אני מבקש להגיב לי על זה.Originally posted by omeriko@May 28 2009, 10:02 AM
האמת שלחתי לך את התשובות כבר מאתמול ניראה לי...
"פלטינה?!" אומרת בהיתרגשות המאמנת, "איפה היא נמצאת?אני חייבת לקבל ממנה טיפים"
עומר-
סליחה פשוט יש הודעות שצצות באותו רגע שאני מגיב ואם זה קורה אנא תודיע לי בפרטי
---------------------------------
"בסדר" אומר הילד, "אתה מאמן חזק?" הוא שואל
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"היא עפה מכאן על הארודקטייל שלה לפני כמה דקות.Originally posted by Raichu sama@May 28 2009, 10:24 AM
עקב טעות שלי אני אגיב מוקדם בשביל omeriko
ניב שלמון-
"פלטינה?!" אומרת בהיתרגשות המאמנת, "איפה היא נמצאת?אני חייבת לקבל ממנה טיפים"
אני בדרך לורידיאן להביא את מרווקוו לדוד שלה.
הוא מגדל פוקימונים, הוא בטח יוכל לעזור לך איך שהוא.
רוצה לבוא איתי?"
אוקי, ראית גם את ההודעה ששלחתי לך עם התשובות?Originally posted by Raichu sama@May 28 2009, 10:24 AM
עומר-
סליחה פשוט יש הודעות שצצות באותו רגע שאני מגיב ואם זה קורה אנא תודיע לי בפרטי
---------------------------------
"בסדר" אומר הילד, "אתה מאמן חזק?" הוא שואל
באמצע השיחה עוצר אתכם מישהו ואומר "ברכותיי,אתה זכית" , לא ברור לך על מה מדובר ואז הוא מוציא טופס ובו שימך רשום. "לפני שלוש שנים מילאת טופס הגלרה שאם אתה זוכה אתה יכול לקבל אחד משלושה פוקימונים התחלתיים.
בחר:
טורצ'יק-
טריקו-
מדקיפ-
ניב שלמון-
"דוד של פלטינה אמרת?" היא נבהלת, "לפלטינה יש רק דוד אחד והוא ג'וני רוק, הוא היה מוח פרמידת הקרב עד שהוא החליט שאין לא כח לזה והעביר את התפקיד לברנדון. אני חייבת ללכת אליו אז אבוא איתך" היא אומרת
קרדיט לניר
---------------------
" וואו תודה!" אני אומר בהתרגשות " אני אקח את טורציק!"Originally posted by Raichu sama@May 28 2009, 11:07 AM
אנשים,עומריקו פתר את החידות אז הוא זוכה בבחירה.ברוב אתם חידות חדשות ובהם יהיו פוקימונים אחרים לבחירה
עומר-
באמצע השיחה עוצר אתכם מישהו ואומר "ברכותיי,אתה זכית" , לא ברור לך על מה מדובר ואז הוא מוציא טופס ובו שימך רשום. "לפני שלוש שנים מילאת טופס הגלרה שאם אתה זוכה אתה יכול לקבל אחד משלושה פוקימונים התחלתיים.
בחר:
טורצ'יק-
טריקו-
מדקיפ-![]()
"טוב, אז בואי נלך."Originally posted by Raichu sama@May 28 2009, 11:07 AM
ניב שלמון-
"דוד של פלטינה אמרת?" היא נבהלת, "לפלטינה יש רק דוד אחד והוא ג'וני רוק, הוא היה מוח פרמידת הקרב עד שהוא החליט שאין לא כח לזה והעביר את התפקיד לברנדון. אני חייבת ללכת אליו אז אבוא איתך" היא אומרת
הולך לורידיאן והפעם בלי עצירות
"טרטוויג תקפוץ מעליו ואז תשתמש בבלימה ואחרי זה בשאגה" אצעק לטרטוויגOriginally posted by Raichu sama@May 28 2009, 07:50 AM
ארתור
"בסדר" אומר סקוט "נראה שאתה די אמיץ יחסית ללוזר עם יש לך אומץ להילחם מולי". "צא רטטה!" ורטטה יוצא מתוך הפוכדור, "מהירות!" אומר סקוט ורטטה מתקדם אל טרטוויג במהירות
עומר-
מזל טוב!יש לך טורצ'יק!" אומר הילד, "אתה יכול להביס את המאמנת?" הוא שואל
ניב שלמון-
"היי!איך קוראים לך?" שואלת הילדה, "בוא נעשה ארוחת צהריים!אני רעבה!"
ארתור-
טרטוויג נוחת על רטטה וכולא אותו, השאגה מחלישה עוד יותר את רטטה והוא כלוא תחת טרטוויג
קרדיט לניר
---------------------
"יפה מאוד טרטוויג" אצעק לטרטוויג בגאווה ואז אומר לסקוט "מי לוזר עכשיו הא?" ואז אמשיך לטרטוויג "קדימה טרטוויג תמשתמש בעוד שאגה ואז תקום ממנו ותשתמש בבלימה שתעיף אותו על עץ!!"אצעק לטרטוויג מקווה שהמהלך יצליחOriginally posted by Raichu sama@May 28 2009, 11:20 AM
ארתור-
טרטוויג נוחת על רטטה וכולא אותו, השאגה מחלישה עוד יותר את רטטה והוא כלוא תחת טרטוויג
"לי קוראים ניב ולך?Originally posted by Raichu sama@May 28 2009, 11:20 AM
ניב שלמון-
"היי!איך קוראים לך?" שואלת הילדה, "בוא נעשה ארוחת צהריים!אני רעבה!"
אני ממהר, אולי נעשה את זה כשנגיע לורידיאן?
אני מתעכב יותר מדי"
אנשים,אם היה לכם מישהו שרצה להיצטרף למשחק אז תגידו לו.החלטתי לצרף שניים ויש כבר אחד(ההוא שהביא טופס)
עומר-
"יש מאנת שקוראת לעצמה נטלי והיא מנצחת את כולם ואומרת שאנחנו עלובים.האם תוכל להילחם נגדה?" שואל הילד בייאוש
ארתור-
רטטה נפגע והקרב נעצר, "חזור רטטה" אומר סקוט ואז הוא משחרר אותו ואומר לו "עוף מפה לוזר" ומעיף את רטטה בבעיטה.רטטה נראה נואש ועצוב מאוד
ניב שלמון-
"לי קוראים טורה, נעים להכיר ניב" אומרת טורה. אתם ממשיכים עד שאתם מגיעים לעיר ורידיאן אבל יש בעיה-פלטינה לא אמרה לך איפה גר הדוד שלה אבל בדיוק בה שוטר-אולי הוא יודע איפה גר דודה
קרדיט לניר
---------------------
"אני בהחלט אנסה" אני אומר בשחצנות " איפה היא הנטלי הזאת בכלל?"Originally posted by Raichu sama@May 28 2009, 02:41 PM
אנשים,אם היה לכם מישהו שרצה להיצטרף למשחק אז תגידו לו.החלטתי לצרף שניים ויש כבר אחד(ההוא שהביא טופס)
עומר-
"יש מאנת שקוראת לעצמה נטלי והיא מנצחת את כולם ואומרת שאנחנו עלובים.האם תוכל להילחם נגדה?" שואל הילד בייאוש
אני יודע, חשבתי על זה.Originally posted by Raichu sama@May 28 2009, 02:41 PM
ניב שלמון-
"לי קוראים טורה, נעים להכיר ניב" אומרת טורה. אתם ממשיכים עד שאתם מגיעים לעיר ורידיאן אבל יש בעיה-פלטינה לא אמרה לך איפה גר הדוד שלה אבל בדיוק בה שוטר-אולי הוא יודע איפה גר דודה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)