם חיוך לילה ומתקפת קרן!"Originally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 07:15 PM
עומר-
"שיריון ואז תעשה את מה שעשיתה מקודם" אומר ברוק. הרקרוס מתנגש בחיתוך לילה עם ראשיית הזן של קריינידוס, השניים מתרחקים ואז הרקרוס מתנגש עם הראשייה של קריינידוס-הם ממש שווי כוחות.
ארתור-
"3 על 3 יהיה בסדר?" שואל סקוט
עומר-
הרקרוס מנסה להרים אך הוא בקושי מצליח, "תרוץ אליו בראשיית זן" אומר ברוק. כאשר הרקרוס מחזיק אותו קריינידוס מתנתק ממנו בריצה ומעיף אותו בראשיית זן
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"אוקיי" אומר לו ואז אצעק "צא טרטוויג"Originally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 07:29 PM
ארתור-
"3 על 3 יהיה בסדר?" שואל סקוט
"קדימה כוח סבל ואז חיתוך לילה הישר לפנים של קריינידוס!"Originally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 07:29 PM
עומר-
הרקרוס מנסה להרים אך הוא בקושי מצליח, "תרוץ אליו בראשיית זן" אומר ברוק. כאשר הרקרוס מחזיק אותו קריינידוס מתנתק ממנו בריצה ומעיף אותו בראשיית זן
ארתור-
"עדיין אותו לוזר..." אומר סקוט "צא דסקל" אומר סקוט ומוציא דסקל-, "ניטרול ואז הדהמה" אומר סקוט.
עומר-
הרקרוס מתאפס על עצמו בכוח סבל ושורט את פניו של קריינידוס בחיתוך לילה, "ראשייה" אומר ברוק.
קרדיט לניר
---------------------
"טרטוויג תתחמק ומיד אחרי זה ספיגה" אצעק לוOriginally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 07:37 PM
ארתור-
"עדיין אותו לוזר..." אומר סקוט "צא דסקל" אומר סקוט ומוציא דסקל-, "ניטרול ואז הדהמה" אומר סקוט.
"ועם אני כן?"Originally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 07:15 PM
עומר-
"שיריון ואז תעשה את מה שעשיתה מקודם" אומר ברוק. הרקרוס מתנגש בחיתוך לילה עם ראשיית הזן של קריינידוס, השניים מתרחקים ואז הרקרוס מתנגש עם הראשייה של קריינידוס-הם ממש שווי כוחות.
מיכה-
"הבנתי" אומר נורג "אתה פשוט מפחד" הוא אומר ופורץ בצחוק גדול
ארתור-
ניב-
"עלי תער לכיוון אלקיד ותקשט אותם באבקת הרדמה, ואז קפוץ אליהם בסיבוב" אומרת נילי. אלקיד מתקדם במהירות עלי התער פוגעים בו-למזלו לא רבות, רוזליה מעיפה לעברם אבקת הרדמה וגורמת לאלקיד להירדם. לבסוף היא קופצת אל המראה המלבב. השופטים מאוד מורשמים
אלקיד-95%
רוזליה-99%
אסתכל מבט ישר לעיניים
"תעשה לי משהוא,סנוב?"
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
ארתור-
טרטוויג מנסה אך משותק מהניטרול, דסקל תוקף בהימום שפוגע בו. "יפה, תמשיך כך" אומר פול, דסקל ממשיך לתקוף בהימום שפוגע בטרטוויג ולא נותן לו לתקוף-חייבים לחשוב על משהו
מיכה-
"בטוח לא ארד לרמה שלך" אומר נורג
עומר-
הרקרוס מצליח להיתחמק ופוגע בקריינידוס בהתקפת קרן-קריינידוס מתחיל להיסתחרר
קרדיט לניר
---------------------
מתי שאני יפתח את גלייגר הוא ילמד מתקפה נוספת?Originally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 07:42 PM
ארתור-
טרטוויג מנסה אך משותק מהניטרול, דסקל תוקף בהימום שפוגע בו. "יפה, תמשיך כך" אומר פול, דסקל ממשיך לתקוף בהימום שפוגע בטרטוויג ולא נותן לו לתקוף-חייבים לחשוב על משהו
מיכה-
"בטוח לא ארד לרמה שלך" אומר נורג
עומר-
הרקרוס מצליח להיתחמק ופוגע בקריינידוס בהתקפת קרן-קריינידוס מתחיל להיסתחרר
כי אם כן אז אני קונה שן טער ומפתח
------------
"בסדר,מה שאתה רוצה,
אבל אם אתה רוצה להיות אלוף אמיתי אז אל תהיה שחצן"
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
עומר-
"פיצוץ אש" אומר ברוק. בדיוק שהרקרוס מגיע אל קריינידוס הוא משתמש בפיצוץ אש, השניים גמורים. "צא נוספס" אומר ברוק ומוציא נוספס-"חישמול"
מיכה-
כשהוא מתפתח הוא יילמד מתקפות טובות יותר
----------------------
"מי אתה שתגיד לי מה אמור להיות אלוף אמיתי?" אומר בהישתחצנות
קרדיט לניר
---------------------
"טרטוויג על כל מכה שאתה חוטף תתעבן עליו יותר עד שבסוף תיכנס בו בשיא הכוח" אומר לטרטוויג במטרה ללמד אותו זעםOriginally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 07:42 PM
ארתור-
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)