"שיריון ואז עוד שיריון וכשהוא תוקף בלימה"לורן-
"שוב אותו הדבר" אומר הציד. ארון מתקדם אל ינמה בבלימה משוריינת אבל ינמה מתחמק במהירות ואז תוקף בבלימה-עליך לשנות טכניקה
"שיריון ואז עוד שיריון וכשהוא תוקף בלימה"לורן-
"שוב אותו הדבר" אומר הציד. ארון מתקדם אל ינמה בבלימה משוריינת אבל ינמה מתחמק במהירות ואז תוקף בבלימה-עליך לשנות טכניקה
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
עומר-
"כוח עתיק ואז רעידת אדמה" אומר ברוק. הכוח העתיק פוסע את הלהבה ומעיף את טורצ'יק וגורם לו להיפצע
לורן-
ציטטת את הקטע הלא נכון
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
לורן-
"כן למה לא" אומר הצייד "דרך אגב קוראים לי שגיב, ואיך קוראים לך?"
עומר-
אני לא יודע מה אתה חושב, אבל נוספאס הוא לא פוקימון שמפילים בקלות. וכנס לפורום דיבורים-יש הקדשת שלושת אלפים שלי ואתה נמצא שם.
-------------------------------------
טורצ'יק משתמש בלהבה על הרגליים של נוספאס אך הוא לא נופל-להפך, טורצ'יק מתחיל להיסתחרר. פתאום משהו קורה, טורצ'יק מתחיל להבהב-הוא עומד להיתפתח? טורצ'יק מנסה להיתפתח אך נכשל-ואפילו מפסיד בקרב. "טורצ'יק לא יכול להילחם יותר, ברוק ונוספאס הם המנצחים" אומר השופט.
קרדיט לניר
---------------------
"לורן" אני לוחץ איתו ידים ונכנס ליערלורן-
"כן למה לא" אומר הצייד "דרך אגב קוראים לי שגיב, ואיך קוראים לך?"
האמת חשבתי לשרוף לו את הרגליים XDOriginally posted by Raichu sama@Jun 8 2009, 03:35 PM
עומר-
אני לא יודע מה אתה חושב, אבל נוספאס הוא לא פוקימון שמפילים בקלות. וכנס לפורום דיבורים-יש הקדשת שלושת אלפים שלי ואתה נמצא שם.
-------------------------------------
טורצ'יק משתמש בלהבה על הרגליים של נוספאס אך הוא לא נופל-להפך, טורצ'יק מתחיל להיסתחרר. פתאום משהו קורה, טורצ'יק מתחיל להבהב-הוא עומד להיתפתח? טורצ'יק מנסה להיתפתח אך נכשל-ואפילו מפסיד בקרב. "טורצ'יק לא יכול להילחם יותר, ברוק ונוספאס הם המנצחים" אומר השופט.
אני כבר אכנס אראה D:
________
"לא נורא טורציק אבל אתה בטח עוד מעט תתפתח!" אני אומר לו "זה היה קרב נהדר!" אני אומר לברוק
לורן-
רגע!" אומר שגיב "אני צריך ללכת למרכז הפוקימונים כדי לראפות את ינמה, תוכל לבוא איתי?" הוא שואל
עומר-
"אתה היית בכלל לא רע, אך לא תנצח אותי בכזאת קלות" אומר ברוק. אתה הולך ואז באה נטלי ואומרת "בונבון! רוצה מתנה?"
קרדיט לניר
---------------------
"כן אני אשמח"לורן-
רגע!" אומר שגיב "אני צריך ללכת למרכז הפוקימונים כדי לראפות את ינמה, תוכל לבוא איתי?" הוא שואל
לורן-
אתם חוזרים לעיר ורידיאן והולכים למרכז הפוקימונים. אתם נותנים לאחות ג'וי את הפוקימונים והיא אומרת "לארון שלך יש פוקיוירוס"
עומר-
"אבא החליט להביא לי מתנה" אומרת נטלי "הוא אמר שאוכל לבחור אחד מששת המאובנים שבמוזאון, מפני שאנו חברים אז החלטתי לת לך אותם. אז אתה רוצה לקחת אחד מהם?"
קרדיט לניר
---------------------
מתי שתחליף תומונה של גלייגר לגלייסקור,אז שים את התמונה שלו מפלטינהOriginally posted by Raichu sama@Jun 7 2009, 07:53 PM
עומר-
"פיצוץ אש" אומר ברוק. בדיוק שהרקרוס מגיע אל קריינידוס הוא משתמש בפיצוץ אש, השניים גמורים. "צא נוספס" אומר ברוק ומוציא נוספס-"חישמול"
מיכה-
כשהוא מתפתח הוא יילמד מתקפות טובות יותר
----------------------
"מי אתה שתגיד לי מה אמור להיות אלוף אמיתי?" אומר בהישתחצנות
זה של יהלום פנינה פשוט מכוער><
---------
"מי שמבין שאתה משתחצן גם עכשיו,אני הולך,ביי"
ואלך לחנות פוקימונים ואקנה ניב טער
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
"מה פוקיוירוס?"לורן-
אתם חוזרים לעיר ורידיאן והולכים למרכז הפוקימונים. אתם נותנים לאחות ג'וי את הפוקימונים והיא אומרת "לארון שלך יש פוקיוירוס"
מיכה-
אתה מתקדם ומגיע לעיר פיוטר, אתה קונה ניב תער ושם אותו לגלייגר. גליגר מתחיל להבהב עד שהוא זוהר, גליגר היתפתח לגלייסכור-. אתה יוצא מהחנות ואז רואה את נורג "אני דורש להילחם נגדך" הוא אומר.
עומר-
"אין על מה בונבון" אומרת נטלי "אבא תמיד קונה לי מתנות כאלה. והנה תבחר". נטלי מגישה אליך 6 מאובנים ועליך לבחור אחד מהם:
מאובן השיריון
מאובן הציפורן
מאובן הכיפה
מאובן הסליל
מאובן השורש
מאובן הגולגולת
לורן-
"פוקיוירוס זהו וירוס בעל יתרונות וחסרונות" אומרת האחות ג'וי "היתרון הוא שהפוקימון מתחזק יותר מהר והחיסרון הוא שהפוקימון בעל התקפה,מהירות,הגנה נמוכים יותר. הפוקיוירוס יעבור עם הזמן"
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)